Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
01-01-2017, 08:51 PM
Post: #1
HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
BERBEC

In anul 2017, Berbecii au suportul planetei Uranus in dezvoltarea gandirii creative si originale, Saturn in Sagetator va ajuta sa faceti diferenta dintre adevarul vostu si adevarul divin, Jupiter in Balanta va provoaca in relatii, Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile, Pluto este judecatorul carierei, ambitii profesionale, functii inalte si statut social.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Deci tot ce tine de cariera,
activitati profesionale, relatia cu strainatatea, studii superioare, crezurile voastre, calatorii, aspectele juridice, pot cunoaste intarzieri, blocaje.Unele proiecte incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei, viata sociala, ambitii profesionale. In cazul in care ambitiile voastre nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu adevarul din inima voastra, pot aparea unele modificari ale obiectivelor voastre, chiar poate fi si legat de destinul vostru. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,’ tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Si in anul 2017, prietenul vostru astral ramane acelasi Uranus in Berbec ( rebelul, noul, socul, revolutionarul ) care va trezeste din punct de vedere creativ. Aceasta energie are o influenta directa asupra personalitatii, individualitatii voastre, va poate face sa va doriti mai multa libertate, sa gasiti acele medii care va pot ajuta sa va puneti in valoarea individualitatea, nevoia de a iesi in evidenta. Cu Uranus “ de mana cu voi” sunteti intr-un proces de redefinire, nu este un proces de scurta durata ci mai degraba unul care va dura mai multi ani. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc, va deschide usa catre ceva nou. Pot aparea modificari in toate domeniile vietii voastre, de la cariera, prieteni, iubire, familie la loc de munca, sefi, tara. Berbecii nascuti in ultima parte a semnului ( dupa 10 aprilie) vor avea Soarele natal in conjunctie cu Uranus, trebuie sa fiti pregatiti pentru schimbari, multe lucruri vin in viata voastra aparent de nicaieri, brusc, nesteptat.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Jupiter ramane in Balanta in primele noua luni ale anului 2017 si activeaza
domeniul casniciei, partener de viata, asociat, dusman stiut, aplicarea legii. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, puteti face cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea unui partener.
Aspectul de opozitie dintre Jupiter in Balanta si Soarele vostru in Berbec poate amplifica problemele cu partenerul de viata, dificultatile materiale, sociale se pot “strecura “ in viata voastra, puteti fi tradati, inselati sau puteti trada, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie. Cei blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi.Cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, acest an este ideal pentru a face un plan pentru casatorie. Perioada 6 februarie -9 iunie 2017 cand Jupiter este in miscare aparent retrograda in Balanta poate fi mai grea pentru Berbecii nascuti intre 2-14 aprilie. Aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme parteneriale, puteti reface o casnicie, un partener se poate intoarce la voi. Nu luati decizii importante in aceasta perioada.

Saturn ramane in Sagetator pana pe 20 decembrie 2017 si tranziteaza casa studiilor inalte, strainatate, afaceri cu strainatatea, calatorii mari, adevar divin. Acuma, cu Saturn in aceast domeniu, va puteti continua studiile, daca nu veti face nimic in aceasta directie veti fi deprimati, tot ceea ce faceti poate avea o influenta puternica in cariera si imaginea voastra. In acest an, calatoriile mari sunt in stransa legatura cu invatamantul, cu afacerile (calatorii serioase ), continuarea studiilor sau inceperea unor studii noi au nevoie de mari eforturi si de rabdare din partea voastra. Afacerile, implicarea in afaceri cer o mare corectitudine, cei care incalca legea, cei care fac ilegalitati vor simti din plin vocea legii in viata lor. Banii vor oferi emotii stabile in acest an dar datorita increderii prea mari puteti avea pierderi uriase, orice act care trebuie semnat, aprobat, verificati-l cu mare atentie, puteti fi inselati de proprii asociati. Fara munca si responsabilitati, tot ce tine de invatamant va cunoaste serioase piedici. Fiti atenti la dusmani si angajati, acestia va pot insela, feriti-va de tot ceea ce poate defaima locul de munca sau in societate.
Mental puteti fi mai agitati, evitati argumentele contradictorii cu cei apropiati voua deoarece va puteti crea noi dusmani chiar in cadrul familiei . Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele natal al celor nascuti in ultima decada a semnului Berbec( cei nascuti intre 12 si 20 aprilie), asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile, luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare.

In perioada 28 ianuarie -10 martie 2017, Marte, ghidul vostru planetar va tranzita semnul vostru, deci aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va indepliniti dorinte, planurile voastre personale, viziunile voastre pe termen lung.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda chiar in semnul vostru cu o influenta deosebita asupra celor nascuti in prima decada a semnului si asupra relatiilor voastre. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.Va sugerez sa fiti foarte atenti in relatiile voastre, casnicie, partener de viata, bani, proprietati.

CARIERA

Pluto in Capricorn continua sa va energizeze casa carierei, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala iar din aceasta cauza pot aparea schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra.
Schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra. Este un an in care puteti da viata ambitiilor voastre in construirea, stabilizarea, transformarea unei cariere, este cel mai bun timp in care sa va folositi puterea personala in construirea propriului destin. Nu este usor, dar trebuie sa stiti ca energia plutoniana este imensa si in ajutorul voastru daca veti sti sa va folositi puterea voastra personala in beneficiul vostru si nu in manipularea celorlati in propriul interes. Pluto in tranzit prin Capricorn va face in anul 2017 un aspect provocator cu Soarele nativilor din Berbec nascuti intre 8-12 aprilie, efectele acestui aspect vor fi mai evidente mai ales in cariera, schimbari profunde in cariera dar si in familie. Pot aparea probleme cu sefii, cu o autoritate de la locul de munca, conditii grele de munca ce va pot determina sa faceti schimbari profunde in acest domeniu iar acest lucru poate afecta si familia voastra. Daca va ganditi numai la voi, numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat, deveniti de fapt propriul vostru dusman .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie 2017, este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 martie.
O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Eclipsa de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe lucruri confidentiale, trecut, secrete, lipsa compasiunii, lucruri facute in spatele scenei.Fiti atenti la sanatate.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august, este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu. Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Berbeci, aceasta Eclipsa de Soare va pune un accent deosebit pe iubire, copii, viata sociala, strainatate, credinta, cu o influenta deosebita asupa Berbecilor nascuti intre 3-12 aprilie.
28 martie 2017 vine cu o Luna Noua in Berbec pe gradul 7:37 ( ora 5:57, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-01-2017, 09:39 PM
Post: #2
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
TAUR

In anul 2017, Taurii au suportul planetei Jupiter in tot ce tine de munca, proiecte la locul de munca, un loc de munca mai bine platit, sanatate, pe Pluto in studii inalte, intelepciune, strainatate, pe Neptun in domeniul prietenilor, relatii sociale, protectori, dar Saturn in Sagetator va atentioneaza ca trebuie sa fiti prudenti in legatura cu banii, proprietatile, imprumuturile, viata intima. Uranus continua sa va invete despre unicitatea voastra.Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Deci tot ce tine de relatia cu strainatatea, studii superioare, crezurile voastre, calatorii, aspectele juridice,munca in strainatate, plan de afaceri, lupta ascunsa pentru putere, jocuri secrete, aspecte financiare, imprumuturi, dormitorul unei relatii, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Mercur retrograd va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala, este adevarata viata pe care v-o doriti ? Poate aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, pot fi destule obstacole sau calatorii anulate. Pana pe 8 ianuarie 2017, nu fortati lucrurile, acuma, povestea Penelopei devine o realitate “ce ziua lucreaza, noaptea desface”.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE


Saturn ramane in Sagetator pana pe 20 decembrie 2017
iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniile intimitatii, increderii, fidelitatii, bunuri comune, comisioane, credite, mosteniri, impozite, afaceri, motivatii secrete. Egoismul, lacomia, iresponsabilitatea in investitii, profitul dintr-o asa zisa afacere de iubire, secretele amoroase vor fi taxate de aceasta energie. Tot ce tine de intimitate, viata sexuala capata un ton mai grav, aventura nu face parte din dictionarul acestei energii. Poate fi un tranzit destul de dificil dar cum Saturn este la sfarsitul drumului prin acest domeniu din viata voastra, ar trebui ca anul 2017 sa va gaseasca deja cu lectiile invatate legate de intimitate, viata in comun cu partenerul de viata. Tot ce tine de incredere, bani in comun, sexualitate, modul in care va folositi energia sexuala, cum folositi banii in comun, cum va achitati creditele, datoriile,toate acestea au un rol de crestere si maturizare. Este posibil sa dati viata unor afaceri financiare sau va puteti intalni cu grave probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati ( este posibil ca sotul /sotia sa ramana fara servici, sa aiba diverse probleme la locul de munca si ca atare rezolvarea problemele financiare depind de voi ), pot aparea probleme mari cu creditele, cu orice bani imprumutati, de aceea aveti nevoie de prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare. Tot in aceasta perioada puteti fi atrasi de activitatile oculte, studii, practici si cercetari spirituale. Taurii nascuti intre 12-20 mai vor fi in plina inspectie saturniana ce va cere sa fiti prudenti, atenti, in tot ce tine de bani, imprumuturi, taxe, banii altuia, viata intima.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus, ghidul vostru astral va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra voastra
.Venus guverneaza iubirea, frumusetea, valoarea proprie, valorile materiale, relatiile, in aceste domenii din viata voastra va aparea incetinirea. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Deoarece Venus guverneaza valorile, cumpararea unor bunuri de lux nu este tocmai indicata in urmatoarea perioada, acestea se pot dovedi a fi falsuri, se pot dovedi dezamagitoare. Nu este cel mai bun timp pentru a fixa o data pentru casatorie, nu este cel mai bun timp pentru a face investitii importante. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 28 apriie-6 iunie 2016,
prietena si ghidul vostru astral Venus va tranzita semnul vostru si cum ea este adesea numita “ micul benefic”, deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Romantismul vostru scrie poezii de dragoste in aceasta perioada. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .
Din 10 martie si pana pe 21 aprilie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

MUNCA, CARIERA SI BANI


Cariera voastra poate trece prin perioade neclare, incercari grele. Spun asta din cauza faptului ca Uranus, guvernatorul casei carierei este in tranzit in casa XII, o casa ca are legatura cu secretele, lucruri ascunse, dusmani. Succesul in cariera se poate datora unor eforturi mari si capacitatii voastre de a trece peste anumite praguri si dificultati cu sefii. Uranus in Berbec in viata voastra poate fi mai subtil (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ), poate sa aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse, poate sa nu va placa ceea ce vedeti, dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza sectorul muncii. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii, locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate, fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor zilnice vor fi raspatite din plin. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de locul de munca, sefi, proiecte la locul de munca, colegi, sanatate.

Pe tot parcursul anului 2017, Neptun in Pest
i continua sa va sprijine in sectorul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale, stiinte esoterice.. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor . In acest an puteti fi mai usor pacaliti de asa zisii prieteni sau puteti incerca sa-i ajutati pe acestia fara ca ei sa doreasca acest lucru, deci, ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori.

Si in anul 2017, Pluto in Capricorn continua sa va sprijine in sectorul studiilor inalte, calatorii indepartate, religie, mass-media, alte culturi, iubirea de departe. Daca doriti sa va mutati in alta tara, sa urmati studii universitare, sa va publicati ideile voastre, sa intelegeti alte culturi, atunci Pluto va este un aliat de nadejde, puteti beneficia din plin de aceasta energie ce va poate ajuta sa va transformati visele in realitate. Aceasta energie va poate ajuta sa revizuiti anumite atitudini personale legate de invatamant, cunostinte superioare, scoala, acest lucru se poate intampla prin intalnirea unor oameni care va pot prezenta realitatea intr-un alt mod. Aceste informatii noi primite va pot schimba drastic credintele, va puteti simti dezorientati dar in final veti ajunge la concluzia ca realitatea este cel mai bun profesor. Calatoriile, educatia, strainatatea, spiritualitatea va transforma profund viata, veti ajunge la concluzia ca o gandire extinsa va ajuta sa treceti peste atasamente de orice fel, spiritualitatea va poate ajuta sa va intelegi viata, invatamantul superior deschide usi importante.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie 2017,
este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 aprilie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.Aceasta Eclipsa de Soare poate lumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa au o legatura directa cu atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august, este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu.Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o un configuratie extrem de beneficace confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Tauri, aceasta Eclipsa de Soare va pune un accent deosebit pe familie, camin, parinti, intemeierea unei familii, o afacere, cu o influenta deosebita asupa Taurilor nascuti intre 15-20 mai. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, poate fi o schimbare imprevizibila a modului de gandire, gasiti acele idei care va conduc catre viitor. Aeasta eclipsa poate aduce in lumina anumite secrete dar care sunt in avantajul vostru. Schimbarile indraznete va revitalizeaza, va vindeca viata.

26 aprilie 2017 vine cu o Luna Noua in Taur pe gradul 6:27 ( ora 5:57, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

http://adriana-astro.com/horoscop-2017-taur/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-01-2017, 09:54 PM
Post: #3
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
GEMENI


In anul 2017, Gemenii continua transfomarea lor majora prin Pluto, Uranus aduce sprijin prin prieteni, astrologie, protectori, Saturn in Sagetator va invata cateva lucruri importante despre relatii, corectitudine, adevar si lege, Jupiter in Balanta este de mana cu voi in tot ce tine de iubire, creativitate, copii, Neptun va poate da pace mentala sau va ajuta sa inotati in iluzii de toate felurile in domeniul carierei.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Tot ce tine de un plan de afaceri, aspecte financiare, imprumuturi, dormitorul unei relatii, lupta ascunsa pentru putere, jocuri secrete, relatii, casnicie, dusmani, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra, puteti face lucruri care socheaza. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Pe tot parcursul anului 2017, Uranus in Berbec continua sa energizeze un domeniu din viata voastra ce vorbeste despre prieteni, sperante, dorinte, protectori. Cu Uranus in acest domeniu de viata, sperantele si visele voastre devin prioritare, veti sti peste noapte care obiective pot fi realizate, libertatea voastra este esentiala si veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. In acest domeniu din viata voastra, Uranus este destul de puternic cu o influenta semnificatica, este casa lui naturala, in consecinta poate fi un tranzit aducator de prietenii puternice, puteti cunoaste pe cineva care va fi un adevarat protector dar intr-un mod diferit de ce stiati voi pana acuma. Puteti cunoaste intr-un mod neasteptat prieteni originali, amici necunoscuti care va favorizeza fara sa va spuna, pot aparea ajutoare intr-un moment neasteptat. Energia lui Uranus in Berbec in aspect benefic cu soarele vostru ( in special pentru cei nascuti dupa 12 iunie ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedica sa fiti fericiti, va puteti ameliora situatia finaciara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate, protectii prin prieteni, ghizi spirituali.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta
activeaza sectorul romantic, iubire, copii. Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de la copii vostri .
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de iubire, iubit, iubita, creativitate personala.

Saturn ramane in semnul Sagetatorului pana pe 20 decembrie 2017, aceasta energie continua sa se ocupe de relatiile voastre in special pentru cei nascuti intre 12-20 iunie. Daca sunteti deja intr-o relatie, veti continua sa o examinati realist, sa vedeti partenerul asa cum este el in realitate si sa incercati sa rezolvati problemele ce apar intr-un mod responsabil. Aceasta energie poate aduce separarea de un partener de viata, poate fi o perioada dificila dar va trebui sa invatati ca este o parte din evolutia voastra. Gemenii care sunt singuri pot aborda o atitudine serioasa, rabdatoare in drumul construirii unei relatii de lunga durata, piedicile au rolul de a invata ca o constructie solida chiar si a unei relatii se face in timp, da-i timp timpului spune Saturn iar pentru Gemeni, acest “ slogan astral” se aplica in relatii. Tonul acestei energii saturniene poate fi destul de grav, nimic nu se grabeste in aceasta perioada in relatiile voastre, ceea ce trebuie pierdut se pierde ceea ce trebuie castigat se castiga in timp si destul de greu.
Casatoria si relatiile vor trece prin stres, blocaje, insecuritate, comportament rigid. Saturn poate crea destule dusmanii in acest an ( a inceput la sfarsitul anului 2014) deci mare atentie, nu va vindeti pielea dusmanului.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, asupra prietenilor, protectiilor voastre. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 5 iulie -31 iulie 2017, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 21 aprilie si pana pe 4 iunie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

Mercur, ghidul vostru astral este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme.
In perioada 9 aprilie -3 mai 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Taur/Berbec si poate aduce complicatii in prieteniile voastre, pot iesi in lumina secretele voastre.
In perioada 12 august-5 septembrie 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Fecioara/Leu si complica lucrurile in sectorul familiei, camin, parinti, tara, neam, rude.
Mercur retrograd in Sagetator din perioada 3 -22 decembrie 2017, aduce complicatii in relatii, casnicie, uniuni, horarari judecatoresti.

CARIERA SI BANI

Cariera voastra continua sa treaca pe tot parcursul anului 2017 prin momente iluzorii dar si prin necesitatea asumarii unor sarcini suplimentare. Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei, aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie.

Nu trebuie sa va grabiti sa faceti o schimbare in acest domeniu din viata voastra doar de dragul schimbarii deoarece acest lucru poate conduce mai mult la pierderi decat la realizari, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat . Pentru Gemenii nascuti intre 28 mai-7 iunie, Neptun in Pesti face un aspect de careu cu Soarele natal, aceasta energie va poate conduce sa faceti erori grave cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace. Tensiunea permanenta si labilitatea sufletului conduc la probleme in cariera, familie, puteti avea probleme in a vedea oamenii asa cum sunt ei in realitate, astfel incat, nu este un moment bun sa va implicati in relatii noi, desi puteti intalni oameni fata de care credeti ca aveti o legatura karmica.

Pluto in Capricorn ramane pe tot parcrsul anului 2017 in sectorul
bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, pasiune, sex. Aceasta energie poate sa va ajute sa obtineti profituri importante ca rezultat al unei casatorii, al unei asocieri importante. Finantele care vin din alta parte trebuiesc manipulate cu grija iar finantelor personale trebuiesc cotrolate personal deoarece tot ce tine de bani, valori, sufera transformari drastice. Nu este cea mai buna perioada pentru a va indatora, pentru a face credite , deoarece pot aparea lucruri asupra carora nu veti putea avea nici un control, deci mare atentie. Viata intima poate cunoaste transformari majore. Mare atentie la luptele pentru putere, Pluto va poate arata destul de dur care va este locul adevarat in special pentru gemenii nascuti intre 8-13 iunie.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie,
este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 mai. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Pot aparea unele probleme in cariera voastra, ambitii profesionale, functii inalte, va vede lumea acuma.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu.Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o un configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Gemeni, aceasta Eclipsa de Soare va pune un accent deosebit pe rude, frate, sora, comert, studii, cu o influenta deosebita asupa Gemenilor nascuti intre 15-20 iunie.

26 aprilie 2017 vine cu o Luna Noua in Gemeni pe gradul 4:27 ( ora 22:45, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

http://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-01-2017, 10:09 PM
Post: #4
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
RAC


In anul 2017, Pluto continua sa fie judecatorul relatiilor voastre, casnicie, partener de viata, asociat, Jupiter in Balanta va ajuta in tot ce tine de familie, camin, Uranus aduce schimbari imprevizibile in cariera, statut social, Saturn va arata care sunt limitele voastre in munca, loc de munca, Neptun va poate crea destule iluzii in viata intima, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri, relatii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile si frustrarile legate de partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce pot capata alte sensuri, de anumite mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala. Fiti atenti cum comunicati cu partenerul de viata, cu asociatul, cu seful, o autoritate, reexaminati problemele cuplului vostru. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei , era despacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017,
Jupiter in Balanta activeaza sectorul familiei, camin, parinti, afaceri imobiliare, tara. Puteti decide sa va extindeti casa intr-un fel prin redecorare, renovare, puteti sa va mutati intr-o casa noua. Puteti deasemenea sa consolidati legaturile cu familia voastra, parintii pot fi adevarate surse de noroc pentru voi, afacerile imobiliare va pot creste veniturile financiare. Puteti decide sa va mutati in alta casa, in alta tara. Totusi, Jupiter face un aspect provocator cu Soarele vostru si puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Dificultatile materiale , sociale se pot “strecura “ in viata voastra, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada. Folosita conctructiv, aceasta energie poate sa va ajute sa va implicati in construirea unei case, sa va schimbati domiciliul, sa cumparati o proprietate, sa renovati casa in care locuiti.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme de familie, cu parinti sau alte rude mai in varsta. Pot aparea in lumina unele secrete legate de actele, documentele unei proprietati, a unui imobil, a unei mosteniri de familie.

