Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anul 2018 Horoscop
12-29-2017, 06:43 PM
Post: #1
Anul 2018 Horoscop

Caracterizare astrologică generală a anului 2018Dacă 2016 a stat sub semnul unui joc discret între Cardinal și Mutabil, iar 2017 a adus cu sine, cel puțin către sfârșitul său, un marcaj puternic pe semnele de Apă și Pământ din urmă, anul acesta promite să spargă acest tipar. Ingresul lui Uranus în zodia Taurului de la mijlocul lunii mai aduce în prim plan semnele Fixe, iar intrarea lui Jupiter în domiciliul său diurn, Săgetătorul, consolidează dominația energiei Mutabile instaurate în 2014. Se întrevede așadar un an 2018 de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar și de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziția actuală. Dar cum atmosfera unui an nu se judecă pe baza a doar două evenimente cosmice, vă invit să-i aruncăm o privire de ansamblu.

Jupiter (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn): nu mă mai sperie nimic

La începutul, mijlocul și către finele anului 2018, Jupiter aflat în semnul Scorpionului aderă la un aspect armonios de sextil cu Pluto din zodia Capricornului. Cu toate că potențialul energetic al acestei configurații este unul discret, recurența sa din acest an îl face demn de menționat în cadrul caracterizării astrologice generale a anului 2018. Pe plan individual, cei care și-au explorat (Jupiter) latura sexuală, fricile, frustrările și viciile (Scorpion) între 2012 și 2015, când Saturn s-a mișcat prin semnul Scorpionului, pot ajunge să întoarcă în favoarea lor acele situații în care se cutremură din temelii (Pluto) status quo-ul (Capricorn) unui sector al vieții lor. Ceea ce am obținut în timpul acelui tranzit, cunoașterea propriilor limite, ne permite să transformăm într-un atuu orice scenariu care altădată ne aducea în pragul unei căderi.

La nivel colectiv, această conjunctură astrală se poate manifesta asemenei unei săbii cu două tăișuri. În cel mai fericit caz, susține demersurile oamenilor legii (Jupiter) de a aduce în justiție faptele corupte (Scorpion) ale oficialilor (Capricorn) care au abuzat (Pluto) de puterea care le-a fost conferită. Scenariul sumbru ar fi acela că organele care ar trebui să impună dreptatea (Jupiter) mătură sub covor fărădelegile (Scorpion) înalților demnitari (Capricorn) care și-au folosit autoritatea în scopuri îndoielnice (Pluto), fapt care ar da curs unor jocuri de culise cu adevărat ample. Într-un cuvânt, se poate spune că fie avem parte de o luptă susținută anti-corupție, fie ne confruntăm cu situații în care legea ajunge să favorizeze grupurile de interes împotriva căreia, cel puțin teoretic, ar trebui să lupte. Astfel, fie ne descătușăm, fie ne înecăm și mai tare.


Jupiter (Scorpion) trigon Neptun (Pești): durerea ne eliberează


În ultima lună de primăvară și cea din urmă de vară, se reiterează aspectul armonios de trigon dintre Jupiter din zodia Scorpionului și Neptun aflat în semnul Peștilor. La fel ca anul trecut, înțelegerea (Jupiter) angoaselor, neîmplinirilor și obsesiilor proprii (Scorpion) ne poate ajuta să ne eliberăm (Neptun) sufletele (Pești) de povara lor. Doar făcând cunoștință cu acea latură a noastră putem să ne atingem adevăratul potențial.

La scară mundană, poate continua tendința conform căreia popoarele conștiente (Jupiter) de situația disperată în care se află (Scorpion) își pun speranța în (așa-ziși) maeștrii (Neptun) spirituali (Pești) sau persoane care pozează în martiri (Neptun) care promit să aducă salvarea (Pești). S-ar putea așadar ca această configurație să aibă doar un aparent potențial pozitiv pe acest plan, ceea ce ne poate face victime ale iluziilor.


Uranus în Taur: prețul progresului


Primul eveniment astral de avengură al acestui an este trecerea lui Uranus în semnul Taurului care are loc la mijlocul lunii mai. Cu toate că este o planetă transsaturniană care nu influențează neapărat fiecare nativ în parte, am putea sesiza totuși schimbări de atitudine și pe plan personal. Am putea simți așadar nevoia de a ne moderniza (Uranus), cel puțin într-o anumită măsură, pe plan financiar (Taur): plătim mai mult cu cardul, facem cumpărături mai des pe Internet, folosim mai mult moneda virtuală Bitcoin. Am putea constata deci că folosim din ce în ce mai puțin bani lichizi și că ne bazăm din ce în ce mai mult pe tehnologie când vine vorba de plăți. Așa se face că am putea opta să ne plătim taxele și chiar întreținerea on-line, fără a ne mai deplasa la ghișeele instituțiilor publice sau până la biroul administratorului de bloc.

Pe plan colectiv, ar putea debuta o perioadă de revoluționare a sistemului financiar mondial. Ultima oară când s-a aflat în acest semn, raționalizarea a înlocuit moneda, iar inflația a făcut ravagii. Aflându-ne într-o eră a tehnologiei și a digitalului, se prea poate să se facă lobby (Uranus) în favoarea folosirii monedelor virtuale (Taur), semn că banii lichizi încep să devină ușor-ușor un vestigiu al trecutului. Cu toate acestea, faptul că finanțele priopriu-zise sunt înlocuite treptat de cifre pe monitoare ar putea cauza, în primă fază, o sensibilizare a pieței bursiere, ceea ce ar putea duce, în cel mai nefericit scenariu, la crize economice. Cu toate că intențiile sunt bune și se menține orientarea către înnoire și inovație, s-ar putea ca efectele, la început, să fie greu de suportat pentru cei care depind de stabilitatea monedelor în care și-au luat creditele.


Jupiter în Săgetător: corectitudine politică

La începutul lui noiembrie, Jupiter poposește în zodia Săgetătorului. Pe plan personal, intrarea planetei cunoașterii în domiciliul său diurn coincide cu debutul unei perioade în care accentul cade pe studii, călătorii, dar și relația cu Biserica. Dacă din 2014 până în 2017, mai exact cât Saturn a tranzitat acest semn, am lucrat la ridicarea unui sistem de referință (Săgetător) solid (Jupiter), acum se deschide acel capitol în care explorăm (Jupiter) lumea raportându-ne la principiile (Săgetător) pe care le-am adoptat în anii anteriori. Acest lucru poate presupune reluarea studiilor sau înscrierea la cursuri de formare continuă, deplasări în străinătate sau la mare distanță de casă în interes de agrement sau afaceri. Se întrevede așadar un an de zile în care vom avea parte de tot felul de experiențe noi care ne ajută să ne rafinăm viziunea despre ce ne înconjoară.

La scară mundană, ingresul lui Jupiter în Săgetător prevestește facilitarea înțelegerii (Jupiter) aspectelor multiculturale (Săgetător) pe care le comportă evenimente ca deschiderea granițelor, migrațiile pricinuite de izbucnirea unor războaie, diseminarea rapidă a informațiilor în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, păstrarea identității naționale și etnice în contextul unei societăți cosmopolite. Așa se face că, în cazul cel mai fericit, am putea avea parte de o descreștere a cazurilor de rasism, xenofobie, în general, catalogare și respingere a celorlalți pe seama naționalității, etniei, religiei sau convingerilor de altă natură. Folosită înțelept, energia acestui amplasament planetar poate conduce la dezvoltarea (Jupiter) unei mentalități (Săgetător) inclusive, care permite tolerarea, acceptarea și aprecierea diferențelor de acest gen dintre oameni.


Retrogradările lui Mercur, Venus și Marte: reconfigurarea tiparelor de gândire, afective și de acțiune

Într-un fel sau altul, fiecare trimestru al acestui an se impregnează la un moment dat cu energia retrogradării lui Mercur. Așa se face că în prima jumătate a lui aprilie, am putea fi puși în situația de a reevalua (Mercur) cine suntem (Berbec), în cea dintâi parte a lui august, am putea ajunge să regândim (Mercur) felul în care ne exprimăm afecțiunea (Leu), iar de la mijlocul lui noiembrie până la finele primei decade ale lui decembrie, suntem chemați să ne reconsiderăm (Mercur) trăirile și emoțiile evocate de diverse persoane (Scorpion) și convingerile în raport cu unele chestiuni de viață (Săgetător). Se întrevede așadar un an 2018 în care ne reconfigurăm pe noi înșine, atât în raport cu propriile credințe, cât și cu oamenii dragi cu care ne împărțim existența.

Venus și Marte își schimbă sensul de mers o singură dată în acest an, cuprinzând două zodii în tranzitul lor. Cel care sparge gheața dintre cei doi este Marte care, de la finele lui iunie până la sfârșitul lui august, ne poate aduce în situația de a face (Marte) ceva care ne influențează reputația (Capricorn) pe plan social (Vărsător). Scenariul bun ar fi acela că putem fi catalogați drept prudenți, iar cel opus că suntem prea temători. Venus, pe de altă parte, retrogradează de la începutul lui octombrie până în prima decadă a lui decembrie, ceea ce ar putea duce, pe de-o parte, la reevaluarea felului în care ne comportăm (Venus) în raport cu partenerul de viață și afaceri (Balanță), dar și a nivelului de implicare de care dăm dovadă în relații (Scorpion). Se poate spune așadar că în 2018 ne reevaluăm atitudinea în relații și felul în care suntem percepuți.


Retrogradările lui Jupiter și Saturn: reevaluarea traseului și a limitelor

Perioada cuprinsă între începutul lui martie și sfârșitul primei decade a lui iulie este marcată de tranzitul în sens aparent invers al lui Jupiter prin semnul Scorpionului. Așa se face că temerile, frustările și obsesiile noastre (Scorpion) ar putea căpăta proporții exagerate (Jupiter), fapt pentru care riscăm să dezvoltăm atașamente toxice ori să ne afundăm în ele și mai adânc. Pe plan colectiv, scenariul sumbru ar fi acela că cele mai multe demersuri legale (Jupiter) făcute în direcția pedepsirii faptelor de corupție (Scorpion) vor fi întâmpinate de eșec. În cazul bun însă, căutăm să înțelegem (Jupiter) motivul pentru care se repetă tipare distructive (Scorpion) în viețile noastre, făcând primul pas în direcția ruperii de ele, iar la scară mundană, putem observa cum înseși organele legii (Jupiter) caută să stârpească nedreptatea din interiorul lor (Scorpion).

De la sfârșitul celei de-a doua decade a lui aprilie și până la începutul lui septembrie, Saturn retrogradează în zodia Capricornului, fapt care ar putea determina, pe plan individual, apariția unei perioade marcate de limitări (Saturn) în ceea ce privește ascensiunea socială și profesională (Capricorn). În felul acesta, am putea sesiza că stagnăm în carieră, iar recunoașterea la care tânjeam întârzie să apară. La scară mundană, această schimbare de traiectorie ar putea duce la conservarea structurilor rigide, coercitive și învechite (Saturn) din domeniile de conducere și administrație ale statului (Capricorn), ceea ce ar putea face aproape imposibil accesul persoanelor cu mentalități noi și strategii inovative în asemenea poziții. Așa se face că peisajul politic și personajele sale ar putea să nu se schimbe prea mult pentru o bună bucată de timp.


Retrogradarea lui Uranus: omnia mea mecum porto


La doar trei luni după intrarea sa în semnul Taurului, Uranus face stânga împrejur și începe să tranziteze în sens aparent invers această zodie începând cu august, urmând să revină în Berbec la începutul lunii noiembrie a acestui an. Pe plan personal, această retrogradare poate induce o stare de paranoia în raport cu orice înseamnă modernizare (Uranus) a felului în care uzăm de finanțe (Taur): cumpărăm mai puțin de pe Internet, folosim mai puțin cardurile, suntem mai reticenți cu privire la tranzacțiile bancare. La nivel mundan, această schimbare de traiectorie poate duce la fluctuații neașteptate și abrupte (Uranus) ale bursei (Taur), dar și la o destabilizare a unor monede de altfel bine cotate pe piața schimbului valutar, ceea ce ar putea duce la un dezechilibru care descurajează investițiile în acțiuni și sectoare de activitate promițătoare economic.

