|
PARERI
|
|
09-02-2010, 05:11 PM
(This post was last modified: 09-02-2010 05:24 PM by mod1.)
|
|||
|
|||
|
RE: PARERI
Ce atata abureala cu Manuela asta? Parca ar fi ***, nu altceva.
Macar daca ar fi premonit ceva cu adevarat pana acum. ti-am editat expresia jignitoare. te rog nu ma mai obliga sa fac asta. mod1 |
|||
|
09-02-2010, 08:05 PM
|
|||
|
|||
|
Iar un troll?
Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
|
Yesterday, 01:56 PM
|
|||
|
|||
|
Anuk !
Buna ! Am citit asta in arhiva, cautand ceva postat de Manuela, doar .... doar ..... revine ..... » anuk - 03-09-13:11 -- stiu cu siguranta » bodo - 03-09-13:11 -- nu gasesc, mey acum » anuk - 03-09-13:11 -- wca o sa fie un curtemus Ti-a transmis Manuela mesajul acesta sau ai si tu premonitii ??? Ar fi placut de stiut si util daca ne-ai putea anticipa si CAND va fi acest cutremur pe care il simti .... Multumesc. Cu stima, I.M.D. |
|||
|
Yesterday, 02:30 PM
|
|||
|
|||
|
Este rupt din context,spuneam ca nu cred in alertele repetate desi,sunt convinsa ca o sa fie cutremur si la noi ,(Vrancea fiind zona seismica recunoscuta) .Dar cand anume nimeni nu o poate sti.
Si.....nu ,nici nu am comunicat cu Manu,nici NU am viziuni de genul asta si NU, nu cred ca este cineva capabil sa spuna cu siguranta cand se va produce . Cu aceeasi stima
|
|||
The following 2 users say Thank You to anuk for this post:magda, rucsa |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help