Pluto in Capricorn
continua si in anul 2017 sa ramana in domeniul relatiilor, aceasta energie continua sa fie judecatorul, transformatorul acestui domeniu din viata voastra. Pot aparea schimbari profunde ce au legatura cu casnicia, relatiile de cuplu, asociatiile voastre. Pluto in acest domeniu de viata va sta destul de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca probleme emotionale dureroase, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Puteti intalni o persoana care va transforma total modul de abordare a unei relatii de lunga durata.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, asupra carierei, viata sociala, ambitii profesionale. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 31 iulie -26 august, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 4 iunie pana in data de 20 iulie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

CARIERA SI BANI


In cariera, Uranus in Berbec continua pe tot parcursul anului 2017 sa aduca schimbari neprevazute, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun, va vede lumea in aceasta perioada. Vreti libertate, va displac restrictiile, ordinele fie ele de la un sef, de la o autoritate, de la un parinte nu pot fi ascultate de voi in aceasta perioada, puteti reactiona fara a gandi regretand mai tarziu actiunile, deciziile voastre. Prin urmare, fiti mai atenti la modificarile pe care le faceti. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta sa va eliberati de tot ce este vechi si va tine pe loc in cariera, familie, asocieri, bani care vin din alta parte, viata intima. Pentru Racii nascuti dupa 12 iulie,Uranus in tranzit prin Berbec face un aspect de careu cu Soarele natal, asta inseamna ca veti fi curprinsi de un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o piedica in calea libertatii. Sunteti gata sa va asumati orice risc, perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut, daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari, daca ideile au fost nereusite, atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat. Este important sa deveniti constienti de dificultati, sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada .

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn in Sagetator continua sa va invete despre rabdare, limite, efort sutinut in domeniul muncii. Poate fi un tranzit destul de dificil, schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire, la fel nici unele probleme cronice de sanatate. Sub influenta acestei energii saturniene, dezordinea trebuie transformata in ordine iar pentru a face acest lucru, Saturn va indeamna sa fiti disciplinati cu timpul vostru, cu munca noastra, cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana, daca serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund, acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca. Pot aparea exigente de toate felurile la locul de munca, pot aparea responsabilitati in plus, puteti pierde un loc de munca. Atentie la sanatate deoarece poate fi o prioritate in acest an. Saturn va avea o influenta deosebita asupra racilor nascuti intre 12 si 20 iulie, fiti prudenti, nu fortati mana saturniana in munca voastra, cultivati rabdarea, fiti prudenti atat cu munca cat si cu sanatatea voastra.

Eclipsele
sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie.
Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 iunie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Pot aparea unele probleme legate de strainatate, afaceri cu strainii, studii superioare, sanatate, mama.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august.
Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu. Este o eclipsa ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Pentru Raci, aceasta Eclipsa de Soare va aduce oportunitati legate de bani, valoarea voastra, o munca mai bine platita, un proiect care va aduce in atentia oamenilor.

24 iunie 2017 vine cu o Luna Noua in Rac pe gradul 2:47 ( ora 5:30, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar
atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 31 iulie-26 august, cand va tranziteaza casa iubirii intre 7 noiembrie-1 decembrie, cand Venus tranziteaza casa partenerului incepand cu 25 decembrie 2017.

Adriana Tudosa

http://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 06:28 PM
Post: #5
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
LEU

In anul 2017, Leii au suportul planetei Jupiter in oportunitati educationale, comunicare, calatorii, Uranus aduce schimbari imprevizibile in credinta, studii superioare, strainatate, Neptun va poate crea destule iluzii in viata intima, bani prin fel de fel de acorduri si relatii, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al locului de munca, Saturn va testeaza si va invata care va sunt limitele in iubire, relatia cu copii, creativitate si speculatii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Deci tot ce tine de loc de munca, colegi, proiecte profesionale, sefi, reguli la locul de munca, iubire, copii, creativitate personala, distractii, pot cunoaste intarzieri, blocaje. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta
favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatiile cu anturajul din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, suceselor la scoala, la examene, obtinerea unor diplome, puteti fi remarcati de marile societati, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie, este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma talentului vostru de a scrie si de a comunica. Este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale, favorizeaza scriitorii dar si calatoriile. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor. Puteti fi un sprijin deosebit pentru un frate sau voi puteti avea oportunitati printr-o ruda, frate, vecin. Fiti atenti in calatorii in special in zilele de 7 martie, 27 septembrie cand Jupiter in Balanta este provocat de Uranus in Berbec.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de rudele voastre, pot aparea probleme in comunicarea voastra, in calatorii, cu masina. Conduceti cu atentie in aceasta perioada.

Pana pe 20 decembrie 2017,
Saturn in Sagetator continua sa aduca blocaje si temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, al iubirii sau cum daruiti iubirea. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana, orice act de creatie are nevoie de un efort personal pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii, Saturn vrea sa intelegi nevoile reale ale acestora si datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire. Semnificatia esentiala a energiei saturniene in viata voastra este aceea de a va ajuta sa intelegi cum sa va folositi vitalitatea voastra in fiecare domeniu de viata: de energia voastra fizica si sexuala, de cea emotionala si a iubirii precum si alte forme ale puterii creatoare. In aceasta perioada puteti constientiza mult mai usor blocajele si temerile care intr-un anumit fel va devitalizeaza, de aceea ar fi mult mai bine va confruntati cu acestea, sa le eliminati din viata voastra, sa descoperiti un sens mai profund in modul de exprimare al vostru, sa deveniti responsabili si disciplinati. Poate fi cel mai bun timp in care un hobby poate fi transformat intr-o afacere productiva. Saturn va avea o influenta deosebita asupra Leilor nascuti intre 12-20 august si va invata sa va maturizati in tot ce tine de iubire, relatia voastra cu copii.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, strainatate, credinta, moralitate, lege. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 26 august-20 septembrie,
Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale .

Din 20 iulie pana pe 5 septembrie 2017
, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

Neptun in Pesti continua si in anul 2017 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima. Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana.

CARIERA SI BANI

Si in anul 2017, Pluto in Capricorn
continua sa fie judecatorul muncii voastre, proiecte profesionale, relatia cu sefii cu colegii, sanatatea voastra.
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza, in cazul vostru, Pluto in casa VI devine judecatorul prezent la locul vostru de munca. Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniu, schimbarile profunde au legatura cu munca voastra, cu colegii vostri, cu sanatatea voastra. Pluto in acest domeniu de viata va sta destul de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca modificari in activitatile voastre zilnice, concedieri sau schimbarea locului de munca . Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit, dar, de fapt aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre .Pentru Leii nascuti intre 8-12 august, efectul lui Pluto va fi resimtit destul de intens, nu fugiti de greutati ca ele fug dupa voi exponential.

Banii au o nuanta neptuniana pentru voi.

Casa banilor care vin prin acorduri semnate este in Pesti iar cu Neptun aici, trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 iulie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Cariera partenerului de viata poate cunoaste o schimbare profunda, unele secrete legate de jocurile puterii pot iesi in lumina si va pot destabiliza, transforma profund viata.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august.
Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Pentru Lei, aceasta Eclipsa de Soare va aduce oportunitati legate de imaginea personale, copii, strainatate, pot fi inceputuri memorabile in special pentru cei nascuti intre 17-22 august. Ar trebui sa fiti atenti si la sanatate.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 26 august -20 septembrie, cand va tranziteaza casa iubirii intre 1-25 decembrie.

Adriana Tudosa

http://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 06:43 PM
Post: #6
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
FECIOARA
In anul 2017, Fecioarele au suportul planetei Jupiter in Balanta sa faca mai multi bani prin valoare personala, Uranus aduce transformari imprevizibile in viata intima, in pasiunile voastre, in banii care vin de la ceilalti,in puterea detinuta Neptun va poate crea destule iluzii in viata de cuplu, in relatii, uniuni, dusmani stiuti, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care iubiti, Saturn aduce realism in relatia voastra cu familia, parinti, tara.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative, a orgoliului exagerat. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati, in relatia cu autoritatile, cu persoanele cu functii inalte. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pana pe 20 decembrie 2017,
Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniul familiei, parinti, camin, afaceri imobiliare, neam, tara.Este un timp al conflictelor la domiciliu dar si la locul de munca, rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri, ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare. Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va perturbe interesele voastre provocand o schimbare in comportamentul vostru, pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati neglijat in trecut. Saturn va poate afecta si cariera, imaginea publica, relatia cu sefii, cu figurile autoritare. Pentru Fecioarele nascute in ultimile zece zile ale semnului(12-22), Saturn in Sagetator face un aspect provocator cu Soarele natal, puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute, in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune. Este o perioada insotita de probleme in familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate. Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai bun moment sa actionati in pripa si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii, sa deveniti “ regi intelepti”.

Iubirea si relatiile voastre, casnicia, partenerul, asociatul in anul 2017 continua sa fie sunt sub controlul lui Pluto in Capricorn si a lui Neptun in Pesti .
Pluto devine judecatorul modului in care iubiti, este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul, schimbarile profunde au loc prin intermediul iubirii, copiilor. Puteti intra intr-o relatie de iubire foarte emotionala, intensa, care va va transforma complet. Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire, de fapt, rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine, care va tine pe loc.

Uranus in Berbec activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra poate aduce bani din surse neasteptate, prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de metafizica, ocultism, mistere. Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va inunda viata, este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult, asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune. La un nivel mai lumesc, Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile, schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica, o pierdere importanta care va afecteaza sufletul. Puteti primi deasemenea o mostenire, poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare socanta.

Neptun in Pesti este asociat in harta voastra solara cu parteneriatele, casniciile. Aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii, dusmanii pe fata . Pentru Fecioarele nascute intre 24 august si 2 septembrie, Neptun in Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele natal, provocarile definesc aceasta energie. Este un tranzit propice erorilor de ”manevrare a macazului” iar acestea pot fi provocate de cei din mediul vostru apropiat. Pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, in cariera, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, afaceri, banii partenerului, divort, imprumuturi bancare. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 20 septembrie-14 octombrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 5 septembrie pana pe 22 octombrie 2017, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica.

CARIERA SI BANI

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta
activeaza casa valorilor, un domeniu ce vorbeste de averea personala , bunuri, salariu , valori , auto-valoarea. Asta arata ca Jupiter in tranzit prin acest domeniu va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare, sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit. Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va induce tendinta de afirmare a instinctelor de proprietar, sporirea bunurilor, sanse in achizitiile de terenuri sau imobile, sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta, prin abilitatea de a–i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Pentru voi, Jupiter in Balanta inseamna extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani, alte resurse care produc bani, este un timp benefic extinderii si dezvoltarii, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi un nou loc de munca mai bine platit, poate fi un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Poate fi un noroc in buzunarele voastre, nu trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme legate de bani, valoarea voastra. Fiti atenti cu banii.

Uranus in Berbec
activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra poate aduce bani din surse neasteptate, prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de metafizica, ocultism, mistere. Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va inunda viata, este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult, asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune. La un nivel mai lumesc, Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Puteti primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare socanta.Pentru Fecioarele nascute intre 12-23 septembrie, Uranus poate fi un ton revolutionar, socant chiar.

Mercur, ghidul vostru astral este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme.
In perioada 9 aprilie -3 mai 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Taur/Berbec si poate aduce complicatii in relatia cu strainatatea, calatorii, credinta, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri, viata intima, pot iesi in lumina secretele voastre.
In perioada 12 august-5 septembrie 2017, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnele Fecioara/Leu si complica lucrurile in relatiile voastre, in modul vostru de afirmare, se poate ca ceva din trecut sa va streseze enorm acuma.
Mercur retrograd in Sagetator din perioada 3 -22 decembrie 2017,
aduce complicatii in familie, relatia cu parintii, camin.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 august. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Este un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicii, de afaceri, sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

20 septembrie 2017 vine cu o Luna Noua in Fecioara Leu pe gradul 27:27 ( ora 8:29, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

Adriana Tudosa


http://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 07:04 PM
Post: #7
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
BALANTA


In anul 2017, Balantele merg de mana cu Jupiter, planeta norocului, Uranus aduce schimbari imprevizibile in parteneriate, casnicii, Neptun va poate crea destule iluzii in legatura cu locul de munca, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al familiei voastre, Saturn aduce realism in relatiile voastre cu rudele, fratii si surorile voastre.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Tot ce tine de familie, parinti, casa, rude, calatorii, comert, pot cunoaste intarzieri, blocaje, re-evaluari. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea, cu strainii dar se poate vorbi si de confuziI, nevoie de singuratate, de izolare. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,”tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Pluto continua si in anul 2017
sa fie judecatorul, transformatorul vostru in domeniul familiei, camin, parinti, tara,afaceri imobiliare. Rolul lui Pluto in acest domeniu este imens, este o energie ce va poate ajuta sa va dezvoltati propria bunastare, autoritatea, individualitatea, sa gasiti o cariera sau o slujba corespunzatoare, sa deveniti maturi din punct de vedere emotional. Pluto in Capricorn continua sa provoace Soarele vostru natal, in special pentru cei nascuti intre 8-12 octombrie. Efectele acestui aspect astrologic vor fi mai evidente in familie, relatia cu parintii, dar si in cariera. Pluto in careu cu Soarele natal este o energie ce poate aduce pierderea puterii, a unei functii importante, a unei persoane importante din viata voastra, crize de identitate, probleme de sanatate.

Uranus in Berbec continua si in anul 2017 sa revolutioneze, socheze sectorul relatiilor, casnicie, partener de viata, in special pentru cei nascuti dupa 12 octombrie.
Uranus in acest domeniu din viata voastra va indeamna catre relatii ce pot soca, imprevizibilul este in viata voastra, puteti realiza brusc si rapid un mariaj cu un partener original, pot aparea complicatii in asociatii. Cu Uranus in opozitie cu Soarele natal, anul 2017 ofera schimbari neasteptate de existenta, personalitate, destin, poate fi vorba de un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau la fel de bine, de o alegere a voastra cu consecinte greu de asumat.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017,
Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, partener de viata, asociat, casnicie. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de casnicie, partener, asociat , iubire, vor cunoaste destule incercari, deci atentie. O relatie trecuta poate fi reinviata.

In perioada 14 octombrie-7 noiembrie
, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 22 octombrie si pana pe 9 decembrie 2017, Marte
tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica. Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 28 ianuarie-10 martie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, limiteaza in relatia cu rudele, fratii, surorile voastre, cei tineri, vecinii.
Saturn va poate trimite la scoala, va puteti concentra asupra invatarii unor lucruri noi, asupra deschiderii orizonturilor intelectuale si asupra acumularii unor talente noi care va pot conferi profunzime expresiei mintii, inteligentii voastre. Este cea mai buna perioada pentru orice fel de cercetare, educatie, se pune un accent deosebit pe gandirea practica, pe exprimarea clara si concisa a ideilor practice. Puteti calatori mai mult fie datorita profesiei fie datorita indatoririlor familiale sau alte responsabilitati, este deasemenea o perioada propice reinnodarii vechilor legaturi, nu doar in domeniul intelectual ci si relational. Calatoria lui Saturn prin acest domeniu din viata voastra face un aspect benefic cu Soarele vostru natal ( pentru cei nascuti in ultimele zece zile din semn, dupa 12 octombrie), asta inseamna un fel de protectie care va ajuta sa judecati inteligent si sa nu depasiti limitele rezonabile, luciditatea voastra va ajuta sa aveti realizari durabile, angajamente intelepte, va puteti debarasa de orice situatie care poate dauna lucrurilor pe care le puteti construi cu multa rabdare. Este necesar sa aveti un scop spre care sa va indreptati, cariera poate cunoaste o evolutie pozitiva anuntand promovari pe scara sociala sau aprecieri onorifice, care ofera stabilitate existentei. Saturn va ajuta mai ales in munca voastra, in finantele voastre, puteti face mai multi bani, inteligenta in combinatie cu efortul va ajuta sa urcati pe scara sociala. Sanatatea se poate imbunatati, orice afectiune anterioara poate disparea, puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra.

CARIERA SI BANI

Munca voastra in anul 2017 continua sa aiba un iz Neptunian
. Aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Puteti adopta o filozofie personala in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, acest lucru poate crea de multe ori confuzie, haos dar si un sentiment de vinovatie, deci mare atentie. In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de boli misterioase greu de diagnosticat, puteti fi mai sensibili la medicamente. Din acest motiv, poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie.

Marte activeaza sectorul banilor dupa 9 decembrie 2017, atunci puteti face mai multi bani. Ati putea cauta un al doilea loc de munca sau puteti sa va folositi mai eficient energiile in castigarea banilor.

Eclipsele
sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 septembrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, proiecte profesionale, colegi, sanatate, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie.
Aceasta Eclipsa de Soare poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 21 octombrie, aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

19 octombrie 2017 vine cu o Luna Noua in Balanta pe gradul 26:35 ( ora 22:11, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 14 octombrie -7 noiembrie, cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 4 martie-3 aprilie. In perioada 31 iulie-26 august, Venus va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa


http://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 07:12 PM
Post: #8
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
SCORPIONIn anul 2017, Saturn in tranzit prin Sagetator va testeaza in domeniul banilor, Uranus aduce schimbari imprevizibile, revolutionare, socante la locul de munca si sanatate, Neptun va poate crea destule iluzii in iubire si relatia cu copii, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al mediului apropiat, frati, surori, rude, Jupiter poate fi ingerul vostru pazitor.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Tot ce tine de frati, rude, calatorii scurte, comert, comunicare, acorduri, bani, valori in general, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Puteti reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci mare atentie. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, cumparaturi, acorduri, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Modul de gandire, sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta activeaza o casa karmica ce vorbeste despre incercari, secrete, dusmani ascunsi, recompenselor trecutului, ghizi spirituali, ajutor divin. Este o energie ce poate lucra pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Sunt amplificate activitatile de natura intelectuala, prin acestea puteti dobandi o anumita realizare in viata voastra. Aceasta energie va ofera protectie spirituala, va poate ajuta sa dati deoparte tendintele autodistructive, temerile profunde, vinovatiile. Puteti fi atrasi de studiul metafizicii, spiritualitatii, interpretarea viselor, astrologie. Puteti intra intr-o poveste de dragoste secreta in timpul acestui an. In general, Jupiter se va comporta ca un prieten secret, ghid spiritual, care va ajuta atunci cand aveti nevoie. Mare atentie totusi, Jupiter este un “ as in maneca “ pentru voi in acest an solar dar poate demasca si situatile abuzive. Corectitudinea este cerinta lui Jupiter iar rasplata va fi pe masura.
In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de trecut, munca in folosul celor multi, secrete, dusmanii.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Si in anul 2017
, iubirea are pentru voi un iz neptunian, spun asta, deoarece semnul pestilor este asociat in harta voastra solara cu casa iubirii, romantism, creativitate personala, copii.
Neptun in Pesti poate sa va faca sa fiti mai creativi, imaginativi, inspirati, simtandu-va parca obligati sa va exprimati mai dramatic. Viata romantica, iubirile pot implica multa fantezie iar din cauza nevoii voastre de ” teatru “ puteti adesea sa vedeti lucrurile, iubirea, iubitul, iubita, doar asa cum vreti voi sa le vedeti ( cam in ceata de multe ori, intr-un mod destul de ireal ). Perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea. Incercati sa intelegeti ca nu sunteti pe o scena ci in lumea reala. Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste. Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar.

Pluto, ghidul vostru planetar sustine domeniul mintii practice, rude, frati, surori, comunicare, calatorii scurte, cuvinte magice.
Este o perioada in care relatia cu fratii, surorile, vecinii, sunt supuse unor mari transformari, de fapt se cere o noua abordare a modului de comunicare cu cei apropiati voua, cu cei din mediul apropiat in care traiti. Pluto in aceasta casa va poate ajuta in descoperirea unui anumit talent de scriitor sau castiguri financiare prin folosirea acestui talent, prin comunicare.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, iubit/iubita, copii, speculatii, loc de munca, sanatate.
Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 7 noiembrie-1 decembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Din 9 decembrie 2017,
Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre, deveniti mai energici si dornici sa va puneti planurile in practica. Evitati totusi sa fiti asemeni unui buldozer care trece peste tot si toate. Viata romantica se poate intensifica. Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 10 martie -21 aprilie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii -prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA SI BANI

In domeniul muncii, proiecte profesionale, relatia cu sefii, sanatate, Uranus in Berbec va face revolutionari, inovatori, nerabdatori, excentrici.
Aceasta energie va indeamna catre independenta in munca si in modul de abordare a unui loc de munca, va puteti revolta destul de usor la orice piedica pusa in calea independentei voastre, puteti usor ajunge la certuri cu sefii, colegii, deci mare atentie. In domeniul sanatatii, nervii va pot cauza mari probleme, incercati sa fiti mai linistiti, asa va puteti proteja cel mai bine sanatatea. Uranus in tranzit prin acest domeniu din viata voastra aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, aceasta energie proaspata poate sa va aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa va puneti in evidenta individualitatea voastra. Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faceti, puteti gasi un loc de munca original si in afara normelor, puteti pierde peste noapte un loc de munca, in special, pentru scorpionii nascuti dupa 12 noiembrie.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator iar pentru voi, aceasta energie va vorbeste intr-un limbaj clar despre banii pe care ii obtineti din munca voastra, din folosirea talentelor voastre.
Este o perioada in care Saturn va cere sa invatati “valoarea “ banilor si ce este intr-adevar valoros pentru voi, trebuie sa stiti ca aceasta energie poate aduce destule restrictii si pierderi cand veti tinde sa credeti ca banii ii puteti obtine usor si fara eforturi.
Saturn este in esenta o planeta a justitiei, a dreptatii, va spune ca a venit timpul sa invatati ca fiecare valoare ( fie ea materiala, nativa) trebuie respectata si obtinuta prin munca, rabdare, efort, prudenta. Daca va veti ridica la asteptarile lui Saturn, veti fi recompensati mai mult decat ganditi. Un stil de viata imoral, neglijarea obligatiilor, responsabilitatilor, invita mania lui Saturn in viata voastra, in finantele voastre. Saturn este un bun planificator si organizator, calitati care, aplicate in finante, pot aduce o crestere a veniturilor si o consolidare a averii personale.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti,
cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 octombrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul iubirii, copii, creativitate personala, speculatii, faima, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. [b][b]Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe cariera, viata sociala, functii inalte, o cale noua in cariera voastra, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 21 noiembrie.

18 noiembrie 2017 vine cu o Luna Noua in Scorpion pe gradul 26:19 ( ora 13:42, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 7 noiembrie-1 decembrie, cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 6 iunie-5 iulie. In perioada 26 august-20 septembrie, Venus va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa


http://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 07:22 PM
Post: #9
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
SAGETATOR


In anul 2017, Uranus in Berbec aduce schimbari imprevizibile in relatiile de iubire, cu copiii vostri, surprize legate de copii, Neptun va poate crea destule iluzii in viata de familie, camin, radacini, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care faceti bani, valori, Saturn va invata despre rabdare, limite, iertare, Jupiter va ajuta in tot ce tine de prieteni, protectii.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Tot ce tine de bani, portofel, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani. Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei, era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie 2017.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn ramane in Sagetator si merge de mana cu voi inca din 2014
. Numit si “Stapanul Karmei”, el va contabilizeaza progresele sau regresele in ceea ce priveste integritatea, responsabilitatea, rabdarea, evolutia spirituala. Prin urmare, poate aparea pesimismul, neincrederea, inhibitia, scaderea rezistentei fizice, limitarea gradelor de libertate, obstacole, intarzieri. Dar Saturn are pentru voi si o pretioasa latura constructiva asociata cu intelepciunea, seriozitatea, prudenta, rabdarea. Cu Saturn de mana, puteti construi lucruri solide, va maturizati, intelegeti ca doar valorile autentice sunt importante, doar organizarea si respectarea unor planuri devin ancore in viata voastra. Sunteti pusi sa va redefiniti identitatea si modul in care priviti viata, sa fiti responsabili si maturi, sa puneti bazele unui nou capitol din viata voastra. Poate fi un proces destul de dificil mai ales daca nu stiti sa renuntati de buna voie la elementele inutile din viata voastra. Saturn este planeta karmei si are un mod unic de a va invata umilinta, rabdarea, va pune sa va analizati rezultatele si comportamentul din trecut si sa va asumati responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Din 5 aprilie si pana pe 25 august, Saturn va fi in mers aparent retrograd cu influente deosebite asupra sagetatorilor nascuti dupa 11 decembrie. In aceasta perioada, pot aparea dificultati in exprimarea personalitatii voastre, emotiile in relatiile cu ceilalti oameni devin de nestapanit, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect. Atentie la problemele de sanatate dar si la modul cum ati obtinut o anumita functie, aici Saturn va va prezenta o nota de plata. Din fericire, in anul 2017, Saturn se bucura de sustinere din partea lui Uranus in Berbec( in jurul datei de 19 mai si 11 noiembrie 2017) si puteti da forma unor idei originale, va puteti bucura de copiii vostri sau poate fi o surpriza placuta printr-un copil, un loc de munca mai bine placut.

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE


Familia, caminul vostru, relatia cu parintii continua sa fie si in anul 2017 sub influenta lui Neptun in Pesti.

Puteti idealiza viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Nebuloasa ceata indusa de Neptun in casa familiei, caminului nu poate oferi o baza prea solida. Neptun in tranzit prin domeniul familiei reprezinta de fapt cautarea originii voastre spirituale si a caminului perfect. Este bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti la “apa din casa “ deoarece pot aparea unele probleme cu aceasta. Este posibil sa apara o dizolvare a familiei, pierderea unui membru al familiei, posibil sa trebuiasca sa sacrificati timpul si energia voastra pentru sustinerea, ingrijirea unui membru al familiei, se poate ca familia voastra sa se mareasca. Cu toate acestea, Neptun va invata si in acest an lectia non-atasamentului in legatura cu casa, familia voastra.

De-a lungul intregului an 2017, Uranus continua sa calatoreasca prin casa iubirii.
Aceasta energie poate trezi “gusturile bizare, neobisnuite “ din voi, viata devine mai interesanta, puteti experimenta lucruri noi in iubire, puteti atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ), relatiile pot capata un aer nonconformist, neobisnuit care sa va ofere un alt fel de libertate. Daca sunteti implicati intr-o relatie, aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui Uranus. Casa V este si casa copiilor iar Uranus in Berbec in aspect benefic cu Soarele vostru ( in special pentru cei nascuti intre 12 -21 decembrie) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti , va puteti ameliora situatia finaciara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate, poate aparea un copil in aceasta perioada.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta, ghidul vostru astral
este prietenul vostru, aceasta energie favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, prietenia este speranta ce genereaza protectie. Cercul social va creste considerabil, puteti intalni si forma prietenii importante cu oameni din alte tari, din culturi foarte diferite. Ideile, dorintele si obiectivele pentru viitor vor fi o parte importanta din viata voastra in acest an. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Mai toleranti decat de obicei, veti fi atrasi de astrologie, spiritualitate, de tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Jupiter favorizeaza prietenia, activitatile de grup sau de retea, implicarea in actiuni sociale sau in organizatii, participarea la evenimente care reunesc persoane cu interese sau pasiuni comune. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de prieteni, sperantele voastre care se cer a fi redefinite. Aceasta energie va analiza rolul vostru intr-un grup, cat de umanitari sunteti, cata incredere aveti in ghizii spirituali, in astrologie.
Mare atentie in jurul datelor de 2 martie, 27 septembrie 2017 cand Jupiter in Balanta face un aspect provocatior cu Uranus in Berbec, fiti flexibili, rabdatori.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017,
Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, familie, camin, copii, speculatii diverse. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 1-21 decembrie, Venus va tranzita semnul vostru si toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solutii avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism , puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale.

Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 21 aprilie -4 iunie 2017
cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA SI BANI

Pluto in Capricorn continua si in anul 2017
sa va ajute sa va eliberati de obiceiurile proaste legate de bani iar Uranus din casa speculatiilor va poate face sa va asumati anumite riscuri pe care nu prea le puteti controla. Si in acest an, banii constituie pentru voi o chestiune de viata si de moarte iar Pluto va ofera tot ce poate el in domeniul banilor. Pluto inseamna bogatie asta nu inseamna neaparat ca va face bogati fara a oferi nimic in schimb.Toate darurile oferite de aceasta energie cer o taxa de la voi, o valorificare a unui talent de-al vostru si fara sa faceti acest lucru, frica de saracie va inunda viata voastra. Drumul de la zdrente la bogatie si invers face parte din definitia acestei energii in viata voastra si are rolul de a re-evalua atitudinea fata de finante, posesiunei. Orice metoda “ discutabila” de a face bani poate aduce riscuri de pierdere a norocului si dificultati financiare severe .

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 noiembrie
. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, camin, parinti, tara, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe studii superioare, credinta, strainatate, copii, iubire, creativitate personala, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 21 decembrie.

18 decembrie 2017 vine cu o Luna Noua in Sagetator pe gradul 26:31 ( ora 8:29, ora Romaniei) favorabila unor noi inceputuri, in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste.

In perioada 20 septembrie-14 octombrie, Venus va tranzita casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

http://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-02-2017, 07:31 PM
Post: #10
RE: HOROSCOP 2017 - Adriana Tudosa
CAPRICORN


In anul 2017, Capricornii continua sa fie judecati si transformati de Pluto care tranziteaza semnul lor, Jupiter va ajuta in domeniul carierei, functii inalte, ambitii profesionale Uranus aduce schimbari imprevizibile in familie, camin, relatia cu parintii, Neptun va poate crea destule iluzii in legatura cu un frate, o ruda, Saturn va invata despre rabdare, limite, iertare.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn.
Tot ce tine de modul vostru de manifestare, relatiile voastre, trecut, secrete, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asta dupa 8 ianuarie 2017.
Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate, puteti descoperi anumite secrete in aceste domenii, secrete care fac bine sufletului vostru. Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise,” tot ceea ce lucra in timpul zilei , era desfacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie 2017.

Pluto in Capricorn continua sa va transforme viata intr-un mod profund, va indeamna sa renuntati la sistemele si relatiile de care va agatati din obisnuinta chiar daca simtiti ca nu va fac prea mult bine. Este o perioada de mari transformari pentru Capricorni, transformari necesare consolidarii puterii personale care sa va permita sa va traiti destinul cat mai complet.
Pentru Capricornii nascuti intre 5-10 ianuarie, Pluto face un aspect de conjunctie cu Soarele lor natal, asta inseamna ca acest an este bogat in evenimente cu influente asupra pozitiei sociale, sanatate, avere, chestiunile financiare si de viata capata o importanta exagerata. Sunt posibile probleme de sanatate, pierderea puterii, crize de identitate, bulversari in relatiile cu barbatii, este posibil ca unul din parinti sa aiba mari probleme de sanatate. Pluto aduce transformari irevocabile, finaluri si inceputuri cu un sentiment ca lucrurile nu mai pot fi niciodata asa cum au fost inainte .

FAMILIE, RELATII SI IUBIRE

Uranus in Berbec
continua si in anul 2017 sa revolutionieze domeniul ce tine de familie, camin, parinti, tara. Aceasta energie aduce schimbari, socuri legate de caminul vostru. Uranus va invata ca “ acasa “ este locul unde este inima voastra .Poate fi un timp de ratacire in care va veti cauta locul care sa va multumeasca sufletul, puteti sa va mutati dintr-o locuinta in alta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Schimbarile neasteptate in planurile voastre sau unele evenimente va pot testa rabdarea.Tot ce cauzeaza stres emotional se poate destrama, puteti in mod brusc sa va schimbati cariera, sa achizitionati o casa, este bine sa va resemnati cu dictonul “ acasa este locul in care atarna palaria mea “. Capricornii nascuti dupa 12 ianuarie sunt in atentia acestei energii, asta inseamna ca veti fi curprinsi de un exces de nerabdare, de intoleranta, de iritare fata de tot ce va constrange sau este resimtit ca o piedica in calea libertatii. Sunteti gata sa va asumati orice risc, perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, destin, fac parte din limbajul acestei energii. Acest tranzit reprezinta o perioada in care veti culege fructele muncii creative din trecut, daca ideile au fost bune acuma culegeti realizari, daca ideile au fost nereusite, atunci situatiile din viata voastra devin de necontrolat . Este important sa deveniti constienti de dificultati, sa renuntati la orgoliu si lacomie pentru a depasi aceasta perioada.

Neptun in Pesti continua si in anul 2017 sa energizeaza casa III, un domeniu al mintii practice, rude, frati, calatorii scurte, comunicare, studii medii. Neptun va poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, anturaj, puteti fi atrasi de spiritualitate, misticism. Este un cadou minunat aceasta energie neptuniana in sensul ca va sporeste imaginatia, inspiratia, intuitia, mintea voastra poate fi asemanata cu un “burete” ce absoarbe tot felul de informatii, puteti simti ca aveti puterea de a “ citi mintea unui om “. Energia lui Neptun in tranzit prin acest domeniu din viata voastra poate dizolva tot ce nu este real in imediata apropiere a voastra ( anturaj, vecini, rude ), va poate pune sa mergeti intr-o noua directie dar adesea aceasta noua directie poate fi iluzorie, deci mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, familie, camin, tara, rude. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si defineasca adevarata valoare.

In perioada 6 iunie -5 iulie 2017,
Venus va tranzita casa iubirii si farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice, sansa va surade, imaginea publica are foarte mult de castigat.

Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 4 iunie-20 iulie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA SI BANI


Pana in octombrie 2017,
Jupiter in Balanta, continua sa va tranziteze casa carierei, viata sociala. Aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati in cariera, in viata sociala . Realizarile pot proveni prin oportunitati favorabile, prin entuziasm si ambitie. Pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera ta. Aceasta energie poate sa va puna in lumina reflectoarelor, sa primiti anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre, puteti participa la evenimente care va extind viata intr-o directie pozitiva. Accentul se pune pe profesie, cariera, statut, reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, acesta va fi un an de crestere cu succes si onoare in profesia voastra.
Totusi, trebuie sa fiti realisti si moderati in procesul de luare a deciziilor voastre. De asemenea, ar trebui sa nu va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. In perioada 6 februarie-9 iunie 2017, Jupiter va avea o miscare aparent retrograda in Balanta, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de cariera voastra. Nu incercati sa va schimbati, modernizati cariera, nu este cel mai bun timp pentru a incepe o noua cariera. Acuma sunteti ajutati sa intelegeti mai bine greselile din trecut ce tin de cariera voastra si sa pregatiti modificarile pe care doriti sa le faceti dar dupa 9 iunie cand Jupiter intra in miscare directa.
Mare atentie in jurul datelor de 2 martie, 27 septembrie 2017 cand Jupiter in Balanta face un aspect provocatior cu Uranus in Berbec, fiti flexibili, rabdatori.

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn isi continua tranzitul prin Sagetator iar pentru voi, aceasta energie activeaza casa karmei, secrete, compasiune. Ochiul critic al lui Saturn vede tot ce se afla dincolo de suprafata si veti fi nevoiti sa faceti o adevarata curatenie de primavara in psihicul vostru, in trecutul vostru, in platile sufletului vostru. Veti fi nevoiti sa sortati, sa aruncati si sa pastrati doar acele lucruri de care veti avea nevoie cu adevarat in viitor. Pot aparea probleme de sanatate care intr-un fel va forteaza sa va izolati sau pur si simplu sa stati mai retrasi.
Din 5 aprilie si pana in 25 august 2017, Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Sagetatorului si accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificsative pana acum. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 decembrie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul ce tine de rude, frate, sora, comunicare, tineri, comert, vecini, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul 28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe banii unei afaceri, partener de viata, viata intima, transformari majore, familie, tara, neam cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 18-19 ianuarie.

In perioada 20 septembrie-14 octombrie, Venus va tranzita casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Adriana Tudosa

http://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication