Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fazele Lunii si horoscopul
03-31-2018, 11:46 AM
Post: #231
RE: Fazele Lunii si horoscopul
HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 31 MARTIE 2018


Luna Plina din 31 martie 2018 are loc cu Luna pe gradul 10:47 Balanta si Soarele pe gradul 10:47 Berbec cu un maxim in jurul orei 15:38, ora Romaniei . In general, o Luna Plina ne arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare. O Luna Plina lumineaza brusc un domeniu de viata, trebue sa rezolvam o problema, sa schimbam, sa eliminam sau sa adaugam ceva intr-un domenniu de viata. Este o Luna Plina destul de tensionata, toate relatiile ( Balanta) vor fi supuse unor teste destul de grele, vestile pot fi intunecate, pesimiste, radicale, eliberatoare.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Balanta, gradul Lunii Pline este: “Un profesor privind peste ochelari catre studentii lui”.

A venit timpul sa invatam sa privim oamenii “ca fiinte umane” si nu prin ochelarii nostri de cal care limiteaza si ingusteaza totul. Trebuie sa ne ridicam deasupra unui punct de vedere ingust, sa fim mai atenti, sa ne bazam pe simturile divine din noi. Asa vom avea puterea de a accepta omul pentru ceea ce este el ca fiinta divina, vom avea puterea de a ierta, de a fi toleranti, de a accepta diferentele dintre noi. Doar asa putem echilibra viata noastra dar si relatiile noastre. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din 17 octombrie 2017.

Luna Plina in Balanta gradul 11 influenteaza puternic semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn , in special pe cei nascuti in jurul datelor 30-31 din aceste semne: acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, MC (casa carierei ) sau orice planeta personala in jurul gradului 11 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC

Si Lumina este pe relatiile voastre acuma. Este timpul compromisului si negocierii. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente, puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre, in modul vostru de a relationa, in tot ce tine de aplicarea unei legi sau in unele probleme juridice. Acesta este un moment bun si pentru a negocia cu ceilalti deoarece veti fi mai capabili sa faceti compromisurile necesare care sa multumeasca ambele tabere. Casa a saptea este deasemenea si casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn din casa carierei si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Si se face LUMINA la locul vostru de munca, in proiectele profesionale, in rutinele si obiceiurile voastre, in relatia cu colegii, in biroul vostru. Nu fortati lucrurile acuma, evitati sa gasiti vinovati in cei din jurul vostru in loc sa va opriti si sa va analizati nemultumirile. Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Este cea mai buna perioada pentru intelegerea indemnului mitologic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma un proiect profesionala poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti avea probleme la locul de munca. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Puteti fi sanctionati acuma nu de legile pamantesti ci de legile divine.

GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI

Se face LUMINA in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copii,in ego-ul vostru prea mare. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inaintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fulxul natural al fortei vitale cosmice. Este posibil sa existe multa activitate in jurul copilului sau copiilor. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor in iubire, prietenii, copii, risc, aventura, initiative artistice sau financiare. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete.

RAC /ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna plina aprinde LUMINA in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, Cerintele vietii voastre personale sunt primordiale acuma si trebuie sa realizati un echilibru intre cariera, viata publica si viata de familie. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU


Si aceasta LUMINA imensa lucreaza pentru voi in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Si se face LUMINA in portofelul vostru, in modul in care valoarea voastra creeaza valori. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, planuri secrete. Acuma este timpul sa recunoasteti ce va ofera confort material, emotional, financiar. Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta LUMINA este chiar pe voi, pe relatiile voastre, pe emotivitatea si imaginatia voastra, pe aspectul fizic. Acuma va puteti evalua mai bine, puteti intelege mai usor prioritatile voastre, va puteti da seama ce trebuie sa ramana in viata voastra si ce trebuie lasat, aruncat, anulat. Cum Luna Plina este destul de emotionala, este posibil ca in aceste zile sa fiti destul de sensibili, sa preluati mult mai usor de la ceilalti starile lor. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin.

SCORPION /ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu aceasta Luna Plina destul de tensionata sunteti chemati sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie. Cum Mercur retrograd participa la aceasta lumina cosmica, daca sunteti atenti, puteti vedea si intelege multe acuma. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Si aceasta LUMINA intensa aduce la suprafata tot ceea ce este adunat si nerezolvat in ultimile sase luni in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Odata cu aceasta Luna Plina destul de tensionata, se face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Ati putea decide sa mergeti intr-o noua directie, uneori destul de brusc, sau sa vi se ofere ceva care va face sa reganditi calea pe care va aflati.Persoanele autoritare pot fi o sursa de frustrare acuma, fie ca este vorba de un sef, o autoritate, un parinte. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza.

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Este un moment ce ilumineaza puternic problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in tot ce tine de proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Fiti foarte atenti la superficialitatea si iluziile create de relatiile cu cei apropiati, nu tot ce straluceste este aur. Nu transformati nevoia de comunicare in barfa sau flecareala ce provoaca neintelegeri cu anturajul, cu rudele voastre, cu strainii, cu unele acorduri semnate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin pentru echilibrarea vietii voastre relationale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera, prezenta publica, ambitii profesionale.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI


Luna Plina in Balanta lumineaza toate detaliile ce tin de bani multi, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opt este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre intime, incredere in partener si asociat, in planurile voastre secrete, in creditele si datoriile voastre, in folosirea puterii personale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, proiecte de grup.

Adriana Tudosa

https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2018, 10:23 AM
Post: #232
RE: Fazele Lunii si horoscopul
LUNA NOUA IN BERBEC – 16 APRILIE 2018, ORA 04 :57, ORA ROMANIEI – “ EVRICA”


“Prin rabdarea voastra, va veti castiga sufletele voastre.” Luca 21:19

Ziua de 16 aprilie 2018 vine cu o Luna Noua in semnul indraznet al Berbecului. O luna noua are intotdeauna magia ei pe care o revarsa si asupra noastra in scopul initierii unor noi activitati care sa ne apropie incet, incet de divinitate, de lectia noastra de viata. Energia berbecului este despre inceputuri si despre un nou sentiment al identitatii noastre. Luna Noua este despre noi inceputuri si este in acord deplin cu semnul de foc al berbecului.In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate. Acuma, mariajul astral are loc in Berbec pe gradul 26:02, lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 16, din orice semn zodiacal.

Nasul acestui moment deosebit este Uranus in Berbec pe gradul 28:20, un oaspete de seama si cu un mesaj destul de puternic. Este ultima nunta astrala in semnul de foc al Berbecului nasita de Uranus, peste 84 de ani va mai tranzita acest semn al Berbecului. Eu plec spune Uranus in Berbec( pe 15 mai 2018 incepe sa tranziteze semnul Taur) dar il las pe Chiron in Berbec(17 aprilie , ora 4:09, Chiron intra in Berbec) sa va vindece ranile sufletesti cauzate de actiunile necugetate ( semnul Bebrbec) la care am participat si eu. Langa Uranus in Berbec sta Phaethon ( asteroidul 3200) ce are de fapt un limbaj tot uranian inducand asupra noastra dorinta de a realiza imposibilul, exuberanta tinereasca, indrazneala, neatentie.

Daca Uranus este provocator, revolutionar doar prin simpla lui prezenta, Pluto in Capricorn chiar poate strica nunta si asta datorita aspectului de careu (90 grade) cu Luna Noua. Un aspect de careu indica provocari create de niste datorii karmice create de sinele nostru, de modul nostru de actiune, nu este vina nimanui ci doar a noastra, dusmanul este in noi, in modul nostru de comportare, suntem de fapt cei mai rai dusmani al nostri , noi am facut mizerii de toate felurile si noi trebuie sa le curatam.

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Odata cu semnul Berbec incepe un nou ciclu de viata. In principiu, Berbecul este un semn mental (guverneaza capul). Toate ideile incep cu aceasta scanteie divina -Berbec, aici este initiata samanta unei idei si se desfasoara o intreaga activitate pentru ca aceasta sa ia o forma, sa se manifeste in lumea pamanteasca. Intreaga creatie a fost initial ca o idee sau ca un arhetip, un model. Aceste arhetipuri cauta manifestarea prin semnul Berbec deoarece toate ideile sunt ca niste scantei de foc iar Berbecul este semnul de foc al tuturor inceputurilor. Arhetipul sau ideea din spatele fiecarei forme create (vazute sau nevazute) este ceea ce se numeste sufletul ei. Sufletul contine in sine imaginea ideii, planului sau modelului perfect al formei create.

Fiecare dintre noi are in suflet o forma perfecta sau un model al sinelui care este prototipul original perfect. Dar pentru a ajunge la sinele nostru perfect, avem o mare responsabilitate, trebuie ca zi de zi sa ne dezvoltam constiinta divina si cunoastere. Nici un maestru nu poate veni sa ne trezeasca, nici un profesor nu o poate face ci doar fiecare dintre noi se poate trezi. Acuma, putem exploata aceste forte ale Lunii Noi in Berbec, acest dar cosmic, pentru a ne trezi. Acest dar vine sub forma de foc, focul divin, asistenta constienta. Daca le folosim gresit, atunci abuzam de aceste forte si devenim agresivi, ne certam, ne luptam, avem probleme, intram in fel de fel de conflicte. Putem lupta cu un mare curaj, cu o mare energie dar mergem intr-o directie gresita, luptam pentru ceva gresit.

Aceasta Luna Noua in Berbec este momentul perfect ce ne poate ajuta sa dam viata acelor idei, sa plantam acele seminte care sa ne conduca catre modelul perfect al sinelui nostru renuntand la egoism, la razbunari.

Este cel mai bun moment pentru dezvoltarea obiectivelor personale, sa incercam ceva nou, de pionerat, dar fara sa fim agresivi. Asa cum natura invie si noi putem reinvia pe un alt nivel daca reevaluam relatia noastra cu noi insine, daca facem schimbari importante in viata noastra. Este cea mai buna perioada pentru a ne exprima autenticitatea, sa ne bazam pe noi insine, sa cautam fericirea in noi fara a da vina pe ceilalti ca nu aduc fericirea in viata noastra. Este un moment bun pentru a ne revitaliza prin experiente care implica ceva nou.

“A fi sau a nu fi” treaz este o afirmatie foarte esoterica. Cand cineva invata cum sa fie prezent, atent, sa abandoneze identificarea cu emotiile subiective, sa abandoneze inrobirea senzatiilor, poate fi inceputul trezirii. Energiile de foc ale berbecului induc asupra noastra anumite virtuti, anumite capacitati , anumite daruri care conduc la pocainta sufletului. Aceasta este capacitatea de a rezista suferintei, de a o transforma in ceva frumos, asa cum au facut intotdeauna cei mai buni sfinti si martiri. Aceasta capacitate vine prin Berbec, forta virila a mielului, Hristos, a carui esenta este sacrificiu, iubirea. Iar aceasta Luna Noua in Berbec ne da darul pocaintei: capacitatea de a suferi, de a suferi cu virtute, de a suferi cu umilinta, de a suferi cu putere, capacitatea de a rezista la persecutie, de a rezista criticilor, de a rezista atacurilor, de a ne manifesta adevaratul sine.

Isus a spus ca: “”Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine insusi, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze.

Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”

–Marcu 8:34,36.


Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, verbul “a fi “, verbul magic al Berbecului este conjugat in toate modurile posibile in I, o casa naturala a acestui semn ce dubleaza verbul, vointa, lupta. Prima casa se refera la fiecare dintre noi, la cum alegem sa ne manifestam in viata, la ceea ce aratam celorlalti ( sinele interior si corpul exterior), ce calitati esentiale ne ajuta sa crestem. Aici, trupul fizic este templul sufletului, ce traieste acum si aici si actioneaza de multe ori precipitat, impulsiv, curajos, egocentric.

Coarnele berbecului simbolizate prin doua semiluni incomplete vin sa ne vorbeasca despre apele constiintei ( viata, eterul vital) tasnind cu putere in afara. Linia dreapta arata primul impuls, gandirea neemotionala dar care continua printr-o actiune extravertita emotional (spre dreapta), gata sa incerce orice, mizand totul pe o mana, dar isi aminteste apoi viata de introvertit, sacrificii, iluzii (Pestii spre stanga). Astfel, mult din curajul, ardoarea, precipitarea Berbecului sunt doar pentru a acoperi aceasta insecuritate interna. Metafizic, simbolul Berbecului poate fi ca o furculita in drum, aratand posibilitatea de a alege intr-un fel sau altul. Berbecul este in fruntea paradei, si are libertatea relativa de a alege fie calea spre stanga sau calea spre dreapta. Iar in partea dreapta sunt darurile lui Uranus in Berbec ce ne indeamna sa reflectam la unicitatea noastra, sa ne eliberam de lanturile vechi si sa ne revendicam independenta in orice situatie care ne tine blocati. Uranus este cunoscut ca trezitor, revolutionar, excentric, ciudat, dar, printre acestea stie sa ofere clipe de stralucire, genialitate, neasteptat, intelegere rapida. Uranus este “ Evrica”, acea interjectie cunoscuta si folosita pentru exprimarea sentimentului de bucurie dupa descoperirea solutiei la o problema dificila. Schimbarea pluteste in aer atunci cand Uranus participa la momentele cosmice importante, este vorba despre … neasteptat! Poate fi o promovare neasteptata, o intalnire importanta, viraje, intorsaturi de destin, o demisie spectaculoasa sau un proiect ar putea fi anulat brusc, fara avertisment sau … cine stie? Se poate intampla orice! Fiti vigilenti, devastarea nu este totuna cu libertatea….

Marte in Capricorn, guvernatorul acestei lunatii in Berbec, este sprijinit de Pluto in Capricorn, un aspect ce da multa ambitie, creste lupta pentru putere( in special in relatii), amplifica egoismul si lipsa oricarui sentiment de mila, situatii complicate, primejdioase, crize de tot felul. As recomanda multa prudenta, evitarea riscurilor inutile si mai multa diplomatie, deoarece aspectul Marte-Pluto poate declansa violenta destul de usor. Iar Pluto in Capricorn in careu cu Luna Noua in Berbec propaga extremismul emotional, o insatisfactie profunda fata de sinele nostru si nevoia de a ne remodela. Pluto este o planeta profund transformatoare. Ne cere sa distrugem vechile structuri sau sa suferim complacandu-ne in modelele noastre vechi de a trai. Acest aspect ne spune destul de dur ca trebuie sa eliminam tot ce nu ne mai este de folos, nu mai corespunde cu ceea ce ne dorim in viata noastra. Impulsivitatea poate deschide destul de usor “usa” experientelor necunoscute, a intamplarilor misterioase, este un timp al luptei pentru putere. Atat femeile cat si barbatii pot experimenta dificultati in relatii, putem vorbi aici de solicitari maxime in aceasta perioada, chiar brutalitate din ambele parti ceea ce poate avea ca efect despartirea.

In mitologie, Phaethon a fost fiul lui Klymene si Helios –Zeul Soarelui dar el tot timpul s-a indoit de acest lucru cerand dovezi de la Helios ca este tatal lui. Pentru a demonstra prietenilor lui acest lucru, a cerut lui Helios sa conduca el carul de foc in ceruri macar o zi. Helios se indupleca si il lasa pe fiul lui sa conduca acest car. In ziua fatidica, Phaethon a intrat in panica si a pierdut controlul carului, cand mergea prea repede, pamantul a inceput sa inghete, cand mergea prea incet, pamantul incepea sa se usuce transformandu-se in desert. In cele din urma, Zeus a intervenit, a trimis un fulger asupra carului iar Phaethon a fost ucis.

Luna Noua in Berbec in fuziune cu Phaethon indica un moment in care putem fi predispusi la ignorarea oricarui avertisment, la neascultare, nepasare extrema, comportament laudaros, autodistrugere. Aici ar fi intelept sa ascultam si sfaturile celorlalti si sa nu ne supraestimam aptitudinile si talentele. Mare atentie in trafic in aceasta perioada, conduceti prudent, respectati regulile.

La nivel de suflet, Luna ne dezvaluie tiparele, obiceiurile care trebuie sa fie depasite sau transformate intr-o exprimare pozitiva pentru a avansa spiritual. Luna Noua in Berbec si in casa I ne cere sa ne controlam furia, egoul, sa invatam sa transformam furia in diplomatie, sa facem pace cu tot ce este in jurul nostru, cu sufletul nostru. Fara iertarea unei greseli, poate incepe razboiul, de aceea, iertarea este un pas catre pace, catre echilibru, catre liniste sufleteasca. Si doar in tacere, in pace sufleteasca, se executa cele mai mari activitati. Relaxati-va si imaginati-va fortele Berbecului ca o lumina care coboara asupra voastra si va lumineaza creierul, intonati cu voce tare mantra AUM prelungind vocalele. Vibratia acestei mantre produsa in gat purifica organismul nostru. Practicati in fiecare zi, deschideti-va mintea, deschideti-va inima, rugati-va si credeti in forta acestei mantre. Acum, avem o ocazie incredibila de a ne trezi.

Aceasta faza a Lunii Noi in Berbe pe gradul 26:02 influenteaza cel mai semnificativ pe cei nascuti in jurul datei de 16 (plus, minus trei zile) din semnele cardinale( (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn).

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-16-2018, 09:51 PM
Post: #233
RE: Fazele Lunii si horoscopul
LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -16 APRILIE 2018, ORA 04 :57, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.Cu Luna Noua pe gradul 27 Berbec, cei nascuti in jurul datei de 16 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 27 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna noua in semnul vostru poate aduce oportunitati pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat in viata voastra. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voaste. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate fi vorba de surprize, bucurii, idei neasteptate, nervozitate marita. Puteti simti un curent prin corpul vostru care mareste nerabdarea voastra si ar trebui sa va induceti singuri o stare de liniste, nu va lasati pacaliti de curentul uranian. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in cariera voastra, cu anumite autoritati sau de la cineva care va sprijina in unele proiecte profesionale. In loc sa va folositi coarnele, folositi-va inteligenta si cultivati rabdarea. Un aspect provocator nu vine doar cu obstacole fara a oferi si instrumentele necesare pentru a le depasi dar pentru asta trebuie sa fiti atenti cu toate ca Phaeton, asteroidul prezent si el la acest moment cosmic, va face sa credeti ca sunteti invingibili. Cei nascuti intre 13 si 19 aprilie vor simti influenta acestei lunatii noi mult mai puternic decat ceilalti berbeci. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)


Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin” , cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului( datorii) .Aceasta energie proaspata va inunda mintea subconstienta, intuitia si ar trebui sa va ghidati dupa instinctele voastre in aceasta perioada , va protejeaza. Este timpul sa va ascultati si intuitia, sa reflectati mai mult la ceea ce ati invatat , facut in ultimul an. Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala, reincarcati-va bateriile sufletului. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Si toate acestea va consuma foarte mult si puteti avea nevoie de mai muta odihna, sa dormiti mai mult, sa va rugati mai mult. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua in casa secretelor, ghinioane, pierderi , frustrari, pacatele savarsite, nu este ceva foarte usor, indica socuri emotionale, activarea dusmanilor. Cu Uranus, fiti pregatiti pentru orice. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in calatorii, in relatia cu strainii, instante sau chestiuni juridice, scoala, subiecte ce tin de mediul academic.Nu uitati ca nu puteti zbura in intuneric decat daca sunteti ghidati de sus, deci nu copiati modelul lui Paheton ce nu tine seama de nici un sfat. Aveti rabdare, toate neajunsurile, intarzierile si dificultatile din ultima perioada incep sa dispara. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Gata, perioada de retrogradare a lui Mercur, ghidul vostru astral, a luat sfarsit si puteti lua hotarari importante. Aceasta casa XI tine si de cauzele umanitare si eforturile necesare corectarii unor nedreptati sociale, in consecinta, aceasta energie de foc va sprijina si in aceasta directie. Puteti participa la evenimente sociale, puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra , puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare.Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si ar trebui sa nu va faceti prea multe planuri ca ele pot fi date peste cap. Puteti sa va asumati anumite riscuri acuma, stirile pot fi surprinzatoare. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in planurile secrete, putere asupra oamenilor, afaceri, bani multi, resurse comune, divort, mosteniri, credite. Obsesiile si dorintele intense dezlantuite pot fi distructive atat pentru altii cat si pentru voi. Modificarile majore se petrec cand universul se ocupa de terenurile misterioase din viata voastra. Revendicati-va propria putere si respectati regulile vietii.Alegerea este a voastra.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru.Se pare ca este un moment bun pentru negocieri, contracte noi.Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si agita domeniul carierei, poate aduce rasturnari neasteptate in planurile profesionale, in statutul social, in reputatia voastra. Pe de alta parte, ati putea deveni faimosi pentru o idee neobisnuita in profesia voastra. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Indiferent de ceea ce vine, totul are un caracter aleator, imprevizibil, transformator. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile, sa invatati sa zburati dar nu ca Phaeton care nu a ascultat de sfaturi si s-a ars. Deci, fiti atenti, oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi. Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc. Uranus este inventatorul dar si agitatorul momentului si puteti fi inspirati sa schimbati lucrurile in bine sau in ceva care va dura mai mult sa fie reparat. Va puteti asuma anumite riscuri iar surprizele chiar nu trebuie sa va mire. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea provoca reasturnari de situatie legate si de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate. Fiti atenti daca calatoriti in aceasta perioada. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile “ legate de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele , obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate sa vine cu surprize financiare, rasturnari de situatie intr-o afacere. Puteti fi destul de inventivi totusi nu va lasati ademeniti de Phaeton care nu a ascultat nici un sfat, va puteti arde. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile intr-o relatie secreta de iubire, amplifica mandria care merge tot timpul inaintea caderii. Pot aparea cheltuieli suplimentare intr-un proiect creativ sau pot aparea cheltuieli suplimentare cu un copil. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” in relatiile voastre, parteneriatele voastre personale si profesionale . Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect de promovare a crierei. Va puteti logodi, casatori . Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate lucra ca un fulger in relatiile voastre, arata schimbari imprevizibile in orice fel de parteneriat, surprize in afaceri, schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, ruperea unei relatii existente. Uranus este planeta comportamentului imprevizibil, este rebelul in astrologie, asa ca, daca partenerul, relatiile voastre devin ciudate, veti sti de ce. De fapt, cu Uranus chiar nu stii in ce directie vor merge lucrurile si ar trebui sa fiti pregatiti si atenti. Nu faceti ca Phaeton care nu a ascultat nici un sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in familie, in relatia cu parintii, cu un teren mostenit. Nu actionati pripit, imbratisati potentialul de reinnoire al acestui moment magic. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)


Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” la locul de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Ar putea fi un moment oportun pentru un nou loc de munca care sa va aduca mai multi bani si mai multa pace in mintea voastra. Este, de asemenea, timpul sa va concentrati pe sanatatea voastra. Aceasta energie proaspata va pune fata in fata cu fel de fel de crize personale ce va indeamna sa schimbati conditiile care le genereaza. “Esti ceea ce mananci” iar aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate lucra destul de imprevizibil dar si extrem de creative in proiectele de munca, relatia cu colegii vostri, sanatate.Veti dori sa va eliberati de exigentele unui loc de munca, sa cautati o mai mare libertate in viata de zi cu zi. Daca slujba voastra va sufoca, a devenit o rutina plictisitoare, veti simti un imbold puternic de a va elibera. Daca simtiti ca nu exista o modalitate de a scapa de aceste indatoriri, puteti sa aveti unele probleme de sanatate. Aceste lucruri pot fi evitate daca incercati sa revolutionati munca si atitudinea fata de obligatiile din viata voastra. De fapt , cu Uranus chiar nu stii in ce directie vor merge lucrurile si ar trebui sa fiti pregatiti si atenti. Nu faceti ca Phaeton care nu a ascultat nici un sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in calatorii, in comunicare, in relatia cu rudele voastre si cu persoanele mai tinere. Nu actionati pripit. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” in iubire, creativitate personala, copii, relatii romatice, maretie, abilitati, talente, hobby-uri. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative. Este posibil sa va indragostiti, sa primiti vesti bune despre copiii vostri sau sa auziti ca vine “ barza”. Uranus in Berbec sustine aceasta Luna Noua si poate aduce mari surprize romatice si creative, parteneri romantici ciudati, neobisnuiti. Este cel mai bun moment pentru a scapa de modelele vechi de iubire, sa revizuiti definitia expresiei voastre creative. Totul este posibil acuma dar incercati sa nu actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, valoare personala.Fiti atenti, nu actionati pripit. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )


Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” legate de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familii. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate arata surprize de tot felul in viata de familie, in relatia cu parintii, cu afacerile imobiliare. Tot ce tine de responsabilitatea si implicarea in familie, locuinta, tara, capata un ton inedit, greu de planuit. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea complica lucrurile in familie, va face mai nervosi si mai impulsivi decat de obicei fiindu-va destul de greu sa va controlati reactiile.Totul poate avea un caracter inedit, imprevizibil. Sunt obstacole dar intuitia uraniana va ajuta sa le depasiti.Evitati sa actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” in relatia voastra cu rudele, comunicare, activitati sociale in comunitatea locala, calatorii. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati care va vand ideile. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada , puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate arata surprize de tot felul in calatoriile scurte, in relatia cu rudele voastre. Vestile pot si surprinzatoare, ideile noi pot deschide o lume noua pentru voi. Cu Uranus in acest moment astral, totul este pos.ibil acuma dar incercati sa nu actionati ca Phaeton care a ignorat orice sfat si s-a ars. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea genera provocari legate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra. Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe “ inceputurile divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Noua in Berbec si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de bani, avere, bunuri personale, valoare personala. In acelasi timp, puteti sa va folositi de un talent inedit pentru a va creste veniturile. Pluto si Marte in Capricorn nu sunt intr-un dialog prea bun cu aceasta luna noua si ar putea genera provocari legate de unii prieteni,proiecte de grup, castigurile din cariera voastra, protectorii vostri, comportamentul vostru excentric. Aceasta lunatie poate sa va aduca ceva ce nu v-ati fi asteptat niciodata, evitati sa fiti aesemeni lui Phaeton ( asteroidul 3200) care a ignorant sfaturile si s-a ars. Fiti vigilenti.Pacea sa fie cu voi in aceste zile.

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication