Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROFETII 2014
12-10-2013, 02:41 PM
Post: #1
PROFETII 2014
2013 a trecut cu bine in pofida multiplelor catastrofe profetite de Baba Vanga ,sau inegalabilul Nostradamus 09 Dar nu disperati 04:

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate. De aici va izbucni un conflict armat în Peninsula Indostan, stă scris într-unul din catrenele lui Nostradamus. Indostan este denumirea veche a zonei care cuprinde India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan şi Nepal.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Se spune că acest conflict se va transforma treptat în Al Treila Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 şi se va încheia în octombrie 2024.

Profeţiile lui Nostradamus, despre care se spune că ar fi ultimele, vorbesc despre boli crunte care vor afecta mare parte din po39ţia globului. Europa va fi aproape depo39tă, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Sursa

Daca nu va multumesc 04: profetiile lui Nostradamus,nu disperati,urmeaza si altele,ca doar nu ducem lipsa nici de profeti si nici profetii 18 ,basca "oamenii de stinta " care au descoperit "diverse "diferite catastrofe posibile in 2014 sau ...la Sfantul Asteapta /
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2013, 05:54 PM
Post: #2
RE: PROFETII 2014
Nu v-a convins Nostradamus ? Poate credeti in profetiile vikingilor 09 Ei inceraca să ne sperie cu un apropiat şi inevitabil sfârşit al lumii, cu un nor de acid care provine din centrul galaxiei şi distruge absolut totul în calea sa. Vadim Şcerbakov ne relateaza ce se poate întâmpla deja pe 22 februarie 2014.

"Norul gigantic de acid cu o suprafaţă de 16 milioane de kilometri, generat de o gaură neagră şi care se îndreaptă spre noi din centrul galacticii cu o viteză uriaşă, potrivit datelor observatorului american Chandra, el va ajunge pe Pământ pe 1 iunie 2014 şi va distruge întreaga civilizaţie. Oamenii de ştiinţă americani au constatat că acest „nor" distruge totul în calea sa, planete, stele şi asteroizi. Deci, nimeni nu va scăpa de el. Interesant, cât de repede va avea loc procesul distrugerii lumii noastre? Dacă vom da crezare datelor observatorului Chandra, viteza norului este egală cu viteza luminii. Aşadar, noi nici măcar nu vom avea timp să ne speriem şi să ne dăm seama că suntem deja morţi. Dar, oamenii de ştiinţă ruşi nu sunt de acord cu acest punct de vedere."

Sa nu disperam 04: Astrofizicianul Mihail Odinţov a declarat următoarele Vocii Rusiei. „Pentru a fi precişi, trebuie să relevăm faptul că observatorul Chandra a făcut această „descoperire" încă în anul 2005. Atunci ei au relatat despre o emisie gigantică de substanţe dintr-o gaură neagră super-masivă, înregistrată pentru prima oară în istoria observaţiilor. Emisia a avut loc la o distanţă de 2,5 miliarde de ani lumină de noi. Chiar dacă am presupune teoretic că norul de acid se deplasează cu viteza luminii, ceea ce este imposibil, deoarece el are greutate şi alţi factori, care nu-i permit să dezvolte o asemenea viteză, acest „nor" se va apropia de noi peste foarte, foarte mult timp".

In general, în mod sigur norul nu va reuşi să se apropie de noi până în iunie. Şi totuşi, toată lumea aşteaptă cu nerăbdare că măcar una din profeţii, ştiinţifică sau mitică, se va adeveri.


Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_11_28/Ce-pr...2014-2262/


http://romanian.ruvr.ru/

Nu ca-i frumos ?!? 04:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-06-2014, 09:13 PM
Post: #3
RE: PROFETII 2014
Stiinta prezice pentru 2014, dar cine o baga in seama? 04: daca era Baba Vanga,poate ,poate


Dupa cum ne-a obisnuit, în fiecare an, revista Futurist alege 10 dintre cele mai interesante predictii si afirmatii ale oamenilor de stiinta pentru anul ce urmeaza. Recent, acestea, triate din reviste si publicatii de specialitate, au fost dezbatute si publicate într-un raport numit „Outlook”, tinându-se cont de impactul pe care l-au avut asupra cititorilor si de probabilitatea ca ele sa se si îndeplineasca.

Mediul va avea capacitatea de a ne anticipa fiecare miscare

Predictia, publicata în „Mapping the Future with Big Data”, spune: „Capacitatea de a transmite informatii este încorporata în mediul fizic, dând nastere la ceea ce numim internetul lucrurilor. Informatiile care vin din retelele de senzori, cipuri RFID, camere de supraveghere, vehicule aeriene autonome si din postari social media care arata locatia, vor indica unde am fost si unde vom pleca. În viitor, aceste fluxuri de informatii vor fi integrate în servicii, platforme si programe care vor crea o fereastra în vietile si viitorul a miliarde de oameni”. Frumos, nu! Dar, dupa cum reiese dintr-un sondaj, aproximat, 68% dintre cei întrebati au fost de parere ca legile actuale care privesc internetul nu protejeaza suficient intimitatea clientului. Atunci când mediul aduna informatii despre tine, de ce o face?

Oamenii au început sa-si puna întrebari referitoare la acest fenomen. Ca urmare, Nicholas Negroponte, fondatorul proiectului One Laptop Per Child (Un laptop pentru fiecare copil), a subliniat într-un interviu, ca versiunea internetului lucrurilor, la care el a lucrat, unul în care obiectele din jurul nostru reactioneaza cu inteligenta, a fost dat la o parte, fiind înlocuit de un ecosistem bazat pe aplicatii care permite sa controlam totul de la distanta cu ajutorul smartphone-urilor. Si mai si..., nu? Speram sa ramâna doar o predictie care nu se va realiza.

Specii disparute care vor învia!

Predictia: „Porumbelul voiajor (Ectopistes migratorius), spre exemplu, ar putea fi readus la viata dupa 100 de ani. Geneticianul Ben Novak descrie, prin Proiectul numit The Great Comeback (Marea întoarcere), o strategie ce implica o ampla cercetare, care nu e chiar pe placul multora. De aceea, poate aceasta predictie s-ar putea sa nu se întâmple niciodata. Cei care militeaza pentru conservarea speciilor nu sunt întru-totul de acord cu aceasta strategie de înviere a animalelor sau pasarilor, considerând ca ar trebui sa ne concentram atentia asupra celor ce mai sunt în viata si au nevoie de salvare.

Populatia si bogatia Pamântului vor scadea pâna în 2020!

Predictia extrasa din „In Search of the Better Angels of Our Future”, de Kenneth Taylor, suna cam asa: Pâna în 2020, jumatate din rasa umana va trai în tari unde natalitatea va scadea sub rata mortalitatii si prin urmare populatia va scadea. Cauza este combinatia de adulti care traiesc mai mult si nasterea unui numar mai mic de copii. }arile se vor lupta cu taxe mai mari si cu forta de munca tot mai scazuta, în ciuda numarului de pensionari care vor dori securitate sociala si îngrijire medicala. Societatea va supravietui, dar PIB-urile vor scadea considerabil în întreaga lume si probabil ca nu vor mai creste niciodata”. Fara comentarii.

Vor fi identificate bolile cerebrale cu mult înainte de aparitie!

Predictia, publicata în „The Brain as Health Forecaster”, de Rick Docksai, afirma: „Cu 10-15 ani înainte de aparitia simptomelor fizice, scanarile cerebrale îi pot avertiza pe medici daca un pacient va suferi de Alzheimer, dementa, Lou Gehrig sau alte boli cerebrale. Cercetatorii de la Washington University Scool of Medicine din St. Louis învata acum sa identifice diferiti biomarkeri chimici în corpul si functiile cerebrale ale pacientului. Apoi, medicii vor putea sa încetineasca ritmul de dezvoltare a bolii prin administrarea tratamentelor de preventie”. Ar fi bine sa se adevereasca aceasta predictie, tinând cont ca cifrele indica faptul ca pâna în 2050, jumatate din segmentul de populatie cu vârsta peste 85 de ani, va suferi de Alzheimer.

Celelalte predictii alese sunt: Cumpararea si detinerea bunurilor nu va mai fi la moda!, Computerele cuantice ar putea deschide calea spre adevarata inteligenta artificiala!, Moartea fitoplanctonului va perturba ecosistemele marine!, Viitorul stiintei este pe mâinile amatorilor care fac strângeri de fonduri!, Rachetele alimentate de energie prin fuziune ar putea reduce în mod semnificativ timpul si costurile unei expeditii umane spre Marte! si Fabricarea atomica precisa va face ca masinariile, infrastructura si alte sisteme sa devina mai productive si mai ieftine!

Sa fie aceste predictii stiintifice doar un exercitiu de imaginatie?

IOANA FLORIA

http://www.revistamagazin.ro
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2014, 07:06 PM
Post: #4
RE: PROFETII 2014
O noua profetie 09


Joy Ayyad este un astrolog si numerolog din Cairo, cunoscuta in Egipt drept “regina profetiilor” gratie previziunilor sale din trecut care s-au dovedit corecte de-a lungul timpului. Intr-o tara in care prevederea viitorului aproape ca a devenit o meserie in sine, previziunile sale moderate si de bun simt sunt luate in serios de multe persoane, chiar de catre de personaje importante din sfera politicului. Cum asa, cand egiptenii, prin natura lor, sunt sceptici atunci cand vine vorba de “clarvazatorii” si “mediumii” inchipuiti? Cum le-a castigat increderea? Ei bine, in urma cu ceva timp Joy Ayyad a facut previziuni legate de Orientul Mijlociu si de restul lumii care anterior s-au dovedit exacte. previziuni 2014

Joy Ayyad este cea care a prezis inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi atunci cand pozitia sa nu parea amenintata cu nimic, a prevazut atacul terorist din biserica al-Qiddissin din Alexandria, moartea vicepresedintelui Egiptului Omar Suleiman, cutremurul din Iran, uraganul din Statele Unite, “primavara araba”, conflictul din Siria. La sfarsitului lui 2013 vorbea despre o calamitate naturala care va afecta Egiptul si anume caderea de zapada. Intr-adevar, in decembrie 2013, a fost prima oara cand dupa 112 ani zapada s-a asternut peste Cairo.

In 2014, harta lumii se va schimba...

Joy Ayyad are studii de specialitate in arta franceza, insa este pasionata de domeniul astrologiei si al numerologiei. Iata ce declara Joy Ayyad in decembrie 2013 intr-un interviu acordat revistei voiceofrussia.com:

“In general, se vor schimba multe in lume foarte curand. Cele mai importante evenimente care au determinat inceputul unei noi ere au avut deja loc in 2013. Pana acum, multe dintre aceste evenimente sunt ascunse lumii, insa vom afla despre ele mai tarziu. Si acum trebuie sa asteptam cu totii vremuri noi. Sunt pe cale sa vina.”

In 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta si Rusia. In acelasi timp, Rusia va trebui sa lupte impotriva unui mare atac terorist. Va reusi gratie structurilor sale de aplicare a legii si datorita unor anumite tehnologii despre care nu se stie, insa care in realitate sunt cele mai desavarsite din lume.” In acelasi timp, si Emiratele Arabe Unite vor lua masuri impotriva teroristilor, implementand sentinte cu moartea pentru teroristi.

Joy prevede o alta revolutie in Tunisia, in Liban – o schimbare de putere, iar in Arabia Saudita – inundatii in 2014, cel mai probabil in Jeddah. Intr-un alt interviu acord intr-un talk show lui Osama Kamal, Joy prevedea bombe in Tunisia si inlaturarea regimului actual. “Tunisienii vor castiga insa si vor reusi sa isi reconstruiasca tara...”

Nu va exista un al treilea razboi mondial

In acelasi timp, intr-un interviu acordat in luna august 2013 pentru gazda de televiziune Rola Kharsa, “regina profetiilor” isi enunta prevederile sale legate de viitorul Americii (Statele Unite ale Americii). Vor fi repetate inundatii in 2014 in America, marturisea ea. Dezastre naturale vor lovi America in viitor (furtuni, inundatii, Vulcan), prezicatoarea mentionand chiar o “apocalipsa naturala.”


Totodata, ea a declarat ca o mare parte din Statele Unite ale Americii vor disparea sub apa si se vor inregistra numeroase pierderi. In plus, ea mentiona si prabusirea economica a Americii si faptul ca America nu va mai exista asa cum o stim noi astazi. Presedintele american Obama nu va apuca sa isi termine cel de-al doilea mandate deoarece este foarte posibil sa fie supus unei incercari de asasinat. Celebra prezicatoare spune ca anumite state din America vor “disparea” si un actual stat care face astazi parte din America isi va cere independenta si “eliberarea” sa de sub tara mama.

In ianuarie 2014, intr-un alt interviu acordat publicatiei voiceofrussia.com, Joy spunea ca nu ar trebui sa ne temem momentan de izbucnirea unui al treilea razboi mondial chiar daca se vehiculeaza mult ideea si se speculeaza enorm pe seama ei. Conform previziunilor lui Joy Ayyad, nu vor mai exista razboaie de anvergura Primului Razboi Mondial sau celui de al II-lea razboi mondial. Lumea va fi insa supusa unui alt tip de razboaie: razboaie economice si razboaie informationale, iar lupta globala pentru mintea si inimile oamenilor va continua si in 2014.

http://www.garbo.ro

http://voiceofrussia.com/news/2014_01_27...-out-8798/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2014, 01:43 PM
Post: #5
RE: PROFETII 2014
În cadrul unui interviu pentru Vocea Rusiei, prezicătoarea din Cairo, Joy Ayad, „regina previziunilor”, a vorbit despre viitorul Ucrainei, cine va fi preşedintele Egiptului şi ce ţări fac parte din arcul de instabilitate.


Detalii aici
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-27-2014, 03:17 PM
Post: #6
RE: PROFETII 2014
Mi-a placut faza cu inundatii in Arabia Saudita.
Nu ca nu ar fi posibil, chiar e foarte posibil.
Asta astept sa vad si eu!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-25-2014, 08:19 PM (This post was last modified: 10-25-2014 08:21 PM by cif.)
Post: #7
RE: PROFETII 2014
va salut, ceea ce am sa prezint in continuare nu are o referința temporală dar poate începe în 2014. va las pe voi sa decideți acest lucru.

Sarah LaNelle Menet (Hoffman), de religie mormonă, a încercat să se sinucidă în anul 1979, prin ingerarea unei sticle de Tylenol combinată cu pastile de codeina, dar D-zeu a trimis-o înapoi în propriul corp. Pe timpul acestei “călătorii” Sarah a avut o viziune uluitoare cu “ultimele zile” ale civilizației noastre. Ulterior, aceasta a scris o scrisoare adresată publicului american, dar în acele vremuri nu a fost luată în seamă.
De asemenea, Sarah a scris și o carte intitulată “There is no death” (Nu există moarte) în care descrie experiența în apropierea morții (NDE – near death experience) pe care a avut-o. Autoarea susține că această experiență extraordinară i-a schimbat viața și a făcut-o mai fericită.
Abia mai târziu, când unele din viziunile sale s-au adeverit a început sa fie ascultată. După această experientă Sarah a început să țină seminarii în care împletește perceptele religiei mormone cu viziunile pe care le-a avut. Se pronunță împotriva avorturilor, a căsătoriilor gay și a războiului.
Mai jos vă prezint o traducere personală (nu cu G. translate) a viziunii lui Sarah:
„Am văzut o imagine panoramică a Pământului și apoi m-am apropiat din ce în ce mai mult ca și cum aș fi fost în spațiu și zburam spre acesta.
Știam că acest lucru m-a ajutat să iau decizia de a merge înapoi pe pământ, la viața mea teribilă, deoarece o parte din mine a dorit să mă întorc la frumoasa lume a spiritelor sau paradis și o parte din mine a simțit nevoia să se întoarcă în corpul meu și să-mi schimb viața. A fost un fel de luptă și ceea ce aveam să văd m-a ajutat să înțeleg prin ce aș fi putut trece dacă mă întorceam înapoi în corpul meu.
Aceasta s-a derulat din nou ca o casetă video în derulare rapidă înainte rapid și încă o dată am putut asimila și vedea totul în mod clar și perfect. În timp ce Pământul se mărea am văzut întreaga lume și apoi diferite țări.
Nu știu foarte multe despre țările lumii, dar cum m-am uitat la aceste meleaguri am știut instinctiv ce țări erau. M-am uitat la Orientul Mijlociu și am văzut cum o rachetă a zburat din Libia și a lovit Israelul, producând un mare nor ciupercă. Știam că racheta a fost de fapt iraniană. Iranienii au ascuns-o în Libia și a lansat-o de acolo. Știam că a fost o bombă nucleară. Aproape imediat au început să zboare rachete de la o țară la alta, răspandindu-se rapid peste tot în lume. De asemenea, am văzut că multe explozii nucleare nu au fost produse de rachete, ci de la bombe aflate la sol. Știam că, în viitor, va exista un război mondial nuclear și acesta este modul în care ar putea începe.
Apoi, atenția mea sa schimbat de la Orientul Mijlociu la Statele Unitea ale Americii (SUA). Am înțeles că eram pe cale să văd unele din lucrurile care ar conduce la holocaustul nuclear la care fusesem martor.
Cum mă uitam pe continentul America de Nord, am văzut Coasta de Est și apoi New Yorkul. Am văzut toate cladirile și oameni săi. Apoi am văzut niște clădiri înalte cum se prăbușesc la pământ cu un fum imens, moloz și praf peste tot (Turnurile World Trade?). Am văzut o femeie care ținea de mână o fetiță, alergând departe de clădirile care se prăbușeau. Doamna avea părul lung și negru care cădea pe umeri, buclat un pic spre interior. Purta un costum de haine bej, pantofi cu toc de o culoare ușor mai închisă, probabil, o culoare cafenie. Nu poartă ochelari. Fetița părea să aibă aproximativ 6-7 ani, cu păr castaniu scurt sub bărbie, într-un fel de tunsoare de paj. Ele se țineau de mână și alergau împreună dinspre clădirile care se prăbușeau în fumul greu și praf și au fost forțate să își dea drumul mâinilor, și, prin urmare, s-au despărțit. Fetița era îngrozită și am putut-o auzi țipând "mami, mami", din nou și din nou. Nu știu dacă au trăit sau au murit. Eu pot vedea încă clar fața doamnei și aș putea să o identific dacă aș vedea o imagine, sau aș putea să o descriu unui artist pentru a o desena. Am întrebat dacă un cutremur a cauzat căderea clădirilor și impresia a fost "nu", dar eu nu știu ce le-a făcut să cadă.
Următorul lucru pe care mai mult l-am simțit decât văzut, a fost că la scurt timp după aceasta nu mai existat nici comerțul, nici cumpărături și am fost impresionată de faptul ca nu exista nici economie. Economia aproape că a falimentat complet și nimeni nu avea bani.
Următorul lucru pe care l-am văzut a fost oameni bolnavi și pe moarte. Am văzut acest lucru în special în patru orașe: New York, Los Angeles, San Francisco și Salt Lake City. Boala a început prin a avea bășici albe, unele de dimensiunea unei monede de un sfert de dolar, care au apărut pe mâini, brațe și față. Aceasta a evoluat rapid în răni pufoase de culoare albă și bășici. Oamenii se poticneau și cădeau și apoi mulți au murit într-un timp scurt, poate 24 de ore. Am văzut, de asemenea, alte persoane cărora le curgea sânge din nas, gură, ochi și urechi. Aceasta începe ca un virus gripal și s-e răspândește foarte repede, mai repede decât cealaltă boală cu bășici albe. Oamenii care aveau această boală mureau chiar mai repede. Aceasta era mult mai răspândită în întreaga SUA. Erau sute de mii de oameni loviți de aceste două boli.
Știam că bolile și au existat mai multe tipuri diferite, dar în primul rând acestea două, au venit din recipiente mici, care au fost aduse în SUA. Aceste containere semănau cu niște borcane de cuarț și am fost impresionată de faptul că oamenii care le purtau le-au dat drumul pe sol, unde erau mulțimi mari de oameni și oamenii au fost infectați fără să-și dea seama.
Pe măsură ce boala se răspândea rapid în aceste orașe, oamenii au încercat să fugă de la orașe la țară. Astfel s-a produs un haos total în aceste orașe și o prăbușire a societății normale. Nu era nici energie electrică în ele, dar eu nu știu cum sau de ce s-a ajuns să fie așa. Erau mașini îngrămădite peste tot care blocau drumurile, astfel că cei mai mulți oameni au fost nevoiți să meargă pe jos fără nimic. Apoi, boala a început să se răspândească dincolo de aceste orașe inițiale.
Pe măsură ce oamenii fugeau din orașe, s-au format bande care îi atacau și îi ucideau. În orașele care au fost lovite de boală, era haos total fiind înregistrate jafuri, răscoale, crime și un dezastru major. Mulți oameni păreau că au înnebunit de tot. Am simțit că nu mai era deloc energie electrică nicăieri și că nu mai funcționa nimic, nu funcționa niciun mijloc de comunicare aici sau în orice loc din țară. Nimic nu funcționa, nici aparatele de radio și nici televizoarele. Am văzut că oamenii aruncau cu pietre și spargeau geamurile pentru a fura televizoare, fapt pe care l-am considerat cu adevarat nebunesc, pentru că oricum nu ar funcționa.
Imediat, așa cum am văzut că acest lucru se întâmplă în SUA, am sărit înapoi în Orientul Mijlociu și am văzut același lucru în Israel, aceleași răni, și am realizat că erau aceleași tipuri de boli. Într-un fel, știam că orice boli au fost în SUA, erau și în Israel.
Aceasta a durat doar o clipă și m-am întors în SUA. Era o iarnă extrem de lungă, care a durat până în vară. Acesta i-a luat pe toți prin surprindere și a început foametea. De fapt, am realizat că iarna lungă a mărit foarte mult foametea, pentru că foametea era deja în curs, din cauza furtunilor, secetelor, inundațiilor și a altor plăgi care s-au întâmplat de-a lungul a câțiva ani și care au dus la o iarnă lungă.
Se pare că apoi, în anul următor iernii lungi, totul a început să se prăbușească foarte repede sau lucrurile rele să vină unul peste altul, fără pauze. Sensul de timp nu a fost foarte clar pentru că am văzut mai multe lucruri care păreau că se întâmplă toate în același timp sau foarte aproape împreună.
În timpul și după iarna lungă, boala s-a răspândit peste tot și a crescut în severitate. Economia a fost complet distrusă și energia electrică a dispărut. Era un haos total și anarhie peste tot în SUA. Nu era nici guvern, doar un colaps total. Nu era niciun fel de mâncare. Am văzut oameni care încercau să obțină hrană și erau complet panicați pentru că nu era niciun fel de mâncare. Am văzut oameni care săpau în pământ pentru viermi și îi mâncau de foame.
De asemenea, în acest timp am devenit conștientă de faptul că exista foarte puțină apă și că aproape toată apa a fusese otrăvită. Astfel că, dacă o persoană bea apă se îmbolnăvea și murea. Mulți au băut știind că vor muri, pentru că le era foarte sete.
Unii dintre oameni păreau că au înnebunit și s-au strâns în bande, ucigând oamenii doar de dragul de a ucide. Alții ucideau pentru hrană sau pentru lucruri, dar oamenii care omorau doar pentru a ucide erau absolut teribili. Păreau ca niște fiare, animale scăpate complet de sub control, care violau, furau, ardeau și măcelăreau oameni. I-am văzut intrând în casele oamenilor, tragând afară familii care se ascundeau acolo pentru a le viola și tăia.
Era o teamă și ură care a venit asupra poporului - familii, soții, soți – legăturile de iubire nu mai contau; totul era doar supraviețuire. Soții ar ucide soțiile și copii lor pentru hrană sau apă. Mamele ar ucide copii lor. A fost absolut oribil, nu pot să descriu în cuvinte.
Aerul părea să fie umplut cu fum din cauza numărului mare de clădiri și orașe arse pe care nu le-a stins nimeni. Așa cum mă uitam la scena de haos, distrugere și fum, am observat că existau niște zone mici de lumină împrăștiate peste tot în SUA. Presupun că erau vreo douăzeci sau treizeci. Am observat că cele mai multe dintre aceste locuri de lumină au fost în partea de vest a SUA și doar trei sau patru în est.
Aceste locuri de lumină care păreau să strălucească în întuneric mi-au atras atenția și m-am concentrat pe ele, întrebând: "Ce sunt aceste lucruri?"
Am putut vedea atunci că ei erau oameni care s-au adunat împreună, erau în genunchi și se rugau. Lumina venea de la ei și am înțeles că acesta reprezenta bunătatea și dragostea lor. Am înțeles că s-au adunat împreună pentru siguranță și că lor le păsa mai mult pentru alții decât de ei înșiși. Unele dintre grupuri erau mici, cu doar aproximativ o sută de oameni, dar în alte grupuri păreau a fi câteva mii.
Mi-am dat seama că într-un fel, multe, dacă nu majoritatea acestor orașe de lumină a fost înființate chiar înainte de atacul bolii și că erau foarte organizate. A fost ca și cum ar fi știut ce avea să vină și s-au pregătit pentru ea. Nu am văzut cine sau ce le-a organizat, dar am văzut mulți oameni care se luptau pentru a ajunge la ele cu nimic în afară de ceea ce puteau căra.
Aceste orașe de lumină aveau mâncare și împărțeau hrana lor cu cei care li se alăturau. Era pace și siguranță în grupuri. Ei locuiau în corturi, toate tipurile de corturi, dintre care multe erau doar stâlpi acoperiți cu pături. Am observat că bandele lăsau în pace aceste grupuri, alegând doar țintele mai ușoare și persoanele neprotejate. De asemenea, ei prădau pe cei care încercau să ajungă la orașele de lumină. Mulți oameni din aceste orașe de lumină aveau arme pentru a se apăra, așa că bandele le lăsau în pace, dar se pare că bandele pur și simplu nu vroiau să se pună cu ei.
Pe măsură ce am început să mă gândesc la ele, mi-am dat seama că aceste orașe de lumină, au existat doar pentru o perioadă scurtă de timp și apoi oamenii din ele vor merge în altă parte; cu toate acestea, eu nu știu unde s-au dus, dar mi se pare că ei s-au adunat în munți, în locuri înalte.
Așa cum mă uitam la orașele lumină, am văzut apoi rachete care vin și lovesc unele orașe și nori de ciuperci au început să apară peste tot în SUA. Unii erau de la rachetele care mi-am dat seama că au venit din Rusia, iar altele nu au fost de la rachete, ci au fost de la bombe care erau deja în SUA. Acestea au fost ascunse în camioane și autoturisme și au fost detonate.
Am văzut în mod special Los Angeles, Las Vegas și New York, lovite cu bombe. New Yorkul a fost lovit cu o rachetă, dar cred că Los Angeles a fost lovit de o bombă ascunsă într-un camion sau de fapt mai multe, pentru că nu am văzut nici o rachetă. De asemenea, am văzut la nord de Salt Lake City un nor de ciuperca, unul mic, dar nicio rachetă.
În întuneric am văzut mici mingi de foc. Nu știu dacă acest lucru s-a întâmplat chiar înainte sau în timpul norilor de ciuperci, dar au existat milioane de oameni care au căzut peste tot. Ele erau foarte fierbinți, de diferite dimensiuni, dar majoritatea cât mingiile de golf. Pe măsură ce cădeau din cer lăsau o flacără și o dungă de fum în spatele lor. Orice atingeau începea să ia foc: oameni, clădiri, copaci, iarbă fără deosebire. N-am întrebat ce erau sau de unde au venit, pentru că din acest moment întreaga scenă mi-a provocat rău, așa că am observat doar și nu am pus prea multe întrebări.
Aproape imediat după acești nori de ciupercă am văzut trupele rusești invadând SUA. I-am văzut parașutându-se într-o mulțime de locuri, în primul rând, pe Coasta de Est. I-am văzut parașutându-se în Salt Lake City. De asemenea, am văzut trupele chineze invadând Coasta de Vest, în apropiere de Los Angeles. Oamenii care au rămas în viață au început să lupte cu ei cu propriile lor arme. Nu am văzut niciun militar.
Acesta a fost războiul nuclear pe care l-am văzut mai devreme și am știut că același lucru s-a întâmplat peste tot în lume, așa cum am văzut mai înainte. Nu am văzut o mare parte din acest război, dar am fost impresionat de faptul că acesta nu a fost foarte lung, iar rușii și chinezii au pierdut, dar nu știu exact cum.
Acum, fumul s-a transformat într-unul foarte gros, greu și întunecat. În momentul în care situația părea a fi cea mai rea, au început cutremurele. Acest lucru sa întâmplat în timpul unei ierni. Se pare că aceasta a fost iarna următoare celei foarte lungi și, astfel, a fost haos aproape un an întreg. Cutremurele păreau să înceapă din Vest, în jurul Idaho și Wyoming, iar apoi să se răspândească rapid peste tot.
Am văzut un cutremur foarte mare lovind Utah și apoi California. Erau cutremure peste tot în California, dar au fost deosebit de devastatoare în zonele Los Angeles și San Francisco.
Aceste cutremure au declanșat vulcani peste tot în Vest. Au început prin a împrăștia o cantitate imensă de cenușă și fum în aer și aerul a devenit foarte întunecat și murdar. Soarele s-a întunecat și mai mult din cauza fumului și a început să plouă cu cenușă peste tot.
De asemenea, am văzut valuri uriașe de apă măturând Coasta de Vest și apoi mi-am dat seama că asta se întâmplă peste tot în orașele de coastă din întreaga lume. Los Angeles a fost măturat aproape complet. Valurile erau uriașe.
Am văzut un zid mare de apă, mai înalt decât multe dintre clădiri, poate înalt de 20 de metri, maturând Salt Lake City. M-a gândit că acest lucru era ciudat pentru că era atât de departe de ocean și am întrebat cum un val de ocean ar putea călători până la Salt Lake City. Am fost impresionată de faptul că nu a fost din ocean, ci din sol. Rapid, am văzut mari fisuri în pământ cum se deschid în jurul Salt Lake City și apa tâșnind din pământ. Am simțit că sub pământ, la o adâncime foarte mare, era o cantitate enormă de apă și cutremurele au forțat-o să iasă la suprafață. Când apa a venit asupra orașului, nu mai erau foarte multe clădiri, de fapt, a existat o distrugere extraordinară astfel că nu mai rămăseseră decât câteva clădiri. Apa a năvălit de la Idaho până aproape de Cedar City și a fost foarte rău.
Orașele au fost distruse aproape în totalitate, iar cele mai multe dintre clădiri fiind distruse, era o mulțime de moloz. Deși cutremurele, inundațiile, boala, vulcanii și valurile mareice au ucis o mulțime de oameni, cei mai mulți oameni au murit din cauza bandelor și a faptului că oamenii s-au omorât între ei, nu de la dezastrele îngrozitoare.
Gândindu-mă o clipă la asta, se pare că pământul în sine s-a săturat de lucrurile teribile care s-au întâmplat pe el și în cele din urmă a reacționat. Am fost impresionată de faptul că pământul a vrut să se curețe de haosul teribil și răul ce a fost provocat de oameni.
Din cauza erupțiilor vulcanice de peste tot, era un amestec de cenușă cu fum greu. Cenușa cădea și era întuneric aproape complet peste tot.
Bolile s-au agravat. Am văzut oameni care mureau literalmente pe picioarele lor. Am văzut și o altă boală. Oamenii aveau pete roșii pe ei și apoi începeau repede să sângereze peste tot, prin fiecare deschidere. Apoi, ei pur și simplu se dezintegrau sau se topeau în mase de nerecunoscut de carne și oase. Nici măcar nu pot să descriu ceea ce am văzut. Morții erau peste tot.
După această iarnă teribilă, am văzut că supraviețuitorii adună cadavrele în grămezi uriașe și le ard. Mirosul era absolut îngrozitor. L-am simțit doar un pic și numai mirosul te-ar putea îmbolnăvi. Această ardere a corpurilor a avut loc pentru putin timp pe durata haosului, dar nu mult pentru că oamenii erau atât de îngrijorați să supraviețuiască, că pur și simplu îi ignorau pe cei morți.
Apoi am văzut încă patru lucruri.
Am văzut un cutremur uriaș în mijlocul SUA. A fost enorm și părea să împartă SUA în două, în apropire de fluviul Mississippi. Fisura în pământ care a rezultat a fost imensă și zona s-a scufundat în totalitate. Părea să înghită totul. Apoi apa curgea dinspre Golful Mexic până la Marile Lacuri, numai că nu mai erau lacuri, acestea au devenit parte dintr-o mare interioară.
Apoi, am văzut o serie de cutremure uriașe peste tot în lume. Dar nu erau o mulțime de cutremure distincte, totul a fost parte dintr-un cutremur uriaș, gigantic care a zguduit întregul Pământ. Din cauza acestui cutremur, apa a venit peste pământ peste tot în lume. Ziduri uriașe de apă erau de-a lungul tuturor coastelor. Acest cutremur și pereții de apă a făcut ca în comparație cu cele precedente să pară mici. Nu știu dacă cutremurul care a împărțit SUA în două părți a fost parte a acestui cutremur mondial sau nu.
Apoi, am văzut un vânt imens care a venit pe pământ. Când vântul a lovit, am văzut că oamenii au mers în peșteri și în crăpăturile rocilor pentru a scăpa de acesta. A fost foarte puternic, a smuls copaci și a împrăștiat toate lucrurile. Acesta părea să fie mai puternic decât orice uragan sau tornadă. Se pare ca totul a fost împrăștiat departe.
Fără să întreb, am înțeles că marele cutremur mondial și vântul au fost cauzate de un obiect imens, ca o planetă sau ceva asemănător, care a venit foarte aproape de Pământ, care a perturbat totul aproape de sfârșitul acestei întâmplări.
Apoi m-am întors în spatiu și am văzut întregul Pământ de la distanță. Am văzut această imensă minge de foc, de două sau de trei ori mai mare decât Pământul, apropiindu-se de Pământ. Era extrem de luminoasă de culoare roșie și aurie și a cuprins întregul Pământ. Când am văzut acest lucru, pentru că era atât de diferit de orice altceva, m-am întrebat ce a fost. Am fost impresionată de faptul că aceasta a fost arderea Pământului, care este descrisă în scripturi. Am înțeles că chiar înainte de venirea lui Isus pe Pământ, oamenii buni care i-am văzut mai devreme au părăsit Pământul împreună cu El și că aceștia nu mai erau pe Pământ. Singurii oameni rămași au fost puțini, din cei răi care au supraviețuit dezastrelor anterioare, dar nu au fost mulți.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2014, 06:30 PM
Post: #8
RE: PROFETII 2014
De-a lungul timpului am fost pasionat și am citit tot ce am găsit despre profeți și profeții. La început am fost un pic sceptic, dar apoi, după ce am văzut că unele profeții chiar s-au adeverit, am început să cred din ce în ce mai mult în unele dintre acestea.
Haideți să vedem care sunt cei mai importanți profeți (ghicitori sau cum vreti voi să le spuneți). După părerea mea îi putem lua în seama pe cei care au profețit ceva și cel puțin o parte din profețiile acestora chiar s-au întamplat, iar altele urmează să se întample. Aceștia ar fi: Nostradamus, Vanga, Edgar Cayce, Sarah Menet, Pavel Globa, Joy Ayyad, Parintele Arsenie Boca și probabil că ar mai fi și alții dar prefer să mă opresc aici din motive obiective (lipsa de timp, sau subiectele abordate de aceștia nu prezintă interes din punctul meu de vedere). De asemenea, țin să precizez că nu mă interesează profețiile din Biblie sau tot felul de controverse religioase referitoare la apocalipsă.
Atunci când mai mulți profeți prezic același lucru este clar că au avut (au) acces la o sursa de informație care transcede timpul și spațiul. Pe scurt, cum cred eu ca funcționează acest lucru, timpul așa cum îl percepem noi este o dimensiune care se desfășoară liniar, are un început, cuprins și un celălalt capăt unde, bineînțeles că se termină. Dacă se întâmplă ceva în acest spațiu (mai mult sau mai puțin semnificativ) acel ceva se imprimă pe axa timpului, ca și cum o camera video ar înregistra întamplarea respectivă (fenomenul este mult mai complex, dar aici discutăm la nivel de principiu).
Ce îi deosebește pe acești profeți de oamenii obișnuiți? Îi deosebește capacitatea de a accesa această informație. Unii mai bine alții mai puțin, percepând uneori doar frânturi din “filmul” respectiv. Cu cât capacitatea de acces crește, cu atât profeția este mai precisă, atât ca localizare în timp și spațiu cât și dpdv al faptelor.
Toți cei șapte profeți au afirmat că la un moment dat vor exista conflicte care vor afecta mai multe țări, sau chiar întreaga planetă. De asemenea, se vorbeste despre a doua venire a lui Isus. Problema este că toate aceste profeții referitoare la conflicte, la un moment dat vor afecta și țara noastră, deci și pe noi. Din punctul meu de vedere, întrebarea fundamentală este: Ce putem face noi astfel încât efectele acestor conflicte să fie cât mai mici? Aștept răspunsurile voastre.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2014, 08:09 PM
Post: #9
RE: PROFETII 2014
Eu am studiat o sumedenie de astfel de revelatii tocmai la tema eschatologica si mi.am facut o idee legat de ceea ce va fi.
Eu insumi am avut macar una care se refera la viitor si zic asta strict legat de ceea ce i sa dat sa afle mormonei din.mesajul alalalt in sensul ca o doza de veridicitate are dar nu si legat de distrugerea intregului glob si nici de ridicarea lui Iisus si a celor buni . Din contra va exista o selectie incit cei buni si Iisus si alte veniri sa ramna in viata si sa reconstruiasca o noua societate.
Un razboi va fi dar grosul lui va fi local si jihadist razboi care ne va afecta doar colateral economic insa razboiul va fi ibcheiat de acel cataclism global dar nu cauzat de ceva exterior ci ca interventie divina iar afectarile vor consta in:
8 h cutremute furtuna si omogenizarea fumului vulcanic care nu treb inhalat nici sa intre in ochi avind un continut cu o toxicitate care se accentuieaza in contact cu lichidele hidro.
Asta din cauza ca are si trioxid de sulf care creeaza acid sulfuric si sulfhidric.
Deci ideal e ca locuintele noastre sa fie cit mai etanse si chiar sa atirnam rufe ude sa retina acest fum fin.
fumul atmosferic va mai exista inca doua zile .
Cutremurul in zona euro va fi nocturn am de la ora 23:43 ora Frantei cind va fi un tunet deosebit general din toate directiile.
Deci va fi fum cu semiantuneric ziua si a treia dimineata va fi deja curat caci inainte de zori starea vremii se va strica si toata umiditatea care va curge din cer va curati atmosfera cazind ca un noroi in general caramiziu ( Franta) de la solul multor vulcani sariti in aer.
Noroiul insa evident ca va fi f acid si cu miros scirbos ca de solutie romaneasca de curatat aragazul.
Acest noroi va arde vegetatia si va face ca fertilitatea solului sa fie afectata cam 7 luni.
Reducerea cu masuri anterioare a efectelor acidului ar fi doua maxim 3.
1. Realizarea de santuri in care ulterior sa fie colectat noroiul asa incit in zona unde nu e sant sa ramina cit de cit mai curat sau f curat ca sa ne cultivam legumele avind in vedere ca va fi foamete.
santul ulterior va fi inaltat facut carare intre straturi . Recomandarea e sa fie la distanta de arbori ca sa nu le afecteze radacina.
2 Arborii fructiferi mai intai sa fie asigurati
in jurul lor la o raza de 2-3m fie cu un strat de sol fie cu celofan bine ancorat sa reziste furtunii si cutremurelor insa chiar si asa ca si la nr1 exact linga el sa se inalte solul minin la 35 -45 cm sa zicem caci noroiul se va scurge suvoaie de sus din crengi si nu treb sa intre adinc in sol
caci frunzele si ramurile se vor reface anul .urmator dar daca radacina e afectata adio mere si gutui .
La 1 ulterior urgiei stratul de sol de 22cm adaugat va fi luat si aruncat undeva fie in santuri ori un fel de beci..
Celofanul se va lasa se se usuce cit de cit noroiul si se va aduna cu grija noroiul acid .
Ma gindesc si la varianta colectarii in bidoane ancorate bine de tarusi a suvoalelor care curg de la streasina .
Noroiul nu stiu daca va fi omogen ca luchiditate in toate tarile si zonele insa in marele oras al.Frantei va fi cleios si va adera ca un ciment la versantul tiglelor incit marind greutatea unele cladiri vor cade acum.
Acidul fiind coroziv e bine sa avem mai multe feluri de ustensile agricole de mina.
3. Acidul e neutralizat de var si orice alt bicarbonat dar altul.mai ieftin nu stiu inca asa incit se va arunca cu var lichid care sa adere la sol sa nu.l ia vintul furtunii.
In rest la marile terenuri din afara curtii in afara de santuri cu tractorul nu stiu decit metode de ameliorare ulterioara tot cu arat si omogenizare a solului si irigatii cit mai des.
Alte lucruri :
Verificarea starii de soc emotional.al.celor singuri si scoaterea lor din soc ca se hraneasca singuri cu ajutorul unei cantitati de alcool
tarie de interventie.
Realizarea de rezerve de baut si mincare :

De baut si igiena doar destinate acelor doua trei zile iar de mincare destinate i.tregului an deci de genul.conservelor malai grau faina fasole irez zahar ulei unt clarificat acasa deci care rezista si sa fie cit mai etanse .
La tara cei care au animale cred ca unele macar vor rezista insa dichisul de etansare va fi la nutreturi fineata etc deci treb cautate solutii iar daca se baga in folie cilindru sa nu fie lasat in vintul exterior caci el antreneaza cioburi lemne de gard table etc si il taie .
Cerealele sa fie doar boabe si bagate tot la saci etans sau si in bidoane cu sau fara sac
daca exista fintina sau bazin sa fie etansat cumva de ex nivelat bine cumva si dat cu ceva ca sa adere bine scociul si etansat cu celofan si el asigurat cu ceva tare sa nu fie lovit de ..schije .
Nu ar fi rau sa fie data jos caci e grea orice tigla daca nu exista siguranta ca nu se darina cosmelia la cutremure de 8°Richter e vb de inertia cladirii care treb sa fie cit mai usoara si fara tarina in tavan .
Geamurile din.lemn se vor etansa tot cu scoci . cit si alte gauri de horn se vor infunda cu ceva vremelnic.
Orice fel de rezerva va fi buna chiar si ascunsa combustibil lucruri de uz casnic dar la mare cautare in afara de mincare va fi materialul saditor si semincer chiar si gazon de oierit. Deasemenea scule de gradina folie si substante chimice uzuale agriculturii . Cred ca si materiale de constructii.
Manusi si ochelari de izolatie bocanci rezistenti la acid combinezoane.
Sa nu uitati de sare si condimente fai na din cartofi vrac.
Cartofii intregi nu se vor cultiva in urmatorul.an decit destinati ca material de semanat caci retin aciditate.
Cel.mai sigur e cultivarea de fasolanacee insa bataie va fi la culturile care se recolteaza mai grabnic.
Trusa de cutremur sa aibe lanterne si baterii eventual un.mic radio cu baterii ca restul in afara de tel.mobile nu va functiona.
La oras va fi nevoie de oameni care sa debranseze cladirile afectate si electric si termic etc ca sa se dea iar drumu la curent etc deci revin de baut si de igiena va mai fi necesara o rezerva si ulterioara .
Cei care au albine sa faca rezerve de miere si chiar de rame cu pastura la congelator Desi curentul nu va merge vremelnic deci nu tineti carne la congelator etc
Fiecare sa vada ce animale are in curte sau ce ar mai vrea sa achizitioneze caci se vor ieftini la cei care nu vor avea cu ce le hrani. si sa adune material.semincer si furaj.
Semincer ca sa cultive ce maninca animalu chiar si fineata iarba graunte iar la albine facelia si flori de ex galbenele.
Facelia care e f melifera se seamana atit singura cit si cu lucerna in fineata dar sa fie esalonat ca nu tine floarea decit 21 zile. La fineata merge si sofranel care are trei arome in.una. ceva deosebit insa treb sa vedeti daca are contraindicatii la unele animale.
Facelia singura doza e 3kg/ha iar cu fineata 1kg.
Seminte si bulbi si de condimente si ceaiuri .
Orasenii vor munci si ei cite o tarla atunci cind rezerva de stat va fi consumata la cartele caci se vor acorda la toti cite o zona in afara orasului .
Ideale sint zonele unde se foreaza si se iriga usor macar cu galeti desi nu ar fi rau sa existe un sist de irigatii sau curent tras necesar hidrofoarelor.
Armele de vinatoare vor fi bune si la siguranta legat de tilhari desi unii vor avea si ei arma . cit si la vinatoare desi nu stiu cit vinat o sa mai fie
Mai bine arestezi cumva vinatul si il cresti acasa.
Cred ca si motocultoarele or sa fie la cautare insa daca le ai deja.
Oricum astea or sa fie abia in 2017 -18.
Conservarea fructelor vii deci nefierte se mai face si cu un strat mic mic de miere. Daca nu exista beci cu 4°C.
Nu uitati de ceaiuri alune migdale etc vrac in coaja stafide si alte smochine masline tot vrac.
Praf de bicarbonat. Halva vrac. Ciocolata vrac. Icre. Afumaturi salamuri la vid. Cacao.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2014, 04:55 PM
Post: #10
RE: PROFETII 2014
Am facut topicuri cu "profetii" pt diferiti ani tocmai pt a "verifica" veridiciatatea "informatiei. Anul 2014 e pe terminate, asa ca ......

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication