Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
10-28-2009, 09:36 PM
Post: #1
Rainbow O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Atasez 7 pagini despre cateva predictii despre Romania,spuse de baba Vanga


Attached File(s)
.pdf  20569005-Profeţii-despre-Romania-O-Uimitoare-Proţetie-făcută-de-Vanga-Dimitrova.pdf (Size: 263.98 KB / Downloads: 825)

AUM MANI PADME HUM
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2009, 11:53 PM
Post: #2
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Personal, ma indoiesc de cele spuse de o clarvazatoare ca a "vazut" inceputul celui de-al doilea razboi mondial in 1941, la 2 ani dupa ce acesta incepuse.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-26-2009, 08:00 PM
Post: #3
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
pana la urma, a prezis ceva exact, sau asa, mai cu interpretari?

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-12-2010, 02:19 AM
Post: #4
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Baba Vanga a murit in 1996 in luna august. De la ea avem ca “mosternire” ditamai setul de predictii pentru urmatorii 3000 de ani. Pentru ca a avut ghinionul de a fi prinsa intr-o tornada si-a pierdut vederea la 12 ani – a fost gasita de cativa oameni cu nisip in ochi iar leziunile erau iremediabile. De pe la vreo 16 ani a inceput sa “citeasca” viitorul. Interesant e ca o facea atat de bine incat insusi Hitler a ajuns la ea acasa (martorii spun ca ar fi plecat de acolo extrem de suparat). Dupa ce am citit ditamai documentul am ramas oarecum socat de ce a putut spune batranica asta ca se va intampla. Iata cateva dintre predictiile Babei Vanga:

2010 – in Orientul Mijlociu incepe cel de-al treilea razboi mondial.

2011 – pentru ca se foloseste radioactivitatea in razboi, in Emisfera Nordica vor disparea flora si fauna

2014 – Europa ramane aproape pustie iar majoritatea celor ce vor ramane in viata vor suferi de cancer de piele (din cauza armelor chimice)

2018 – China devine cel mai puternic stat din Lume

2028 – se deschipera o noua sursa de energie

2043 – musulmanii ajung sa conduca Europa

2046 – orice organ poate fi reprodus in laborator

2084 – natura incepe sa se refaca

2088 – o noua boala face ravagii – imbatranirea subita

2097 – se descopera tratamentul

2100 – omul produce Soarele artificial

2111 – oamenii robot nu mai sunt subiect de film SF

2167 – apare o noua religie

2273 – ca urmare a mixturii intre rasa alba, cea galbena si cea neagra, apare o noua rasa

2288 – omul e apt sa calatoreasca in timp

2299 – in Franta se incearca eliberarea de sub jugul musulmanilor

2371 – foamete pe toata planeta

2480 – cei doi sori artificiali se ciocnesc -> Pamantul este in intuneric

3010 – o cometa loveste luna

3797 – in acest an, populatia de pe Terra dispare dar deja sunt puse bazele unui nou inceput in alt sistem solar

3803 – o alta planeta este populata iar din cauza climatului oamenii vor suferi mutatii

3805 – un nou razboi izbucneste din cauza resurselor limitate (razboiul se incheie in 3815)

3871 – un nou profet face apel la valorile morale si la religie

4304 – este descoperit panaceul universal

4599 – viata vesnica este posibila

4674 – dezvoltarea (din toate punctele de vedere) atinge nivelul maxim

5079 – sfarsitul lumii
http://hollymood.wordpress.com/2008/11/2...va-sa-fie/

AUM MANI PADME HUM
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-20-2010, 11:13 PM
Post: #5
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Vanga a prezis atacul asupra Statelor Unite din data de 11 septembrie 2001, în momentul în care a spus că "fraţii"(WTC) din America vor cădea sub atacul păsărilor de oţel. Clarvăzătoarea a prezis şi cel de‑al Doilea Război Modial, restructurarea URSS realizată de Mihail Gorbaciov, moartea prinţesei Diana şi chiar scufundarea submarinului Kursk.
În anul 1980, Vanga a făcut o afirmatie şocantă care avea să se împlinească după 20 de ani: „La sfîrşitul veacului, în august 1999 sau 2000, Kursk va fi sub apă şi toată lumea îl va deplînge“, a spus ea atunci. Ceea ce a spus ea atunci s-a ,,indeplinit după 20 de ani, pentru că scufundarea submarinului nuclear rusesc „Kursk“, cu 117 oameni la bord a fost o imensă tragedie umană.
Ceretătorii ruşi, care au încercat să dezlege cîteva dintre profeţiile bătrînei, spun că în 1989 ea făcea referire la atacurile din 11 septembrie 2001: „Teamă, teamă! Fraţii americani cad de la înălţime, ciupiţi de moarte cu ciocul de păsări de oţel. Lupii ies de după tufiş, urlînd, şi sînge nevinovat curge în valuri“. Experţii susţin că şi numele preşedintelui american Bush ar apărea în profeţie pentru că „bush“ înseamnă în limba engleză „tufiş“.

Doi mari lideri ai lumii si-au strâns mâinile (batrâna facea, evident, aluzie la Mihail Gorbaciov si Ronald Reagan), dar va trebui sa treaca mult timp, va trebui sa curga multa apa pâna când va veni cel de-al Optulea. Abia acesta va aduce pentru totdeauna pacea in Lume", prevedea Vanga, in ianuarie 1988.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca prezicerile Vangai s-au implinit in proportie de 70-80%.
Matematicianul Mihail Holmogorov a facut o serie de calcule, din care a reiesit faptul ca aproape un milion de persoane au vizitat-o pe Vanga, in cei 55 de ani in care s-a ocupat de preziceri.

Vanga a afirmat că cel de‑al Treilea Război Mondial va izbucni in 2010, ca rezultat al încercărilor conducătorilor a patru guverne şi după declanşarea unui conflict în Hindustan. Preşedinţii a patru ţări (Ucraina, Estonia, Lituania şi Polonia) s‑au deplasat în mijlocul conflictului din Georgia pentru a vedea situaţia cu proprii lor ochi.

2010 - începutul celui de-al 3-lea război mondial. Va începe ca un război simplu, dar va continua cu arme mai întîi nucleare, mai apoi şi chimice. Va începe în noiembrie 2010 şi va sfîrşi în noiembrie 2014.
2018 - „În anul 2018 trenurile vor zbura pe sfori ce pornesc de la Soare. Extragerea petrolului va înceta. Pămîntul se va odihni“ - este o profeţie a clarvăzătoarei făcută în 1960.

sursa: http://felicitari.tfm.ro/forum/thread-207.html

[Image: 4348004651_3631a1c1bd_o.jpg]

,,Traiti intr-o lume bolnava pentru ca omul este bolnav! Traiti intr-o lume tulbure pentru ca omul este tulbure! Mintea si sufletul vostru se afla in dezordine, nu exteriorul."
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-21-2010, 02:41 PM
Post: #6
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Stiti ce sunt eu curios? Sa gasesc pe net un articol antedatat unul lucru si care sa contina previziunea ca acel lucru se va intampla.
Spre exemplu, sa gasesc un articol dinaintea lui 11 septembrie 2001 si care sa spuna ca fratii vor cadea sub pasarile de otel, spre exemplu.

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-21-2010, 05:53 PM
Post: #7
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Vom traii si vom vedea !! Cred, de ce sa mint ca sunt sceptic? Pur si simplu cred,nu stiu de ce,dar cred!

[Image: iseeyouep.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-01-2010, 08:34 PM
Post: #8
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Vanga comunica cu fiinţe extraterestrede Melania Radu


Citiţi aici cine este Vanga şi despre povestea impresionantă a vieţii sale.

Vanga spunea că extratereştrii trăiesc pe Pământ de ani de zile şi că, cei pe care ea îi percepe, vin de pe a treia planetă dinspre Pământ, numită în limba lor Vamfim. Potrivit ei, în următorii 200 de ani, oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.

Iată ce mărturisea Vanga în 1978:

„Îi văd cam de un an de zile. Sunt transparenţi. Ei apar aşa cum omul îşi vede chipul reflectat în apă. Sunt îmbrăcaţi în haine aidoma zalelor, care strălucesc precum solzii de peşte. Se pare că printre ei se află şi femei. Pletele lor se aseamănă cu algele şi sunt moi ca puful de gâscă, înconjurându-le capetele ca nişte aureole. Uneori, în partea din spate au ceva asemănător cu aripile.

Adesea când mă întorc în casa mea din Petrici, îi găsesc aşezaţi prin camere. Vorbesc cu ei. Câteodată, de la distanţă, încă înainte de a ajunge la poarta casei aud sunete lente şi tărăgănate, ceva ca o melodie, ca şi când un cor ar cânta psalmii.

Uneori, unul dintre ei mă prinde de mână şi mă duce în ţara lor. Pornim. Merg pe un pământ semănat cu stele, ca şi cum aş călca pe ele. Cei care mă însoţesc se deplasează cu repeziciune, de parcă ar sări. Pleacă şi se întorc. Pe pământul lor totul este foarte frumos. Aici este o natură atât de minunată încât, pur şi simplu, nu poate fi descrisă... însă nu ştiu de ce nicăieri nu văd case.

Aceste fiinţe sau veniţi, nu ştiu cum să-i numesc, sunt foarte severi. Când vorbesc, glasurile lor răsună ca ecoul. Uneori îmi aşează la urechi ceva asemănător căştilor. Acolo, pe pământul lor, totul este foarte bine organizat şi pe pământul lor se munceşte mult. Aceste fiinţe îmi spun că eu sunt cea mai directă legătură a lor cu pământul. Ei comunică cu foarte puţini oameni de pe planeta noastră. Ei ne controlează.

Nu îmi îngăduie să vorbesc despre ceea ce văd, despre ceea ce aud pe planeta lor. Câteodată unii dintre ei îmi spun: «Venim pentru un timp şi trebuie să ne întoarcem imediat. Nu cere prea mult de la noi şi nu ne întreba, pentru că ne este interzis să vorbim...»

Într-o zi am intrat în casă şi m-am aşezat în mijlocul holului, la parter, iar ei s-au rânduit în jurul meu. Erau cu toţii bărbaţi în vârstă, mai degrabă bătrâni, îmbrăcaţi în haine strălucitoare. Străluceau atât de puternic, încât holul părea scăldat în lumina soarelui. Mi-au spus: «Stai în picioare şi ascultă, iar noi îţi vom vorbi despre viitor. Nu te teme de nimic pentru că în faţa uşii tale este un paznic, un stâlp de fier». Mi-au mai spus că încă nu a venit vremea să vă spun tot ceea ce mi-au împărtăşit, dar pot să vă citez următoarele: «Lumea va suporta multe schimbări. Va urca şi va coborî. Şi echilibrul va apărea atunci când vom începe să vorbim cu oamenii!»”

Vanga n-a ştiut să spună mai exact cine sunt aceşti extratereştri şi de unde vin. Spunea doar că vin de pe a treia planetă de la Pământ şi că, probabil, respectă o anumită ierarhie, pentru că unii dintre ei vin mai rar: atunci când trebuie să comunice despre evenimente excepţionale sau când urmează să se petreacă mari catastrofe.

Atunci ea devine palidă, îşi pierde cunoştinţa şi începe să vorbească cu o voce care nu seamănă cu a sa. Este un glas mai puternic şi cu un timbru diferit. Cuvintele şi modul de a vorbi sunt şi ele diferite de cele folosite de Vanga în mod obişnuit. Este ca şi cum o conştiinţă străină o foloseşte drept canal pentru a comunica astfel evenimente majore care urmează să se petreacă în viaţa oamenilor.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2010, 06:39 PM
Post: #9
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Am citit si eu prezicerile ei. Cred ca sunt adevarate, chiar si intreaga ei viata este exceptionala din punct de vedere spiritual. Chiar mari sefi de state a vizitat-o in timpul vietii. Si nu stiu unde am citit asta chiar si ceausescu.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2010, 11:16 AM
Post: #10
RE: O predictie pentru Romania facuta de baba Vanga
Vanga profeţeşte că cel de-al treilea război mondial ar începe în noiembrie 2010. Care ar fi cauza sa?

Se cunoaşte foarte bine una din profeţiile celebrei prezicătoare bulgare Vanga:
“2010. Începutul celui de-al treilea război mondial. Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va sfârşi în octombrie 2014. Va începe ca un război normal, dar apoi se va face uz de arme nucleare şi chimice.
,,2011. Datorită radiaţiilor din emisfera nordică, niciun animal sau plantă nu va supravieţui. Musulmanii vor începe un război chimic asupra europenilor care se află în viaţă”.

Celebra prezicătoare bulgară, care a murit în anul 1996, este faimoasă pentru următoarele profeţii:
- data exactă a morţii lui Stalin (1953);
- incidentul nuclear de la Cernobîl (1986);
- Obama, al 44-lea preşedinte american, va fi de culoare neagră (2008);
- atacurile din 11 septembrie de la World Trade Center (2001);
- incidentul submarinului Kursk (2001).

Pentru anul 2008, Vanga a profeţit următoarele:

“Tentative de asasinat a patru şefi de stat. Conflict în Indonezia. Acesta va deveni cauza pentru declanşarea celui de-al treilea război mondial”. Dar, în 2008, nu a avut loc vreun conflict major în Indonezia, cu excepţia a câtorva mici incidente obişnuite la graniţa cu Malaiezia. A greşit Vanga profeţia? Nu! Pentru că cei care au tradus din bulgară în engleză textul au făcut o mare greşeală: au confundat Indonezia cu Hindustan-ul. Hindustan se referă, în general, la India, şi, în special, la India de nord.

Aşadar, ce s-a întâmplat în India în anul 2008, lucru care ar putea duce la declanşarea celui de-al treilea război mondial, conform prezicerilor lui Vanga? Atacurile de la Mumbai (India ) din 26 noiembrie 2008. Ce s-a întâmplat atunci? Citim din revista 22:

“Cel puţin 101 de persoane, între care şase cetăţeni străini, au fost ucise şi alte 314 rănite la Mumbai (India), în explozii şi atacuri coordonate care au vizat câteva dintre principalele hoteluri ale oraşului. Atentatele au fost revendicate de o grupare necunoscută, Moudjahidin Deccan. Persoane înarmate cu Kalaşnikovuri şi grenade au atacat hotelurile Taj Mahal şi Oberoi. Alte incidente armate au avut loc la Gară Centrală, spitalul Cama iar un taxi a explodat în sud-estul oraşului. Teroriştii au comis cel puţin 10 atacuri simultane cu arme de foc şi grenade, în locuri unde se afla de obicei mulţi turişti şi oameni de afaceri occidentali. Martorii au declarat că atacatorii căutau cetăţeni occidentali. Teroriştii controlau hotelul Oberoi, ţinând zeci de ostatici. Atacatorii au cerut eliberarea tuturor mujahedinilor închişi în India. O delegaţie a Parlamentului European formată dintr-un spaniol, doi germani, doi britanici, un polonez şi un cetăţean magiar se afla la Mumbai, dar niciunul dintre membrii săi nu a fost rănit. Statele Unite, Uniunea Europeană şi ONU au condamnat ferm atentatele de miercuri din Mumbai”.

Din ştirea apărută pe BBC, aflăm şi locurile ce au fost atacate:
1) Gara Shivaji (Shivaji, 1630-1680, a fost rege al Marathei);
2) Cafeneaua Leopold (Leopold a fost numele a câtorva regi ai Belgiei, primul şi cel mai cunoscut fiind Leopold I, 1790-1865);
3) Casa Nariman (Nariman e primarul Bombay-ului; în India, primarul unei mari metropole e văzut ca un adevărat “şef suprem”, asemănător cu un preşedinte în metropola respectivă);
4) Hotelul Taj (aduce aminte de monumentul Taj Mahal, construit de împăratul Shah Jahan).

Întrebarea care se pune e următoarea: dacă Vanga are dreptate, atunci ce ar putea declanşa cel de-al treilea război mondial? Se ştie de zeci de ani conflictul dintre India hindusă şi Pakistanul islamic. Cu China în vecinătate şi ţările NATO în Afghanistan, toată zona aceasta India-Pakistan-China-Afghanistan ar putea constitui scânteia care să declanşeze cel de-al treilea război mondial.sursa : lovendal.net

[Image: 4348004651_3631a1c1bd_o.jpg]

,,Traiti intr-o lume bolnava pentru ca omul este bolnav! Traiti intr-o lume tulbure pentru ca omul este tulbure! Mintea si sufletul vostru se afla in dezordine, nu exteriorul."
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication