|
Intrebari pentru Manuela
|
|
09-02-2010, 09:30 AM
(This post was last modified: 09-02-2010 09:56 AM by magda.)
|
|||
|
|||
RE: Intrebari pentru Manuela
(09-02-2010 07:37 AM)camy64 Wrote: Pentru a vedea link-urile de pe acest forum, va rugam sa va inregistrati. Va multumim. If you want to see links who appear on this board, please register. Thank you.aaa...sa ma scuzi nenea gogu...dar nu cred o iota din tot ceea ce incerci sa spui in ultimul timp...sincer...si inca ceva...eu nu m-am inscris pe acest site pentru ati citi lamentarile stangace, ai dat cu bata-n balta la modul cel mai grosolan...si app...baneaza-ma si pe mine ca si asa nu mai am ce face pe aici...multumita unora. vai camy, ce multe ai facut p-aici! 3 posturi si toate in dimineata asta! ![]() daca ai intrat numai pentru manu,foarte bine,dar opreste-te din a jigni ceilalti useri. si mai vezi cu gramatica aia!
"Tot ce se intampla dupa o lunga asteptare e mai usor de suportat." (Cicero) |
|||
|
09-02-2010, 11:58 AM
|
|||
|
|||
|
Buna ziua sunt Petronela,cea cu ,,beleua"facuta Manuelei,am intrat pt ca m-a rugat Manuela sa anunt ca o perioada nu poate intra .Mai specifica ca acum poate intra ca guest ,dar asta abia de ieri pm inainte nu, si ma mai roaga sa-i transmit lui Gogu ca daca userii se cearta cu el nu e vina ei,ea nu ii influenteaza cu absolut nimic.Si a mai sopus sa transmit userilor ca le pasa de ei de aceea le-a dat adresa ei ca sa-i poata anunta ce are de gand.Cam atat altceva nu-mi mai amintesc.
|
|||
|
09-02-2010, 01:25 PM
|
|||
|
|||
|
Camy64,
Mie imi pare ca nu esti decat un troll. Sper sa ma insel. Petronela, Daca Manuelei ii pasa de useri, nu facea asta. Cel putin asa se vede de la mine, de aici. Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
|
09-02-2010, 01:58 PM
|
|||
|
|||
(09-02-2010 07:37 AM)camy64 Wrote: Pentru a vedea link-urile de pe acest forum, va rugam sa va inregistrati. Va multumim. If you want to see links who appear on this board, please register. Thank you.aaa...sa ma scuzi nenea gogu...dar nu cred o iota din tot ceea ce incerci sa spui in ultimul timp...sincer...si inca ceva...eu nu m-am inscris pe acest site pentru ati citi lamentarile stangace, ai dat cu bata-n balta la modul cel mai grosolan...si app...baneaza-ma si pe mine ca si asa nu mai am ce face pe aici...multumita unora. Te obliga cineva sa citesti ? Si daca tot nu mai ai ce face pe aici.....lasa-ne ! Apropo ,cine se lamenteaza si varsa lacrimi amare? Aud?
|
|||
The following 1 user says Thank You to anuk for this post:rucsa |
|
09-02-2010, 02:01 PM
(This post was last modified: 09-02-2010 02:02 PM by Gogu.)
|
|||
|
|||
|
Anuk, nu se merita.
Mie imi pare un troll, si acestia asta fac... Se "hranesc" cu mesajele normale si de buna credinta si "fac rascoala" din ele, singurul scop fiind acela de a semana conflicte, insulte, injurii, paranoia, etc. Si toate doar de dragul de a distruge ceva frumos. Singurul mod de a scapa de ei este sa-i ignori. Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
The following 3 users say Thank You to Gogu for this post:anuk, magda, rucsa |
|
09-02-2010, 08:30 PM
|
|||
|
|||
|
Pacat, mare pacat ca acest forum o pierde pe Manuela !!!
|
|||
|
09-02-2010, 09:14 PM
|
|||
|
|||
|
Eu sunt convinsa ca manu va reveni.Sa fim optimisti!
|
|||
|
Yesterday, 10:50 PM
(This post was last modified: Yesterday 11:01 PM by Gogu.)
|
|||
|
|||
|
A revenit in aceasta seara. Cu o clona.
Ah, si daca va intrebati ce s-a intamplat cu clona, sa stiti ca a fost banata. Poate data viitoare Manuela va respecta regulamentul forumului si va aprecia poarta deschisa de mine, dar pe care ea nu doreste sa intre. Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help