În loc de concluzii: pilda casei ridicate pe stâncă

Într-un plan metaforic, am putea asemui povestea anului 2018 acelei pilde biblice a casei construite pe nisip și a celei ridicate pe stâncă. După trei ani de cutremure de dimensiuni mai mici sau mai mari, de încercări repetate de a ne recâștiga stabilitatea, siguranța și echilibrul, a venit în sfârșit vremea în care chiar ni se oferă oportunitatea de a pune bazele unui nou capitol din viețile noastre în care domină constanța, simțul de răspundere și trăinicia. Se arată așadar un an în care persoanele asumate, conștiente de propriile atuuri și neajunsuri deopotrivă, pot ajunge să-și construiască acele cariere și reputații la care au visat, fără compromisuri și sacrificii. În definitiv, debutează un timp al progresului în pași mărunți, dar siguri, al deciziilor calculate și luate la timp, al calității și nu al cantității. Fără sudoarea frunții și truda mâinilor nu se face nimic.

Evenimente astrale importante în 2018


3 ianuarie: Uranus revine la sensul de mers direct prin semnul Berbecului

26 ianuarie: Jupiter (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn)

9 martie
: Jupiter adoptă sensul de mers aparent invers prin zodia Scorpionului

23 martie:
Mercur începe să retrogradeze în semnul Berbecului

14 aprilie: Jupiter Rx (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn)

15 aprilie:
Mercur revine la traiectoria sa firească prin zodia Berbecului

18 aprilie: Saturn începe să retrogradeze în semnul Capricornului

23 aprilie: Pluto adoptă sensul de mers aparent invers prin zodia Capricornului

15 mai: Uranus intră în semnul Taurului

25 mai:
Jupiter Rx (Scorpion) trigon Neptun (Pești)

19 iunie
: Neptun începe să retrogradeze în zodia Peștilor

27 iunie:
Marte adoptă sensul de mers aparent invers prin semnul Vărsătorului

11 iulie: Jupiter revine la sensul de mers direct prin zodia Scorpionului

26 iulie:
Mercur începe să tranziteze în sens invers semnul Leului

8 august: Uranus adoptă sensul de mers aparent invers prin zodia Taurului

13 august: Marte revine în semnul Capricornului

19 august: Mercur se întoarce la sensul direct de mers prin semnul Leului

19 august: Jupiter (Scorpion) trigon Neptun Rx (Pești)

28 august: Marte își reia traiectoria firească prin zodia Capricornului

6 septembrie: Saturn se întoarce la sensul de mers direct prin semnul Capricornului

12 septembrie: Jupiter (Scorpion) sextil Pluto Rx (Capricorn)

1 octombrie:
Pluto revine la sensul de mers direct prin zodia Capricornului

6 octombrie: Venus începe să retrogradeze în semnul Scorpionului

31 octombrie:
Venus revine în zodia Balanței

7 noiembrie: Uranus se întoarce în semnul Berbecului

8 noiembrie:
Jupiter intră în zodia Săgetătorului

16 noiembrie: Venus se întoarce la traiectoria sa firească prin semnul Balanței

17 noiembrie:
Mercur începe să retrogradeze în zodia Săgetătorului

25 noiembrie:
Neptun își reia sensul de mers direct prin semnul Peștilor

1 decembrie: Mercur revine în zodia Scorpionului

7 decembrie: Mercur se întoarce la traiectoria sa firească prin semnul Scorpionului

Eclipse

31 ianuarie: eclipsă totală de Lună, în Leu

15 februarie: eclipsă parțială de Soare
, în Vărsător

13 iulie: eclipsă parțială de Soare, în Rac

27 iulie: eclipsă totală de Lună, în Vărsător

11 august: eclipsă parțială de Soare,
în Leu

Firicel Ciarnău

http://www.astrodex.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2017, 06:56 PM
Post: #2
RE: Anul 2018 Horoscop
BERBEC

Dragoste, cuplu, prietenie

Se prea poate ca 2017 să fi fost destul de plin pe aceste planuri, dar nici anul următor nu se va lăsa mai prejos din acest punct de vedere. Se întrevăd așadar schimbări mari la acest nivel, dar dacă încerci să le gestionezi cu înțelepciune, nimic nu te va lua prin surprindere. În final, depinde doar de tine să dai dovadă de adaptabilitate și precauție.

În a doua jumătate a lui ianuarie, dar și în februarie, viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă. Așa se face că perioada aceasta ai putea cunoaște mulți oameni noi care-ți împărtășesc viziunile și idealurile. Iată un prilej bun să te folosești de abilitățile tale de socializare și comunicare ieșind și stabilind relații cu cei din vecinătatea ta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de durată, s-ar putea ca al doilea trimestru al anului să fie unul destul de tensionat pentru voi. Lipsa încrederii ori unele chestiuni de ordin financiar v-ar putea încerca relația, dar dacă sunteți deschiși unul față de celălalt, veți evita orice fel de ruptură. Nu păstrați secrete care pot afecta cuplul pe care-l formați.

În iulie și prima jumătate a lui august, este posibil să ai parte de monotonie și plictis în cuplu. În cazul în care nu ai pe cineva, s-ar putea să-ți cadă cu tronc cineva care nu prea pare decis/ă că ar vrea să înceapă o relație cu tine. Lucrurile pot tărăgăna astfel mult, ceea ce nu-ți poate crea decât neplăceri. Gândește-te ce-ți dorești cu adevărat.

În octombrie și noiembrie, se pot produce schimbări destul de mari pe plan amoros. Cel mai probabil, relația ta de cuplu a ajuns la momentul în care trebuie să decideți dacă o duceți la nivelul următor sau nu. Poate că n-ar strica dacă ați impune reguli în ceea ce privește uzul bugetului comun și ați evita să măturați murdăria sub covor.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2018 care, cel puțin din punct de vedere social și sentimental, te va ține destul de mult în priză. Dacă dai dovadă de stăpânire de sine și nu te pierzi cu firea în momentele de criză, totul va merge bine pentru voi. Doar așa puteți ieși învingători din provocările care apar.
Bani, carieră, profesie, loc de muncă


Cel puțin din punct de vedere financiar, anul precedent a fost unul destul de încărcat pentru tine. Probabil că bugetul tău a fluctuat considerabil, cu atât mai mult dacă îți câștigi traiul lucrând în asociere cu alte persoane. Nu te aștepta ca 2018 să fie mai puțin animat pe acest plan, dar și în ceea ce privește cariera. Caută să ții pasul.

În ianuarie și februarie, așadar în cea mai mare parte a primului trimestru al lui 2018, ar fi bine să te concentrezi pe ascensiunea profesională, proiectele de grup și planurile tale de viitor. Dacă în prima lună a anului poți face progrese semnificative în carieră, în cea de-a doua se prea poate să pui pe picioare ori să dezvolți o afacere cu cineva.

În al doilea trimestru al anului acesta, lucrurile se derulează cu rapiditate. Financiar, stai bine în aprilie, dar evită deciziile pripite de la jumătatea lunii mai încolo. În ceea ce privește sectorul muncii, se continuă tendințele din ianuarie și februarie. Iată așadar șansa perfectă de a-ți consolida proiectele, dar și de a avansa în ierarhia de la muncă.

În următoarele trei luni ale anului, ai putea da dovadă de un randament profesional de invidiat. Cu toate acestea, este posibil ca veniturile tale să oscileze destul de mult din august încolo. Vestea bună este însă că, începând cu luna septembrie, înaintezi mai puțin greu în carieră. Încrede-te în beneficiile de durată ale pașilor mici pe care-i faci.

În ultimul trimestru al anului, se complică lucrurile pentru cei/le care sunt implicați/te într-un parteneriat profesional. Lipsa de transparență care pare să marcheze relația cu asociații perioada aceasta riscă să vă aducă în pragul unor litigii. Poate că dacă ați da dovadă de mai multă deschidere unii față de ceilalți, ați putea evita astfel de scenarii.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul dinamic și ofertant atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Acest lucru nu înseamnă însă că nu vei da de greutăți: se vor arăta destule obstacole, dar dacă nu le lași să te doboare, totul va fi bine. Caută să nu cazi pradă deznădejdii și nu accepta eșecul.


Sănătate și vitalitate


Se prea poate ca anul precedent să fi fost destul de îngăduitor cu tine cât privește acest aspect. Nici următorul nu se arată mai solicitant, indiciu cum că n-ai motive reale să-ți faci griji în raport cu bunăstarea ta fizică și emoțională. Se poate spune așadar că nu-ți va fi dificil să menții un oarecare echilibru pe acest plan. Axează-te pe acest obiectiv.

În primul trimestru al lui 2018, demne de menționat în acest context sunt doar februarie și martie când nivelul tău de energie este mai scăzut decât de obicei. Este posibil așadar să fii mai sensibil/ă decât de obicei, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. Meditația și introspecția îți pot fi aliați de nădejde. Bazează-te pe ei.

În următoarele trei luni, poți avea parte de o perioadă destul de schimbătoare pe acest plan. Așa se face că, până în a doua jumătate a lui aprilie, riști să oscilezi între letargie și vervă, ceea ce se poate dovedi obositor în definitiv. Norocul face însă ca, din ultima parte a lunii mai încolo, să te stabilizezi oarecum, gestionându-ți mai eficient energia.

Al treilea trimestru al anului este unul în care acest aspect al vieții tale ar trebui să te preocupe mai mult decât de obicei. Iată așadar o perioadă în care poți lucra la stilul tău de viață și alimentație, aducându-le ajustările care se impun. N-ar strica nici să faci o cură de detoxifiere cândva în acest interval. Îți va prinde mai mult decât bine.

Din ultimele trei luni ale lui 2018, cu însemnătate pe acest plan pare a fi doar cele două din urmă. Nivelul tău de energie poate fluctua destul de mult în noiembrie, iar din punct de vedere emoțional, poți fi destul de încercat/ă din a doua parte a acestei luni încolo. Vei primi însă negreșit lecții de viață pe care chiar merită să le ții minte.

După cum bine poți observa din paragrafele de mai sus, 2018 nu-ți pregătește mari provocări pe acest plan. Este drept că ai putea avea parte de suișuri și coborâșuri, dar pare să nu fie vorba de nicio probă prea greu de trecut din punct de vedere fizic și emoțional. În definitiv, nu trebuie decât să dai dovadă de constanță și moderație.


Casă, familie, viață personală

Din câte se pare, nici 2018 nu se întrevede a fi un an prea plin pe plan familial. Având în vedere că pot avea loc multe evenimente importante la nivel sentimental, ți-ar pica mai mult decât bine să poți apela oricând la rude pentru îndrumare și sfaturi. Așadar, este vital să cultivi o relație cordială cu aceștia și să eviți orice vă poate afecta relația.

În prima lună a anului, reflectorul cosmic este ațintit asupra relației cu tatăl sau figura autoritară din viața ta. Aceasta s-ar putea derula destul de anevoios, mai ales dacă îi contești uneori statutul, răzvrătindu-te într-un fel care poate pune în pericol legătura dintre voi. Străduiți-vă să nu vă stârniți într-un mod care v-ar putea aduce la conflicte.

În mai și prima jumătate a lui iunie, în atenția ta revine familia, atât cea pe care ți-ai întemeiat-o singur, cât mai ales cea de origine. Caută ca în acest interval să petreci mai mult timp alături de cei dragi, cu atât mai mult dacă programul nu ți-a permis să menții un contact stabil sau să îi vizitezi atât cât ți-ai dorit. Apropie-te de ei mai mult.

În următorul trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie și august, ar putea reveni în actualitate tensiunile între tine și tatăl tău sau figura autoritară din viața ta. Prietenii tăi ar putea constitui un subiect de dispută ori poate planurile tale de viitor ori proiectele de grup în care vrei să te implici nu coincid cu așteptările sale. Găsiți o cale de mijloc.

Relația cu rudele apropiate, respectiv legăturile cu cei dragi stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă intră în colimatorul astrelor în ultimele trei luni ale lui 2017, dar mai ales în noiembrie și decembrie. Dacă aceștia îți creează ție și persoanei iubite greutăți de un fel sau altul, poate ar fi mai bine să discutați deschis despre acest lucru.

După cum se poate vedea în rândurile de mai sus, astrele nu te supun la probe în 2018 pe plan familial sau în relația cu rudele partenerului. Este drept că ați putea trece prin momente mai puțin plăcute, dar acestea nu vor reprezita momente de turnură în viața ta. Este important așadar să dați dovadă de înțelegere și toleranță unii față de ceilalți.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2017, 07:09 PM
Post: #3
RE: Anul 2018 Horoscop
TAUR


Dragoste, cuplu, prietenie

Anul acesta pare a fi unul cel puțin la fel de încărcat pe aceste planuri ca a doua parte a lui 2017. Acest lucru nu înseamnă însă automat că vei avea parte doar de provocări: se arată totuși și momente plăcute în cuplu, respectiv în compania prietenilor. Trebuie doar să te bucuri de ele și să înveți să nu porți pică așa cum ai câteodată obiceiul.

De interes în contextul amoros, în primele trei luni ale lui 2018, este doar martie. Se prea poate ca atmosfera dintre tine și partener să se schimbe, iar evoluția relației pe care o formați să stagneze într-o oarecare măsură. Pe plan social, se distinge februarie, lună în care poți cunoaște oameni interesanți cu care chiar ai multe lucruri de discutat.

Nici în al doilea trimestru al anului nu se întâmplă mare lucru pe plan sentimental. De dorit ar fi totuși să conștientizezi la timp care pot fi urmările situație în care nu discuți la timp cu partenerul ceea ce vi se întâmplă. În a doua jumătate a lui iunie, așteaptă-te să se creeze o situație similară și social. Este cazul să iei atitudine pe ambele fronturi.

În următorul trimestru al lui 2018, ești parcă mai romantic/ă decât de obicei, ceea ce te poate ajuta să condimentezi nițel lucrurile între tine și persoana iubită. Probabil să te înțelegi ceva mai bine și cu copiii, ceea ce-ți face bine la moral și te încurajează s-o ții tot așa. Ușor-ușor, se revine la normal în cuplu, ceea ce nu poate decât să te bucure.

Ultimul trimestru al anului vă poate surprinde atât pe tine, cât și pe partener într-o perioadă extrem de solicitantă. Munciți mult, iar financiar acest lucru nu se prea vede. Pe lângă faptul că sunteți aglomerați la maximum, riscă și să se mai nască certuri pe marginea banilor pe care-i aduceți fiecare în parte în casă. În decembrie, revine pacea.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2018 pare a fi unul destul de confuz pe acest plan. Cu toate că lucrurile nu se mișcă în nicio direcție, această stare sapă totuși la fundația relației tale cu partenerul și prieteni. Nu-ți fie teamă să acționezi tu, provocând într-un fel sau altul mișcarea. În caz contrar, poți avea parte de surprize.Bani și carieră

Acest sector de viață, poate mai puțin ca anul trecut, rămâne și în 2018 una dintre cele câteva arii de interes ale tale. În acest an, ai ocazia să consolidezi ceea ce ai realizat în 2017, motiv pentru care nu te poți relaxa prea mult în lunile care urmează. Caută deci să-ți aduni forțele și să demonstrezi că într-adevăr ești un/o angajat/ă greu de înlocuit.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, cariera ar trebui să se găsească pe lista ta de priorități. Se arată oportunități de a avansa pe plan profesional, indiciu cum că ai șanse reale de a urca în ierarhia de la locul de muncă. Acestea pot implica să ieși, cel puțin într-o anumită măsură, din zona de confort, ceea ce nu este tocmai confortabil.

În a doua parte a lunii mai și în a doua jumătate a lui iunie, se întrevede o perioadă bună din punct de vedere financiar. Deși veniturile tale sunt mai mari decât de obicei, nu este însă un moment bun să faci investiții, cu atât mai mult dacă acestea se duc în direcția planurilor de viitor și/sau a proiectelor de grup. Mai au nevoie de modificări.

Studiile sau mai bine spus, lipsa lor ori faptul că nu te-ai concentrat pe formarea ta continuă până acum îți pot afecta, cel puțin într-o anumită măsură, evoluția la locul de muncă în iulie și august. Înscrie-te repejor la cursuri de calificare și/sau dezvoltare pe tot parcursul vieții pentru a putea să continui drumul în sens ascendent pe acest plan.

Din a doua jumătate a lunii noiembrie încolo, capacitatea ta de a conlucra cu asociații, clienții sau colaboratorii poate avea de suferit de pe urma faptului că nu sunteți sinceri unul cu celălalt. Poate vă ascundeți lucruri în ceea ce privește banii, înlocuiți clauze în contracte unii fără știrea celorlalți sau doar evitați să faceți publice unele informații.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de dinamic pe plan profesional pentru tine. Cu toate acestea, este nevoie să te arăți mai deschis/ă decât de obicei să încerci tehnici și metode noi. Nu neglija, de asemenea, educația întrucât aceastea te poate ajuta să ai parte de parcursul scontat. Muncește susținut.Sănătate și vitalitate

Anul acesta, spre deosebire de prima jumătate a anului trecut, acest capitol nu se află în topul priorităților tale și nu pentru că ar fi lipsit de importanță, ci grație faptului că astrele nu-ți pregătesc mari surprize pe acest plan. Cu toate acestea, așa cum se poate vedea din rândurile de mai jos, se arată clipe în care poți aduce ajustări pe acest plan.

Prima lună demnă de a fi menționată în acest context este martie când s-ar putea ca nivelul tău de nervozitate să fie mai crescut decât de obicei. Acest lucru ți-ar putea afecta echilibrul emoțional, fapt pentru care s-ar dori să apelezi la yoga sau orice alte metode de a-ți restabili pacea interioară. Alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

În aprilie, bateriile tale par să se găsească la cotele obișnuite, dar situația dă semne de schimbare din a doua jumătate a lunii mai încolo când pari puțin mai agitat/ă decât în mod obișnuit. De regulă, ești o persoană calmă, dar s-ar putea ca începând de atunci, să-ți sară țandăra într-un mod care te surprinde atât pe tine însuți/ăți, cât și pe ceilalți.

Din august încolo, riști să devii din nou pasiv-agresiv/ă, fapt lesne de observat pentru cei din jurul tău, dar mai puțin evident pentru tine. Întrucât relațiile cu cei din jurul tău ar putea suferi din această pricină, gândește-te de două ori înainte să spui ori să faci lucruri pe care le-ai putea regreta. Încearcă să afli ce anume te aduce în starea aceasta.

Cândva în octombrie și/sau noiembrie, o problemă de sănătate, a ta sau a partenerului, se poate interpune între voi. Este de înțeles că o astfel de încercare este grea pentru amândoi, dar în momente de acest gen, trebuie să fiți mai uniți ca niciodată. Nu puneți presiuni suplimentare unul pe celălalt, ci căutați să vă susțineți cum puteți mai bine.

După cum bine se poate observa din paragrafele anterioare, singura ta problemă pe acest plan este faptul că-ți ții nervii în frâu cu destul de multă dificultate. De regulă, nu ești o persoană impulsivă, iar o astfel de atitudine, venind de la tine, poate crea mari confuzii. Nu ceda tensiunii și încearcă s-o gestionezi cum poți tu mai bine.Casă, familie, viață personală

Provocările majore lipsesc în acest an, dar cu toate acestea nu ești complet lipsit/ă de încercări. Dacă intervin totuși blocaje în 2018, acestea apar mai degrabă în raport cu rudele partenerului sau cei dragi ai tăi stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă decât cu membrii familiei de origine. Dă dovadă de multă înțelegere și toleranță.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, în colimatorul astrelor intră relația cu tatăl sau cu figura autoritară din viața ta. Probleme nu se întrevăd la orizont, dar și-ar prinde destul de bine să cultivi relația cu acesta/easta. Caută să te apropii mai mult de cei dragi ai persoanei iubite în prima jumătate a lui ianuarie. Poți face progrese mari.

Începând cu a doua parte a lui aprilie, ți-ar putea fi mai dificil decât în mod normal să menții un contact stabil cu cei dragi ai tăi de peste hotare sau care nu locuiesc aproape de tine. Așa se face că poate interveni o răceală destul de greu de gestionat, cel puțin pentru tine. Cu apropiații aflați în imediata ta vecinătate, totul pare să meargă bine.

Cel puțin până la mijlocul lunii august, atmosfera dintre tine și membrii familiei pe care ți-ai întemeiat-o, dar mai cu seamă ai celei de origine poate fi destul de încărcată. Nu există o tensiune vădită între voi, dar cert este că se întâmplă ceva care ar putea prevedea o furtună. Încearcă să faci în așa fel încât să nu se ajungă la acel scenariu.

După o perioadă în care statutul social, al tău sau al rudelor apropiate ale partenerului, și-a pus amprenta pe relația tu cu ei, urmează o perioadă în care apele se mai liniștesc, semn că atmosfera din ce în ce mai prezentă a sărbătorilor de iarnă vă aduce, ca în fiecare an, mai aproape. Învață ceva din aceste probe și nu stârni apele fără motiv.

După cum bine se poate observa din paragrafele de mai sus, nu există temei serios să te preocupe prea mult sectorul familiei în 2018. Cu toate acestea, inerentele tensiuni își pot face apariția, dar amploarea pe care o iau depinde numai și numai de felul în care tu le manageriezi. Străduiește-te să nu iei lucrurile prea personal și va fi bine.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2017, 07:28 PM
Post: #4
RE: Anul 2018 Horoscop
GEMENI

Dragoste, cuplu, prietenie


Spre deosebire de 2017, în anul care stă să înceapă, sectorul sentimental nu se numără printre cele aflate în vizorul astrelor. În contrast, planul social rămâne unul care te ține în priză, chiar dacă se întâmplă cu intermitențe. Oricare ar fi situația, cert este că nu-ți sunt puse la mare încercare inima, răbdarea și încrederea ca în prima parte a lui 2017.

Lucrurile par să se desfășoare cu o viteză amețitoare în cuplu în prima lună a acestui an, dar în acest fel, poate crește tensiunea între tine și persoana iubită, fapt care riscă să ducă la scântei. Pe plan social, martie se arată plin de surprize, dar totuși n-ar strica să rămâi în gardă. Unele chestiuni ar fi mai bine să rămână pentru tine momentan.

Prima jumătate a lunii aprilie poate veni cu unele dubii în privința bunei credințe unor prieteni. Se prea poate să te îndoiești, cel puțin într-o măsură, de intențiile lor și bine faci. Mai mult ca sigur, intuiția ta are dreptate. Unele rupturi pot avea loc până la finele primei părți a lunii mai, dar fii sigur/ă că vor lăsa loc pentru altceva mai bun.

Pe plan amoros, mersul lucrurilor se dinamizează în august. În acea lună, șarmul și carisma ta se potențează, fapt lesne de observat în reacția celorlalți față de tine. Este important să gestionezi atenția care ți se oferă într-un mod care nu ajunge, într-un fel sau altul, să lezeze încrederea dintre tine și partener. Nu lăsa loc de interpretări acum.

Atenția îți este atrasă, începând cu luna noiembrie, înapoi în direcția vieții sociale și a celei sentimentale. Ritmul devine iarăși trepidant și trebuie să faci din nou eforturi pentru a face față tuturor schimbărilor care se ivesc. Multe dintre ele pot veni sub forma de binecuvântări deghizate, indiciu cum c-ar trebui să le privești cu alți ochi.Bani și carieră

Profesional, ai de tras în 2018 cel puțin la fel de mult ca în a doua jumătate a anului trecut. Dacă te-ai concentrat, cel puțin într-o anumită măsură, pe acest aspect în anul anterior, ideal ar fi ca cel care este pe cale să se deschidă să dai dovadă de la fel de mult profesionalism. Ocazii apar să-ți etalezi abilitățile, trebuie doar să le observi.

În februarie și prima parte a lui martie, de dorit ar fi să te axezi pe dezvoltarea acelor relații pe care le consideri de perspectivă din punct de vedere profesional. Începând cu februarie, se prea poate însă ca unele chestiuni care ține de munca pe care o depui să sufere amânări, întârzieri sau doar să se iște unele confuzii care-ți afectează ritmul.

În prima jumătate a lui aprilie, se prea poate ca planurile tale de viitor ori proiectele de grup în care ești implicat/ă ar putea înregistra unele piedici. Cu toate că acest lucru implică să iei atitudine, gândește-te bine ce inițiativă iei. S-ar putea să faci mai mult rău decât bine dacă acționezi într-un mod pripit. Măsoară de două ori și taie o dată.

În iulie și/sau august, pot interveni unele probleme birocratice care te pun în situația de a aștepta să ți se vireze în cont partea care îți revine dintr-un proiect derulat cu terțe persoane. Se prea poate să fi semnat un contract fără să fi citit în prealabil clauzele cu atenția care se cuvinea. Poate acest scenariu te va face să procedezi altfel pe viitor.

În ultimul trimestru al acestui an, se mai risipește din senzația că nu reușești nicicum să realizezi tot ceea ce ți-ai propus la serviciu. Această schimbare de atmosferă poate fi și mulțumită faptului că treci prin mai puține încercări pe acest plan. Chiar și așa, nu înseamnă că poți să te culci pe-o ureche. Mai ai încă destul de mult de demonstrat.

După cum reiese din rândurile de mai sus, anul 2018 este unul cel puțin aglomerat pe plan profesional. Deși te-ai putea îndoi de faptul că vei face față provocărilor, astrele îți conferă oportunități de a le înfrunta cu brio și a te pune într-o lumină cu adevărat favorabilă. Trebuie doar să nu părăsești ringul atunci când lupta devine prea grea.Sănătate și vitalitate

În 2018, mai mult decât anul trecut, acest aspect al vieții tale îți va atrage atenția în a sa direcție. Poate nu va fi vorba de ceva serios ori grav, dar în orice caz, va fi nevoie să investești timp și energie pentru ca lucrurile să fie în grafic pe acest plan. Dacă dai dovadă de moderație și-ți acorzi un minimum de îngrijire, totul va decurge perfect.

În prima lună a lui 2018, ești destul de solicitat/ă din punct de vedere fizic, fapt care se resimte cel mai puternic în martie. Cel mai probabil, programul din ce în ce mai încărcat de la serviciu constituie motivul pentru care abia îți mai rămâne timp să te odihnești, darămite să ai grijă de tine. Nu uita să faci și din tine o prioritate uneori.

Pari să te simți destul de bine în pielea ta în al doilea trimestru al anului, dar începând cu a doua jumătate a lunii mai, s-ar putea totuși să pendulezi între tipare de gândire învechite și coercitive, respectiv gesturi și schimbări de atitudine care șochează. Spre bine tău, ar fi bine să te stabilizezi cât mai curând posibil. Altfel, pot apărea probleme.

Din iulie încolo, ești ceva mai puțin încercat/ă la serviciu, iar beneficiile unui program mai lejer se resimt în nivelul tău de energie care crește văzând cu ochii. Așa se face că poate ai mai multă tragere în direcția (re)stabilirii unui stil de viață și alimentație care să te ajute să-ți faci treaba, dar să-ți rămână suficient energie pentru propria persoană.

În prima jumătate a lui noiembrie, ai putea sesiza că silueta ta s-a schimbat între timp, poate pentru că ai cam exagerat cu răsfățurile culinare sau nu ai prea făcut mișcare. Ei bine, oricare ar fi situația, cert este că trebuie să iei măsuri rapid. În caz contrar, s-ar putea ca de sărbători să nu-ți cadă tocmai bine bucatele, dat fiind că se văd în oglindă.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, acest aspect al vieții tale ar fi bine să se numere printre prioritățile tale anul acesta. Obiectivul tău în acest context ar trebui să fie acela al stabilirii unui echiibru la acest nivel. Poate fi complicat să atingi această stare și chiar mai dificil să o păstrezi, dar vei vedea că merită toate eforturile.Casă, familie, viață personală


Și zodia nașterii tale se numără printre semnele puțin sau chiar deloc încercate pe plan familial. Aparent, acum doi ani ai trecut de ceea ce era mai dificil în acest sector al vieții tale, indiciu cum că, în 2018, nu va fi nevoie să investești prea multă energie și timp pentru a avea parte de liniște și armonie în familie. Aproape că vin de la sine.

În a doua jumătate a lui februarie, dar și în primele zile de martie, indicat ar fi petreci mai mult timp de calitate în compana tatălui sau a figurii autoritare din viața ta. Nu este nevoie să vă vorbiți prea mult, ci doar să vă bucurați unul de prezența celuilalt și să redescoperiți acele activități care vă aduceau laolaltă. Regăsiți-vă unul pe celălalt.

În a doua jumătate a lunii mai, dar și în iunie, vine vremea să lucrezi la consolidarea sau legarea unor relații cu rudele apropiate ale partenerul. Acest demers este cu atât mai important cu când mulți/te dintre nativii/ele acestei zodii s-ar putea afla la început de relație. Caută, în plus, să restabilești un contact stabil cu cei dragi de peste hotare.

Iulie este despre tine și membrii familiei tale, mai ales ai celei de origine. Dacă vrei să-ți iei concendiul în această lună, n-ar fi rău să treci o zi-două și pe la ei. Se vor bucura, mai mult ca sigur, să te vadă. Frații/surorile/verii/verișoarele, mai exact relația cu ei, face obiectul unei zone de-ale tale de interes în august. Apropie-te de ei cumva.

Până în a doua jumătate a lui noiembrie, se prea poate ca atenția să-ți fie atrasă din nou în direcția relației cu cei dragi stabiliți mai mult sau mai puțin departe de casă. Nu-ți vine greu să menții o atmosferă cordială între voi, dar cert este că lipsește ceva. Poate nu-i mai tratezi cu la fel de multă căldură, ceea ce se simte, deși nu se vede.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, acest sector al vieții tale pare a nu fi scena unor evenimente prea importante în 2018. Așa se face că te poți axa pe alte dpmenii care necesită intervenția ta imediată. Nu-ți face griji în privința celor dragi; de cele mai multe ori, vor înțelege că trebuie să crești pe alte planuri acum.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-29-2017, 07:43 PM
Post: #5
RE: Anul 2018 Horoscop
RAC

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2018, la fel ca în a doua parte a anului precedent, sectorul amoros și cel social se evidențiază ca fiind câteva dintre ariile de interes ale tale din această perioadă. Așa se face că nu duci lipsă de dinamism pe aceste planuri, ceea ce nu aduce mereu numai evenimente plăcute. Ține cont că cele mai puțin plăcute îți condimentează viața.

În primul trimestru al acestui an, accentul cade pe viața ta sentimentală. Iată așadar prilejul ideal să te concentrezi pe acest sector al vieții tale și să cultivi conexiunea pe care o ai cu persoana iubită. Nu te aștepta totuși să curgă doar lapte și miere. Mai pot apărea provocări menite să vă aducă mai aproape. Tratați-le așa cum se cuvine.

Începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, lucrurile ar putea evolua mai puțin repede pe plan amoros. Poate că ți-ai dori să duci relația cu partenerul la nivelul următor, dar apar impedimente care vă țin în loc. Profitați de acest răgaz pentru a regla raportul de forțe din cuplu. Pe plan social, se dinamizează atmosfera și cunoști oameni faini.

Din septembrie încolo, sectorul sentimental ar putea prinde un avânt binemeritat. Mai puțin decât până în toamnă, simți apăsarea unor dubii în ceea ce-l/o privește pe cel/a de lângă tine, semn că ușor-ușor situația se schimbă în bine. Chiar și așa, nu înseamnă că această dezmorțire te scutește de eforturi pe acest plan. Dar bucură-te de beneficii.

Cândva din octombrie până la mijlocul lui noiembrie, s-ar putea ca responsabilitățile casnice sau părinții tăi să ajungă să se interpună între tine și persoana iubită. Dacă îți dorești pace și armonie între tine și cel drag, poate ar fi mai bine să nu amestecați pe nimeni altcineva în bucătăria cuplului. Burlacii/țele sunt favorizate în acest trimestru.

După cum poți constata din paragrafele de mai sus, dragoste plutește în aer în acest an, dar cu toate acestea, așteaptă-te să vină la pachet și cu scântei, mai ales dacă focul arde cu putere. Pe plan social, nu se îmtâmplă atât de multe lucruri, semn că ți se dă ocazia să muncești la consolidarea prieteniilor pe care le-ai legat în ultimii câțiva ani.Bani și carieră

Din punct de vedere profesional, 2018, la fel ca anul trecut, se prefigurează a fi unul dinamic și ofertant. Poate că nu-l va întrece în oportunități pe cel din urmă, dar nu se va lăsa mai prejos cu siguranță. Nu-ți rămâne așadar decât să stai în stare de alertă, astfel încât să poți observa oportunitățile de îndată ce acestea apar. Fii atent/ă.

În februarie și prima jumătate a lui martie, te bucuri de un randament crescut, semn că niciun volum de muncă ce ți se delegă nu este prea mare. Tot în primul trimestru al anului te-ai putea concentra pe relațiile profesionale pe care le ai cu asociații, clienții și colaboratorii. Acestea se pot dezvolta mult dacă investești timp și energie în ele.

În cea mai mare parte a celui de-al doilea trimestru al lui 2018, ai putea să călătorești în interes de afaceri, să participi la cursuri de calificare ori formare continuă sau să ai de-a face cu tot felul de chestiuni briocratice care-ți răpesc o bună bucată din timp și energie. Ține cont că întârzierile și amânările se pot ivi în prima jumătate a lui aprilie.

În iulie și/sau august, poți trece printr-o perioadă dificilă în raport cu partenerii de afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Cel mai probabil, nu vă înțelegeți la bani sau raportul de forțe din relația voastră profesională este unul dezechilibrat. Oricare ar fi situația, cert este că ar trebui să dai dovadă de mai multă transparență și deschidere.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă din noiembrie încolo, se deschide o perioadă destul de solicitantă pentru tine din punct de vedere profesional. Chiar dacă vine la finele anului, când nivelul tăi de energie nu se află la cotele cele mai ridicate, acest lucru n-ar trebui să te împiedice să afișezi același profesionalism ireproșabil.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un 2018 prolific pentru tine pe plan profesional. Cu toate că șansele de câștig și afirmare nu se mai găsesc la tot pasul ca și până acum, acest lucru nu înseamnă că ești privat/ă de ele cu totul. Tot ceea ce trebui să faci este să-ți întinzi și mai departe antenele pentru a prinde ponturi.


Sănătate și vitalitate


În contextul acestui aspect al vieții tale, ar putea părea că ai căzut din lac în puț. Spre finele lui 2017, se prea poate să fi simțit o ușurare la acest nivel, dar sfârșitul lui 2018 îți va atrage din nou atenția asupra acestui capitol. Dacă n-ai adus ajustări de care te poți ține stilului tău de viață și alimentație, poate ar fi cazul să scoți cămașa acum.

În februarie și o bună bucată din martie, ai putea fi destul de solictat/ă din punct de vedere profesional, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie ar putea fi destul de greu încercat. Nu uita așadar să mai iei câte o pauză din când în când și acordă-ți câte o minivacanță când vezi că randamentul tău nu mai este același. Nu te suprasolicita.

În luna mai și în prima jumătate a lunii iunie, se prea poate ca echilibrul tău emoțional să se destabilizeze într-o oarecare măsură. Cel mai probabil, vei avea tendința de a-ți construi scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate, ceea ce te face să nu vezi lucrurile așa cum stau ele cu adevărat. Încearcă să-ți vii în fire cât mai repede.

Emoțional, probe s-ar putea da și în iulie și în august. Unele probleme care pot apărea în parteneriatul de viață și/sau afaceri riscă să te zdruncine destul de puternic pe acest plan, indiciu cum că ar fi mai bine pentru tine să iei lucrurile mai puțin personal. În caz contrar, frământările tale interioare și-ar putea pune prea mult amprenta pe tine.

Din noiembrie începând, ar fi de dorit să faci din nou o prioritate din menținerea unei sănătăți fizice la înălțime. Poți avea tendința la sfârșitul anului să exagerezi nițel cu satisfacerea poftelor culinare și cu relaxarea, fapt care ți-ar putea modifica formele destul de mult. Încearcă să faci mai mult sport, optând mai des pentru odihna activă.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, acest aspect rămâne una dintre ariile tale de interes și anul acesta. Este drept că te-ar putea preocupa mai puțin decât în 2017, dar încă mai ai de rezolvat lucruri pe acest plan înainte de a-ți muta atenția în direcția altora. Asigură-te așadar că investești suficient timp și energie în propria bunăstare.


Casă, familie, viață personală


Spre deosebire de anul trecut, în 2018, sectorul familial nu se numără printre acele domenii ale vieții tale în care trebuie neapărat să iei atitudine. Lucrurile par să se desfășoare într-un mod destul de previzibil, ceea ce îți vine mănușă, dar fiind că nu ești tocmai un/o fan/ă a surprizelor. Nu te aștepta însă să te plictisești cu totul.

De la mijlocul lui februarie până în primele zile ale lui martie, se întrevede o perioadă bună pentru a face progrese în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau cei dragi ai tăi stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă. Nu-i nevoie decât să-i cauți mai des și ei vor vedea cât de mult contează pentru tine. Dă dovadă de afecțiune.

Al doilea trimestru al anului nu vine cu noutăți pe acest plan al vieții tale. Cu această ocazie, ți se dă mână liberă să procedezi așa cum consideri. Dacă există conflicte nerezolvate în familie, nu-ți rămâne decât să începi să le rezolvi în această perioadă. Acest lucru poate presupune, cel puțin într-o anumită măsură, să fii înțelegător/oare.

În următorul trimestru al lui 2018, accentul cade pe relația ta cu frații, surorile, verii și/sau verișoarele tale, dar și pe cea cu membrii familiei. Astrele aduc căldură și bună înțelegere între tine și cei dragi, semn că astrele nu vă pregătesc prea multe provocări pe acest plan. Chiar și așa, ține minte că mai aveți încă multe lucruri de pus la punct.

Ultimele trei luni ale luni te aduc și mai aproape de cei dragi. Dacă în octombrie și noiembrie atitudinea ta ca părinte înregistrează unele schimbări, cândva din a doua jumătate a penultimei luni a anului până în primele zile ale lui decembrie, depui mai mult muncă decât de obicei pentru a empatiza cu copiii. Fii cât se poate de natural/ă.

După cum bine se poate observa în paragrafele de mai sus, familia, indiferent de climatul astral, rămâne unul dintre acele domenii ale vieții tale în care nu te poți abține să nu investești resurse și așteptări deopotrivă. Poate că dacă ai da dovadă de mai multă toleranță în raport cu cei dragi, n-ar mai fi nevoie să faci compromisuri.


Anca Simina Martin


http://www.astrodex.ro

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2017, 02:13 PM (This post was last modified: 12-30-2017 02:19 PM by anuk.)
Post: #6
RE: Anul 2018 Horoscop
LEU


Dragoste, cuplu, prietenie

Pe plan sentimental și social, ritmul de desfășurare a lucrurilor este ceva mai puțin trepidant decât anul trecut, dar se prea poate totuși să ai parte, cel puțin uneori, de mai multă acțiune decât te-ai și așteptat sau ți-ai fi dorit. Oricare este situația, cert este că nu duci lipsă de evenimente care să te scoată nițel din zona ta de confort pe acest plan.

Anul 2018 începe în forță pe acest plan. S-ar părea că nu duci lipsă de noutate în viața de cuplu, prognoză care este cu atât mai valabilă dacă te afli încă în căutarea acelei persoane care să se potrivească standardelor tale. Oricare ar fi statutul tău marital, cert este că nu te vei plictisi în primul trimestru al acestui an. Ai parte de multe surprize.

În luna mai, dar și în prima parte a lui iunie, lucrurile încep să se miște și în sectorul vieții tale sociale. Nu te aștepta însă la întâlniri hărăzite parcă de destin cu oameni care au exact același viziuni ca tine. În schimb, poți pune cărămizi la temelia unor prietenii deja formate ori probabil reușești să te apropii mai mult de unii prieteni.

În iulie și august, munca sau starea de sănătate a ta sau a partenerului pot ajunge să vă creeze probleme într-un fel sau altul. Unul dintre voi pare că exagerează sau este chiar delăsător într-unul dintre aceste două sectoare, ceea ce poate agita apele în cuplu. De dorit ar fi să vă deschideți sufletele și să discutați ceea ce nu vă place unul la celălalt.

Cândva de la mijlocul lunii noiembrie până la sfârșitul primei decade a lui decembrie, pot apărea tensiuni între tine și partener, alimentate cel mai probabil de părinți care tind să-ți ia ție sau celui drag apărarea. Ideal ar fi să nu-i implicați pe cei ai casei în discuțiile voastre. Spălați-vă rufele murdare între voi și nu veți avea de tras mai târziu.

Din câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, anul 2018 se anunță a fi unul destul de alert pentru tine pe acest planuri. Ce-i drept, nu se întâmplă mare lucru la nivel social, dar dacă treci prin probe în sectorul sentimental, prietenii se vor arăta la nevoie dacă investești suficient de mult în relația cu ei. Caută să le oferi din timpul tău.


Bani și carieră

Din punct de vedere profesional, se întrevede un an 2018 la fel de palpitant ca cel de dinaintea ta. Apar atât oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, cât și șanse de câștig demne de luat în seamă. Norocul face însă că deții toate atuurile pentru a activa pe toate fronturile care ți se deschid în lunile care urmează. Profită de tot ce apare.

Începutul de an, mai exact primul trimestru al anului, îți face o incursiune lejeră pe plan profesional, indiciu cum că cele dintâi luni ale lui 2018 nu vor fi prea dificile pentru tine. Dacă în ianuarie te reacomodezi cu programul de la serviciu, în a doua lună a anului ar fi de dorit să te concentrezi pe relațiile cu partenerii de afaceri.

De la jumătatea lui aprilie încolo, lucrurile s-ar putea precipita pe planul muncii. Este posibil să se înmulțească sarcinile de serviciu ori să devină mai complicate, ceea ce îți poate decala nițel prioritățile la acest nivel. nu te mira așadar dacă intervin amânări și întârzieri, cel puțin într-o anumită măsură. Caută să grăbești ritmul câtuși de puțin.

În iulie și august, pot apărea unele probleme în interiorul parteneriatelor de afaceri sau relației cu clienții și/sau colaboratorii. Parcă nu mai lucrați atât de bine unii cu ceilalți, semn că poate nu v-ați sincronizat pe acest plan sau nu puteți să treceți peste unele diferențe. Gândiți-vă cum puteți să faceți să acționați ca o adevărată echipă.

Din octombrie încolo, lucrurile stau mai bine pentru tine pe plan profesional. Se prea poate că treci printr-o perioadă mai bună, nu mai înregistrezi la fel de multe amânări și întârzieri ca pân-acum, fapt pentru care s-ar putea ca în ultimul trimestru al anului să faci mai multe progrese decât te-ai așteptat în acest an. Poți ajunge foarte departe.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 în care poți realiza destul de multe pe plan profesional. Este drept că trebuie să depui eforturi mai mari decât de obicei pentru a obține ceea ce ți-ai propus, dar dacă reușești să faci față tuturor provocărilor, vei și recompensat/ă cu vârf și îndesat. Gândește pe termen lung.Sănătate și vitalitate


Ei bine, iată că a venit peste tine un an în care trebuie să faci din sănătate una dintre prioritățile tale. Poate că-n anii trecuți ai tratat superficial acest aspect, dar o astfel de atitudine poate veni în detrimentul tău în 2018. Caută așadar ca, încă din primele zile ale acestui an, să dai dovadă de mult precauție pe acest plan. Fii mai grijuliu/e cu tine.

În primul trimestru al lui 2018, demnă de menționat în acest context este ianuarie. Se întrevede o perioadă bună pentru a te informa de la specialiști despre cum anume te-ai putea perfecționa în acest sens. Dacă începutul de an vine cu multe responsabilități la serviciu, nu uita să acorzi importanța necesară relaxării. Altfel, te poți suprasolicita.

În lunile mai și iunie, veștile referitoare la acest capitol de viață nu sunt prea bune. În caz că suferi de dureri de spate sau coloană de prea multă vreme, ele se pot croniciza dacă nu iei atitudine cât mai repede cu putință. Recomandate sunt terapiile care se bazează totuși pe mișcare. Gimnastica medicală se poate dovedi de folos acum.

Dacă nu iei atitudine în al doilea trimestru al anului, lunile iulie și august se dovedesc greu de suportat pentru tine. Poți avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul pe seama faptului că nu ai grijă de tine sau că lipsa ta de interes în această direcție vă împiedică să profitați de unele activități specifice de cuplu. Înțelege că-ți vrea binele.

Din octombrie încolo, lucrurile încep să se îndrepte încetul cu încetul. Poate că te-ai decis în sfârșit să faci ceva în acest sens sau se îmbunătățesc de la sine. Oricare ar fi situația, cert este că n-ar trebui să te culci pe-o ureche, crezând că toate problemele tale s-au rezolvat. Străduiește-te să faci în așa fel încât să ai mai multă grijă de tine.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, acest capitol de viață merită să primească mai multă atenție din partea ta. Cum nu ești tocmai o persoană care acordă prea mult interes ultimelor descoperiri în materie de menținere a bunăstării fizice, nu-ți prea vine natural să te îngrijești de sănătatea ta. Ține minte că prevenția este cheia.


Casă, familie, viață personală

În acest an, spre deosebire de 2017, a doua sa jumătate vine cu o eliberare a presiunii nesimțite pe acest plan. Până atunci însă, mai ai puțin de tras. Așadar, încearcă să faci în așa fel încât să profiți de influențele armonioase ale astrelor și să-ți consolidezi relația cu membrii familiei. Este nevoie de muncă, dar și beneficiile vor fi pe măsură.

În primul trimestru al anului, se întrevede o perioadă încărcată de dinamism în raport cu copiii, prognoză care este cu atât mai sigură dacă ei trec acum prin adolescență. Asigură-te că îți dai măcar silința să-i înețelgi, cu toate că nu-ți iese de fiecare dată. Ei vor observa că încerci, cu toate că mai există lucruri care te depășesc ca generație.

În a doua jumătate a lui aprilie, în vizorul astrelor intră relația cu rudele apropiate ale partenerului sau cu cei dragi ai tăi stabiliți peste hotare sau la mare distanță de casă. Aceasta ar putea întâmpina unele probleme în acel interval de zile, dar dacă nu mai faci o problemă din distanța care vă separă, veți reuși să faceți față impedimentelor.

În al treilea trimestru al anului, nu se întrevăd conjuncturi astrale importante care să trimită la eventuale evenimente de o însemnătate aparte pe acest plan. Chiar și așa, motive reale să te relaxezi nu ai întrucât mai există lucruri pe care trebuie să le pui la punct în raport cu cei dragi. În caz contrar, vă pot urmări pentru tot restul lui 2018.

Cea mai importantă perioadă pe acest plan pare a fi ultimul trimestru al anului când atenția ta este atrasă în direcția relației cu rudele apropiate, cu părinții, dar și cu copiii. Ești solicitat/ă în toate aceste direcție, indiciu cum că ar trebui să-ți dră58ști energia cu cea mai mare înțelepciune. Altfel, poți fi acuzat/ă că nu ai fost aproape la nevoie.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, acest sector de viață nu necesită investiții prea mari anul acesta, dar există totuși perioade în care este nevoie să-ți faci simțită prezența pe acest plan. C-or fi multe, c-or fi puține, mai depinde și de tine; cert este că poți ajunge tare departe în relație cu cei dragi dacă nu-i părăsești la nevoie.

Anca Simina MartiN

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2017, 02:23 PM
Post: #7
RE: Anul 2018 Horoscop
FECIOARA


Dragoste, cuplu, prietenie

Cel puțin pentru nativii/ele care se află încă în căutarea persoanei potrivite, anul 2018 se arată a fi unul mai mult decât prolific. Într-o măsură, același lucru se poate spune și despre cei/le care se află deja implicați/te într-o relație care se bucură de spontaneitate în cuplu. În definitiv, ai parte e mult mai mult acțiune pe acest plan decât în 2017.

În primul trimestru al anului, pe acest plan se distinge ianuarie care condimentează atmosfera pe acest plan, semn că începi anul în forță pe plan sentimental. Se arată o perioadă bună să-ți dai întâlniri pentru că șansele sunt mari să întâlnești pe cineva special. Dacă există deja cineva în viața ta, străduiește-te să menții flacăra vie.

Din aprilie începând, lucrurile s-ar putea complica nițel. Dacă ai întâlnit pe cel/a care ți-a sucit mințile, s-ar putea ca relația voastră să evolueze mai greu decât ai crezut inițial, iar în cazul ai cunoscut deja persoana potrivită pentru tine, se prea poate să intervină o doză de plictis și monotonie între voi. Pe plan social, totul decurge lin.

Din octombrie, lucrurile își reiau ritmul lor obișnuit, semn că nu se mai bate pasul pe loc de acum înainte. Nu te aștepta totuși să urmeze o curbă ascendentă fără ca tu să intervii într-o formă sau alta. Încearcă să iei atitudine, preluând inițiativa și punând lucrurile în mișcare. Dacă cel/a de lângă tine nu face nimic, ia tu taurul de coarne.

Ultimul trimestru al anului propune o atmosferă liniștită și echilibrată, atât pe plan amoros, cât și social. Lucrurile decurg într-un ritm obișnuit, iar eventualele derapaje, ale tale sau ale partenerului, sunt ușor de înțeles și chiar mai simplu de depășit într-un fel care să nu vă afecteze parcursul relațional. Sărbătorile de iarnă vă aduc aproape.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2018 promite să fie unul care te determină să acorzi mai multă importanță acestui sector al vieții tale, indiferent dacă ești implicat/ă într-o relație ori nu. Pe plan social, nu se întmâmplă mare lucru, dar s-ar putea, cu toate acestea, să întâlnești oameni care-ți împărtășesc viziunile.Bani și carieră

Pe plan profesional, nu se întrevede un an 2018 dificil pentru tine. Oportunități de a avansa în carieră vor apărea, noroace mai mici sau mai mari de câștig se vor ivi și ele, semn că depinde doar de tine dacă vrei să realizezi ceva important anul acesta sau să consolidezi progresele pe care le-ai înregistrat în anii trecuți. Le poți face pe toate.

În prima jumătate a lui ianuarie și în februarie, se întrevede o perioadă în care dai dovadă de mult randament. Ce-i drept, nici nu ai parte de o perioadă prea dificilă pe acest plan, dar indiferent care este situația, cert este că lucrurile merg bine pentru tine din acest punct de vedere. Străduiește-te să dai tot ceea ce ai mai bun în continuare.

În aprilie și în prima parte din luna mai, în vizorul astrelor intră relațiile profesionale pe care le ai cu asociații, clienții și colaboratorii. Situația dintre voi s-ar putea tensiona destul de mult pe fondul lipsei de încredere sau al unor chestiuni financiare, dar dacă discutați lucrurile cu cărțile pe masă, cu siguranță veți reuși să treceți peste provocări.

În iulie și august, nativii/ele acestui semn implicați/te în afaceri care s-au născut din pasiune ar putea experimenta unele probleme. Bine nu le merge nici celor care nu se pot abține și amestecă utilul cu plăcutul. În vara lui 2018, ideal ar fi să nu amesteci cele două tabere. În caz contrar, s-ar putea produce anumite complicații serioase.

În octombrie și prima jumătate a lui noiembrie, ideal ar fi să nu negociezi contracte, darămite să le semnezi. Dacă totuși nu ai de ales, angajează-ți un avocat bun și fă în așa fel încât să te sfătuiești cu el când vine vorba de clauzele cu care ar trebui să fii de acord. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării întrucât există riscul să nu meargă bine.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrede un 2018 destul de aglomerat pentru tine pe acest plan. Cu toate că te-ai putea confrunta cu unele piedici, cert este că vei recupera eventualele pauze fără prea mari probleme. Caută să vezi partea plină a paharului, chiar dacă uneori lucrurile nu merg tocmai așa cum ai preconizat inițial.
Sănătate și vitalitate

Din punctul de vedere al acestui capitol de viață, 2018 are toate șansele să fie la fel de puțin solicitant ca anul trecut. Unde mai pui și că ești genul prevăzător care se îngrișește regulat de sănătatea ta. Cu toate acestea, se arată totuși perioade în care ar fi mai bine pentru tine să dai dovadă de ceva mai multă implicare pe acest plan.

În a doua jumătate a lui ianuarie și în februarie, pari mai interesat/ă ca niciodată să afli noi metode să te menții într-o formă fizică la înălțime. Acest lucru se poate concretiza prin faptul că te informezi mai mult decât în mod normal despre cele mai noi tendințe pe acest plan. Poate nu poți integra pe toate în stilul tău de viață, dar merită încercat.

Prima jumătate a lui aprilie te-ar putea surprinde destul de afectat/ă emoțional, cel mai probabil de niște lucruri care se întâmplă în parteneriatul tău de viață sau afaceri. Cu cât te lași mai tare influențată de aceste tensiuni, cu atât reușești mai greu să pui în ordine ceea ce s-a stricat. Păstrează-ți așadar cumpătul și acționează stăpân pe tine.

În iulie și în august ar trebui să acorzi cea mai multă atenție acestui sector de viață. Se prea poate să ai tendința să te răsfeți cu prea multe preparate gustoase care îngrașă ori să te privezi de la prea multe lucruri, slăbind peste măsură. Ține cont de faptul că este important să dai dovadă de echilibru, nu să cazi dintr-o extremă în alta. Nu exagera.

Ultimul trimestru al anului pare să nu aducă noutăți prea mari pe acest plan. Bine ar fi totuși dacă această perioadă a anului te surprinde făcând mișcare. Rezultatele ar putea apărea mai devreme decât te-ai așteptat inițial, fapt pentru care sezonul sărbătorilor te-ar putea surprinde într-o formă mai bună ca oricând. Odihna activă îți este aliat.

După cum transpare din paragrafele de mai sus, se întrevede un an în care grija ta față de bunăstarea ta mentală și emoțională atinge noi culmi fără a friza însă ipohondria. În felul acesta, te ții departe de orice afecțiune care te-ar putea împiedica să te bucuri de lucrurile care îți plac. N-ar fi rău să-l inspiri și pe partener să-ți urmeze exemplul.Casă, familie, viață personală


Anul trecut, sectorul vieții de familie s-a numărat printre ariile tale de interes. Chiar dacă în 2018 nu mai reprezintă una dintre prioritățile tale, acest lucru nu înseamnă că tronează pacea și armonia întotdeauna între tine și cei dragi ai casei. Pregătește-te ca această atmosferă echilibrată să se schimbe oricând prin evenimente tensionate.

Primul trimestru al anului se arată a fi unul dinamic pe acest plan. Acest lucru poate implica și o doză de imprevizibil care riscă sau nu să tensioneze lucrurile între tine și cei dragi. În funcție de felul în care știți să gestionați situațiile complicate, puteți să treceți peste ele, învățând lucruri noi unul despre celălalt sau se produce o ruptură.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea să treci printr-o perioadă mai complicată în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau cei dragi ai tăi stabiliți în străinătate sau la mare distanță de casă. Cel mai probabil, depărtarea vă va aduce în această stare, dar dacă faceți suficiente eforturi, veți reuși să vă apropiați emoțional. Dă-ți puțin silința.

În penultimul trimestru al anului, nu pare să se întâmple mare lucru pe plan familial. Iată așadar o perioadă numai bună să clarifici unele confuzii care au trenat în ultimele luni sau chiar de câțiva ani încoace. Se întrevede așadar un timp al împăcării, indiciu cum că sunt lucruri care merită să fie discutate de dragul liniștii în sânul familiei.

Din noiembrie încolo, atmosfera din familie se schimbă în bine. Multe se anunță a fi momentele în care râsetele, voioșia și buna dispoziție vor face apanajul tău și al celor dragi ai tăi. Este drept că tot acest climat poate deveni obositor pentru tine, dar până la urmă, nu-i chiar atât de rău. Așa se face că sărbătorile de iarnă te surprind liniștit.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, sectorul familial ar trebui să se numere printre sectoarele de viață cărora le oferi o bună bucată din atenția ta. Nu se anunță schimbări de macaz care să te rupă din cotidian, dar cu siguranță vei avea parte de unele momente care te vor pune pe gânduri, declanșând schimbări în atitudinea ta.


Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2017, 02:30 PM
Post: #8
RE: Anul 2018 Horoscop
BALANTA

Dragoste, cuplu, prietenie


Spre deosebire de acest an, se întrevede mai mult dinamism pe aceste planuri în 2018. Uneori ai putea simți că te afli într-un rollercoaster emoțional, dar depinde de tine cât de mult de afectează toate aceste evenimente. Oricare ar fi situația, cert este că nu te vei plictisi alături de partener și prieteni. Vezi cum gestionezi tensiunile apărute.

În cea mai mare parte a lunii februarie, stai destul de bine pe plan sentimental. Dacă ai deja pe cineva, se pare că nu ai probleme cu monotonia, iar flacăra din cuplu pare să ardă destul de puternic. În cazul în care te afli încă în căutarea unei persoane cu care să îți împarți viața, ocaziile de flirt se arată a fi destul de numeroase. Profită de ele.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca lucrurile între tine și partener să lase de dorit. Tensiunile sunt mari și arde mocnit până când apare acel stimul care să ajungă să declanșeze un conflict. Nici de la mijlocul lui mai încolo situația nu este mai roz. Asigură-te că intervii dacă apar probleme și că nu lași să se ajungă la certuri mari.

În primele două decade ale lui august, se întrevede o perioadă destul de ciudată pe plan social. Ai putea ajunge să te distanțezi de unii prieteni pentru că idealurile și viziunile voastre nu mai coincid. În cuplu, situația nu stă mai bine, poate pentru că nu mai evoluați în aceeași direcție. Caută să vă reconectați pe aceeași frecvență.

Ultimul trimestru al anului se întrevede a fi unul mai mult decât liniștit pe plan social și sentimental, semn că lucrurile revin la normalitate atât în relația cu persoana iubită, cât și în raport cu prietenii. Acum ai putea lucra la repararea legăturilor care au avut de suferit în lunile din urmă sau la dezvoltarea altora care au început de curând.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 destul de antrenant cât privește sectorul social și cel amoros. Cu toate că se prefigurează perioade de tensiune amplificată între tine și cei dragi, dispui de toate atuurile pentru a trece cu bine peste ele, consolidându-ți relațiile cu toți aceia care merită pentru tine.


Bani și carieră


În 2018, se menține tendința anilor trecuți de a plasa cariera și componenta financiară printre primele poziții din ierarhia priorităților tale. Cu toate că nu apar schimbări prea mari pe acest planuri, cert este că se vor ivi suficiente oportunități să avansezi la locul de muncă și să-ți suplimentezi bugetul. Trebuie doar să le observi de îndată ce apar.

În primul trimestru al anului, s-ar părea că ești mai asertiv/ă decât de obicei pe plan comunicațional, ceea ce ar putea să-ți facă bine dacă ai parte de negocieri ori vrei să iei cuvântul în cadrul unor ședințe. De la mijlocul lui februarie și până în primele zile ale lui martie, pare că lucrurile merg chiar bine pe planul muncii. Te bucuri de spor.

În prima jumătate a lui aprilie, ai putea trece prin încercări în raport cu asociatul/a, clienții sau colaboratorii. Pot avea loc tot felul de neînțelegeri, dar caută să nu iei decizii de unul/a singur/ă, mai ales de la mijlocul lunii mai încolo. S-ar putea să vă afecteze nu doar încrederea unul în celălalt, ci și câștigurile și raportul de forțe.

În primele două decade ale lui august, s-ar părea că proiectele tale de grup și planurile de viitor ar putea avansa mai lent decât până acum. Nu te încăpățâna să ții cu dinții de unele lucruri dacă s-a demonstrat că te țin în loc. Nu-i exclus, de asemenea, ca unii coechipieri să te părăsească și să fii nevoit să cooptezi noi parteneri de afaceri.

În ultimele două luni ale anului, s-ar putea să reziști mai greu decât de obicei tentației de a face pe plac tuturor. Acest lucru ți-ar putea afecta capacitatea de a negocia unele contracte bănoase, motiv pentru care se recomandă să pui binele tău pe primul loc și apoi să te gândești la cel comun. În caz contrar, vei câștiga mai puțin decât meriți.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, se arată un an 2018 dinamic și ofertant pe plan profesional și financiar. Cu toate că poate veni cu unele piedici la pachet, cert este că vei face progrese destul de însemnate în lunile următoare. Trebuie doar să le sesizezi la timp și să nu le lași să treacă pe lângă tine. Profită de ele de îndată ce apar.


Sănătate și vitalitateAnul acesta, la fel ca în 2017, acest aspect al vieții tale nu pare să-ți creeze prea multe bătăi de cap. Astrele nu-ți rezervă provocări pe acest plan, indiciu cum că bunăstarea ta fizică și cea emoțională nu-ți creează motive de îngrijorare. Oricare ar fi situația, cert este că se recomandă să dai dovadă totuși de prudență și să fii prevăzător/oare.

De la mijlocul lui februarie, dar și în martie, s-ar părea că o duci destul de bine cu sănătatea. Cu toate acestea, s-ar putea ca uneori să fii mult prea infulgent/ă cu tine însuți/ăți, răsfățându-te peste măsură. Nu-i nimic rău în a te deda lenei sau hatârurilor culinare, dar este important să îți impui limite și să te ții de ele. Atfel, ai de suferit.

De le finele primei jumătăți a lunii mai încolo, se prea poate ca universul tău interior să se destabilizeze nițel. Unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic ți-ar putea veni de hac, stârnind o suită de trăiri și emoții care te pot bulversa. Poate că dacă nu ai lăsa chiar totul să te afecteze atât de mult, ai reuși să-ți păstrezi liniștea.

Din august încolo, s-ar putea să-ți recapeți încetul cu încetul echilibrul emoțional, dar doar dacă te dedici meditației și introspecției pentru a afla sursa unor sentimente cel puțin contradictorii care te încearcă de ceva timp încoace. Dacă nu te analizezi nițel pe interior, poți să ai de suferit și pe plan fizic. Cele două planuri sunt interconectate.

În octombrie și o bună bucată din octombrie, te poți confrunta cu o criză a valorilor care îți răpește din pofta de viață și energie. Până nu-ți reevaluezi sistemul de referință nu vei reuși să te pui pe picioare. Gândește-te care sunt lucrurile pe care le prețuiești cu adevărat și ghidează-te după ele. În caz contrar, marșezi pe o direcție incertă.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2018 în care nu se prefigurează amenințări la adresa sănătății tale fizice și emoționale. Chiar și așa, este important să dai dovadă de interes vis-a-vis de propria ta bunăstare. Caută să aduci unele ajustări stilului tău de viață și alimentație și încearcă să te ții de ele.


Casă, familie, viață personală

Mai mult în acest an decât în cel care s-a încheiat, acest sector al vieții tale ar trebui să fie unul în care investești suficient de mult din atenția și interesul tău. Relația cu cei dragi, dar mai ales cu părinții, ar putea trece prin unele transformări destul de mari în 2018, dar dacă dirijezi lucrurile într-o direcție clară, nu riscați să fiți prinși în furtună.

Primele două luni ale anului sunt drepre rudele tale apropiate și părinți. Treceți prin tot felul de evenimente la începutul lui 2018 și din câte se pare, multe dintre ele vor fi plăcute și vă vor aduce mai aproape. Relația cu copiii te solicită și ea în martie, dar pare că nici ei nu-ți rezervă provocări prea mari. Se întrevede o perioadă bună așadar.

De la finele lui aprilie încolo, poate apărea o distanțare în raport cu membrii familiei de origine, mai ales părinții. Gândește-te care ar putea fi sursa acestei atmosfere ușor protocolare care s-a instalat între voi și elimin-o înainte ca orice apropiere să nu se mai poată realiza. Cu rudele apropiate ale lui drag în schimb, de înțelegi de minune.

În iulie, lucrează la rafinarea strategiilor tale de parenting, căci altfel poți avea impresia că nu te mai înțelegi cu copiii. Din septembrie încolo, se îndulcesc lucrurile între tine și părinți, indiciu cum că poate ți-ai găsit capacitatea de a-ți afișa mai des afecțiunea pe care le-o porți, fapt care i-a determinat și pe ei să se deschidă mai mult.

Din octombrie încolo, dispare încetul cu încetul orice urmă de tensiune dintre tine și cei dragi. S-ar părea că atmosfera din ce în ce mai evidentă de sărbătoare pe care o evocă Crăciunul te face mai empatic/ă și capabil/ă să te transpui în pielea celor dragi pentru a-i înțelege mai bine. Încearcă să continui în această direcție și va fi bine.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, se prefigurează un an 2018 cu destul de multe provocări pe plan familial. Cu cât înțelegi mai repede că rolul lor este acela de a-ți consolida relația cu cei dragi, cu atât vor fi mai mici pagubele emoționale pe care le lasă în spate. În definitiv, trebuie să vezi dincolo de supărările de moment.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2017, 02:39 PM
Post: #9
RE: Anul 2018 Horoscop
SCORPION


Dragoste, cuplu, prietenie


Din câte se pare, sectorul amoros și cel social nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult anul acesta. Este drept că pot surveni schimbări, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, dar cert este că lucrurile evoluează. Depinde de tine dacă se îndreaptă într-o direcție bună sau deriază ușor-ușor de la ruta prestabilită.

Din a doua jumătate a lui februarie până în primele zile ale lui martie, totul pare să meargă ca la carte pe acest plan. Treci printr-o perioadă bună și pari să te bucuri de beneficiile unei relații armonioase cu partenerul. Dacă nu există cineva în viața ta, profită de contextul astral al acestui trimestru și nu te da în lături să-ți dai întâlniri.

Începând cu a doua jumătate a lui aprilie, s-ar putea ca viața de cuplu să fie mai puțin previzibilă decât până acum. Aceasta poate fi o veste bună în măsura în care reușești să controlezi lucrurile, cel puțin într-o anumită măsură. În caz contrar, există riscul ca situația să scape de sub control și să se lase cu surprize neplăcute în raport cu cel drag.

Viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă în iulie și septembrie, dar nu se poate spune același lucru despre viața de cuplu. Ce-i drept, motive reale de îngrijorare nu există, dar s-ar putea ca în acest trimestru al anului să existe momente în care îți va fi mai dificil să gestionezi eventualele descărcări de tensiune dintre tine și partener.

Lucrurile revin ușor-ușor la normalitate în ultimul trimestru al anului, semn că se pun în ordine anumite chestiuni între tine și cel drag. Relația voastră pare să evolueze în direcția potrivită, chiar dacă progresele înregistrate nu sunt atât de mari pe cât ți-ai fi dorit. Oricare ar fi situația, cert e că unele neînțelegeri rămân de domeniul trecutului.

După cum rezultă din paragrafele de mai sus, urmează un an 2018 în care acest sector al vieții tale nu-ți ridică mari probleme, dar cu toate acestea, intervenția ta în anumite momente poate fi de o importanță covârșitoare. Important este să existe comunicare între tine și cel drag. În acest fel, reușiți să treceți peste orice provocare ar apărea.
Bani și carieră


Sectorul financiar și profesional se numără printre domeniile de viață care constituie și anul acesta o prioritate pentru tine. Cu toate că te vei confrunta cu provocări destul de multe, vei simți negreșit că eforturile tale n-au fost în zadar. Caută să dai dovadă de profesionalism și simț de răspundere în orice întreprinzi în perioada următoare.

Dacă ești conectat/ă la ceea ce se întâmplă în jurul tău, în primele trei luni ale anului poți ajunge să câștigi sume deloc de neglijat din mici comisioane sau alte activități în afara serviciului. Tot în acest interval astrele favorizează negocierile de contracte, semn că atunci ar fi cazul să aduci în discuție eventualitatea reînnoirii unei colaborări.

În prima parte a lui aprilie, se prea poate să înregistrezi unele amânări sau întârzieri pe plan profesional, fapt care riscă să-ți decaleze unele planuri. În restul acestui trimestru al anului, poți face progrese în raport cu asociații, clienții și/sau colaboratorii, dar doar dacă te concentrezi pe consolidarea relației cu ei. Acum nu-i momentul să te grăbești.

În prima jumătate a lui august, accederea ta pe scara ierarhică de la locul de muncă poate avea loc destul de anevoios. Poți avea impresia că șefii te duc cu zăhărelul și că astfel bați pasul pe loc când ai putea să faci ceva în acest sens. Poate că dacă ai avea puțină răbdare și nu te-ai descuraja așa ușor, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru tine.

Financiar, s-ar putea să-ți meargă destul de bine, mai ales din noiembrie încolo. Într-un fel sau altul, reușești să câștigi din ce în ce mai bine pe cont propriu, fără a avea nevoie de colaborarea cu terțe persoane. Înainte să-ți vină idei de antreprenoriat, stai și cântărește bine: poate ar fi mai bine să muncești în cadrul unui parteneriat o vreme.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2018 în care poți realiza multe pe acest plan, dar acest lucru depinde de capacitatea de a te înțelege cu ceilalți și de a gândi totul la rece. Dacă-ți joci cărțile bine, câștigurile tale pot să se înmulțească, nefiind exclus, de asemenea, să obții funcția la care râvnești de mult.Sănătate și vitalitate

După câțiva ani în care ai trecut prin tot felul de provocări pe acest plan, se întrevede un 2018 în care acest aspect de viață pare să te preocupe mai puțin. Cu toate că nu au dispărut toate motivele de îngrijorare, cert este că ești pe cale cea bună către atingerea unui nivel de echilibru din punct de vedere fizic și emoțional. Rămâi totuși pe poziții.

Primul trimestru al anului se arată a fi unul liniștit în acest context. Ține cont însă că, din februarie încolo, nivelul tău de energie ar putea înregistra o scădere. Se prea poate să te confrunți cu o stare de ușoară apatie care, gestionată într-un mod corect, nu va evolua într-o direcție care să-ți vină în dezavantaj. Caută să gândești pozitiv mereu.

În prima jumătate a lui aprilie, s-ar putea să nu o duci tocmai bine cu sănătatea. Dacă te supără ceva, durerile de cap pot fi cele care-ți vor da de furcă. Probabil că dacă ai încerca să-ți controlezi nivelul de stres, lucrurile ar sta cu totul altfel. Încearcă să nu mai lași chiar totul să te afecteze. Abordează situațiile neplăcute în mod asumat.

Din iulie începând, parcă ești mai plin/ă de energie decât în lunile trecute. Cu toate acestea, caută să te menajezi, cel puțin într-o anumită proporție, mai ales dacă ai obiceiul să te suprasoliciți. În caz contrar, s-ar putea să te epuizezi, motiv pentru care riști să ajungi într-o stare de oboseală cronică. Ar fi indicat să te îngrijești mai mult.

Ultimul trimestru al anului ar putea fi cel mai solicitant pentru tine pe acest plan. Din punct de vedere moral, este posibil să nu te afli în cea mai bună stare, fapt care poate avea un efect nefast asupra bunăstării tale fizice. Dacă conștientizezi legătura dintre cele două planuri, vei evita ca starea fizică să o influențeze pe cea mentală și invers.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul acesta ai putea să ieși de sub imperiul încercărilor pe acest plan.Chiar și așa, bine pentru tine ar fi să realizezi că te afli încă în perioada de convalescență și mai ai mult de lucrat până când să poți spune că ai ajuns la un echilibru. Interesează-te cât poți de mult de sănătatea ta.Casă, familie, viață personală

Nici în 2018 s-ar părea că acest sector al vieții tale nu este un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, nativii/ele acestui semn care au frați, surori, veri și/sau verișoare se pot confrunta cu unele provocări de ordin relațional, dar dacă încerci să dai dovadă de mai multă deschidere și afecțiune în raport cu ei, cu siguranță le veți depăși fără probleme.

În primele trei luni ale anului, se anunță o perioadă bună în raport cu rudele apropiate și familia. Atmosfera dintre voi pare una încărcată de pace și armonie, semn că astrele nu vă pun gând rău în acest trimestru. Până și între tine și copii lucrurile merg cum nu se poate mai bine, indiciu cum că ați reușit să vă acceptații unii pe ceilalți cu succes.

Din a doua parte a lui aprilie încolo, s-ar putea să întâmpini dificultăți de relaționare în raport cu rudele apropiate. Relațiile s-ar putea răci, devenind distante și chiar cu un ușor aer protocolar. Începând cu a doua jumătate a lui iunie, pot interveni probleme și în relație cu copiii. Dacă te-ai pune în pielea lor, poate i-ai înțelege mult mai bine.

În al treilea trimestru al anului, astrele nu se arată prea preocupate de acest sector al vieții tale. Demn de menționat însă este faptul că, în iulie și august, pot apărea unele neînțelegeri între tine și membrii familiei. Dacă ai frați, surori, veri și/sau verișoare, nu împărtăși altora problemele prin care treceți. Discutați-le și rezolvați-le împreună.

Din octombrie încolo, răsare ușor-ușor soarele pe pan familial. Se mai risipește așadar din încordarea care s-a așternut în prima jumătate a anului, întrevăzându-se la orizont o apropiere de cei dragi ai cazei. Începând cu luna noiembrie, intri mai ușor în grațiile copiilor, semn că nu te mai încăpățânezi să vezi lucrurile numai din perspectiva ta.

După cum se poate constata din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2018 destul de echilibrat pe acest plan. Cu toate că nu lipsesc eliberările de tensiune între tine și cei dragi, acestea nu vă vor afecta prea mult relația. Ai putea fi surprins/ă să constați cât de mult vă pot maturiza astfel de evenimente de familie mai puțin plăcute.

Anca Simina Martin


http://www.astrodex.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2017, 04:31 PM
Post: #10
RE: Anul 2018 Horoscop
SAGETATOR


Dragoste, cuplu, prietenie

Cât privește viața de cuplu și cea socială, anul 2018 se arată chiar mai puțin ofertant decât cel precedent, semn că responsabilitatea ta este să cultivi relațiile pe care le ai deja și nu neapărat să pornești altele noi. Nu că nu se va arăta oportunitatea de a face și acest lucru, dar s-ar putea să te distragă de la cele care au perspective de viitor.

Primul trimestru al anului pare să nu aducă noutăți pe acest plan, semn că ți se dă liber arbitru să acționezi cum crezi tu de cuviință. Poate nu ar strica totuși dacă ai depune eforturi în direcția consolidării relației de cuplu și a poziției tale în anturajul pe care îl frecventezi. Oricare ar fi situația, cert e că pot crește mult în aceste trei luni ale anului.

În prima jumătate a lui aprilie, se prea poate ca lucrurile între tine și partener să se împotmolească. Poate că s-a instalat o stare de plistic și monotonie între voi ori chiar s-a stins flacăra pasiunii. Dacă crezi că mai poate fi salvat ceva, acționează înainte ca totul să se piardă. Preia tu inițiativa și vezi dacă cel drag te urmează în acest demers.

Progrese în această direcție ai putea avea în al treilea trimestru al anului, dar depinde de nivelul de implicare de care dai dovadă. Din iulie încolo, te simți bine în pielea ta, iar cei din jurul tău, inclusiv persoana iubită, vor fi atrase inevitabil de acest lucru. În caz că reușești să menții această stare de bine, vei avea multe de câștigat pe viitor.

În octombrie și/sau noiembrie ai putea fi pus/ă în situația de a-ți tria serios anturajul. Poate că unele persoane pe care le-ai crezut de încredere ți-au ascuns lucruri care te-au afectat într-un mod sau altul. Nu-i nimic rău în a te despărți de unii oameni care par să nu mai gândească la unison cu tine. Câteodată evoluați în direcții diferite.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2018 în care noile începuturi nu sunt subiectul principal. Este drept că pot exista unele intrigi și puncte culminante, dar important este acum felul în care conduci povestea de iubire sau cele de prietenie în care ești implicat/ă. Poți ajunge departe cu ele dacă îți dorești.
Bani și carieră


Dacă din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 nu s-a remarcat în mod special, cel puțin sectorul din urmă pare să exceleze în 2018. Poate că nu se vor arăta prea multe oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, dar cu siguranță ai putea ajunge să faci mai mulți bani decât acum. Nu trebuie decât să-ți propui acest lucru.

În ianuarie și februarie, s-ar părea că ești bine conectat/ă la tot ce se întâmplă în jurul tău, semn că nu trec pe lângă tine oportunitățile de a câștiga sume deloc de neglijat din tot felul de ponturi și comisioane. Nu este exclus, de asemenea, să se ivească și oportunitatea de a semna unele contracte destul de bănoase. Negociază la sânge.

De la mijlocul lui aprilie încolo, se anunță o perioadă cam aglomerată și solicitantă la locul de muncă, dar rezistă tentației de a face prea multe lucruri în același timp. Nu-i nimic rău în a încerca metode noi de lucru, dar dacă acestea scad calitatea felului în care abordezi sarcinile de serviciu, poate ar fi cazul să te ții de cele consacrate deja.

Din august încolo, s-ar putea ca graba să-ți strice treaba la serviciu. Nu lua decizii în pripă, verifică-ți proiectele înainte de a le preda și dă dovadă de profesionalism în tot ceea ce întreprinzi. Mai devreme sau mai târziu, erorile sau superficialitatea cu care ai adoptat unele sarcini de serviciu vor fi remarcate și-ți vor afecta parcursul profesional.

De la mijlocul lui octombrie și până la finele primei jumătăți a lui noiembrie, ar fi de dorit să nu faci investiții mari în proiecte sau planuri de viitor. Nu va dura mult până când ai putea realiza că necesitau mult mai multă muncă înainte de a primi o infuzie de capital. Altfel, te-ai putea alege cu unele pagube din care-ți revii destul de greu.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, se întrevede un an 2018 în care te poți pune pe picioare pe plan financiar. S-ar putea ca cele mai însemnate câștiguri să nu vină neapărat din munca pe care o depui la serviciu, ci din activități derulate în afara locului de muncă. Oricare ar fi situația, cert este că o duci bine pe acest plan.


Sănătate și vitalitate

Dacă cel puțin până în a doua jumătate a anului trecut ai fost destul de încercat/ă pe acest plan, anul acesta se anunță mai puțin complicat pe acest plan, dar provocările nu vor lipsi. Dacă nu ți-ai construit până acum un stil de viață și alimentație echilibrat, poate ar fi cazul să lucrezi la acest aspect în lunile care urmează. Este spre binele tău.

S-ar părea că, pe acest plan, începutul de an va fi unul cât se poate de liniștit. Nivelul tău de energie este suficient de ridicat încât să te poți ține de planurile făcute pe acest trimestru, dar caută să nu te extenuezi. Ești încă în perioada de revenire după prima jumătate a anului trecut când ai trecut printr-o stare continuă de epuizare fizică.

Din la mijlocul lui aprilie încolo, pari să fii asaltat/ă din toate părțile, fapt care și-ar putea pune amprenta pe capacitatea ta de a-ți reîncărca bateriile în timp util. Nu uita așadar să acorzi timpul cuvenit relaxării și odihnei active, mai ales când simți că nu mai dai randamentul scontat. Gândește-te și la tine, cel puțin din când în când.

Până către finele lunii august, moralul tău s-ar putea să nu se regăsească la cotele sale obișnuite. Nu-i exclus să fii nițel prăpăstios/oasă, dar dacă simți că stările de apatie durează prea mult, înconjoară-te de oameni cu o mentalitate sănătoasă și care gândesc pozitiv. Ei te vor ajuta să vezi lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă optimistă.

În octombrie, s-ar putea ca echilibrul tău de interior să aibă de suferit. Probabil revin în actualitate, temporar ce-i drept, unele frustrări, nemulțumiri sau traume care își au originea în anii care au trecut. Norocul face că din noiembrie încolo redevii persoana plină de energie care-i molipsește pe toți cu buna sa dispoziție. Cultivă această stare.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2018 se întrevede a fi unul care nu-ți rezervă perioade prea lungi de apatie și incapacitate fizică de a fi la înălțimea propriilor așteptări. Cu toate acestea însă, se recomandă să acorzi o grijă specială bunăstării tale fizice și emoționale. Celelalte sectoare de viață depind de ea.
Casă, familie, viață personală

Anul 2018 rămâne la fel de previzibil din punct de vedere al vieții de familie ca cel precedent, semn că și pe acest plan ți se dă mână liberă să gestionezi lucrurile cum crezi tu de cuviință. Nu înseamnă însă că n-ar trebui să te implici deloc în relația cu membrii familiei. Și ea presupune eforturi constante și susținute din partea ta.

De la mijlocul lui februarie până la începutul lui martie, reflectorul astrologic cade pe relația cu cei dragi ai casei, dar în special cu părinții. Excepție nu face nici cea cu alte persoane apropiate ca frații, surorile, verii și verișoarele care par să joace un rol destul de important în viața ta în acest interval. Oferă-le cât poți din atenția și timpul tău.

În a doua jumătate a lui aprilie, se prea poate să te înțelegi mai prost cu copiii. Caută să te deschizi la perspective noi întrucât o mentalitate retrogradă te poate afecta destul de mult pe acest plan. Începând cu a doua parte a lui iunie, se prea poate să intervină unele dificultăți de relaționare în raport cu părinți. Și cu copiii treci prin ceva similar.

În ceea ce privește relația cu rudele apropiate ale partenerului, cert este că ați putea trece prin unele provocări în cea mai mare parte a lunii august. În loc să evolueze în direcția potrivită, ea poate stagna destul de mult sau chiar involua către o răceală de care cu greu riscați să scăpați. De dragul persoanei iubite, fă ceva în acest sens.

Atmosfera în familie, mai ales în cea de origine, pare să fie mai mult decât liniștită în ultimul trimestru al anului, mai exact din noiembrie începând. S-ar putea să fie doar o acalmie sau chiar o rezolvare permanentă a unor chestiuni care nu v-au dat pace ani de-a rândul. Nu-i exclus ca unii nativi/e ai/le acestui semn să afle că așteaptă un copil.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, acest sector de viață este și în 2018 unul de o însemnătate deosebită pentru tine. Dacă întâmpini greutăți pe acest plan, ele se pot rezolva dacă ești dispus/ă să spui lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe. Trebuie doar să nu uiți că după furtună răsare mereu soarele. Ai încredere.


Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication