Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu sau fara Facebook ? :P
07-11-2013, 03:26 PM
Post: #1
Cu sau fara Facebook ? :P
Pew Internet şi American Life Project au realizat nu demult un studiu din care reiese că tot mai mulţi oameni sunt foarte plictisiţi de reţeaua de socializare Facebook!

Conform studiului, cei mai multi utilizatori au menţionat că, de fapt, s-au săturat de drama existentă pe Facebook! Cu toate ca Facebook este una dintre cele mai mari reţele sociale în acest moment, studiul realizat pe un eşantion de 1006 persoane a scos la iveală faptul că tot mai multe dintre acestea au renunţat să se mai conecteze pe Facebook, din diferite motive. Iată, mai jos, „lista” acestor motive.

Deranjaţi şi îngrijoraţi

21% nu au timp; 10% nu mai sunt interesaţi; 10% considera Facebook-ul o pierdere de timp; 9% sunt de părere că pe Facebook există prea multă dramă, conflicte, negativitate şi bârfe; 8% au renunţat pentru că şi-au dat seama că sunt dependenţi de site; 8% folosesc site-ul doar ocazional; 8% au plecat în vacanţă; 7% sunt plictisiţi; 6% susţin că nu au un motiv concret pentru care nu mai folosesc Facebook-ul; 4% sunt deranjaţi de spam-uri şi sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte siguranţa informaţiilor postate; 2% nu au acces la internet; 2% preferă să păstreze legătura cu prietenii în stilul clasic; 2% au probleme legate de sănătate sau vârstă; 1% au renunţat la Facebook din motive religioase; 1% nu vor să facă publice detalii sau fotografii personale.

Probleme în viaţa amoroasă

Conform Cnet, foarte mulţi useri au menţionat că: s-au săturat de comentarii stupide, au prieteni nebuni, cu care nu mai doresc să ţină legătura, oamenii din listă postează chiar şi ce au mâncat la masa de seară, nu agreează politica de confidentialitate a Facebook-ului, au probleme în relaţia amoroasă!
Pe de altă parte, o altă cercetare afirmă că oamenii care sunt prieteni pe Facebook au tendinţa să nu mai fie atat de conectaţi in viaţa reală, iar relaţiile dintre aceştia pot deveni superficiale.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2014, 05:07 PM
Post: #2
RE: Cu sau fara Facebook ? :P
Apropo de Facebook 04: Britanicii au descoperit ca : " Inginerii Facebook au acces la camera smartphone-ului pe care utilizatorul îl folosește astfel încât aceștia pot captura imagini și videoclipuri pe care le pot expedia, fără consimțământul utilizatorului.

Experții britanici au descoperit acest lucru și solicită ca termenii și condițiile de utilizare a rețelei să fie simplificate. Acestea sunt atât de complicate în prezent încât un utilizator de rând nu are cum să le înțeleagă. "

http://www.capital.ro/daca-folosesti-fac...lucru.html

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication