Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROFETII 2014
12-10-2013, 02:41 PM
Post: #1
PROFETII 2014
2013 a trecut cu bine in pofida multiplelor catastrofe profetite de Baba Vanga ,sau inegalabilul Nostradamus 09 Dar nu disperati 04:

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate. De aici va izbucni un conflict armat în Peninsula Indostan, stă scris într-unul din catrenele lui Nostradamus. Indostan este denumirea veche a zonei care cuprinde India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan şi Nepal.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Se spune că acest conflict se va transforma treptat în Al Treila Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 şi se va încheia în octombrie 2024.

Profeţiile lui Nostradamus, despre care se spune că ar fi ultimele, vorbesc despre boli crunte care vor afecta mare parte din po39ţia globului. Europa va fi aproape depo39tă, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Sursa

Daca nu va multumesc 04: profetiile lui Nostradamus,nu disperati,urmeaza si altele,ca doar nu ducem lipsa nici de profeti si nici profetii 18 ,basca "oamenii de stinta " care au descoperit "diverse "diferite catastrofe posibile in 2014 sau ...la Sfantul Asteapta /
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-12-2013, 05:54 PM
Post: #2
RE: PROFETII 2014
Nu v-a convins Nostradamus ? Poate credeti in profetiile vikingilor 09 Ei inceraca să ne sperie cu un apropiat şi inevitabil sfârşit al lumii, cu un nor de acid care provine din centrul galaxiei şi distruge absolut totul în calea sa. Vadim Şcerbakov ne relateaza ce se poate întâmpla deja pe 22 februarie 2014.

"Norul gigantic de acid cu o suprafaţă de 16 milioane de kilometri, generat de o gaură neagră şi care se îndreaptă spre noi din centrul galacticii cu o viteză uriaşă, potrivit datelor observatorului american Chandra, el va ajunge pe Pământ pe 1 iunie 2014 şi va distruge întreaga civilizaţie. Oamenii de ştiinţă americani au constatat că acest „nor" distruge totul în calea sa, planete, stele şi asteroizi. Deci, nimeni nu va scăpa de el. Interesant, cât de repede va avea loc procesul distrugerii lumii noastre? Dacă vom da crezare datelor observatorului Chandra, viteza norului este egală cu viteza luminii. Aşadar, noi nici măcar nu vom avea timp să ne speriem şi să ne dăm seama că suntem deja morţi. Dar, oamenii de ştiinţă ruşi nu sunt de acord cu acest punct de vedere."

Sa nu disperam 04: Astrofizicianul Mihail Odinţov a declarat următoarele Vocii Rusiei. „Pentru a fi precişi, trebuie să relevăm faptul că observatorul Chandra a făcut această „descoperire" încă în anul 2005. Atunci ei au relatat despre o emisie gigantică de substanţe dintr-o gaură neagră super-masivă, înregistrată pentru prima oară în istoria observaţiilor. Emisia a avut loc la o distanţă de 2,5 miliarde de ani lumină de noi. Chiar dacă am presupune teoretic că norul de acid se deplasează cu viteza luminii, ceea ce este imposibil, deoarece el are greutate şi alţi factori, care nu-i permit să dezvolte o asemenea viteză, acest „nor" se va apropia de noi peste foarte, foarte mult timp".

In general, în mod sigur norul nu va reuşi să se apropie de noi până în iunie. Şi totuşi, toată lumea aşteaptă cu nerăbdare că măcar una din profeţii, ştiinţifică sau mitică, se va adeveri.


Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_11_28/Ce-pr...2014-2262/


http://romanian.ruvr.ru/

Nu ca-i frumos ?!? 04:
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-06-2014, 09:13 PM
Post: #3
RE: PROFETII 2014
Stiinta prezice pentru 2014, dar cine o baga in seama? 04: daca era Baba Vanga,poate ,poate


Dupa cum ne-a obisnuit, în fiecare an, revista Futurist alege 10 dintre cele mai interesante predictii si afirmatii ale oamenilor de stiinta pentru anul ce urmeaza. Recent, acestea, triate din reviste si publicatii de specialitate, au fost dezbatute si publicate într-un raport numit „Outlook”, tinându-se cont de impactul pe care l-au avut asupra cititorilor si de probabilitatea ca ele sa se si îndeplineasca.

Mediul va avea capacitatea de a ne anticipa fiecare miscare

Predictia, publicata în „Mapping the Future with Big Data”, spune: „Capacitatea de a transmite informatii este încorporata în mediul fizic, dând nastere la ceea ce numim internetul lucrurilor. Informatiile care vin din retelele de senzori, cipuri RFID, camere de supraveghere, vehicule aeriene autonome si din postari social media care arata locatia, vor indica unde am fost si unde vom pleca. În viitor, aceste fluxuri de informatii vor fi integrate în servicii, platforme si programe care vor crea o fereastra în vietile si viitorul a miliarde de oameni”. Frumos, nu! Dar, dupa cum reiese dintr-un sondaj, aproximat, 68% dintre cei întrebati au fost de parere ca legile actuale care privesc internetul nu protejeaza suficient intimitatea clientului. Atunci când mediul aduna informatii despre tine, de ce o face?

Oamenii au început sa-si puna întrebari referitoare la acest fenomen. Ca urmare, Nicholas Negroponte, fondatorul proiectului One Laptop Per Child (Un laptop pentru fiecare copil), a subliniat într-un interviu, ca versiunea internetului lucrurilor, la care el a lucrat, unul în care obiectele din jurul nostru reactioneaza cu inteligenta, a fost dat la o parte, fiind înlocuit de un ecosistem bazat pe aplicatii care permite sa controlam totul de la distanta cu ajutorul smartphone-urilor. Si mai si..., nu? Speram sa ramâna doar o predictie care nu se va realiza.

Specii disparute care vor învia!

Predictia: „Porumbelul voiajor (Ectopistes migratorius), spre exemplu, ar putea fi readus la viata dupa 100 de ani. Geneticianul Ben Novak descrie, prin Proiectul numit The Great Comeback (Marea întoarcere), o strategie ce implica o ampla cercetare, care nu e chiar pe placul multora. De aceea, poate aceasta predictie s-ar putea sa nu se întâmple niciodata. Cei care militeaza pentru conservarea speciilor nu sunt întru-totul de acord cu aceasta strategie de înviere a animalelor sau pasarilor, considerând ca ar trebui sa ne concentram atentia asupra celor ce mai sunt în viata si au nevoie de salvare.

Populatia si bogatia Pamântului vor scadea pâna în 2020!

Predictia extrasa din „In Search of the Better Angels of Our Future”, de Kenneth Taylor, suna cam asa: Pâna în 2020, jumatate din rasa umana va trai în tari unde natalitatea va scadea sub rata mortalitatii si prin urmare populatia va scadea. Cauza este combinatia de adulti care traiesc mai mult si nasterea unui numar mai mic de copii. }arile se vor lupta cu taxe mai mari si cu forta de munca tot mai scazuta, în ciuda numarului de pensionari care vor dori securitate sociala si îngrijire medicala. Societatea va supravietui, dar PIB-urile vor scadea considerabil în întreaga lume si probabil ca nu vor mai creste niciodata”. Fara comentarii.

Vor fi identificate bolile cerebrale cu mult înainte de aparitie!

Predictia, publicata în „The Brain as Health Forecaster”, de Rick Docksai, afirma: „Cu 10-15 ani înainte de aparitia simptomelor fizice, scanarile cerebrale îi pot avertiza pe medici daca un pacient va suferi de Alzheimer, dementa, Lou Gehrig sau alte boli cerebrale. Cercetatorii de la Washington University Scool of Medicine din St. Louis învata acum sa identifice diferiti biomarkeri chimici în corpul si functiile cerebrale ale pacientului. Apoi, medicii vor putea sa încetineasca ritmul de dezvoltare a bolii prin administrarea tratamentelor de preventie”. Ar fi bine sa se adevereasca aceasta predictie, tinând cont ca cifrele indica faptul ca pâna în 2050, jumatate din segmentul de populatie cu vârsta peste 85 de ani, va suferi de Alzheimer.

Celelalte predictii alese sunt: Cumpararea si detinerea bunurilor nu va mai fi la moda!, Computerele cuantice ar putea deschide calea spre adevarata inteligenta artificiala!, Moartea fitoplanctonului va perturba ecosistemele marine!, Viitorul stiintei este pe mâinile amatorilor care fac strângeri de fonduri!, Rachetele alimentate de energie prin fuziune ar putea reduce în mod semnificativ timpul si costurile unei expeditii umane spre Marte! si Fabricarea atomica precisa va face ca masinariile, infrastructura si alte sisteme sa devina mai productive si mai ieftine!

Sa fie aceste predictii stiintifice doar un exercitiu de imaginatie?

IOANA FLORIA

http://www.revistamagazin.ro
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2014, 07:06 PM
Post: #4
RE: PROFETII 2014
O noua profetie 09


Joy Ayyad este un astrolog si numerolog din Cairo, cunoscuta in Egipt drept “regina profetiilor” gratie previziunilor sale din trecut care s-au dovedit corecte de-a lungul timpului. Intr-o tara in care prevederea viitorului aproape ca a devenit o meserie in sine, previziunile sale moderate si de bun simt sunt luate in serios de multe persoane, chiar de catre de personaje importante din sfera politicului. Cum asa, cand egiptenii, prin natura lor, sunt sceptici atunci cand vine vorba de “clarvazatorii” si “mediumii” inchipuiti? Cum le-a castigat increderea? Ei bine, in urma cu ceva timp Joy Ayyad a facut previziuni legate de Orientul Mijlociu si de restul lumii care anterior s-au dovedit exacte. previziuni 2014

Joy Ayyad este cea care a prezis inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi atunci cand pozitia sa nu parea amenintata cu nimic, a prevazut atacul terorist din biserica al-Qiddissin din Alexandria, moartea vicepresedintelui Egiptului Omar Suleiman, cutremurul din Iran, uraganul din Statele Unite, “primavara araba”, conflictul din Siria. La sfarsitului lui 2013 vorbea despre o calamitate naturala care va afecta Egiptul si anume caderea de zapada. Intr-adevar, in decembrie 2013, a fost prima oara cand dupa 112 ani zapada s-a asternut peste Cairo.

In 2014, harta lumii se va schimba...

Joy Ayyad are studii de specialitate in arta franceza, insa este pasionata de domeniul astrologiei si al numerologiei. Iata ce declara Joy Ayyad in decembrie 2013 intr-un interviu acordat revistei voiceofrussia.com:

“In general, se vor schimba multe in lume foarte curand. Cele mai importante evenimente care au determinat inceputul unei noi ere au avut deja loc in 2013. Pana acum, multe dintre aceste evenimente sunt ascunse lumii, insa vom afla despre ele mai tarziu. Si acum trebuie sa asteptam cu totii vremuri noi. Sunt pe cale sa vina.”

In 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta si Rusia. In acelasi timp, Rusia va trebui sa lupte impotriva unui mare atac terorist. Va reusi gratie structurilor sale de aplicare a legii si datorita unor anumite tehnologii despre care nu se stie, insa care in realitate sunt cele mai desavarsite din lume.” In acelasi timp, si Emiratele Arabe Unite vor lua masuri impotriva teroristilor, implementand sentinte cu moartea pentru teroristi.

Joy prevede o alta revolutie in Tunisia, in Liban – o schimbare de putere, iar in Arabia Saudita – inundatii in 2014, cel mai probabil in Jeddah. Intr-un alt interviu acord intr-un talk show lui Osama Kamal, Joy prevedea bombe in Tunisia si inlaturarea regimului actual. “Tunisienii vor castiga insa si vor reusi sa isi reconstruiasca tara...”

Nu va exista un al treilea razboi mondial

In acelasi timp, intr-un interviu acordat in luna august 2013 pentru gazda de televiziune Rola Kharsa, “regina profetiilor” isi enunta prevederile sale legate de viitorul Americii (Statele Unite ale Americii). Vor fi repetate inundatii in 2014 in America, marturisea ea. Dezastre naturale vor lovi America in viitor (furtuni, inundatii, Vulcan), prezicatoarea mentionand chiar o “apocalipsa naturala.”


Totodata, ea a declarat ca o mare parte din Statele Unite ale Americii vor disparea sub apa si se vor inregistra numeroase pierderi. In plus, ea mentiona si prabusirea economica a Americii si faptul ca America nu va mai exista asa cum o stim noi astazi. Presedintele american Obama nu va apuca sa isi termine cel de-al doilea mandate deoarece este foarte posibil sa fie supus unei incercari de asasinat. Celebra prezicatoare spune ca anumite state din America vor “disparea” si un actual stat care face astazi parte din America isi va cere independenta si “eliberarea” sa de sub tara mama.

In ianuarie 2014, intr-un alt interviu acordat publicatiei voiceofrussia.com, Joy spunea ca nu ar trebui sa ne temem momentan de izbucnirea unui al treilea razboi mondial chiar daca se vehiculeaza mult ideea si se speculeaza enorm pe seama ei. Conform previziunilor lui Joy Ayyad, nu vor mai exista razboaie de anvergura Primului Razboi Mondial sau celui de al II-lea razboi mondial. Lumea va fi insa supusa unui alt tip de razboaie: razboaie economice si razboaie informationale, iar lupta globala pentru mintea si inimile oamenilor va continua si in 2014.

http://www.garbo.ro

http://voiceofrussia.com/news/2014_01_27...-out-8798/
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2014, 01:43 PM
Post: #5
RE: PROFETII 2014
În cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei, prezicătoarea din Cairo, Joy Ayad, „regina previziunilor”, a vorbit despre viitorul Ucrainei, cine va fi preşedintele Egiptului şi ce ţări fac parte din arcul de instabilitate.


Detalii aici
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2014, 03:17 PM
Post: #6
RE: PROFETII 2014
Mi-a placut faza cu inundatii in Arabia Saudita.
Nu ca nu ar fi posibil, chiar e foarte posibil.
Asta astept sa vad si eu!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication