Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Previziuni astrologice pentru anul 2017 - Gheorghiță COȘER
12-31-2016, 08:57 PM
Post: #1
Previziuni astrologice pentru anul 2017 - Gheorghiță COȘER
2017 – ANUL SINTEZELORPentru că lăsăm în urmă un 2016 atât de încercat, 2017 va fi pentru cei mai mulți dintre noi o mare bucurie. Având în vedere că multe din cele care s-au consumat anterior se vor regăsi în schemele acestui an, intervalul acesta poate primi orice denumire însă doar una singură le poate integra, le poate include: sintezele. Astfel, termeunii vor spune că este un an al răzbunărilor, al jocurilor de culise, un an al credinței sau al progresului. Cei mai optimiști anunță un an al succesului, al echilibrului și al binelui pe care individul poate să și-l facă lui însuși sau pe care dorește să îl obțină pentru stabilitatea grupului de apartenență. Privite separat, acestea nu pot îngloba trăsăturile definitorii ale acestui interval. Doartermenul de sinteză ne poate ajuta să înțelegem de ce de-a lungul celor 12 luni vom realiza o combinație neobișnuită între elemente pozitive și negative, dar nu ca în anul anterior, adică fără să înțelegem nimic, ci cu un scop, unul clar definit de individ, unul care este în consonanță cu destinul său, nu cu o necesitate de fapt, nu cu o directivă impusă de prezent. Cu alte cuvinte, vom duce mai departe trăsăturile anului anterior, ne vom comporta ca și cum suntem pe o pantă ascendentă, dar nu ne răzbunăm, nu doar progresăm, nu doar avem mai multă credință, nu participăm la jocuri de culise în mod gratuit, nu suntem parte ale acestor elemente în virtutea inerției, ci pentru că așa dictează destinul personal. În consecință ideea de ansamblu va semăna în 2017 cu globalizarea, dar nu are nimic de-a face cu aceasta. În felul acesta, vom vedea din nou profeți falși care vor vorbi cu foarte multă convingere despre situații minore, dar de această dată vor avea și ei dreptate, adică se va confirma ceea ce au spus, ceea ce au anticipat pentru că intervalul acesta este extrem de permisiv, foarte bogat în evenimente, foarte intens. Partea bună vine din comparația pe care o vom face cu anul 2016. Aproape toate faptele pe care le vom realiza, toate deciziile pe care le vom lua vor evidenția această comparație cu anul anterior în ideea de a ne demonstra nouă înșine că vremurile acestea întunecate au trecut și că am făcut un pas înainte.
Dar dintre toate aceste elemente auxiliare care, însumate, fac din 2017 un an al sintezelor, se evidențiază un element pe care îl vom folosi drept catalizator. Credința este catalizatorul tuturor problemelor și mecanismul care ne ajută să ajungem la succes și să ieșim din orice situație imposibilă. Din nefericire cei care se mândresc ori care se laudă că sunt pătrunși de credință, în 2017 vor vedea că metodele vechi, schemele ruginite implementate în conștiința de grup care spun despre credință că este o forță pasivă sau un instrument folosit pentru a cere, nu pentru a face, nu vor mai da rezultate bune. Credința este o formă activă și cei care o vor face pasivă o vor transforma într-o senzație care, cu timpul, va alimenta mecanisme de dizarmonie, de boală, adică forțe care duc la delir mistic. 2017 ne ajută să descoperim credința reală și avem posibilitatea să vedem și primele rezultate, adică să înțelegem că facem parte dintr-o mare Lucrare, una care se referă în primul rând la evoluția individuală, la progresul personal și apoi, prin rezonanță cu cei care simt și gândesc la fel, să participăm la un proces de grup. 2017 nu este, prin definiție, un an mistic, însă fiecare va descoperi în alegerile pe care le va face acea putere încărcată de mister despre care nu poate spune aproape nimic, dar pe care o simte integrată în sistemul său de percepție, de gândire, de evoluție. În încercarea de a explica inexplicabilul un individ sincer va ajunge la fapta animată de credința de a participa la o mare lucrare. Doar prin acest proces anul 2016 are înțeles, doar prin necesitatea aprofundării experiențelor personale în acest mod lupta cu sine, cu morile de vânt, doar așa haosul anului anterior are un rost. În 2016 am exersat, iar acum participăm la competiție.
Nu doresc să anticipezi ceea ce este deja prezentat de-a lungul acestui material pentru că aș scoate un element sau o idee dintr-un context. Cu toate acestea, doresc să subliniez faptul că avem motive serioase pentru a întâmpina anul 2017 cu bucurie. Nu înseamnă că este un an ușor, nici nu poate fi după un 2016 atât de tulburător, așa cum am anticipat și cum am prezentat în analizele săptămânale pe tot parcursul său, dar este un an plin de semnificații. Dintre toate elementele credința are rolul cel mai important, pentru că ea conține piatra filozofală, puterea cea mai mare, forța activă, nu pasivă, care poate produce schimbări fascinante, impresionante, de neînchipuit pentru stadiul pe care îl avem acum.
Astfel, fiecare lună va lucra cu sintezele într-un mod aparte, va invoca anumite instrumente, va remedia anumite neajunsuri și, prin comunicarea activă care există între perioade, va produce anumite rezultate. Unele ni se vor părea grele, altele deosebit de grele, dar sunt și perioade foarte bune, unele care devin așa prin influențe generale, altele care devin bune prin particularizarea impusă de semnul natal. Fiecare perioadă va lucra cu două tipuri de sinteze: sintezele pentru acțiune și sintezele pentru înțelegere, emoție și cunoaștere. Acestea reprezintă două direcții, una care activează prin acțiuni concrete, iar cealaltă care activează ca un resort subtil, cel dat de emoții, de gânduri, de aspirații. Deși prezentate din punct de vedere tehnic par foarte complexe, ele nu sunt decât expresii ale unor procese la care intuitiv fiecare apelează într-un moment ca acesta, când trebuie să sintetizeze. Abia, apoi, ne putem gândi că aceste sinteze își vor întinde tentaculele și către anii din urmă, nu doar către anul anterior, abia după aceea putem îndrăzni să lucrăm cu instrumente care au activat pe conjuncturi ce sunt din ce în ce mai diferite față de ceea ce trăim în momentul de față. În consecință, posibilitatea de expansiune prin aceste sinteze este una fabuloasă și fiecare individ, în funcție de puterea și de disponibilitatea de care dispune, va alege cât de mare să fie intervalul pe care-l sintetizează. Cert este că la finalul anului vom știi clar cum ne situăm, ce fel suntem, vom ști mai multe despre oameni, despre grupuri poate chiar despre rasa umană în ansamblu. 2017 devine, în felul acesta, un an de prag, de demarcație, dar și un an de concentrare. Ființele care participă la o lucrare mondială, cea care vizează îmbinarea dintre vechi și nou știu bine lucrul acesta.
În toată această schemă a sintezelor, ciclurile planetare au un rol esențial. Pentru a nu ne depărta de specificul acestui material, sunt prezentate aici doar ciclurile planetei Marte și doar din perspectiva anului 2017. Celelalte cicluri, atât cele ce țin de raportul planetelor individuale între ele, dar și relațiile cu planete colective, celelalte cicluri care apar între planetele cu deplasare lentă vor face obiectul unui alt material. Referitor la anul 2017, informații despre impactul lor au fost inserate de-a lungul acestui material. Ciclurile planetei Marte pentru că sunt considerate cicluri tampon între cele individuale și cele colective trebuie cunoscute foarte bine pentru a folosi cât mai bine sintezele anului 2017.
Să sperăm că fiecare își va găsi puterea lăuntrică, norocul, lumina de care are nevoie pentru ca aceste sinteze să nu fie episoade pasagere, să nu fie simple întâmplări despre care să-și amintească peste ani, ci să aibă cu adevărat statutul de piatră de hotar. Pentru cei victorioși 2017 este o veritabilă piatră de hotar în destinul lor. Pentru ceilalți va fi un an generos care va permite să împrumute pentru o anumită perioadă de timp pietrele de hotar ale celorlalți.

http://coser.ro/2017-anul-sintezelor-2/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication