Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horoscop saptamanal
10-31-2017, 10:47 AM (This post was last modified: 10-31-2017 11:10 AM by anuk.)
Post: #1001
RE: Horoscop saptamanal
30 octombrie - 5 noiembrie 2017

Horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie:

Evenimentul astral care se remarcă săptămâna aceasta este Luna Plină din semnul Taurului care se perfectează sâmbătă. Dacă în ultimele săptămâni am făcut tot ceea ce ne-a stat în puțință să ne asigurăm confortul, stabilitatea și siguranța, s-ar putea să vedem în preajma acestei lunații primele progrese mari în această direcție. Altfel, ne putem da seama cât de mult ne lipsesc.

BERBEC

Sănătate


Chiar dacă Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal, este posibil totuși să aibă loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic săptămâna aceasta, motiv pentru care te vei lămuri încă o dată care-ți sunt cu adevărat limitele. Ai mult de câștigat dacă nu fugi din fața provocărilor, ci le întâmpini stăpân/ă pe tine însuți/ăți. Ajungi departe așa.

Bani și carieră


Luna Plină de sâmbătă stimulează axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele se resimt cu precădere în casa finanțelor și a bunurilor câștigate din munca proprie. Acestea ar putea fluctua săptămâna aceasta, dar nu te îndoi că vor apărea oportunități de câștig demne de luat în seamă. Important e să profiți de cele care merită.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă te-ar putea face mai gelos/oasă și posesiv/ă decât de obicei, cel mai probabil fără un motiv întemeiat. Cu cât realizezi mai repede că persoana iubită nu este proprietatea ta și cu atât mai puțin un bun inalienabil, cu atât vei reuși mai repede să scapi de această stare care nu face bine relației de cuplu. Acordați-vă mai multă libertate unul celuilalt.


TAUR

Sănătate


Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa vitalității tale, motiv pentru care ar trebui să te aștepți ca nivelul tău de energie să fluctueze serios săptămâna aceasta. Caută metode să-ți regăsești echilibrul și să-l menții pentru a face față programului acestor zile. În caz contrar, riști să te agiți inutil ori să-ți disipezi forțele înainte de a reuși să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

Bani și carieră

Cu toate că Luna Plină de sâmbătă își face simțite efectele cel mai puternic în zodia nașterii tale, aceasta va influența totuși și casa parteneriatelor, a colaborărilor și a clientelei, fapt pentru care s-ar dori să fii mai atent/ă la interesele, doleanțele și nevoile acestora. Siguranța pe care le-o inspiri poate avea un impact pozitiv asupra voastră, dar învață să mai lași de la tine din când în când.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă îți dă o aură aparte, schimbare de atitudine care nu trece neobservată de potențialii/le admiratori/oare. Dacă ești într-o relație, ai putea observa că persoana iubită se simte subit mai atrasă de tine decât de obicei. Profită de zilele acestea și ieși în căutarea sufletului-pereche sau recucerește-l pe cel drag. În felul acesta, nu se așterne plictiseala pe acest plan.


GEMENI

Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care starea ta de spirit riscă să nu fie cea mai strălucită săptămâna aceasta. Caută să te înveselești într-un fel sau altul, delectându-te cu activități care te pasionează sau petrecându-ți timpul liber în compania celor care te binedispun. Încearcă să rămâi pozitiv/ă.

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de sâmbătă se fac simțite și-n casa muncii, fapt pentru care ar fi de dorit să te aștepți la o săptămână lucrătoare destul de aglomerată. Atâta timp cât reușești să rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți și nu te pierzi cu firea atunci când lucrurile nu merg conform planului, nu ai parte de nicio provocare mai mare decât poți duce. Totul stă în capacitatea de a te controla.

Familie și cuplu

Duminică, Mercur poposește în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se întrevede o perioadă în care abilitățile tale de socializare și comunicare potențate îi vor face mai mult decât bine relației cu persoana iubită. Încercați să vedeți cumva lucrurile de sus căci doar așa nu vă veți lăsa preocupați de detalii care, cel puțin momentan, contează destul de puțin


RAC

Sănătate

În primele două zile ale săptămânii, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să fii mai atent/ă la felul în care se conturează noi valori, principii și convingeri pe baza evenimentelor care se derulează acum în viața ta. Trage învățăminte de pe urma lor și asigură-te că situațiile mai puțin plăcute nu se vor repeta.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, semn că s-ar dori să te concentrezi pe acestea săptămâna aceasta. Potrivit astrelor, ai putea face mari progrese în privința lor atâta timp cât reușești să găsești echilibrul între propriile tale dorințe în ceea ce le privește și cele ale membrilor echipei tale. Caută așadar să nu exagerezi deloc.

Familie și cuplu

Din pricina Lunii Pline de sâmbătă, ți-ar putea fi destul de dificil săptămâna aceasta să te împarți în mod echitabil între viața de cuplu și cea socială. Ai putea fi tentat/ă să-ți alegi, cel puțin zilele acestea, prietenii în detrimentul persoanei iubite, fapt care riscă să nu-i prea convină partenerului. Poate dacă ai încerca să împaci și capra și varza, lucrurile ar evolua altfel în ceea ce te privește.


LEU

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mițcă prin casa filozofiei de viață, tranzit care ar putea, la mijlocul acestei săptămânii, să-ți arate că între spontaneitate și impulsivitate nu-i decât un pas. Nu-i nimic rău în a tă lăsa dus/ă de val uneori, dar există riscul ca acest lucru să te împingă la unele acțiuni sau decii care nu sunt tocmai bune pentru tine. Caută să păstrezi unele proporții în tot ce faci.

Bani și carieră


Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că se anunță schimbări de proporții mari pe acest plan. Nu este exclus să se lase cu o promovare în cazul anumitor nativi ai acestui semn sau poate doar ți se încununează succesele din ultimele două săptămâni. Oricare ar fi situația, cert este că lucrurile evoluează frumos.

Familie și cuplu

Efectele Lunii Pline de sâmbătă se fac simțite și-n casa opusă pe cercul zodiacal, mai exact în cea a familiei. Atmosfera dintre tine și cei dragi, dar mai ales părinți, s-ar putea tulbura nițel, dar doar pentru că unii dintre voi nu prea știu cum să gestioneze energiile acestui eveniment astral. Dacă ați înțelege cum să o folosiți productiv, ați reuși să evitați tensiunile inutile și certurile.


FECIOARA

Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa filozofiei tale de viață, semn că a venit momentul să faci unele schimbări binevenite în sistemul tău de valori, principii și credințe, cu atât mai mult dacă ai trecut în ultima vreme prin anumite evenimente care te-au marcate destul de mult. Acum ar fi timpul să te asiguri că-ți vor folosi ca lecții prețioase de viață în viitor.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă stimulează axa cunoașterii și a deplăsării, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, sunt favorizate cursurile de calificare, perfecționare continuă și reconversie profesională, precum și delegațiile la mare distanță de casă ori chiar în străinătate. Acum ar fi momentul să te înccrii ori să le întreprinzi pentru că beneficiile nu vor fi doar materiale.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă arată faptul că relațiile tale cu rudele apropiate, ale tale și ale partenerului, dar mai ales ale celui drag, intră în atenția astrelor. Dacă nu te-ai înțeles prea bine cu ei în ultima vreme, acum ar fi momentul să te revanșezi. În caz contrar, există riscul ca atmosfera dintre voi să se tensioneze într-atât de mult încât situația să se înrăutățească pe zi ce trece. Fii calm/ă.


BALANTA

Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care trăirile care te încearcă săptămâna aceasta pot fi mai mult decât intense. Caută să nu te pierzi cu firea întrucât nu ai nimic de câștigat dacă le permiți să-ți umbrească judecata. Menține-te cu un pas înaintea lor și conștientizează la timp dacă ai ajuns la cheremul lor.

Bani și carieră


Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, accentul cade pe banii și bunurile câștigate și deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri. Gestionarea eficientă și echitabilă a acestora poate ajunge să ți se pară o corvoadă săptămâna aceasta, dar cu înțelepciune vei reuși să te descurci.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa cuplului din horocopul tău general, indiciu cum că, la mijlocul acestei săptămâni, s-ar dori să te apleci mai mult asupra relației pe care o ai cu persoana iubită. Poate că n-ar strica să dai dovadă de mai multă spontaneitate atunci, mai ales dacă între voi pare că lucrurile tărăgănează de o perioadă încoace. Ațâță puțin flama dintre voi și va fi bine.


SCORPION

Sănătate

Chiar dacă Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității tale, nu înseamnă că nu-i vei simți efectele și în această privință. Așa se face că nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult săptămâna aceasta, dar dacă iei masa la ore cât de cât regulate și mai faci și puțină mișcare, vei reuși să fii în formă maximă contrar așteptărilor.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă își face simțită cel mai puternic influența în casa partenerilor de afaceri, a clienților și a colaboratorilor, motiv pentru care ar fi de dorit să te concentrezi asupra lor săptămâna aceasta. Dacă ești în tratative în vederea legării unei asocieri cu cineva important, indicat ar fi totuși să lași negocierile mai moale săptămâna aceasta. Nu-i momentul să fii agresiv.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă ar putea pune ceva presiune pe viața de cuplu, dar nu pentru că ar avea acest eveniment influențe nefaste asupra acestui sector din viața ta, ci pentru că tinde să evidențieze anumite tensiuni deja existente. Ideea ar fi să pui cărțile pe masă și să vorbiți deschis despre ceea ce vă deranjează unul laaltul. În caz contrar, poate să explodeze butoiul de pulbere.


SAGETATOR

Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție propriului tău organism. Unii nativi ai acestui semn se pot confrunta cu probleme ale glandei tiroide sau poate ficatul îți transmite s-o lași mai moale cu mâncărurile grase, sărate, dar și licorile bahice. Moderația este cheia acum.

Bani și carieră


Luna Plină de sâmbătă influențează și planul profesional, pregătindu-ți o săptămână lucrătoare destul de plină și aglomerată. Ideea este să nu te pierzi cu firea și să fii cât se poate de adaptabil/ă, nu numai în raport cu colegii de muncă, ci și cu felul în care evoluează lucruri, mai ales atunci când n-o fac conform planului. În felul acesta, te menții deasupra situației în orice fel.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că timpul liber de care la mijlocul săptămânii, oricât de mult sau puțin ar fi, ar trebui să fie dedicat celor dragi ai tăi. Tot atunci se prefigurează un interval de zile bun să-ți dai întâlniri romantice sau să organizezi activități care să te aducă mai aproape de copii. Vei vedea ce efect vor avea.


CAPRICORN

Sănătate

Duminică, Mercur poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, pentru o perioadă de câteva săptămâni, ți-ar putea imprima unele tipare de gândire destul de conservatoire. Nu lăsa prejudecățile și preconcepțiile să ia decizii pentru tine sau să-ți contureze imaginea despre oameni sau situații. În caz contrar, poți avea parte de dezamăgiri.

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de sâmbătă se fac simțite și în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu cum că ai putea înregistra niște progrese în aceste sectoare de viață dacă le acorzi timp, energie și resurse suficiente. Ideea ar fi să te concentrezi totuși și pe propriile tale interese, dar nu uita de acele afaceri pe care le derulezi alături de prieteni. Poți avea de câștigat pe viitor.

Familie și cuplu

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că acum ar fi un moment bun să-ți extinzi familia, să scoți în oraș acea persoană pe care ai pus ochii ori să petreci timp de calitate în compania persoanei iubite. Ai nevoie să te înconjori de cei dragi și să aloci mai multă atenție vieții tale sentimentale și relației cu cei mici.


VARSATOR

Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, riscând să readucă la suprafață vechi răni căpătate în copilărie sau în raport cu părinții. Oricare ar fi situația, cert este că acesta ar fi un moment mai mult decât bun să îngropi o dată pentru totdeauna securea războiului, să ștergi cu buretele ceea ce a fost și să începeți un nou capitol de viață împreună.

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de sâmbătă se fac simțite și în casa opusă pe cercul zodiacal, mai exact în cea a carierei. Este drept că progresele pe care este posibil să le înregistrezi săptămâna aceasta nu vor fi cele mai mari, dar simți totuși că te îndrepți cu pași mici, dar siguri în direcția funcției dorite. Muncește responsabil și serios și ceilalți văd că ești o persoană cu totul profesionistă.

Familie și cuplu

După cum spuneam, Luna Plină de sâmbătă se face simțită cu precădere în casa familiei, semn că atmosfera din acest sector al vieții tale este pasibilă de o schimbare destul de mare. Caută totuși să nu reacționezi imprevizibil întrucât riști să faci mai mult rău decât bine reacționând în această manieră. Poate nu ar strica să discuți cu cei dragi despre ceea ce simt dacă nu sunt tocmai bine.


PESTI


Sănătate

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că cheia dezvoltării tale personale din perioada următoare se găsește la cei din jurul tău, dar mai exact la rudele apropiate, fapt pentru care nu ar trebui să te dai în lături când vine vorba să-i întrebi cum anume ai putea să te perfecționezi. Nu te lăsa intimidat/ă de critici.

Bani și carieră

Luna Plină de sâmbătă se suprapune peste axa cunoașterii și a deplasărilor din horoscopul tău general, cu mențiunea că ție îți potențează abilitățile de comunicare și socializare, fapt pentru care se anunță o săptămână în care ar fi de dorit să te bazezi pe ele, mai ales dacă te așteaptă unele ședințe în care ar trebui să iei cuvântul. Ai multe de câștigat dacă te folosești de ele.

Familie și cuplu


Pe fondul Lunii Pline de sâmbătă, relația ta cu rudele tale apropiate s-ar putea alterna nițel, cel mai probabil pentru că există unele chestiuni nediscutate pe care le-ați măturat sub covor și care între timp au săpat la fundația relației voastre. Oricare ar fi situația, cert este că ar ajuta destul de mult să vorbiți despre ceea ce vă roade. În caz contrar, lucrurile pot s-o ia razna zilele acestea.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-05-2017, 11:46 AM
Post: #1002
RE: Horoscop saptamanal
4 -10 Noiembrie 2017

BERBEC

Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, dorinţă accentuată de stabilitate materială, accentuată de faza de Lună Plină în Taur care va avea loc în ziua de 4 noiembrie, la ora 7:22’, şi care le va stârni spaime legate de viitorul lor material şi de felul în care s-ar putea rezolva o chestiune bănească sau patrimonială, complicată şi plină de riscuri sau nereguli. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, Berbecii îşi vor regăsi plăcerea de a vorbi şi de a comunica. Context bun pentru a face o scurtă deplasare, pentru a stabili noi contacte umane, dar şi risc de superficialitate sau de grabă responsabilă de greşelile posibile. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului care va favoriza legăturile cu străinătatea, schimbările de opinie pe fondul accesului la informaţii speciale (dialog cu specialişti, studiu individual, documentare, experienţă personală). între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, tensiuni în familie, între rude şi soţ/soţie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, marcând casa a VI- ll-a, a avantajelor materiale. Nota generală va fi de complicaţii şi capcane pe care Berbecii vor avea tendinţa să şi le asume din dorinţa de a se vedea cât mai repede în posesia bunurilor în discuţie, fără să mai ţină cont de riscurile ce pot decurge. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, urmând să-şi pună amprenta astrală pe casa a X-a a ascensiunii sociale şi profesionale. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, Luna le va accentua bărbaţilor dorinţa de a cuceri, de a impresiona, de a fura inimi, iar femeilor, orgoliul. Ziua de 10 noiembrie va înlesni apropierile umane insolite care vor atrage, ulterior, complicaţii şi necazuri. întreaga săptămână va sta sub semnul schimbărilor de opinie, de scop în viaţă sau a renunţării la ataşamentele culturale, religioase, politice, morale.


TAUR
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, Luna va tranzita segmentul zodiacal al nativilor şi se va afla, în dimineaţa zilei de 4 noiembrie, la ora 7:22’, în postura de Lună Plină în Taur, închizând circuitul inaugurat cu un an în urmă şi deschizând un circuit astral nou, patronat de Lună, până în toamna anului 2018, introducând premise noi de viaţă, activitate şi simţire. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, discuţii, tatonări cu privire la o chestiune bănească pe care nativii ar dori să o modifice într-o direcţie confortabilă. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, marcând casa a Vlll-a a câştigurilor obţinute prin relaţia cu alte persoane şi instituţii, ceea ce le va permite negocieri şi tranzacţii interesante, dar pe sume mici sau modeste. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, mai puţină exuberanţă şi mai puţin chef de a conversa; atenţia nativilor se va îndrepta spre acumula rea de cunoştinţe, prin învăţare şi studiu individual, ori spre aprofundarea domeniului în care îşi exercită meseria. Drumuri făcute fără chef, scurte deplasări de care nu le arde, dar pe care trebuie să le onoreze din obligaţie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus, Guvernatorul zodiei Taurului, va intra în zodia Scorpionului, complicând tranzitul, şi aşa dificil, al acestui moment ce caracterizează casa a Vll-a a relaţiilor parteneriale. Se pot acutiza conflictele, colorate cu dorinţa de revanşă, răfuială sau chiar de răzbunare a unor rivali şi duşmani. Pe acest fond de ostilitate nu pot fi realizate înţelegeri şi nu se pot consolida parteneriate ori semna contracte. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa convingerilor superioare şi a conştiinţei. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, contradicţii familiale: Taurii se pot lovi de rezistenţa unor rude în privinţa soluţiilor ce privesc un patrimoniu sau un interes comun.


GEMENI
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, discrete stări proaste fără a fi vorba despre o suferinţă organică. Gemenii vor trece prin momente de nelinişte, iar îngrijorarea lor va fi amplificată, pe 4 noiembrie dimineaţa, de Luna Plină în Taur. Starea lor de spirit modificată ar putea fi provocată de felul în care se desfăşoară (sau nu se desfăşoară) activitatea profesională. Intre 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, Luna va străbate sectorul personal natal şi îi va face mai veseli, mai senini şi mai plini de vervă, Gemenii reuşind să-i încânte pe cei din preajmă cu felul lor optimist şi detaşat de a privi viaţa. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în zodia Săgetătorului, unde va sta până la începutul lunii ianuarie 2018, provocând transformări ale relaţiilor parteneriale pe baze juridice, reevaluări şi repoziţionări sau înnoiri ale condiţiilor contractuale: dialogurile vor fi dinamice, favorabile sau constructive. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, nevoie de “restrângere” financiară: situaţiile speciale, legate de salarizare vor provoca nemulţumi, încurcături şi/sau lipsuri băneşti. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, unde ar putea ar putea intensifica atmosfera neplăcută de la locul de muncă creată de intrigi, bârfe, acuzaţii nedrepte, atacuri nefondate. Sănătatea ar putea fi marcată de răceli, viroze, infecţii urinare, tulburări hormonale, stări psihice apăsătoare. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa a Vlll-a a bunurilor primite sau moştenite ori a beneficiilor materiale oferite de o persoană ori de o instituţie. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, moment al micilor orgolii care îl pot face pe nativ lăudăros, vanitos, pretenţios. Dorinţă de a se confrunta verbal cu acei cunoscuţi care îl deranjează pe nativ, din dorinţa de a-i pune la punct pe aceia.RAC
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, nevoia de a găsi pe cineva de încredere cu care să interacţioneze sau cu care să se sfătuiască. Pe 4 noiembrie dimineaţa, la ora 7:22′, va avea loc faza de Lună Plină în Taur care le-ar putea scoate în cale o persoană pe care se pot baza sau care îi pot introduce într- un cerc nou de cunoştinţe. în plan sentimental însă, Luna Plină poate accentua trăirile crispate, marcate de îngrijorare, egoism, gelozie, spirit posesiv manifestat faţă de cei dragi, inclusiv faţă de copii. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, dialoguri interioare: Racii se “iau la întrebări”, îşi verifică informaţiile, analizează,îşi remodelează opiniile. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa aVI-a a sănătăţii, permiţând o refacere rapidă după afecţiuni sau accidente suferite la braţe, mâini, degete. Tranzitul mai patronează discuţiile cu miză juridică, eventual, privitoare la o deci ziemedicală. în relaţiile de muncă, se întrevăd discuţii pe chestiuni concrete, de legalitate ale unor contracte sau măsuri organizatorice. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, tranzitul Lunii va accentua discrepanţele latente din casele a IV-a, a Vll-a sau a X-a. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, instalându-se în sectorul relaţiilor sentimentale. Ea va influenţa viaţa afectivă în chip destul de neplăcut, uneori, introducând gânduri viclene, tendinţa de a bănui, de a insinua, de a supraveghea sau de a aduce acuzaţii născute din gelozie, frică ori neîmplinire sufletească. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, adică în casa a Vll-a, de unde va vicia, multe luni de acum în acolo, relaţiile parteneriale. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, nevoia de a impresiona prin banii cheltuiţi (risipiţi?) sau de a formula revendicări salariale.


LEU
Intre 4şi 5 noiembrie dimineaţa, unii nativi vor face efortul de a-şi consolida poziţia publică sau autoritatea socio-profesională. Pe 4 noiembrie dimineaţa, Luna Plină în Taur ar putea instaura un context de muncă nou prin statut, funcţie, demnitate, imagine publică. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, întâlniri şi dialoguri cu prietenii. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, dându-le Leilor capacitatea de a ţine sub control sentimentele şi de a proceda raţional în ceea ce francezii numesc “cote coeur”. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, tendinţa de a se replia, de a trăi interiorizat sau de a nu se exterioriza prin dialog, afirmaţii şi iniţiative. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, ceea ce va crea stări de spirit speciale, diferite de la individ la individ, în funcţie de vârstă şi tip de legătură cu familia din care provine. în une le situaţii, s-ar putea vorbi despre ostilitate, revoltă faţă de punctul de vedere, comportamentul sau deciziile rudelor apropiate, în special ale părinţilor. în plan domestic, vor fi total neindicate vânzările sau alte forme de împărţire de proprietate imobiliară şi funciară. Pe 9 noiembrie dimineaţa, Luna Neagră va intra în Capricorn, producând, în viitoarele luni, în planul sănătăţii, neplăceri osoase, reumatismale, dermatologice, şubrezind regimul mineralelor din organism. De asemenea, va destabiliza sectorul muncă prin posibile întreruperi temporale ale activităţii, pensionări anticipate, restructurări. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, bună formă fizică şi psihică; Leii vor da dovadă de autoritate, energie şi curaj. Cei care desfăşoară activităţi de creaţie, de compoziţie sau de interpretare vor putea ajunge la consolidarea viziunilor, vor avea o abordare originală, de mare autenticitate, forţă de expresie şi convingere.


FECIOARA

Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, principiile care stau la baza convingerilor interioare vor trece printr-un proces de consolidare, pe fondul unei viziuni noi, patronate de Luna Plină în Taur, din 4 noiembrie dimineaţa. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, tendinţă de a se afirma, de a ieşi în faţă prin iniţiative sau posturi publice. Pe 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur, Guvernatorul Fecioarelor, va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a IV-a, de unde va unde va crea, pentru aproximativ trei săptămâni, premisele dialogurilor necesare cu rudele pentru a reglementa o neînţelegere, prin aflarea şi acceptarea adevărului, şi pentru a pune capăt divergenţelor privitoare la comportamentul şi mentalitatea lor sau a celorlalţi. între 7 noiembrie, după ora 12:45′, şi 9 noiembrie, la prânz ânz, prudenţă şi atitudine rezervată faţă de unii prieteni sau faţă de un grup de cunoscuţi căruia îi aparţine nativul. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului. Tranzitul, din fericire, destul de scurt, le va da tendinţa de a critica, de a fi vehemenţi, sarcastici, plăcerea de a face comentarii cinice, de a mani39 informaţiile, de a răstălmăci şi deforma realitatea. Răstimp defavorabil călătoriilor sau scurtelor deplasări în timpul cărora nativii pot suferi pagube materiale sau pot trece din cauza întâmplărilor nefericite care ar putea avea loc. Perioadă în care Fecioarele vor fi vulnerabile în contextul examenelor şi verificărilor, mai ales dacă “ăl cu coadă” îi va împinge să facă un gest vinovat ce va fi imediat descoperit şi sancţionat. Pe 9 noiembrie, dimineaţa, Luna Neagră va intra în zodia Capricornului, respectiv în casa a V-a a sentimentelor şi a relaţiilor cu copiii. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, posibile furii trăite în forul interior, sentiment de orgoliu rănit care îi poate împinge, în plan concret, ceva mai târziu, la revanşă.


BALANTA
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, preocupări pentru stabilitatea materială, pe fondul unor evenimente care sugerează un posibil regim “de avarie”, presimţire amplificată sau intuiţie confirmată de Luna Plină din 4 noiembrie. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, informaţii, schimb de idei, lecturi utile; mintal pozitiv. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Va începe astfel o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care nativii vor putea rezolva, prin înţelegere verbală, unele conflicte sau inadvertenţe în relaţiile cu instituţiile. Vor fi aspectate pozitiv deplasările scurte, relaţiile cu străinătatea, folosirea, învăţarea, susţinerea unor examene şi obţinerea unor certificate care atestă competenţa nativilor în utilizarea unei limbi străine. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, grijă sau autocenzură în vederea păstrării unei imagini publice curate, deşi impulsurile personale îi vor face să renunţe la această prudenţă şi să răspundă provocărilor. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a ll-a a banilor obţinuţi din muncă. Alături de Jupiter şi de Soare, Micul Benefic va putea ţine, cât de cât, balanţa între cauzele păguboase şi manifestarea efectelor lor, dar pericolul rămâne, iar riscul ca Balanţele să fie păcălite sau induse în eroare persistă. Uneori, nativul însuşi ar putea greşi din nepricepere sau din înclinaţia de a eluda legea ori de a aborda “pieziş” o cale legală de rezolvare a litigiilor de muncă. Pe 9 noiembrie dimineaţa, Luna Neagră va intra în casa a IV-a, punând la încercare stabilitatea şi integritatea averii personale sau a patrimoniului familiei din care fac parte prin grad de rudenie. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, tendinţa de a se impune în faţa prietenilor ori de a prelua comanda într-un grup care are o iniţiativă.


SCORPION
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, nativii vor adopta poziţii intransigente în relaţiile parteneriale.Forţa cu care nativii îşi vor combate rivalii sau competitorii va fi redutabilă, iar în jurul datei de 4 noiembrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, pe casa a Vll-a, vor reuşi să facă o breşă într-un blocaj relaţional sau să genereze premise noi, în avantajul lor, prin semnele de forţă pe care le vor transmite prin comportament sau prin viu grai. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, ei pot derula discuţii cu părţile implicate în rezolvarea unei chestiuni de interes material din care Scorpionul ar avea de câştigat. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, în casa banilor obţinuţi pentru munca depusă, ceea ce le va da posibilitatea să-şi formuleze corect şi legitim un drept sau o revendicare salarială. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, Scorpionii se vor confrunta cu o prejudecată, cu o convingere care îi împiedică să gândească, degajat, o chestiune importantă de conştiinţă, în funcţie de care trebuie să ia o decizie sau să adopte o poziţie oficială. Tranzitele momentului vor determina o puternică motivaţie afectivă, subiectivă, cu tentă revendicată, de care se cramponează ca de un mare şi esenţial adevăr, şi pentru care, cred ei, merită să sacrifice totul. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului şi le va da subtilitate în gând, fineţe în comportament şi abilitate în viaţa de fiecare zi. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în zodia Capricornului, în casa a lll-a, creând premisele multor disfuncţii la nivelul comunicării şi deplasărilor de scurtă durată. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, posibile chestiuni oficiale, publice sau de imagine şi notorietate care vor fi abordate în forţă. Cele trei planete în tranzit prin Scorpion le vor da nativilor energie fizică şi vigoare psihică întreaga săptămână.


SAGETATOR
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, nativii vor trebui să ia o decizie, să facă un gest anume, să aibă o iniţiativă menită să le consolideze statutul la locul lor de muncă. Pentru unii, în preajma zilei de 4 noiembrie, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, s- ar putea pune problema intrării unei noi etape legate de activitatea profesională. Atenţie: unora, pentru a accepta această schimbare, li s-ar putea forţa mâna, ar putea fi speriaţi, dezinformaţi, speculându-se slăbiciunile şi vulnerabilităţile din viaţa personală. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, dialoguri fără un rezultat concret, insistenţă inutilă pe subiecte secundare, care nu vor rezolva chestiunea de fond. Este bine ca nativii să nu intre în acest joc menit să le permită rivalilor, competitorilor sau duşmanilor să câştige timp. Pe 5 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, dându-le de acum în acolo, pentru câteva săptămâni, posibilitatea să se exprime excelent, să se orienteze la faţa locului repede, să sesizeze logica într-o suită de evenimente aparent confuze, să judece corect, între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, posibile calcule şi strategii materiale, axate în general pe ideea de economie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului şi le va marca viaţa interioară printr-o apăsare sufletească a unor amintiri, prin imposibilitatea de a se decupla de trecut. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va părăsi sectorul casei I, a personalităţii lor şi, după ce i-a pus la încercare mai bine de nouă luni, va intra în zodia Capricornului, în casa banilor câştigaţi prin efort personal. între 9 noiembrie, după ora 14:30, şi 10 noiembrie, moment al demnităţii, ai verticalităţii de conştiinţă, al susţinerii adevărului cu mult curaj. Posibile realizări spectaculoase în planul creaţiei artistice, al activităţii bazate pe concepţie, cunoaştere şi forţă intelectuală.


CAPRICORN
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, preocupări legate de creşterea, îngrijirea sau educarea copiilor. Dorinţa de a face ordine într-o relaţie afectivă cam volatilă. Posibil eveniment, cu impact afectiv, în prejma zilei de 4 noiembrie dimineaţa, când va avea loc faza de Lună Plină în Taur, ceea ce va pune mai răspicat problema limpezii sentimentelor răscolite de nemulţumiri mai vechi, îndoieli sau dezamăgiri. între 5 noiembrie, după ora 12:26, şi 7 noiembrie dimineaţa, veşti, uneori din abundenţă, privitoare la viitorul locului de muncă, la modificările preconizate, la măsurile care urmează a fi puse în aplicare pentru ca instituţia să se alinieze normelor legale. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, în casa a Xll-a a lucrurilor care se petrec discret, de unde şi patronajul acestei planete
asupra convorbirilor şi consultărilor “de taină” cu privire la justificarea şi legalitatea sau moralitatea unor decizii şi abordări esenţiale. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, rezistenţă sau încăpăţânare, manifestată în abordarea unei chestiuni parteneriale litigioase cu sau fără componentă duşmănoasă. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului şi se va alătura perechii Soare/Jupiter, deja instalate în casa a Xl-a a prietenilor şi a relaţiilor cu unii cunoscuţi care nu se vor ridica, dacă va fi cazul, la nivelul aşteptării nativilor, creând poate, artificiale stări de tensiune şi neîncredere. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în sectorul casei I a cerului astral al Capricornilor, antrenând situaţii dificile, greu de rezolvat pentru multe luni de acum în acolo. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, perioadă de manifestare a ambiţiilor şi punctelor de vedere rigide, “care nu se negociază” într-o chestiune de bani sau de bunuri asupra căror a se ridică pretenţii sau se desfăşoară un litigiu.


VARSATOR

Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, casa şi familia îi solicită. Un eveniment în legătură cu familia sau casa şi patrimoniul se poate produce pe 4 noiembrie când va avea loc Luna Plină în Taur. Uneori, acesta poate fi doar consecinţa statutului profesional, public, social al nativului care, în acest răstimp, este extrem de solicitat şi poate chiar “torpilat” în vederea dislocării lui dintr-o funcţie. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, idei bune, inspiraţie creatoare, versatilitate interpretativă, soluţii inteligente în cazul celor care desfăşoară o activitate în plan mediatic. în seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a Xl-a, a prietenilor, înlesnind schimbul de idei şi contactele umane. Vărsătorii pot primi consultaţii juridice de la specialişti sau sfaturi utile şi avertismente de la cei în măsură să le formuleze. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, la prânz, posibile constrângeri provenind de la exigenţele şi obligaţiile profesionale ale unui nativ. Discretă stare de oboseală, de plictiseală, dezinteres pentru aspecte plăcute de viaţă (vizite, petreceri). Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului şi va alcătui cu Jupiter şi Soarele o combinaţie stranie care, unora, le poate aduce un nesperat noroc, o ridicare în rang şi/ sau putere spectaculoasă, iar altora o cădere, la fel de spectaculoasă: în ambele cazuri însă, motivul real al acestei schimbări de statut public va rămâne un mister, cauzele fiind ascunse de către cei interesaţi. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în sectorul casei a Xll-a, de unde va răscoli bolile cronice, etapele de viaţă de natură kharmică, descătuşând energii şi dorinţe necunoscute, până acum, nici chiar nativilor. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, posibile confruntări parteneriale în care Vărsătorii vor da dovadă de trufie, de orgoliu (exagerat?!), de intransigenţă.


PESTI
Intre 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, dialoguri cu temei despre consolidarea unei situaţii în curs de derulare. în cazul unui eveniment care s-ar produce pe 4 noiembrie, când va avea loc Luna Plină în Taur, Peştii vor da dovadă de spirit practic, de logică şi bun simţ, dar şi de o remarcabilă intuiţie. între 5 noiembrie, după ora 12:26’, şi 7 noiembrie dimineaţa, convorbiri pe teme casnice, domestice, locative, familiale, patrimoniale cu miză legală sau administrativă. în seara zilei de 5 noiembrie, ia ora 21:19’, Mercur va intra în zodia Săgetătorului şi le va permite nativilor să se exprime exemplar în spaţiul public, să susţină admirabil o cauză dreaptă, să rostească cu tărie adevărul. Altor persoane, în funcţie de specificul biografiei lor, li se poate face dreptate printr-o reabilitare publică. între 7 noiembrie, după ora 12:45’, şi 9 noiembrie, ia prânz, multiplele trigoane regale care se vor realiza prin intermediul planetelor aflate în tranzit prin cele trei semne de Apă vor crea situaţii speciale pentru viaţa sufletească şi activitatea mentală a Peştilor: unii vor trăi emoţii puternice provocate de legătura lor cu lumea valorilor artistice, morale, spirituale, alţii vor desfăşura minunate activităţi de creaţie şi interpretare artistică. Sensibilitatea şi intuiţia lor vor fi însoţite de forţa unei viziuni subtile şi profunde. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39’, Venus va intra în zodia Scorpionului, contribuind la armonia interioară a acestor nativi. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în semul Capricornului de unde va induce pentru destul de mult timp, de acum încolo, stări de respingere, de izolare faţă de prietenii mai vechi, care “cad în păcat” faţă de ei, reticenţă şi indisponibilitate pentru a stabili relaţii noi. între 9 noiembrie, după ora 14:30’, şi 10 noiembrie, posibil motiv de mândrie sau de satisfacţie interioară justificată de un succes sau de o performanţă profesională.

http://www.horoscop-urania.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-06-2017, 11:23 AM
Post: #1003
RE: Horoscop saptamanal
06 - 12 noiembrie 2017

BERBEC

O săptămână în care ești înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe și nobile. Comunicându-le și celorlalți vei reuși să vezi și alte fațete ale realității înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Nostalgia și farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neașteptate, atrâgându-i și pe cei dragi spre a povesti vrute și nevrute din vremuri de demult. Ocupă-te, din când în când și de un hobby drag sufetului tău!

TAUR
Aspectele financiare din segmentul locului de muncă își deschid săptămâna. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanțiale. Totuși, ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profeisonal, care din când în când se animă prin conflicte serioase. Este vremea discuțiilor cu șefii referitor la îmbunătățirea salarizării tale sau măcar a condițiilor de muncă. Sunt șanse de a obține ceva în plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta. Segmentul financiar este încă vulnerabil și turnurile pot fi de proporții. Discuții, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat și călătorii.


GEMENI
Ești plin de energie în această săptămână și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Segmentul paretenerial necesită îmbunătățiri și vei știi foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viață în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru. Instabilitatea în relații mai durează puțin, însă deja se conturează direcții noi. Fii pregătit pentru schimbări și pentru a primi în viața ta oameni noi! Pe de altă parte sunt șanse de a-ți crește veniturile, fie din activitatea profesională desfășurată la serviciu, fie cineva drag și de încredere îți oferă cadouri sau favoruri substanțiale. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.


RAC

Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilizarea corpului fizic persistă. Ar fi bine să-ți reorganizezi programul cotidian, astfel încât să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de relaxare. Planifică ședințe de înfrumusețare, de analize medicale suplimentare, dar orientează-te și spre hobby-uri sau spre activități dragi sufletului tău. Farmecul pe care îl emani în aceste zile va atrage susținători pentru tot ce dorești să întreprinzi. Primești bani, cadouri sau favoruri spre finele săptămânii.


LEU
Foarte importante sunt dialogurile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Ideile vehiculate în preajma ta, te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental de genul un plan extraordinar de afaceri sau de creștere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău. Relațiile sentimentale încep să se stabilizeze, luând turnuri deosebite, dar benefice. Pe de altă parte ai nevoie de liniște și relaxare departe de zumzetul cotidian. Retrage-te în locuri frumoase, meditează în tihnă, colorează mandale sau ascultă muzică înălțătoare. Vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.


FECIOARA
O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale. Însă și acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Este nevoie să găsești un echilibru între îndatoririle profesionale și cele personale față de casă și familie. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Totuși evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Ai nevoie deocamdată să aduni informații, să le procesezi în tihnă și să-ți trasezi noi direcții personale și profesionale. Schimbări majore și definitive!


BALANTA

Apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie pentru următoarele patru săptămâni, deoarece gândindu-le acum în amănunt se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit. Discuții și reuniuni profesionale cu șefi și cu reprezentanți oficiali ai unor instituții. Se vor lămuri îmbunătățirile ce trebuie aduse la unele sarcini de lucru, dar și hibele care au dus la întârzieri sau amânări ale unor activități ce trebuiau finalizate demult. Gândirea și comunicarea devin clare, astfel că te vei descurca foarte bine în orice fel de interacțiune cu ceilați.


SCORPION
Este nevoie să acorzi timp și resurse achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaționare cu specialiști în finanțe-bănci este binevenită, pentru că poți afla informații prețioase referitoare la bunul mers al investițiilor tale. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite îți vor lumina sufletul și te vor ajuta să-ți schimbi câte ceva din filozofia de viață abordată până acum. Foarte animat este segmentul profesional în a doua parte a săptămânii. Mai ales relațiile cu șefii sunt provocatoare.


SAGETATOR
Relațiile parteneriale se reconfigurează începând cu această săptămână. În umbră există detalii ascunse privitoare la intențiile partenerului de viață sau la intențiile colaboratorilor. Fii prudent și reținut față de aceste persoane! Apar cheltuieli urgente pe taxe și facturi. Cei dragi pot apela la sprijinul tău material. Mai întâi rezolvă prioritățile tale și apoi ia în calcul și nevoile celorlalți. Dorința de rafinare sufletească se accentuează în a doua parte a săptmânii. Vizionează spectacole de teatru, de film sau mergi la un concert de muzică. Tot ce ține de sfera artelor te liniștește și îți înobilează sufletul.


CAPRICORN
Este mult de lucru la serviciu, dar și acasă te așteapată treburi restante. Selectează prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să mergi la controale medicale de specialitate. Totuși vei găsi ca prin minune remedii binefăcătoare ce te vor ajuta multă vreme de acum încolo. Acceptă și variantele neconvenționale de tratament, pentru că vei avea rezultate uimitoare. Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Cheltuieli comune cu alții.


VARSATOR
Ocupă-te serios de un hoby! Sunt zile bune pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că sunt șanse să aloci zilnic momente necesare sufletului tău pentru a se bucura și relaxa totodată. Cei dragi nu-ți vor ține isonul, deci tu implică-te numai în treburile tale. Dinspre segmentul profesional apar provocări mai ales din partea șefilor. Colegii te ajută destul de puțin în această perioadă, astfel că bazează-te numai pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că pot interveni fluctuații ale energiei vitale și de aici să fii nevoit să te odihnești mai mult. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase. Prudență și răbdare!


PESTI
În prima parte a săptămânii este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești și de relațiile cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative și rezervă momente și pentru hobby-urile tale. Sunt momente excelente pentru a te delecta cu artele. Datorită evenimentelor în care ești implicat, sănătatea devine vulnerabilă, având nevoie de odihnă conștientă și de îngrijiri de specialitate.http://www.astrocafe.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-06-2017, 09:01 PM
Post: #1004
RE: Horoscop saptamanal
6-12 noiembrie 2017Ideea astrologică de bază a săptămânii

Evenimentul astral care iese în evidență săptămâna aceasta este aspectul armonios de sextil trasat de Soarele din semnul Scorpionului lui Pluto din zodia Capricornului. S-ar părea că în cursul sau în jurul zilei de joi, când se perfectează acest aspect, dispunem de forța emoțională, fizică și mentală de a face față oricăror povocări ori de a înfrunta orice obstacol care s-ar putea ivi.

Anca Simina Martin

BERBEC


Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră


Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu

Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.


TAUR

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră


Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu

Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.


GEMENI

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră


Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu

Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.


GEMENI

Sănătate


Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră


Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu


Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.


RAC

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră

Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu


Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.


LEU


Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca nivelul tău de sensibilitate să fie destul de crescut perioada aceasta. Evită așadar oamenii negativi sau situațiile în care domină tensiune pentru că s-ar putea să nu le faci față tocmai bine. Este nevoie de ceva mai multă tărie de character decât dispui tu zilele acestea.

Bani și carieră

S-ar părea că cele mai mari oportunități financiare ale acestei săptămâni apar sâmbătă și duminică, indiciu cum că suplimentarea veniturilor nu se face, cel puțin perioada aceasta, pe seama activităților tale profesionale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că n-ai motive să tragi tare la serviciu. Vei vedea că apar progrese și pe acest plan dacă te concentrezi suficient.

Familie și cuplu

Marți, Venus intră în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care se prea poate ca relația ta cu cei dragi ai casei să se îndulcească nespus de mult. Cu toate acestea, pot plana unele tensiuni, mai ales în ceea ce privește unele subiecte de discuție pe care încă vă este greu să le abordați. În orice caz, cert este că lucrurile o iau pe făgașul cel bun și se schimbă ușor-ușor.


FECIOARA

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care, spre finele acestei săptămâni, nu-ți face bine nici prea multă atenție, dar nici să nu fi băgat/ă în seamă deloc. Alege-ți cu grijă mediile în care te învârți pentru a beneficia fix de ceea ce ai nevoie perioada aceasta. În caz contrar, s-ar putea ca emoțiile tale să o ia cu totul razna.

Bani și carieră


Marți și miercuri, Luna se plimbă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să apară, către mijlocul acestei săptămâni, o serie de oportunități pe această parte. Dacă sunt de ordin financiar sau nu, rămâne de văzut, dar cert este că vei întâlni persoane care-ți împărtășesc viziunile, idealurile și ideile de afaceri.

Familie și cuplu


Marți și miercuri, se prea poate ca și viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă. Fie apar persoane noi în anturajul tău, fie intri tu în alte cercuri de prieteni. Oricare ar fi situația, cert este că se întrevede o perioadă bună pentru tine din acest punct de vedere. Caută să te bucuri de aceste prezențe noi în viața ta și vei vedea ce suflu proaspăt vor aduce în viața ta zilele acestea.


BALANTA

Sănătate


Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un sfârșit de săptămână în care pare să nu te mulțumească nimic. Poate că dacă ai aprecia mai mult lucrurile pe care ți le aduce viața, situația ar sta cu totul altfel și nu te-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucură-te de lucrurile mici și va fi bine pentru tine.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci apar oportunități de a te remarca din punct de vedere profesional. Tot de marți începând, Venus se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță șanse de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, spre finele acestei săptămâni, se întrevede o perioadă în care cunoști persoane noi care-ți împărtășesc pasiunile, idealurile și viziunile. Întâlnirea cu aceștia poate fi cu adevărat revelatoare pentru tine, deci caută să petreci timp în compania lor și să-i cunoști mai mult. Îți va face bine acest lucru.


SCORPION


Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un sfârșit de săptămână în care pare să nu te mulțumească nimic. Poate că dacă ai aprecia mai mult lucrurile pe care ți le aduce viața, situația ar sta cu totul altfel și nu te-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucură-te de lucrurile mici și va fi bine pentru tine.

Bani și carieră


Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci apar oportunități de a te remarca din punct de vedere profesional. Tot de marți începând, Venus se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță șanse de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum.

Familie și cuplu


Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, spre finele acestei săptămâni, se întrevede o perioadă în care cunoști persoane noi care-ți împărtășesc pasiunile, idealurile și viziunile. Întâlnirea cu aceștia poate fi cu adevărat revelatoare pentru tine, deci caută să petreci timp în compania lor și să-i cunoști mai mult. Îți va face bine acest lucru.


SAGETATOR

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un sfârșit de săptămână în care pare să nu te mulțumească nimic. Poate că dacă ai aprecia mai mult lucrurile pe care ți le aduce viața, situația ar sta cu totul altfel și nu te-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucură-te de lucrurile mici și va fi bine pentru tine.

Bani și carieră


Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci apar oportunități de a te remarca din punct de vedere profesional. Tot de marți începând, Venus se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță șanse de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum.

Familie și cuplu


Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, spre finele acestei săptămâni, se întrevede o perioadă în care cunoști persoane noi care-ți împărtășesc pasiunile, idealurile și viziunile. Întâlnirea cu aceștia poate fi cu adevărat revelatoare pentru tine, deci caută să petreci timp în compania lor și să-i cunoști mai mult. Îți va face bine acest lucru.


CAPRICORN

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un sfârșit de săptămână în care pare să nu te mulțumească nimic. Poate că dacă ai aprecia mai mult lucrurile pe care ți le aduce viața, situația ar sta cu totul altfel și nu te-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucură-te de lucrurile mici și va fi bine pentru tine.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci apar oportunități de a te remarca din punct de vedere profesional. Tot de marți începând, Venus se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță șanse de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, spre finele acestei săptămâni, se întrevede o perioadă în care cunoști persoane noi care-ți împărtășesc pasiunile, idealurile și viziunile. Întâlnirea cu aceștia poate fi cu adevărat revelatoare pentru tine, deci caută să petreci timp în compania lor și să-i cunoști mai mult. Îți va face bine acest lucru.


VARSATOR

Sănătate


Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că orice discomfort la nivel fizic cu care te-ai putea confrunta spre mijlocul acestei săptămâni are o componentă emoțională destul de puternică. Încearcă să te ții ceva mai tare pe acest plan și vei vedea că nu tot ce simți își va mai pune așa de tare amprenta pe organismal tău.

Bani și carieră


Casa care găzduiește Luna marțea și miercurea acestea mai este cunoscută și drept casa muncii, indiciu cum că cele mai aglomerate și solicitante zile ale acestei săptămâni lucrătoare se întrevăd a fi primele două. Oricare ar fi provocările cu care te confrunți atunci, cert este că le faci față cu bine. Străduiește-te să dai dovadă de multă dedicare, profesionalism, dar și stăpânire de sine.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că se întrevede un sfârșit de săptămână destul de bun pentru a-l petrece cu persoana iubită. Chiar dacă poate ai și alte angajamente sociale, cert este că ți-ai putea face timp și pentru cel drag, dar ține numai de tine acest lucru. Străduiește-te să împaci într-un fel sau altul și capra și varza.


PESTI

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca efortul fizic sau intellectual prea mari să-ți creeze unele probleme. Ideal ar fi să faci în așa fel încât, către finele acestei săptămâni, să nu-ți propui să realizezi prea multe lucruri, mai ales dacă știi că suferi de o afecțiune cardiacă sau de o altă boală pe acest segment.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna joia și vinerea acestea mai patronează și munca, indiciu cum că cele mai aglomerate și solicitante zile lucrătoare ale acestei săptămâni se întrevăd a fi ultimele două. Oricare ar fi situația, cert este că dacă-ți pui mintea să realizezi anumite lucruri, cu siguranță vei reuși să le duci la bun sfârșit. Ttrebuie doar să-ți dorești să atingi aceste obiective importante.

Familie și cuplu

Marți, Venus intră în casa străinătății din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță o perioadă bună pentru nativii/ele implicați/te într-o relație la distanță. Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță momente frumoase alături de persoana iubită cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Bucurați-vă de voi.

Anca Simina Martin

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-11-2017, 10:59 PM
Post: #1005
RE: Horoscop saptamanal
11-17 Noiembrie 2017

BERBEC

Pe 11 noiembrie, nativii vor găsi mereu un prilej să se impună în faţa copiilor sau a celor dragi, între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări legate de activitatea curentă care impun atenţie, efort de concentrare şi hărnicie. Discrete tulburări digestive pe fond neuro-vegetativ. Intre 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, răstimp al disensiunilor în familie. Frecvente contradicţii între asociaţi. Berbecii vor avea tendinţa să reacţioneze energic, uneori chiar brutal. Evoluţie neprevăzută în cazul unor litigii: nativii vor avea iniţiative surprinzătoare. Uneori, presiunile profesiei sau ale funcţiei vor fi motivul ieşirilor lor temperamentale. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, accent major pus pe aspectele materiale, patrimoniale sau băneşti, în care sunt implicate şi alte persoane de a căror voinţă sau capacitate de decizie depinde rezolvarea lor (ajutoare, burse, împrumuturi, acte de donaţie, testamente). Moment dificil de înţeles în esenţa lui, care va împinge evoluţia evenimentelor din acest sector spre o etapă nouă, dar care, nu întotdeauna, va fi cea indicată de urmat, mai ales dacă va fi vorba de asumarea unor riscuri, de eludarea unei (unor) legi sau principii morale ori de ignorarea pericolelor ce ar decurge de aici. O întâmplare importantă ar putea avea loc pe 17 noiembrie cu consecinţe financiare. Va continua relaţia armonică între Uranus (în Berbec) şi Saturn (în Săgetător), dându-le Berbecilor posibilitatea să-şi schimbe viaţa, să ia hotărâri surprinzătoare, să- şi consolideze un plan major, dar care le va impune schimbarea stilului de viaţă sau opţiunile fundamentale. Activitate mentală intensă, care îi poate conduce la limpeziri, dar şi la transformări de conştiinţă. Mobilitate spirituală, disponibilitate spre însuşirea unor noţiuni noi, moderne. Relaţii bune cu străinătatea; posibile scurte deplasări dincolo de graniţă.


TAUR

Pe 11 noiembrie, posibile situaţii în care nativii vor trebui să-şi afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-şi apere statutul de autoritate în sânul familiei. în cazul în care relaţiile dintre soţi se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenţia unui membru de familie respectat. Intre 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simţi nevoia să facă ordine în relaţiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorinţele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfăţul şi exagerările acelora. Răbdare şi metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârşit, mai ales dacă este vorba de activităţi din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a şlefui un produs, o creaţie. Intre 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul muncă, să fie tevatură mare: discuţii, situaţii critice, revolteale colegilor, nemulţumiri personale afirmate răspicat. în planul sănătăţii, motive de enervare, de dezechilibru interior, cu efecte organice imediate (crampe, dureri,spasme, stări congestive). între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a Vll-a poate complică viaţa în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuţiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica şi bloca orice tentativă de a fi păcăliţi sau trădaţi. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese şi litigii, unde se identifică posibile agravări ale situaţiei pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocaţi: risc de manipulare vicioasă a actelor şi documentelor în cazul unei anchete.


GEMENI

Pe 11 noiembrie, posibile situaţii în care nativii vor trebui să-şi afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-şi apere statutul de autoritate în sânul familiei. în cazul în care relaţiile dintre soţi se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenţia unui membru de familie respectat. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simţi nevoia să facă ordine în relaţiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorinţele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfăţul şi exagerările acelora. Răbdare şi metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârşit, mai ales dacă este vorba de activităţi din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a şlefui un produs, o creaţie. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul muncă, să fie tevatură mare: discuţii, situaţii critice, revolteale colegilor, nemulţumiri personale afirmate răspicat. în planul sănătăţii, motive de enervare, de dezechilibru interior, cu efecte organice imediate (crampe, dureri,spasme, stări congestive). între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a Vll-a poate complică viaţa în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuţiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica şi bloca orice tentativă de a fi păcăliţi sau trădaţi. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese şi litigii, unde se identifică posibile agravări ale situaţiei pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocaţi: risc de manipulare vicioasă a actelor şi documentelor în cazul unei anchete.


RAC
Pe 11 noiembrie, posibile situaţii în care nativii vor trebui să-şi afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-şi apere statutul de autoritate în sânul familiei. în cazul în care relaţiile dintre soţi se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenţia unui membru de familie respectat. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simţi nevoia să facă ordine în relaţiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă. Uneori, dorinţele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfăţul şi exagerările acelora. Răbdare şi metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârşit, mai ales dacă este vorba de activităţi din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a şlefui un produs, o creaţie. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, este posibil ca, la locul muncă, să fie tevatură mare: discuţii, situaţii critice, revolteale colegilor, nemulţumiri personale afirmate răspicat. în planul sănătăţii, motive de enervare, de dezechilibru interior, cu efecte organice imediate (crampe, dureri,spasme, stări congestive). între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, încărcătura astrală majoră pe casa a Vll-a poate complică viaţa în doi, parteneriatele, asocierile, negocierea contractelor, discuţiile preliminare într-un sector de activitate. Nativii trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a identifica şi bloca orice tentativă de a fi păcăliţi sau trădaţi. Un context vulnerabil va fi cel legat de procese şi litigii, unde se identifică posibile agravări ale situaţiei pe fondul unor nereguli, manevre ascunse, abandonări ale împricinatului de către martori sau avocaţi: risc de manipulare vicioasă a actelor şi documentelor în cazul unei anchete.


LEU
Pe 11 noiembrie, perioadă plină de energie, în care nativii vor simţi o motivaţie specială ca să se pună pe treabă, să înceapă un proiect, pentru care, până acum, nu aveau suficientă încredere sau mijloacele materiale necesare ori nu se iviseră împrejurările favorabile. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, nevoia de a-şi revizui viaţa materială prin stabilirea altor priorităţi. Atenţie la perspectiva de a trece prin momente în care nu vor avea aceeaşi disponibilitate bănească şi care este prefigurată de informaţii alarmante. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, deplasări, unele ivite pe ultima sută de metri, altele asociate cu discuţii la tot pasul. Nu plecaţi la drum sau nu vă deplasaţi, chiar pe distanţe mici, cu maşini vechi, uzate sau cu şoferi care nu vă inspiră încredere.
Combativitatea şi tendinţa de a “spune lucrurilor pe nume” nu va fi cea mai bună soluţie pentru a reglementa ce va ce vă deranjează. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, dinspre familie pot veni informaţii neplăcute, unei rude i se poate întâmpla ceva ce vă angajează prin nevoia de a-i acorda ajutor, susţinere, participare afectivă sau prin complicarea programului de viaţă şi nevoia de a contramanda o activitate. Posibilă avarie în casă, gospodărie din cauze externe (condiţii meteo, accidente). Seara zilei de 17 şi apoi întreaga zi de 18 noiembrie poate fi răstimpul în care nativii vor avea sentimentul că sunt la răscruce, că trebuie să ia o decizie importantă, că, atunci, se decide viaţa lor. Segmentul muncii începe să scârţâie sau îi pune pe nativi pe gânduri cu privire la corecta şi avantajoasa desfăşurare a activităţii profesionale. întreaga săptămână este bună pentru cei care desfăşoară activităţi sportive (succes, premii, medalii) sau de prezentare în faţa publicului în varii ipostaze (spectacole, concerte, conferinţe, interviuri).


FECIOARA
Pe 11 noiembrie, posibile frământări interioare provocate de nevoia de a lua atitudine faţă de un eveniment, de o afirmaţie, de comportamentul unei persoane. Va fi nevoie de precauţie şi de multă diplomaţie, care îi va obliga pe nativi să analizeze toate variantele; vor reuşi cei care au o anumită experienţă de viaţă, o educaţie şi o înţelegere superioare. Nu recurgeţi la artificii: păziţi-vă de tentaţia de a deforma adevărul. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Fecioarele vor fi în formă, acţionând în stilul lor: cu calm, cu metodă, cu răbdare, cu atenţie, cu responsabilitate, ţinându-şi în frâu pasiunile şi trăirile subiective. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, nativii vor depune eforturi pentru a câştiga hani, vor munci, vor colabora, vor face demersuri pentru un mai bun plasament al forţei şi capacităţii lor de muncă, vor provoca discuţii pe teme salariale. Unele propuneri vor fi acceptate după 18 noiembrie. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, casa a lll-a a comunicării va sta sub semnul celor patru planete în tranzit prin Scorpion, care vor da tuturor tipurilor de relaţie cu informaţiile sau veştile vehiculate conotaţii vulnerabile prin lipsa lor de onestitate şi veritate şi îi vor pune pe nativi într-o situaţie proastă, dacă aceştia nu le vor verifica temeinic. în spatele multor astfel de ştiri poate sta o provocare dinainte ticluită: dorinţa de a induce în eroare, de a ascunde adevărul, de a-i face pe nativi să “muşte momeala” unei dezinformări. Risc de nereguli (organizatorice) păgubitoare în cazul participării la un examen. Pentru unele persoane, s-ar putea pune, întreaga săptămână, problema rezolvării pe cale oficială a unor chestiuni administrative, legale sau juridice legate de casă, un teren, un aspect patrimonial. Răceală; indiferenţă sau refuz al sentimentelor care abat atenţia nativilor de la chestiunile importante.


BALANTA
Pe 11 noiembrie,întâlnirile cu prietenii pot fi “zgâriate” de interesele sau de discuţiile legate de bani. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, dorinţă intensă de a se calma, de a-şi găsi echilibrul interior prin identificarea cauzelor şi direcţiilor spre care se îndreaptă unele evenimente care, pentru moment, ridică semne de întrebare sau în legătură cu temeiul informaţiilor pe care nu ştiu cum să le interpreteze, între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, nativii se vor echilibra organic, fizic şi psihic sau vor iniţia întâlniri menite să lămurească relaţiile parteneriale. Totuşi,latura subiectivă nu va dispărea din felul în care se vor raporta la oameni şi faptele lor. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, casa banilor câştigaţi din muncă va fi pusă la încercare din greu, din varii direcţii: informaţii destabilizatoare, ostilitatea familiei sau imposibilitatea rudelor de a-i ajuta pe nativi sau chiar pretenţiile ridicate de aceştia cu privire la susţinerea lor financiară de către Balanţe, confuziile născute la locul de muncă din aplicarea abuzivă/incorectă a unei măsuri economice sau dintr-o situaţie precară la locul de muncă (insolvenţă, faliment, sechestru asigurător, popriri pe conturi, etc.). Apropiata fază de Lună Nouă poate atrage intrarea într-un nou regim sau sistem de plată în dezavantajul nativilor. îngrijorarea va fi trăită la cote mari. Consultări pe teme de legislaţie cu privire la clauzele unui contract pe care nu le mai pot accepta sau pe care nu le mai pot onora, precum şi discuţiile concrete referitoare la schimbarea datelor esenţiale ale unui contract (parteneriat) pe termen lung. întreaga săptămână, Balanţele se vor confrunta cu tendinţe ostile lor, venite din medii diferite de viaţă şi integrare socială. în funcţie de vârstă, experienţă şi motiv al provocării, Balanţele pot trece prin momente de îndoială şi nesiguranţă.


SCORPION

Pe 11 noiembrie, nevoia de a fi la înălţimea evenimentelor.
Scorpionii vor înţelege că este vorba de o provocare şi se vor mobiliza pentru a face o impresie frumoasă, pentru a convinge auditoriul/publicul/comisia, pentru a-şi impune stilul sau viziunea asupra unor evenimente asupra cărora se pronunţă, în cunoştinţă de cauză şi cu mare abilitate sau cu o admirabilă măiestrie a discursului şi argumentaţiei. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, dorinţa de a stabiliza nişte relaţii utile ori de a face cunoştinţă cu acele persoane de care, pentru moment, nativul are nevoie în demersurile sale, mai mult ca aliaţi decât ca “prieteni de suflet”. Acelaşi pragmatism şi aceeaşi afectivitate scăzută vor domina şi relaţiile (sau reacţiile!) sentimentale. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, amalgam de stări de spirit: indiferenţă sau ambalare, enervare sau temperare, activism sau inerţie, dorinţă de a se odihni sau dorinţă de a fi activ şi de a controla totul. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, perioadă de mare încărcare energetică. Cei doi Benefici, în conjuncţie pe 13 noiembrie la grad fix!, vor lucra în avantajul nativilor şi, împreună cu Soarele şi Luna, vor alcătui pe 18 noiembrie faza de Lună Nouă în Scorpion, le vor da nativilor vocaţia de a trăi momente importante şi îi vor obliga să ia decizii cu privire la viaţa, familia şi cariera lor.întreaga săptămână se pot manifesta tulburări la nivelul conştiinţei şi al logicii prin amestecul derutant al lucrurilor care se petrec altfel decât estimau ei sau prin impactul nesperat de mare al deciziilor lor asupra vieţii publice, sociale, profesionale, care stârnesc controverse şi nasc ostilităţi. Este de reţinut şi de speculat momentul special al conjuncţiei Jupiter/Venus în Scorpion, care le poate deschide nebănuite căi de acţiune, de salvare sau de izbândă.


SAGETATOR
Pe 11 noiembrie, premise importante resimţite de nativi, mai direct ori mai discret: opţiunile fundamentale, de crez, de conştiinţă, de convingeri superioare, se vor afla la o răscruce de drumuri. în perspectiva următoarelor zile şi săptămâni, Săgetătorii vor trebui să-şi ia inima-n dinţi şi să renunţe la unele, să le reformuleze, drastic, pe altele ori să le accepte pe cele noi, în conformitate cu etapa de viaţă în care se află. Intre 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Săgetătorii vor identifica sectoarele sociale şi profesionale pe care trebuie să le consolideze şi asupra cărora să vegheze pentru a nu se deteriora. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, unele persoane născute în acest semn s-ar putea afla în mijlocul unor discuţii aprinse: li se pot cere explicaţii, pot fi certate, criticate. Uneori, poate fi vorba de afirmaţii nefondate, rostite la întâmplare, alteori poate exista un temei în chiar comportamentul nativilor: într-o a treia variantă, ei ar putea fi somaţi să-şi precizeze oficial părerea faţă de o situaţie cu care se confruntă grupul de cunoştinţe din care face parte nativul şi cu care acesta se identifică sau prin intermediul căruia se legitimează şi să-şi declare apartenenţa la una sau la alta dintre soluţiile preconizate. Posibile tulburări afective, care-i pot face să se comporte straniu, să spună lucruri ciudate, în care nici ei nu cred. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, fond psihic încărcat de regrete, remuşcări şi rememorări ale unor întâmplări neplăcute din trecut sau de dată recentă. Situaţia va evolua crescendo spre 18 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, care ar putea declanşa o revoltă sufletească, suficient de puternică încât să le schimbe viziunea asupra unei stări de fapt şi să le furnizeze argumentele necesare pentru a opera o schimbare bruscă şi radicală, mai întâi în plan sufletesc şi mai târziu în plan relaţional.


CAPRICORN
Pe 11 noiembrie, preocupări de natură materială sau patrimonială, abordate cu orgoliu, patos sau vanitate, fără disponibilitatea de a face concesii. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări care gravitează în jurul noţiunii de ordine: în idei, în dorinţe, în vise, în concepţii, în proiecte. Mici dezamăgiri, întârzieri sau neconcordanţe într-o direcţie de activitate care îi obligă să-şi revizuiască strategia, atitudinea sau conduita. Renunţări, pe ultima sută de metri a pregătirilor, la o excursie, la o deplasare cu scop precis. Dacă totuşi, se pleacă la drum, nu este exclus ca nativii să fie dezamăgiţi de ceea ce vor găsi la destinaţia promisă sau de ceea ce vor păţi în timpul călătoriei. Moment delicat, mai puţin prielnic pentru cei care vor susţine examene, teste şi verificări ale cunoştinţelor din cauza neşansei de a înţelege greşit subiectul, de a da o interpretare eronată, fantezistă problemei. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, premise destul de dure, puse categoric din punct de vedere astral, care pot “lovi”, de la caz la caz, fie cariera, fie familia din care face parte, fie patrimoniul, averea, statutul locativ. Situaţia devine stringentă socio-profesional spre 17,18, 19 noiembrie a.c. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, moment special în relaţia cu unul sau mai mulţi prieteni din grupul din care face parte nativul. Problema se va pune tranşant: fie nativul rămâne alături de aceia, acceptând un compromis sau fiind redus la tăcere, fie pleacă, asumându-şi un conflict deschis, cu multe răbufniri temperamentale. Evenimentele vor continua şi după ce se va produce faza de Luna Nouă din 18 noiembrie, concretizarea lor fiind o chestiune de conjunctură, de moment, şi nu de fond al problemei. Capricornii mai au la dispoziţie o săptămână favorabilă adoptării unor măsuri importante, ce privesc stabilitatea lor materială.


VARSATOR

Pe 11 noiembrie, nu evenimentele concrete vor da nota esenţială a momentului, ci interesul şi preocuparea ori chiar concentrarea pe chestiunile de “destin”, privitoare la “Sensul vieţii”
(Nodul Nord al Lunii), legat de relaţiile parteneriale şi la “Pedeapsa (sau suferinţa) în viaţă”, (Nodul Sud al Lunii) legat de evoluţia fiecărui nativ în parte. Nu toţi Vărsătorii vor fi angajaţi în aceste transformări, pe care specialiştii în esoterism le denumesc karmice. Ele vor fi amplificate şi vor căpăta o alură dramatică în cazul persoanelor aflate în preajma vârstei de 40-42 de ani care sunt nemulţumite de ce le-a oferit viaţa până acum sau de ceea ce au făcut ei pentru propriul lor destin, de unde şi întrebările răscolitoare. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, îndoieli şi nesiguranţă cu privire la felul în care ar trebui să rezolve o jenă financiară. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie: alt capitol de viaţă, alt motiv de stres, poate chiar de conflict exterior, născut din felul în care reacţionează un nativ la chestiunile ce ţin de meserie, de conştiinţă, de dialog public, de atitudine sau de angajare a responsabilităţii. Nota generală este de exprimare extravagantă, de comportament excentric, de reacţii contestate de public sau respinse de cunoscuţi. Intre 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, perioadă trăită intens, ca un marş printre pericole şi provocări, presărat cu succese, cu retrageri strategice, dar şi cu înfrângeri. Vărsătorii pot avea parte de succes “prin umbră” sau de umbrire a succesului. Cei puternici pot învinge prin superioritatea mentală care le va permite specularea inteligentă a unui moment sau a unui context. în aceste momente, ar fi utilă consultarea cu un personaj matur (mai în vârstă decât nativul), cu o structură mentală şi sufletească stabilă, echilibrată şi cu o largă cunoaştere a vieţii.


PESTI
Pe 11 noiembrie, muncă multă, efort de afirmare prin intermediul sarcinilor de serviciu, care îi pot atrage nativului laude şi apreciere. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, Peştii vor fi preocupaţi de chestiunile de detaliu care alcătuiesc baza unei viitoare colaborări sau integrări într-un colectiv ce lucrează la un proiect comun, indiferent de natura plăţii sau a recompensei materiale sau morale. Ar fi bine să nu se entuziasmeze în faţa aparenţelor şi să nu se lase cuceriţi de cuvintele frumoase care construiesc o perspectivă “roz”. Concesiile şi firea lor înţelegătoare îi pot face să treacă cu vederea aspecte care mai târziu, când se vor transforma în piedici serioase în calea activităţii lor, se va dovedi că nu au fost simple “detalii”, între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, întâmplări
ciudate care gravitează în jurul unor sume de bani în posesia cărora nativul trebuie să intre şi care se loveşte de tot felul de impedimente. Peştii mai pot primi bani ca formă de recompensare a activităţilor ocazionale, de reprezentare sau onorifice (premii, stipendii, indemnizaţii, onorarii). între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, casa reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă va avea multă “apă la moară”, permiţându-le acestor nativi să se reechilibreze energetic, trupeşte şi sufleteşte. Totuşi, etapa este cam încărcată chiar şi pentru ei, mai ales că se îndreaptă, spre faza Lunii Noi în Scorpion, din 18 noiembrie, ceea ce îi solicită din plin, ba chiar îi şi supune unor teste care îi vor găsi, pe unii, maturi şi pregătiţi, iar pe alţii prea “cruzi” şi lipsiţi de experienţa de viaţă necesară pentru a înţelege ce li se întâmplă şi ce decizii trebuie să ia. Totuşi, cei mai mulţi vor visa frumos, vor fi sensibili, telepaţi, intuitivi şi sensibili, vădind excepţionale capacităţi de exprimare în plan artistic, cultural, creativ şi interpretativ.


http://www.horoscop-urania.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-13-2017, 11:31 AM
Post: #1006
RE: Horoscop saptamanal
13 - 19 noiembrie 2017

BERBEC

O săptămână foarte importantă la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu alții. Este posibil să te desprinzi din unele parteneriate, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie o relație de colaborare profesională. Se recomandă prudență, pentru că vor intra în discuție partajele specifice unui divorț, moștenirile, datoriile comune cu ceilalți. Predomină senzația că toată lumea este împotriva ta, însă pe undeva și tu ai contribuția ta la situația în care te afli. Se conturează o nouă etapă financiară, în sensul că vei beneficia de venituri suplimentare și de ajutoare substanțiale din partea altora.


TAUR
Mediul de lucru de la locul de muncă este foarte animat și punctat cu note conflictuale. Fii prudent în relațiile colegiale, pentru că există riscul să te implici în controverse gratuite. Ocupă-te numai de îndatoririle tale și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așadar îngrijește-te pe îndelte. Relațiile parteneriale intră într-o nouă etapă. Este rost de revigorări în relația matrimonială veche, de o relație nouă de cuplu, de apariția unor oferte de colaborare profesională. Accentul cade pe segmentul profesional, asta însemnând că în mod special în câmpul muncii sunt probabile noutăți spectaculoase. Prudență și discernământ!


GEMENI

Mediul domestic și relațiile cu membrii familiei îți deschid săptămâna. Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană. Fie la serviciu se aranjează lucrurile și vei avea suficient timp și pentru tine personal, treburile profesionale mergând foarte bine în continuare, fie sănătatea se îmbunătăște vizibil și în consecință vei putea desfășura activități recreative de anvergură. Singurele umbre vin dispre segmentul amoros, în sensul că persoana iubită sau copiii îți pot reproșa diverse. Fii prudent, pentru că tu fiind acum foarte implicat la serviciu, cei dragi se pot supăra. Noutăți spectaculoase atât în privința sănătății, cât și în câmpul muncii.


RAC
În prima parte a săptămânii ai multe treburi de făcut acasă. Este nevoie de reparații curente, mai ales la instalațiile de aer, de gaze și de foc. Apelează la ajutorul specialiștilor pentru orice defecțiune sau informație de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți sau întreține condițiile din spațiul locativ. Relațiile cu membrii familiei se remarcă prin discuții aprinse. Se recomandă prudență, răbdare, tolereanță, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Ceva din segmentul amoros sau din relațiile tale cu copiii deranjează pe membrii familiei sau pe rude. Noutăți spectaculoase în relațiile de iubire. Posibil apariția unui copil sau planuri în acest sens.


LEU
Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă întrucât sunt șanse să folosește prea mult sarcasmul. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale și foarte ușor se pot destrăma cele fragile. Este bine să te îndepărtezi din interacțiunile care s-au dovedit clar neprofitabile. Segmentul familial și domestic intră într-o nouă etapă. Schimbări în mediul familial, vânzări și achizționări de bunuri casnice schimbarea domiciliului, întemeierea unei familii, apariția unor noi membrii în familie. Fii prudent în privința sănătății și a mediului de lucru de la serviciu.


FECIOARA

Ești pus pe fapte mari în această săptămână, pentru că primești energie astrală din belșug. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și orientează-te numai spre oameni de bună calitate. Prudență în privința cheltuielilor, pentru că tentația investițiilor nefondate este mare și dificil de contracarat. Foarte interesante și benefice sunt interacțiunile cu persoanele din anturajul apropiat. Dialoguri fructuoase schimb de informații deosebite și utile, călătorii pe distanțe scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Succesul te însoțește în permanență. Notează ideile din aceste zile, pentru că sunt spectaculoase și de viitor.


BALANTA
Stările tale de spirit sunt foarte oscilante zilele acestea. Ești pornit împotriva tuturor, astfel că nimeni și nimic nu îți poate intra în voie atât de ușor. Depune eforturi conștiente să te înțelegi atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți, deoarece există riscul să distrugi relații și situații benefice care ar trebui păstrate. Financiar se conturează noutăți. Se deschide un nou capitol în care ți se modifică substanțial veniturile și posibilitățile de a obține bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională desfășurată în cadru oficial la un loc de muncă. Totodată apare și tantația investițiilor pe termen lung. Prudență și răbdare!


SCORPION
Dialogurile cu prietenii te ajută să-ți lămurești aspectele profesionale care au dus la restricțiile financiare din ultima vreme. Cu toate că ești plin de energie, dornic de a-ți schimba radical viața pe toate planurile, ceva te ține pe loc. Există în preajma ta conflicte ascunse, atât în mediul familial, în relațiile cu persoanele apropiate, cât și în mediul socio-profesional în care activezi. Evită să-ți divulgi intențiile, planurile de viitor și mai ales opiniile personale! Unii îți pot pune etichete neconforme cu realitatea și de aici un șir lung de situații neplăcute. Ai nevoie de odihnă, de plimbări ușoare în aer liber și de un program cotidian complet reformulat.


SAGETATOR
Relațiile cu prietenii și cu persoanele din mediul socio-profesional în care activezi sunt foarte active prin discuții aprinse și prin acțiuni comune de anvergură. Oricât ai fi de atent la vorbele și gesturile acestor persoane există ceva ascuns, pe care îl simți, dar nu-l poți depista deocamdată. De aceea, ferește-te de acest anturaj, evită polemicile, contradicțiile și îndepărtează-te de oamenii care te provoacă nepermis de mult. În a doua parte a săptămânii se pot evidenția afecțiuni ale sistemului uro-genital și ale gâtului, dar și un soi de oboseală. Odihnește-te conștient și la nevoie apelează la sfatul specialiștilor în sănătate.


CAPRICORN

O săptămână în care ești foarte activ în plan profesional, mai ales că provocările vin dinspre șefi sau colegi de muncă. Discuții aprinse pe teme profesionale, reuniuni la vârf cu oameni importanți, turnuri spectaculoase de situații la locul de muncă. Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea vreunei autorități. Este mai dificil, deocamdată, să respecți sau să susții regulile, părerile, sfaturile șefilor, dar cu puțin efort și bunăvoință ai reuși foarte bine să te stecori printre evenimentele acestor zile. Relațiile cu prietenii sunt deosebite. Se conturază relații noi, foarte importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională pe termen lung.


VARSATOR

Gândurile și chiar faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung în această săptămână. Se recomandă prudență, întrucât pot apărea diverse piedici în a-ți realiza planurile în sensurile dorite. Felul în care vorbești îi poate deranja pe ceilalți, deoarece, fără să-ți dai seama folosești note sarcastice în dialogurile tale. În plan socio-profesional se deschide o nouă etapă benefică. Ești bine susținut de către șefi și autorități, îți sunt apreciate eforturile și meritele, fiind rost de a obține o funcție de conducere sau măcar un post important în cadrul unui grup de lucru. Dar, asumă-ți numai responsabilitățile pe care le poți duce la bun sfârșit.


PESTI
Cheltuieli majore pe taxe, facturi, investiții pe termen lung! Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice, doar de dragul celorlalți. Unii chiar au intenția foarte clară de a profita de pe urma veniturilor sau agoniselii tale. Relațiile cu străinătatea se îmbunătățesc vizibil, fiind rost de a călători în ținuturi îndepărtate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Pe de altă parte sunt zile excelente pentru a-ți remodela filozofa de viață și a-ți reconstrui sistemul valorilor morale și spirituale.

http://www.astrocafe.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-14-2017, 01:15 PM
Post: #1007
RE: Horoscop saptamanal
13-19 noiembrie 2017


Ideea astrologică de bază a săptămânii

Evenimentul astrologic care iese în evidență săptămâna aceasta este aspectul de Lună Nouă din semnul Scorpionului care se perfectează sâmbătă. Prin intermediul acestei configurații astrale, se deschide un nou capitol în viețile noastre în care meditația și introspecția se pot dovedi aliați de nădejde, cu atât mai mult dacă trecem prin evenimente cu impact emoțional destul de puternic.

Anca Simina Martin


BERBEC

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că se anunță o săptămână în care pot avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Depinde doar de tine să rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți și să faci față cu grație acestor provocări pe care ți le scot în cale astrele. Poți învăța multe despre limitele tale perioada aceasta.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și finanțele și bunurile deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri, iar ceea ce-ți transmite această lunație este faptul că se cere o schimbare de proporție în gestionarea și felul în care vă folosiți de aceste lucruri avute la comun. Mai multă rigoare și o comunicare mai bună vă pot ajuta să evitați conflictele.

Familie și cuplu

Pe fondul Lunii Noi de sâmbătă, s-ar putea crea o tensiune în viața ta de cuplu. Dacă ajungeți să stați pe un butoi cu pulbere săptămâna aceasta, poate ar fi cazul să vă deschideți sufletele și să vă spuneți unul altuia păsul. În felul acesta, se creează o conexiune mai profundă între voi și nu riscați să se lase cu dispute. Atâta timp cât luați măsuri la timpul potrivit, totul va decurge bine.


TAUR

Sănătate

Marți și miercuri, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce arată că spre mijlocul acestei săptămâni, ar fi de dorit să fii ceva mai atent/ă din acest punct de vedere. Ideal ar fi să dai dovadă de echilibru în toate și să nu exagerezi deloc. În caz contrar, s-ar putea să te trezești cu tot felul de neplăceri de ordin medical. Caută să te controlezi și va fi bine.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, motiv pentru care ar trebui să le acorzi o atenție specială săptămâna aceasta. Acum ar fi momentul potrivit să porți discuții în vederea legării unor parteneriate întrucât astrele sunt de partea ta. Așteaptă-te totuși ca acestea să te schimbe într-un fel.

Familie și cuplu


Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și viața de cuplu, indiciu cum că-i vei resimți efectele și pe plan sentimental. Acest eveniment astral poate indica începutul unei frumoase povești de dragoste în cazul unora dintre nativii acestei zodii. Cei care sunt implicați deja într-o relație pot simți o binevenită revigorare a acestui sector de viață. Lucrurile se mișcă.


GEMENI

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție acestui sector de viață. Acum ar fi momentul să faci schimbări de substanță în stilul tău de viață și alimentație, dar de care să te poți ține un timp îndelungat. Beneficiile vor apărea cât de curând atâta timp cât te ții de ajustări.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai face referire și la sectorul profesional, indiciu cum că te așteaptă o săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă și nu-i exclus să fii adus/ă la pragul ultimelor puteri. Așadar, ceea ce trebuie să dovedești zilele acestea este faptul că dispui de determinarea și stăpânirea de sine necesare pentru a face față oricăror greutăți care se ivesc.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că puținul timp liber de care dispui către mijlocul acestei săptămâni ar trebui să-l dedici celor mici ai tăi și/sau persoanei iubite. Doar în acest fel reușiți să recuperați acele momente pe care le-ați fi putut petrece împreună dacă n-ar fi trebuit să stai peste program la locul de muncă.


RAC

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție acestui sector de viață. Acum ar fi momentul să faci schimbări de substanță în stilul tău de viață și alimentație, dar de care să te poți ține un timp îndelungat. Beneficiile vor apărea cât de curând atâta timp cât te ții de ajustări.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai face referire și la sectorul profesional, indiciu cum că te așteaptă o săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă și nu-i exclus să fii adus/ă la pragul ultimelor puteri. Așadar, ceea ce trebuie să dovedești zilele acestea este faptul că dispui de determinarea și stăpânirea de sine necesare pentru a face față oricăror greutăți care se ivesc.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că puținul timp liber de care dispui către mijlocul acestei săptămâni ar trebui să-l dedici celor mici ai tăi și/sau persoanei iubite. Doar în acest fel reușiți să recuperați acele momente pe care le-ați fi putut petrece împreună dacă n-ar fi trebuit să stai peste program la locul de muncă.


LEU

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că, pentru a dobândi mult râvnita pace interioară, s-ar preta să pui punct unor conflicte din copilări și/sau avut în raport cu părinții pentru a merge mai departe. Chiar dacă crezi că rănile s-au vindecat, șansele sunt mari să fie tot acolo. Depinde de tine să faci primul pas în acest sens.

Bani și carieră

În cursul sau în jurul zilei de luni, se prea poate să nu te poți împărți echitabil între carieră și familie, indiciu cum că s-a putea să-ți atragi avertismente din partea superiorilor dacă nu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu. Străduiește-te să nu neglijezi domeniul profesional, chiar dacă se întâmple multe în celelalte sectoare ale vieții tale. Prioritizează-ți treburile.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă îți atrage atenția asupra faptului că trebuie să se schimbe ceva în relația ta cu părinții. Dacă au rămas chesiuni sensibile nediscutate, acum ar fi momentul să le aduci pe tapet și să faci ceva în această privință. Atmosfera dintre voi se poate îmbunătăți considerabil dacă iei atitudine și spui lucrurilor pe nume. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera cândva.


FECIOARA

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa comunicării don horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul apropiaților te va ajuta să-ți dai seama ce anume ar trebui să schimbi la tine pentru a te apropia mai mult de adevăratul tău potențial. Atâta timp cât știi cum să primești criticile fără să te lezezi, vei avea multe de câștigat pe viitor. Folosește-te de ele constructiv.

Bani și carieră

Pe fondul Lunii Noi de sâmbătă, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, fapt pentru care reușești să-ți exprimi ideile și opiniile într-un fel care-i ajută pe cei cu care lucrezi să-și dea seama cum anume gândești. Acum este momentul potrivit să mergi la interviuri de angajare, să iei cuvântul în ședințe sau să porți negocieri în vederea unei colaborări.

Familie și cuplu


Luna Nouă de sâmbătă indică faptul că se cere o schimbare în relația ta cu apropiații, dar mai ales cu rudele apropiate ca frații, surorile, verii și verișoarele. Poate n-ar strica să-ți manifești mai mult trăirile pentru a evita situațiile în care izbucnești și spui ori faci lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu. Ai mult de câștigat dacă vorbești la timp despre ceea ce te supără la ceilalți.


BALANTA

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa comunicării don horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul apropiaților te va ajuta să-ți dai seama ce anume ar trebui să schimbi la tine pentru a te apropia mai mult de adevăratul tău potențial. Atâta timp cât știi cum să primești criticile fără să te lezezi, vei avea multe de câștigat pe viitor. Folosește-te de ele constructiv.

Bani și carieră

Pe fondul Lunii Noi de sâmbătă, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, fapt pentru care reușești să-ți exprimi ideile și opiniile într-un fel care-i ajută pe cei cu care lucrezi să-și dea seama cum anume gândești. Acum este momentul potrivit să mergi la interviuri de angajare, să iei cuvântul în ședințe sau să porți negocieri în vederea unei colaborări.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă indică faptul că se cere o schimbare în relația ta cu apropiații, dar mai ales cu rudele apropiate ca frații, surorile, verii și verișoarele. Poate n-ar strica să-ți manifești mai mult trăirile pentru a evita situațiile în care izbucnești și spui ori faci lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu. Ai mult de câștigat dacă vorbești la timp despre ceea ce te supără la ceilalți.


SCORPION


Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează tocmai în casa vitalității tale, indiciu cum că vei simți influența acestui eveniment astral în ceea ce privește nivelul tău de energie. Dacă în ultima vreme forțele tale nu s-au aflat la cotele obișnuite, s-ar putea ca-n zilele ce urmează să revină la ceea ce au fost odinioară. Totuși, încearcă să nu te supui unor activități mult prea solicitante.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă îți conferă încredere de sine și carismă, fapt pentru care poți avea de câștigat la serviciu, cu atât mai mult dacă activitatea ta se bazează pe interacțiunea cu ceilalți. Iată un prilej mai mult decât potrivit să-ți dai întâlniri cu potențiali noi colaboratori sau clienți. S-ar putea lega parteneriate fructoase dacă știi cum să-ți pui în valoarea calitățile și experiența.

Familie și cuplu


Luna Nouă de sâmbătă te-ar putea face mai atrăgător/oare în fața celorlalți, deci nu te mira dacă numărul admiratorilor tăi ar putea crește destul de mult zilele acestea. Acest lucru ar putea constitui o problemă dacă te afli într-o relație cu o persoană care lasă gelozia și posesivitatea să pună stăpânire pe ea. În rest, faptul că ești dorit/ă, te-ar putea ajuta să-ți recucerești partenerul.


SAGETATOR


Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează tocmai în casa vitalității tale, indiciu cum că vei simți influența acestui eveniment astral în ceea ce privește nivelul tău de energie. Dacă în ultima vreme forțele tale nu s-au aflat la cotele obișnuite, s-ar putea ca-n zilele ce urmează să revină la ceea ce au fost odinioară. Totuși, încearcă să nu te supui unor activități mult prea solicitante.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă îți conferă încredere de sine și carismă, fapt pentru care poți avea de câștigat la serviciu, cu atât mai mult dacă activitatea ta se bazează pe interacțiunea cu ceilalți. Iată un prilej mai mult decât potrivit să-ți dai întâlniri cu potențiali noi colaboratori sau clienți. S-ar putea lega parteneriate fructoase dacă știi cum să-ți pui în valoarea calitățile și experiența.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă te-ar putea face mai atrăgător/oare în fața celorlalți, deci nu te mira dacă numărul admiratorilor tăi ar putea crește destul de mult zilele acestea. Acest lucru ar putea constitui o problemă dacă te afli într-o relație cu o persoană care lasă gelozia și posesivitatea să pună stăpânire pe ea. În rest, faptul că ești dorit/ă, te-ar putea ajuta să-ți recucerești partenerul.


CAPRICORN

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere emoțional este din pricina faptului că lași prejudecățile și preconcepțiile să-ți dicteze deciziile. Caută să faci în așa fel încât să te deschizi la nou și să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Este în puterea ta să faci asta.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, indiciu cum că săptămâna aceasta s-ar dori să te concentrezi pe aceste aspecte. Acestea ar putea înregistra un progres spectaculos dacă le acorzi mai mult din energia, timpul și resursele tale. Prietenii se pot dovedi consilieri de nădejde în această privință.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă ar putea aduce un suflu proaspăt în viața ta socială, indiferent dacă apar fețe noi în anturajele pe care le frecventezi deja ori tu ești cel/a care pătrunde într-un alt cerc de persoane. Oricare ar fi situația, cert este că întâlnești oameni care îți împărtășesc viziunile și idealurile, motiv numai bun să faci schimb de idei și să dobândești perspective cu totul noi.


VARSATOR


Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate să ai parte de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic. Cu cât înțelegi mai repede că acestea sunt menite de fapt să te întărească și să-ți arate că ești mai puternic/ă decât crezi, cu atât te vor afecta mai puțin dacă sunt mai puțin plăcute. Ia-le cum vin.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se manifestă tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că se deschide un nou capitol în viața ta profesională. Poate ești curtat/ă de o companie mare sau doar încep să te privească superiorii cu alți ochi. Oricare ar fi situația, cert este că ești pe o curbă ascendentă din acest punct de vedere. Menține-te pe această direcție și vei ajunge departe.

Familie și cuplu

Marțea și/sau miercurea aceasta, mersul Lunii prin casa completății vieții de cuplu poate aduce la suprafață orice fisură din relația de cuplu care trădează faptul că raportul de forțe dintre tine și persoana iubită nu este unul echilibrat. Important ar fi, către mijlocul acestei săptămâni, să comunici mai mult cu persoana iubită și să puneți totul în ordine, dar fiind sinceri unul cu altul.


PESTI

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa filozofiei tale de viață, semn că ar trebui să aduci unele ajustări de proporție sistemului tău de valori, principii și credințe. De ceva vreme încoace, ți s-au întâmplat destul de multe lucruri care ți-au oferit lecții de viață importante și ar fi cazul să acorzi timpul necesar tragerii de concluzii. În caz contrar, există riscul să repeți anumite greșeli.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă indică debutul unei perioade în care sunt favorizate delegațiile la mare depărtare de casă sau chiar peste hotare, reluare și/sau înscrierea la cursuri de orice fel, precum și schimburile de experiență. În acest fel, te dezvolți continuu ca profesionist și devii din ce în ce mai atractiv pentru cmpaniile pe care le vizezi și în cadrul cărora îți dorești demult să activezi.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă mai semnalează faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau chiar cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare depărtare de localitatea de baștină ori chiar în străinătate. Poate ar fi de dorit să-i cauți mai des și să menții contactul stabil. Este drept că nu-i ușor, dar doar așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

http://www.astrodex.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-18-2017, 05:10 PM
Post: #1008
RE: Horoscop saptamanal
18-24 Noiembrie 2017


BERBEC

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, zi încărcată prin mesajele astrale “în cheia” Scorpionului sporite de faza Lunii Noi, care va avea loc în aceeaşi zi, la ora 13:42, în aceeaşi zodie, dându-le unora posibilitatea să “renască din propria cenuşă” şi să apuce pe alt drum ori de a suferi transformări substanţiale atât într-un registru financiar, cât, mai ales, în privinţa universului de idei şi percepţii despre valorile fundamentale ale vieţii şi ale morţii. Mecanismele băneşti sau avantajele materiale se conturează într-un chip diferit decât până acum, obligându-i pe nativi să ia în calcul si alte premise decât au făcut-o până acum. între seara zilei
de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, informaţii şi relaţii cu străinătatea prin intermediul unor persoane sau instituţii. Capacitate de a învăţa, de a se perfecţiona sau de a acumula cunoştinţe într-un domeniu profesional prin stagii şi studii de specialitate. Intre 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, I premise rigide, care nu lasă loc la j interpretări subiective, obligându-l pe nativ să vegheze la felul în j care se desfăşoară viaţa lui publică şi ce decizii ia dacă are funcţii j şi responsabilităţi. Pe 22 noiembrie, la ora 5:05, Soarele va intra j în zodia Săgetătorului, dând semnificaţiilor legate de conştiinţă şi profesie o nouă şansă de evoluţie, dar sporind, totodată, şansele de a face deplasări peste hotare. între : 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, j posibile surprize de la prieteni ori evoluţie neaşteptată a relaţiilor de prietenie. Opoziţia Uranus/Marte, pe direcţia Berbec/Balanţă a caselor l/VII, ar putea reprezenta substratul astral al unor conflicte între soţi şi asociaţi ori între posibilii colegi dintr-un proiect. Nativii ar trebui să evite iniţiativele spontane asupra cărora nu au meditat, gesturile hazardate şi afirmaţiile ; nefondate pe argumente, mai ales în contextul unor litigii sau procese.


TAUR
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, amestec de stări de spirit provocate de alterarea dialogurilor care ameninţă sau chiar degradează relaţiile între soţi şi/ sau partenerii de orice natură. Faza Lunii Noi din 18 noiembrie, care va avea loc în Scorpion, va introduce elemente noi, în general dificile şi căptuşite cu multe necunoscute, cu pericole şi intenţii ascunse, cu riscuri neidentificate. Posibile scene de gelozie în unele cupluri, certuri care pleacă de la reacţii egoiste, individualiste ori de la sentimente exacerbate. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, preocupări legate de întocmirea unor acte oficiale, de nevoia de a intra în legalitate cu privire la statutul unor bani şi/sau bunuri, discuţii şi consultări pe

chestiuni de metodă cu privire la eventualele avantaje materiale ce i-ar reveni nativului prin diligenţa unor persoane sau instituţii. între 21 noiembrie, dună ora 9:14, si seara zilei de 23 noiembrie, este posibil ca nativilor să le treacă prin minte gânduri care, în loc să limpezească o chestiune, mai mult o complică, prin conştientizarea unor limite, neputinţe, interdicţii, eventuale drumuri fără ieşire. Circumspecţie, tristeţe, reticenţă, renunţare, abandonarea unor idei şi proiecte ce nu mai par actuale sau utile. Pe 22 noiembrie, la ora 5:05, Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va începe să tranziteze casa a Vlll-a, deschizând perspectivele unor demersuri utile şi corecte în regimul banilor şi bunurilor. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, nativii vor trebui să supravegheze evenimentele care se derulează şi care le pot leza, întrucâtva, statutul social sau autoritatea publică. Atenţie la propunerile care li se vor face şi care îi pot tenta prin perspectivele care s-ar putea deschide în avantajul evoluţiei lor profesionale, dar care pot ascunde prea multe riscuri ori capcane greu de identificat pe moment.


GEMENI
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, stare generală organică proastă: nativii s-ar putea simţi obosiţi, tracasaţi, vor lucra fără chef, vor fi nervoşi, irascibili sau vor contacta o răceală (viroză): în afara unui psihic marcat de stări apăsătoare, se va menţine riscul de a face o infecţie dentară, genitală sau urinară. La locul de muncă se pot contura situaţii dizarmonice, provocate de nemulţumirile şi conflictele accentuate, pe 18 noiembrie, de faza Lunii Noi în Scorpion. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, numeroase premise pentru dialoguri, negocieri menite să pună la punct detaliile unui contract,
ale unui parteneriat ori să rezolve un conflict. Nota generală este de discuţii oficiale sau cu miză legală (acte ce urmează a fi legalizate, consfinţite prin aprobări ulterioare), susţinută, din ce în ce mai bine, începând cu 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, în acest sector astral. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, griji şi/sau nemulţumiri provocate de stagnarea unor demersuri ori de piedicile care se ridică în calea unor soluţii de natură materială sau bănească. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, idei interesante, soluţii originale, capacitate de a gândi repede şi bine. Vor fi avantajate activităţile care presupun rapiditate în reacţii, ingeniozitate, spontaneitate, capacitate de exprimare expresivă, susţinere ideatică, relaţii directe cu publicul (lecţii, cursuri, demonstraţii, conferinţe) sau mediate, prin luări de poziţie, declaraţii, interviuri. Sectorul speranţelor legate de integrarea nativului în anumite grupuri de interes sau de acţiune va funcţiona mai bine, începând cu 23 noiembrie, când Neptun va părăsi retrogradarea, în care s-a aflat multe luni bune, şi va reveni la mişcarea directă, reluând firul evenimentelor sau şanselor conturate până la sau în preajma datei de 24 februarie a.c


RAC
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, sentimente amestecate (teamă de viitor, gelozie, melancolie, remuşcări), care tulbură echilibrul sufletesc. Posibile evenimente cu desfăşurare ambiguă, provocate de Luna Nouă în Scorpion din 18 noiembrie: întâlnirile, menite să-i împace pe cei certaţi, se pot complica prin reacţii neinspirate, ostilitate, gesturi contrare intenţiei. Contextul acestei perioade este util celor care desfăşoară activităţi de creaţie sau de interpretare artistică prin expresivitatea şi intensitatea trăirilor. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, solicitări la locul de muncă; provocările pot veni de la un context oficial de ultim moment, care va pune în termeni noi ordinea, ierarhia şi specificul activităţii, instaurând nevoia de a se opera schimbări şi adaptări rapide, impuse de cadrul legal care urmează să intre în vigoare, în instituţia unde îşi desfăşoară activitatea, ipostază care se va accentua odată cu ziua de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului. Nevoia de a consulta doi sau mai mulţi specialişti, în cazul unei afecţiuni greu de diagnosticat sau asupra căreia există mai multe soluţii terapeutice. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, abordare rigidă a unor subiecte de discuţie; ostilitate faţă de schimbare, nevoia de siguranţă prin apelul la formulele tradiţionale de soluţionare a problemelor parteneriale. Posibilă influenţă negativă a rudelor care ridică pretenţii, pun condiţii sau creează un cadru vulnerabil moral, material, social, uman, împiedicându-l pe nativ să acţioneze liber de constrângeri. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, Racii s-ar putea vedea nevoiţi să facă faţă unor surprize cu privire la felul în care se desfăşoară o chestiune de interes material sau poate vor găsi o soluţie ingenioasă, care să le permită abordarea, dintr-o altă perspectivă, a unui interes material personal.


LEU
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, stări de spirit dizarmonice legate de situaţia unor rude sau de evenimentele care le-ar putea aduce o lezare patrimonială sau locativă, fapt ce-i îngrijorează, dar pentru care, pentru moment, nu găsesc o soluţie concretă. Pe 18 noiembrie, la ora 13:42, va avea loc faza Lunii Noi în Scorpion, eveniment astral care ar mai putea genera stări disonante la nivelul felului în care nativii vor judeca moştenirea de familie din perspectiva numelui, a tradiţiilor, a educaţiei primite şi a legăturilor de rudenie, care-i nemulţumesc sau le apar brusc, acum, o povară. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, excelentă stare fizică, ceea ce le va permite celor tineri să facă sport, să aibă rezultate frumoase la pregătiri în vederea unei competiţii sau celor “încă tineri” să se menţină într-o formă bună fizică prin antrenamente. Dorinţa de a cultiva activităţi care provoacă plăcere şi relaxează va fi puternic resimţită din 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi le va insufla optimism şi chef de viaţă. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, muncă desfăşurată fără nici o tragere de inimă ori fără vreo satisfacţie anume. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, dialogurile nu vor fi susţinute de către tranzitele care vor induce contradicţii, idei divergente, puncte de vedere ireconciliabile, motive de dispută şi/sau ieşiri nervoase ale nativilor exasperaţi de divagaţiile şi propunerile nerealiste ale unor parteneri de discuţie. Va rămâne activă întreaga săptămână viitoare opoziţia Uranus/Marte, pe direcţia Berbec/Balanţă, respectiv pe axa caselor 111/lX şi care va patrona o frecventă ambalare în idei, opinii sau soluţii la care vor renunţa, apoi, repede: incapacitate de a se armoniza cu cei cu care nativul intră în contact din cauza unor reacţii intense, subiective, contradictorii şi, deseori, nejustificate.


FECIOARA

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, pasaj astral defavorabil activităţilor care presupun schimb de opinii, transmitere şi primire de informaţii, asimilarea cunoştinţelor, proces de învăţare, susţinerea unor examene. Faza Lunii Noi în Scorpion, care va avea loc pe 18 noiembrie, îşi va pune amprenta pe toate tipurile de deplasări, indiferent de mijloacele de transport, de durată sau de destinaţie, din cauza unor posibile neplăceri, pagube, pierderi sau evenimente (conflicte publice, condiţii meteo) care pot complica călătoria sau îl pot pune în pericol pe nativ. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, chestiuni legate de acte, de reglarea sau schimbarea statutului unor proprietăţi imobiliare sau funciare. Ipostaza discuţiilor preliminare semnării sau parafării unor documente oficiale se va accentua după 22 noiembrie, când Soarele va intra în sectorul casei a IV-a, permiţându-le nativilor să recupereze timpul trecut sau pier dut în hăţişurile administrative şi să ajungă la zi. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, atitudine crispată faţă de relaţiile sentimentale care devin “prea lacrimogene” şi care nu le fac plăcere. Predispoziţie a părinţilor, născuţi în acest semn, de a se purta distant şi cu răceală (sau indiferenţă) faţă de copiii lor, pe care pretind că îi pregătesc, astfel, pentru greutăţile vieţii. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, surprizele îi vor pune la încercare, dar şi Fecioarele vor avea reacţii ciudate cu privire la modificările ce privesc condiţiile de muncă, statutul de angajaţi ori doar iniţiativele administrative ale şefilor lor; cel mai tare îi vor deranja schimbările salariale cu sau fără legătură cu actuala forfotă legislativă. începând cu 23 noiembrie, unii nativi pot simţi o schimbare în registrul speranţelor pe care şi le-au făcut, cândva, în legătură cu un posibil contract sau parteneriat care, acum, se poate “repune pe tapet”.


BALANTA
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, evenimente modeste ca efect financiar, dar cu puternic impact asupra stării de spirit a nativilor care vor reacţiona la orice informaţie, poate inexactă sau la orice referire, care s-ar putea dovedi falsă, referitoare la banii obţinuţi din muncă proprie sau la un context care le-ar “ameninţa” economiile ori veniturile. Această stare de spirit va fi amplificată de faza Lunii Noi în Scorpion (zodie care controlează casa a ll-a a banilor) din ziua de 18 noiembrie, făcându-i să se mobilizeze şi să se gândească la soluţii alternative. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, nativii pot avea frecvente întâlniri cu persoane care să le aducă veşti, să-i ţină la curent cu ultimele evenimente ori să-i angajeze în diferite activităţi, de scurtă durată, de tipul “socializării”. Răstimp favorabil pentru
învăţare, acumulare de cunoştinţe, mai ales în domeniul limbilor străine (cursuri de perfecţionare, lecţii, examene pentru obţinerea unor competenţe). Şansa de a călători şi a avea intense legături cu străinătatea (personale sau oficiale, cu instituţii de rang înalt) se va accentua după 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, şi va impulsiona în mod special, pentru o lună, acest sector de viaţă. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, stare de încordare şi de nemulţumiri mocnite, nerostite cu privire la felul în care se poartă unii membri din familia lor; pe fond, conflictul deschis stă să izbucnească, totul depinde de toleranţa Balanţelor şi de capacitatea lor de a se abţine, între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, stare de spirit modificată în bine, marcată de dorinţa nativilor de a schimba registrul morocănos de până acum, de a se relaxa sau detaşa de factorii cotidieni de stres şi oboseală. La unii bărbaţi se va accentua dorinţa de a cuceri, de a trăi aventuri, de a face pe originalii, interesanţii şi fermecătorii.


SCORPION
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, moment special, complex, bogat în evenimente şi provocări care îi vor obliga pe Scorpioni să-şi adune toate forţele pentru a ie face faţă. Luna Nouă în Scorpion din 18 noiembrie va amplifica intensitatea trăirilor şi va atrage atenţia asupra unor posibile schimbări de registru, ca şi cum soarta “ar întoarce foaia”. Presimţiri ori situaţii cu rol de avertisment; nativii ar trebui să ia aminte la semnificaţia lor, chiar dacă, aparent, acestea nu-i privesc direct. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, atenţia multor persoane se va concentra pe chestiunile băneşti, pe elaborarea unor documente sau semnarea unor acte ce vor consfinţi veniturile lor curente ori economiile. Această predispoziţie astrală, departe de a se epuiza odată cu acest răstimp, se va continua şi se va dezvolta, în funcţie de contextul de viaţă al fiecăruia, după 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, şi va accentua nevoia de reglementare oficială, legală. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, Scorpionii vor simţi, instinctiv, nevoia de a fi prudenţi, reţinuţi, atenţi, observând, cu un ochi ager şi perspicace, tot ceea ce se petrece în jurul lor şi ar putea deveni, prin neatenţie, un factor destabilizator. Moment neprielnic deplasărilor, asociat cu pierdere de timp, cu întârzieri, amânări, blocaje, nereguli sau încurcături. Ar fi indicat să nu se dea curs provocărilor la dialog, mai ales în public (amintiri, mărturisiri, declaraţii), între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, surprize, unele neplăcute, altele care vor amplifica dizarmonia deja instalată între ei şi rude. Unii Scorpioni pot fi victima iniţiativei unei rude pentru care nu au fost consultaţi sau pot descoperi realităţi care privesc persoane din familie, ale căror consecinţe se pot răsfrânge, în chip păgubitor (împrumuturi riscante, tranzacţii dubioase), asupra lor..


SAGETATOR

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, univers interior apăsător, motive de îngrijorare, amintiri supărătoare, secvenţe de viaţă recentă care revin obsesiv în mintea lor, obligându-i să le analizeze pentru a identifica când şi cum au procedat greşit, dacă ei sunt vinovaţi, etc. Această stare se va accentua, de la caz la caz, în funcţie de specificul predispoziţiei astrale natale, din cauza fazei de Lună Nouă în Scorpion, care va avea loc în această zi, la prânz, inducându-le sau accentuându-le o stare de panică şi de nelinişte. Nu luaţi decizii şi nu rostiţi lucruri importante în acest răstimp marcat de o puternică încărcătură psihică ce slăbeşte

luciditatea. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, Luna va străbate semnul Săgetătorului, dând aparţinătorilor acestei zodii un sprijin astral real şi intens. Starea lor fizică şi psihică va fi mult schimbată: ei vor da dovadă de curaj, de optimism, de încredere, ba chiar vor fi veseli, dând dovadă de o bună capacitate de a comunica şi identifica soluţii de viaţă corecte. Această stare, odată instalată, nu-i va părăsi, dimpotrivă, ea se va consolida pentru că, din 22 noiembrie, la ora 5:95, Soarele va intra în zodia Săgetătorului şi va reprezenta principalul lor sprijin, pentru următoarele patru săptămâni, permiţându-le vindecări trupeşti a şi reabilitări sufleteşti necesare şi importante. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, nativii se vor confrunta cu preocupări băneşti cotidiene, care, pentru unii, se pot asocia cu cheltuieli mai mari ca valoare sau mai multe ca solicitare. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, ştiri care surprind, veşti care, uneori, îi pot pune pe gânduri. Posibile deplasări de scurtă durată. Atenţie la divergenţele posibile care pot apărea între ei şi unii cunoscuţi cu ale căror opinii sau gesturi Săgetătorii nu vor fi de acord sau le vor tolera.


CAPRICORN
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, evenimentele legate de specificul casei a Xl-a (speranţe, proiecte, apartenenţă la un grup de prieteni sau la structuri socio-profesionale) se vor contura cu mai multă sau mai puţină pregnanţă în funcţie de marcajul pe semnul Scorpionului din harta naşterii unui Capricorn; ele ar putea fi precipitate sau amplificate de. Luna Nouă în Scorpion din 22 noiembrie, care ar putea scoate la iveală aspectele vulnerabile, alarmante sau doar neplăcute dintr-o relaţie. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, amalgam de situaţii importante, urgenţe în rezolvarea unei (unor?) chestiuni oficiale sau de natură juridică ori legală. Se vor confrunta, în acest joc de intenţii şi decizii, interesele personale cu felul de a le susţine şi rezolva. Luaţi pe sus de tumultul sau precipitarea evenimentelor, nativii nu trebuie să se piardă cu firea şi să spună mai mult decât trebuie ori să exagereze cu respectarea unor condiţii care, la o analiză atentă, se vor dovedi a fi nişte chichiţe sau nişte capricii. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, Luna va tranzita zodia Capricornului şi le va da nativilor aparţinători acestei zodii răbdare, luciditate, calm, atenţie la detalii şi putere de concentrare. Totuşi, în funcţie de contextul personal de viaţă al fiecăruia, unii vor trebui să tragă aer în piept înaintea unei confruntări neplăcute, alţii vor trebui să abordeze cu curaj o situaţie complicată sau nedreaptă din viaţa lor; ideea generală este de a limita pierderile şi de a contracara situaţiile neprevăzute. Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a Xll-a, şi va înlesni identificarea unor planuri ascunse, care vor explica natura ori direcţia dinspre care vin blocajele cu care se confruntă între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, o chestiune bănească dublată de o surpriză se pot condiţiona reciproc.


VARSATOR

Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, evenimentele legate de specificul casei a Xl-a (speranţe, proiecte, apartenenţă la un grup de prieteni sau la structuri socio-profesionale) se vor contura cu mai multă sau mai puţină pregnanţă în funcţie de marcajul pe semnul Scorpionului din harta naşterii unui Capricorn; ele ar putea fi precipitate sau amplificate de. Luna Nouă în Scorpion din 22 noiembrie, care ar putea scoate la iveală aspectele vulnerabile, alarmante sau doar neplăcute dintr-o relaţie. între seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, amalgam de situaţii importante, urgenţe în rezolvarea unei (unor?) chestiuni oficiale sau de natură juridică ori legală. Se vor confrunta, în acest joc de intenţii şi decizii, interesele personale cu felul de a le susţine şi rezolva. Luaţi pe sus de tumultul sau precipitarea evenimentelor, nativii nu trebuie să se piardă cu firea şi să spună mai mult decât trebuie ori să exagereze cu respectarea unor condiţii care, la o analiză atentă, se vor dovedi a fi nişte chichiţe sau nişte capricii. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, Luna va tranzita zodia Capricornului şi le va da nativilor aparţinători acestei zodii răbdare, luciditate, calm, atenţie la detalii şi putere de concentrare. Totuşi, în funcţie de contextul personal de viaţă al fiecăruia, unii vor trebui să tragă aer în piept înaintea unei confruntări neplăcute, alţii vor trebui să abordeze cu curaj o situaţie complicată sau nedreaptă din viaţa lor; ideea generală este de a limita pierderile şi de a contracara situaţiile neprevăzute. Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a Xll-a, şi va înlesni identificarea unor planuri ascunse, care vor explica natura ori direcţia dinspre care vin blocajele cu care se confruntă între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, o chestiune bănească dublată de o surpriză se pot condiţiona reciproc.


PESTI
Pe 18 noiembrie, până la ora 20:59, Peştii vor beneficia de influxurile triplei conjuncţii Venus/ Jupiter/Lună, care le va accentua predispoziţia spre visare, disponibilitatea de a vagabonda cu gândul printre idei bune, dar şi printre himere. Aspectul este fundamental pozitiv doar pentru ei, Peştii fiind singurii nativi din zodiac care se pot descurca în hăţişul acestor trăiri profunde, complexe şi de multe ori difuze. Şi ca să nu fie simplu, ci ! complicat, aspectul de Lună Nouă în Scorpion, I care se va forma în casa a IX-a, va crea premisele unui început: naşterea unui proiect, conturarea unui ideal, cristalizarea unui vis, dorinţa I de exprimare diferită a personalităţii lor şi de valorificare a însuşirilor şi talentelor neexploatate până acum. Intre seara zilei de 18 noiembrie şi dimineaţa zilei de 21 noiembrie, teoretic, ar trebui să se contureze premise profesionale interesante, salturi de imagine, spor de personalitate, succes internaţional (mai ales în cazul actorilor, cântăreţilor, dansatorilor, artiştilor plastici, compozitorilor şi, eventual, al cineaştilor), pe fondul unor competiţii internaţionale (concursuri, festivaluri, premiere, nominalizări), context astral care se va consolida din 22 noiembrie, odată cu intrarea Soarelui în casa a X-a. între 21 noiembrie, după ora 9:14, şi seara zilei de 23 noiembrie, Peştii vor lua distanţă faţă de unele persoane din cercul lor de apropiaţi, pe fondul nemulţumirii provocate de felul în care se poartă aceia ori din cauza preocupărilor personale care îi acaparează fără putinţa de a se risipi în mondenităţi. între 23 noiembrie, după ora 22:15, şi 24 noiembrie, stări de spirit contradictorii resimţite ca un tremolo interior, ca o străfulgerare de gând, ca o respiraţie profundă a eu-lui lor. Singurul element delicat al săptămânii îl reprezintă riscul ca Peştii să intre în “combinaţii” băneşti cu persoane nedemne sau insuficient cunoscute ori de a face cheltuieli extravagante.


http://www.horoscop-urania.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-21-2017, 11:15 AM
Post: #1009
RE: Horoscop saptamanal
20-26 noiembrie 2017


Evenimentul astral care iese în evidență săptămâna aceasta este aspectul armonios de sextil pe care i-l trasează Venus din semnul Scorpionului lui Pluto din zodia Capricornului. Grație acestei configurații astrale, dăm dovadă de energie, consecvență și capacitatea de a rezista la eforturi mai mari. Trebuie doar să știm unde în noi putem găsi această forță de a face față cu brio la tot.

Anca Simina Martin

BERBEC


Sănătate


Cu excepția ultimei zile din săptămână, când Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu se anunță mari schimbări pe acest plan săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu considera că ai mână liberă să mănânci cât îți poftește inima și să nu faci mișcare. Se poate ca, în acest fel, să declanșezi tu unele probleme pe care mai apoi să trebuiască să le rezolvi.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate să ai parte de unele oportunități destul de importante către mijlocul acestei săptămâni. De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu cum că vei face performață în această direcție. Caută sponsori sau oameni care să lucreze cu tine.

Familie și cuplu


Casa care găzduiește Luna de joi până sâmbătă mai patronează și prietenii, indiciu cum că viața ta socială va urma o curbă ascendentă de la mijlocul acestei săptămâni încolo. Se prea poate să cunoști oameni noi care se vor alătura grupului tău de prieteni sau poate intri tu într-un alt grup de oameni. Oricare ar fi situația, cert este că nu duci lipsă de oameni interesanți în jurul tău.


TAUR

Sănătate

Miercuri, Soarele pătrunde în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că săptămâna aceasta se deschide un capitol din viața ta în care ar putea apărea unele evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Străduiește-te să vezi că acestea sunt menite de fapt să te facă să vezi cât de puternic/ă ești. Doar în felul acesta poțiintegra schimbările propuse.

Bani și carieră

Dacă urmărești să rezolvi unele treburi birocratice sau să faci unele drumuri până la ghișeele instituțiilor statului, se prea poate ca marți și miercuri să reușești să realizezi ceea ce ți-ai propus. În cazul în care urmărești să progresezi din punct de vedere profesional, folosește-te de șansele pe care le primești de joi până sâmbătă. Vei ajunge unde ți-ai dorit dacă nu trec pe lângă tine.

Familie și cuplu


Casa care găzduiește Soarele începând de miercuri mai patronează și viața în doi, indiciu cum că începând de săptămâna aceasta și pentru o lună, ai toate șansele să readuci spontaneitatea în viața de cuplu. Lasă prejudecățile și preconcepțiile deoparte și vei vedea că este posibil să stârnești din nou flacăra pasiunii dintre tine și persoana iubită. Trebuie doar să-ți dorești mult acest lucru.GEMENI

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate să iasă la iveală o rigiditate a ta de care nici măcar tu nu erai complet conștient/ă. S-ar putea ca ea să se dovedească a funcționa împotriva ta, fapt pentru care se recomandă să iei măsuri înainte de a-și pune amprenta pe starea ta de bine. Depinde doar de tine.

Bani și carieră

În cursul zilelor de marți și/sau miercuri, se prea poate să apară șanse de câștig mai mici sau mai mari prin intermediul partenerului de afaceri, al clienților și/sau colaboratorilor. Dacă le vei sesiza la timp și vei acționa la momentul potrivit, acestea te pot ajuta să-ți suplimentezi veniturile. Joi și vineri, ocupă-te de tot ceea ce înseamnă hârțogărie. Vei avea parte de mult spor.

Familie și cuplu

Miercuri, Soarele intră în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că de săptămâna aceasta începând, pentru o lună, accentual cade pe viața de cuplu. Dacă nu ai încă pe cineva stabil, se prea poate să apară zilele acestea sau în cele care urmează. În cazul în care ai deja pe cineva, concentrează-te pe consolidarea relației de cuplu. Vei vedea unde sunt probleme


RAC

Sănătate

Luni, Luna se găsește încă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca săptămâna să înceapă cu unele provocări pe acest plan. Ideal ar fi să nu-ți programezi pe această zi activități cu risc crescut de accidentare. nu ești tocmai cel/a mai îndemânatic/ă, fapt pentru care s-ar putea ca lucruri să ia o cu totul altă întorsătură atunci.


Bani și carieră

Marțea și miercurea aceasta, accentul cade pe relațiile tale profesionale. De cele mai multe oportunități pe plan profesional ai parte dacă urmărești să dezvolți relațiile cu partenerul de afaceri, clienții și asociații. Pot apărea unele probe pentru voi în următoarele două zile, dar dacă există comunicare, iar raportul de forțe este echilibrat, le veți face față fără prea mari probleme.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna marți și miercuri mai este cunoscută și drept casa cuplului, indiciu cum că relația cu partenerul necesită mai multe eforturi decât în mod obișnuit pentru a merge bine. Caută să îi oferi mai multă atenție, dar evită să-l/o sufoci. Altfel, există riscul să faci mai mult rău decât bine, mai ales cândva de joi până sâmbătă când Luna trece în următoarea casă.


LEU

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca spre mijlocul acestei săptămâni să te pricopsești cu unele dureri de spate sau de încheieturi. Oricare ar fi situația, cert este că sunt tratabile dacă încerci să ai mai multă grijă de tine. Nu va fi dificil dacă încerci și alte metode decât cele prin care te-ai tratat anterior.

Bani și carieră


Din câte se pare, cele mai solicitante și aglomerate zile ale acestei săptămâni pentru tine vor fi cele de marți și miercuri când Luna trece prin casa care mai patronează, printre altele, și munca. Dacă dai dovadă de profesionalism și consecvență, nimic nu ți se va părea prea dificil. În următoarele două zile, favorizate sunt interacțiunile cu asociații, colaboratorii și clienții tăi.

Familie și cuplu


De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că intră în colimatorul astrelor acest sector al vieții tale. Acest lucru înseamnă că poate ar trebui să te gândești mai mult la bine comun al tău și al partenerului decât la cel personal al tău. Oricare ar fi situația, cert este că se arată anumite provocări pentru voi. Faceți-le să conteze pentru viitor.FECIOARA

Sănătate

De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar ceea ce încearcă să-ți transmită acest tranzit este faptul că deși ai multă grijă de tine, poate ar fi mai indicat să folosești alte metode cât cele pe care le-ai utilizat până acum. Străduiește-te să găsești alternative mai apropiate de natură care să nu implice prea multe chimicale sau astfel de lucruri.

Bani și carieră

Din câte se pare, cea mai ocupată și obositoare perioadă a acestei săptămâni lucrătoare apare de joi încolo, indiciu cum că ar trebui să-ți conservi energia pentru a evita situați în care ai mult de lucru, dar organismal nu mai este de partea ta. În definitive, ține doar de tine să reușești acest lucru, dozându-ți treburile într-o manieră care să-ți permită să te mai și odihnești uneori.

Familie și cuplu

Miercuri, Soarele pătrunde în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca relația cu părinții sau membrii familiei pe care ți-ai întemeiat-o tu să joace un rol deosebit de important în viața ta în săptămânile care urmează. Iată un prilej mai mult decât bun să petreci mai mult timp în compania lor. Caută să te bucuri de ele la adevărata lor valoare.


BALANTA

Sănătate

În afara ultimei zile din săptămână, când Luna intră în casa sănătății din horoscopul tău general, se arată câteva zile destul de liniștite pentru tine. Ideal ar fi să-ți dozezi energia și să-ți prioritizezi treburile într-o așa manieră încât să nu cazi lat/ă de oboseală la finele acestei săptămâni. În caz contrar, se prea poate ca lucrurile să nu ia o întorsătură prea bună pentru tine.

Bani și carieră

Miercuri, Soarele intră în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că de săptămâna aceasta începând, pentru aproximativ o lună, abilitățile tale de comunicare și socializare vor fi mult potențate. Așteaptă-te să vină totuși la pachet și cu multă tevatură încolo și-ncoace, deci asigură-te că ești odhnit/ă și cu mintea alertă la tot ce întâmplă în jurul tău.

Familie și cuplu


Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca evenimentele cele mai importante ale acelor zile să aibă o legătură sau alta cu familia. De joi până sâmbătă, Luna tranzitează casa iubirii și a copiilor, indiciu cum că se arată un context astral propice să ieși cu cei mici, să petreci timp cu cel drag sau să-ți dai întâlniri.


SCORPION

Sănătate

Din câte se pare, nu se anunță nicio provocare majoră pe acest plan pentru tine. Cu toate acestea, nu ar strica să-ți pui în minte, încă de la începutul săptămânii, că trebuie să te mai și odhinești din cât în când și că unele lucruri nu merită să fie puse la suflet. Dacă vei încerca să vezi lucrurile așa, cu siguranță că tonusul tău mental și fizic vor fi cu adevărat la înălțime. Ține doar de tine.

Bani și carieră


Dacă cea mai bună parte a săptămânii lucrătoare nu-ți aduce evenimente-surpriză pe plan profesional, nu același lucru se poate spune despre zilele de joi și vineri. Atunci lucrurile ar putea lua o altă întorsătură, deci pregătește-te pentru orice. Nu rezolvi nimic dacă ridici tonul și lași să se degenereze într-o discuție în contradictoriu. Aveți multe de câștigat dacă acționați altfel.

Familie și cuplu

Timpul liber de care dispui marți și miercuri ar trebui petrecut în compania familiei, cu atât mai mult dacă i-ai cam neglijat pe cei dragi în ultima vreme. Aveți multe de câștigat dacă stați mai mult unii în preajma celorlalți și vorbiți despre ceea ce apreciați unii la ceilalți, respectiv despre ceea ce vă nemulțumește în comportamentul celor dragi. În felul acesta, se cultivă armonia.


SAGETATOR

Sănătate

De miercuri încolo, Soarele se mișcă în casa vitalității din horoscopul tău general, indiciu cum că de săptămâna aceasta începând, pentru aproximativ o lună, nivelul tău de energie este ceva mai ridicat decât până acum. Caută să conservi acest tonus, mâncând mai atent decât de obicei și făcânf mai multă mișcare. Doar în felul acesta te asiguri că este o mai mult decât o perioadă bună trecătoare.

Bani și carieră

Zilele de marți și miercuri s-a putea dovedi a fi cele mai solicitante din punct de vedere profesional de săptămâna aceasta, iar ideea ar fi ca pe atunci nivelul tău de energie să fie unul suficient de înalt pentru a face față provocărilor. Joi, ți-ar putea fi dificil să te-mparți cu succes între viața profesională și cea de familie. Nu aduce problemele de acasă la muncă și invers.

Familie și cuplu

Zilele de luni, joi și vineri pot veni la pachet cu lucruri bune pentru viața ta sentimentală, cu toate că mai apar fricțiuni sporadice între tine și partener. Miercuri, emani putere și autoritate, fapt care poate atrage un număr de admiratori. Tot joi, încearcă să dedici o parte din timpul tău serviciului și o parte egală familiei. În caz contrar, se va ajunge la certuri de pe urma neglijenței.


CAPRICORN

Sănătate

Felul în care gândești și cât de mult te interesează ce iese din gura lumii dictează starea ta de spirit de joia și vinerea aceasta. Acest lucru nu înseamnă însă că ar trebui să te izolezi ori să renunți cu totul la sistemul tău actual de referință. Totuși, ai putea fi ceva mai selectiv/ă în ceea ce privește genul de oameni cu care-ți petreci timpul și gândurile cărora le acorzi importanță.

Bani și carieră


Joi și vineri, situația ta financiară ar putea ajunge să nu fie una tocmai fericită. Cel mai probabil, acest lucru va avea o influență nefastă în ceea ce privește capacitatea ta de a face infuzii de capital în proiectele de viitor și planurile de viitor derulate perioada aceasta. Oricare ar fi situația, cert este că se pretează să strângi nițel cureaua până mai apar niște oportunități serioase de câștig.

Familie și cuplu

Zilele de sâmbătă și duminică se cer petrecute în compania familiei, mai cu seamă a celei de origine. Mai mult ca sigur, îți vine greu să stai prea mult timp în preajma părinților, mai ales atunci când încep să te cicălească cu tot felul de nimicuri. Cu cât ești mai înețelegător/oare, cu atât vei reuși să vezi dincolo de aceste mici dezavantaje. Vă vor face tuturora bine aceste clipe.


VARSATOR

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, accentuându-ți starea de nervozitate. De regulă nu ești o persoană care răspunde prea ușor unor astfel de stimuli, dar de data aceasta, s-ar putea să iei pe toată lumea prin surprindere. Oricare ar fi situația, cert este că nu rezolvi nimic dacă-ți pierzi cumpătul și reacționezi într-un fel dramatic.

Bani și carieră

Marți și/sau miercuri, ți-ar putea fi delegate sarcini de serviciu cu termen-limită greu de respectat sau poate așteptările șefilor în ceea ce te privește sunt dificil de îndeplinit. Oricare ar fi situația, cert este că va fi remarcat faptul că ți-ai dat tot interesul atunci când chiar ai făcut tot ce ți-a stat în putință pentru a te achita de îndatoririle care ți-au revenit. Lucrează cu simț de răspundere.

Familie și cuplu

Dacă prietenii îți propun să ieși joi sau vineri ori partenerul sau copii vin cu ideea de a face unele activități de sfârșit de săptămână care ar implica anumite costuri destul de piperate, trebuie să înveți să-i refuzi politicos. În caz contrar, bugetul tău ar putea avea destul de mult de suferit. Iată o ocazie cum nu se poate mai bună să le testezi nivelul de înțelegere. Dacă-l trec, te merită.


PESTI

Sănătate

Duminica aceasta, Luna traversează casa personalității din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult. Prin extensie, așteaptă-te ca și starea ta de spirit să aibă de pătimit de pe urma acestor oscilații. În orice caz, cert este că atunci când înveți să nu te mai împotrivești valului, toate vor decurge de la sine așa cum ți-ai dorit.

Bani și carieră

Joi și/sau vineri, pot avea loc unele evenimente acasă care riscă nu doar să-ți afecteze randamentul și deci calitatea muncii prestate la sfârșitul săptămânii, dar și să-ți aducă avertismente din partea superiorilor. Dacă vrei să nu te pui rău cu șefii, poate ar fi cazul să lați problemele personale la pragul biroului. În caz contrar, poți ajunge să scazi în ochii lor.

Familie și cuplu

În cursul zilei de sâmbătă, atmosfera din cuplu se poate tensiona destul de mult. Riscă să iasă la iveală lucrurile pe care le-ați măturat sub covor acum ceva timp, iar dacă nu acționați prompt, există riscul ca situația să degenereze într-un conflict de proporții. Indiferent dacă are legătură cu banii sau o trădere a încrederii mai veche, cert este că totul se poate rezolva dacă comunicați.

Anca Simina Martin


http://www.astrodex.ro/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
11-25-2017, 02:39 PM
Post: #1010
RE: Horoscop saptamanal
25 Noiembrie -1 Decembrie 2017

BERBEC

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, posibile amărăciuni sau tulburări ale relaţiilor cu prietenii, generate de felul în care se pune o problemă bănească sau un eventual câştig. Cineva încearcă să-l păcălească pe un nativ sau acesta, ne-intrând în jocuri de interese, stârneşte reacţii critice. între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiaza, Berbecii vor simţi să se izoleze de provocările cotidiene, să evite situaţiile obositoare (discuţii, petreceri, dispute), să se odihnească sau să ignore provocările. Chef de a lenevi. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, moment de revenire la viaţa activă: energie debordantă, activism, implicare, nevoia de a fi eficient şi de a nu amâna treburile curente sau întârziate, uneori, reacţii, egoiste, individualiste. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, preocupări materiale, nevoia de a găsi metode de suplimentare a fondurilor personale. Uneori, nativilor le pot trece prin minte idei nu tocmai co recte sau (prea) riscante. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va da casei a IX-a a cerului de naştere al acestor nativi o mobilitate specială. Teoretic, se anunţă situaţii favorabile pentru tot ceea ce înseamnă comunicare interumană, transfer de informaţii, capacitate de a progresa prin învăţare. Sunt posibile călătoriile în afara ţării, relaţiile cu străinii sau cu Instituţiile din ţară şi străinătate. Prilej de a cunoaşte persoane interesante prin valoarea lor, care pot constitui un model uman demn de urmat pentru Berbeci. Posibile informări şi consultări în vederea unei strămutări din ţară pentru continuarea studiilor, a desfăşurării la alt nivel a meseriei, pentru a da o şansă unui talent şi unei vocaţii intelectuale. Nota generală a săptămânii va fi dată de opoziţia Uranus/Marte la grad perfect (ultima pentru următorii 84 de ani) pe axa caselor l/VII. Opoziţia îşi va pune amprenta astrală pe sectorul parteneriate, afaceri, căsătorie, conflicte, procese, rivalităţi, competiţii, contracte.


TAUR
Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, răstălmăcirea unei afirmaţii sau a unui gest îi poate face pe nativi să reacţioneze paradoxal. între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiază, momente plăcute trăite alături de un prieten drag, revederea cu o cunoştinţă interesantă sau întâlnirea cu o persoană care l-a fascinat pe un nativ pentru valoarea sa, motiv pentru care şi l-a luat ca model de viaţă. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, tensiunile, generate de opoziţia Uranus/Marte, vor atinge apogeul, dar se vor manifesta departe de ochii lumii, având puterea de a destabiliza obişnuinţe, convingeri şi credinţe mai vechi şi obligându-l pe câte un Taur să accepte situaţiile incomode sau să-şi reformuleze o direcţie de viaţă şi activitate. Contextul priveşte, deopotrivă, latura muncii de fiecare zi, care poate trece printr-o criză sau printr-o schimbare drastică (altă meserie, alt loc de muncă, alte responsabilităţi, alte resurse materiale), în funcţie de vârstă sau de tablou clinic general, peisajul astra! al momentului ar putea afecta şi sănătatea, mai mult sub aspectul unor stări organice proaste, intense, de scurtă durată, repetitive, în explicate medical şi, prin asta, greu de diagnosticat. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, ceva mai multă răbdare şi temperanţă, dar şi mai multă încrâncenare pe fondul conflictelor şi intereselor care îi fac pe nativi să se cramponeze de o situaţie sau de un punct de vedere. Lipsă de supleţe şi de diplomaţie. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casă a Vlll-a a câştigurilor băneşti, şi se va alătura celorlalte trei planete aflate în tranzit în acest sector (Soare, Mercur şi Saturn), creând premisa unor rezolvări în avantajul nativilor. Posibilitatea de a rezolva acte şi documente oficiale amânate ori întârziate din cauza blocajelor birocratice, prin facilităţi de ultimă oră.


GEMENI

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, Gemenii vor trece printr-o perioadă favorabilă proceselor mentale, dar şi tuturor tipurilor de reacţii spontane ca răspuns la o provocare. Aceste intervenţii nu vor rezolva chestiunea de fond, dar, cel puţin, le vor permite să-şi exprime opiniile. Gemenii pot primi informaţii (ştiri, avertismente, detalii, explicaţii) care îi vor mira, dar le şi vor atrage atenţia asupra laturilor mai puţin cunoscute cu privire la un eveniment sau la un context de împrejurări care îi angajează în faţa opiniei publice. Între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiaza, posibile dificultăţi în

administrarea imaginii sau reputaţiei în contextul exercitării autorităţii cu care au fost învestiţi sau a funcţiei din cauza unor parteneri şi colaboratori dificili care le fac probleme, care nu sunt cooperanţi, care formulează la tot pasul critici şi obiecţii, care le declară pe faţă ostilitatea şi rivalitatea. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, răstimp nu tocmai favorabil întâlnirii cu prietenii. Controversele şi disputele se pot isca din orice fleac, asta în măsura în care nu sunt formulate, deja, explicit, divergenţe i de opinii care pun relaţia la încercare. Context astral care poate alimenta comportamente lipsite de măsură şi tact faţă de o persoană dragă lor ori faţă de copii. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, nativii vor dori să-şi consolideze statutul la locul de muncă: nu toate schimbările care au loc ori doar se prefigurează în instituţia unde lucrează îi vor avantaja, motiv pentru care trăiesc temeri şi îngrijorări. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va completa mănunchiul de vibraţii ale celor trei planete aflate în tranzit prin casa a Vll-a, dând acestui sector o tentă justiţiară sau intensificând preocupările legale, parteneriale, contractuale, ridicând o serie de premise juridice de care trebuie să se ţină cont.


RAC

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, modificări în regimul banilor, ca un fel de “trezire la realitate”, care indică o strategie greşită, dezvăluirea unui neajuns într-o direcţie (afacere vulnerabilă, investiţie nesigură, împrumut disproporţionat, cumpărătură neinspirată, evaluare incorectă, păcăleală, evoluţie nefavorabilă a evenimentelor). între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiaza, soluţie inspirată pentru realizarea unei dorinţe mai vechi sau pentru o preocupare ce datează de multă vreme, ca un fel de vis neîmplinit până acum al nativilor. Etapă specială, fundamental pozitivă pentru cei care desfăşoară activităţi de creaţie şi interpretare, între 28 noiembrie, după ora 18.31, şi seara zilei de 30 noiembrie, provocări publice, (rechemări la ordine, urgenţe profesionale, confruntări dure cu opozanţii sau taberele adverse dacă nativul are funcţie şi responsabilităţi publice. Clipe dificile pentru relaţiile de familie generate de duritatea opoziţiei Uranus/Marte, pe axa caselor X/IV, care va atinge acum apogeul confruntării astrale şi care, în cazul celor mai în vârstă, ar putea pune capăt unor dispute vechi de patru decenii, conturate, adică, pe vremea când erau tineri şi nerezolvate până în prezent. între 30 noiembrie, după ora 22.39, şi 1 decembrie, atitudine subiectivă, părtinitoare în relaţiile cu cei dragi. Racii pot deveni posesivi, geloşi, insistenţi, hiper-protectori faţă de copii sau veşnic nemulţumiţi şi revendicativi în plan afectiv. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, influenţând fiziologia aparatului locomotor, sistemul hepatobiliar, circulaţia arterială şi problemele de sânge. Risc de febră, congestie locală, umflături la nivelul picioarelor. Posibile rezolvări, nesperat de bune sau de rapide, într-un cadru legal, onest sau justificat, cu privire la munca şi salarizarea unui nativ, depăşirea unor obstacole, instalarea ordinii la locul de muncă.


LEU

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, modificări în regimul banilor, ca un fel de “trezire la realitate”, care indică o strategie greşită, dezvăluirea unui neajuns într-o direcţie (afacere vulnerabilă, investiţie nesigură, împrumut disproporţionat, cumpărătură neinspirată, evaluare incorectă, păcăleală, evoluţie nefavorabilă a evenimentelor). între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiaza, soluţie inspirată pentru realizarea unei dorinţe mai vechi sau pentru o preocupare ce datează de multă vreme, ca un fel de vis neîmplinit până acum al nativilor. Etapă specială, fundamental pozitivă pentru cei care desfăşoară activităţi de creaţie şi interpretare, între 28 noiembrie, după ora 18.31, şi seara zilei de 30 noiembrie, provocări publice, (rechemări la ordine, urgenţe profesionale, confruntări dure cu opozanţii sau taberele adverse dacă nativul are funcţie şi responsabilităţi publice. Clipe dificile pentru relaţiile de familie generate de duritatea opoziţiei Uranus/Marte, pe axa caselor X/IV, care va atinge acum apogeul confruntării astrale şi care, în cazul celor mai în vârstă, ar putea pune capăt unor dispute vechi de patru decenii, conturate, adică, pe vremea când erau tineri şi nerezolvate până în prezent. între 30 noiembrie, după ora 22.39, şi 1 decembrie, atitudine subiectivă, părtinitoare în relaţiile cu cei dragi. Racii pot deveni posesivi, geloşi, insistenţi, hiper-protectori faţă de copii sau veşnic nemulţumiţi şi revendicativi în plan afectiv. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, influenţând fiziologia aparatului locomotor, sistemul hepatobiliar, circulaţia arterială şi problemele de sânge. Risc de febră, congestie locală, umflături la nivelul picioarelor. Posibile rezolvări, nesperat de bune sau de rapide, într-un cadru legal, onest sau justificat, cu privire la munca şi salarizarea unui nativ, depăşirea unor obstacole, instalarea ordinii la locul de muncă.


FECIOARA

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, posibile evenimente care strică cheful de muncă şi ordinea firească a activităţii de la serviciu, între 26 noiembrie, după ora 10:04, şi 28 noiembrie după-amiaza, vor fi posibile împăcările spectaculoase, mai ales cu duşmanii, rivalii sau persoanele care au generat stările conflictuale. Va fi nevoie de multă abilitate, de o strategie a dialogului şi a negocierii, fără să se recurgă la constrângeri sau jigniri. Vor câştiga cei care vor şti “să lase de la ei”, care vor adopta tactica “vorbă dulce mult aduce”, care vor fi diplomaţi, discreţi şi nu-şi vor vărsa năduful în faţa preopinentului. Perioadă bună pentru împăcări între soţii despărţiţi sau înstrăinaţi. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, motivele de îngrijorare cu privire la soarta unui bun, a unei moşteniri sau a unui ajutor material aşteptat vor fi resimţite cu acuitate de către unii nativi care îşi pot pierde răbdarea sau chiar speranţa într-o rezolvare fericită. Nu forţaţi nota încercând să daţi un alt curs evenimentelor. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, Fecioarele se pot crampona de o idee sau pot fi refractare la argumentele logice, rezonabile, de bun-simţ. Sunt de evitat disputele şi confruntările publice ori luările tranşante de poziţie. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, ceea ce va crea ipostaze favorabile unui progres relaţional sau a unei conjuncturi favorabile cu privire la familie, casă, locuinţă, mod de viaţă curent, activitate în gospodărie. Vânzarea sau cumpărarea unui bun funciar sau imobiliar ar trebui definitivată până pe 3/5 decembrie, când Mercur, planeta ce patronează negocierile, preţurile, înţelegerile verbale şi dialogul, va deveni staţionar şi apoi retrograd, revenind la mersul normal pe 24 decembrie, când se va intra însă, din punctul de vedere a! regimului de funcţionare a instituţiilor, în impasul zilelor libere de sărbători, întârziind, astfel, perfectarea actelor.


BALANTA

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, nativilor le va face plăcere să facă mici surprize copiilor sau persoanelor dragi inimii lor, doar că, uneori, ceea ce îşi vor fi propus cu o vreme în urmă va trebui “ajustat” din lipsa fondurilor necesare. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiaza, dorinţa de a se recupera ori doar de a se simţi mai bine din punct de vedere organic îi va face pe unii să apeleze la terapii bazate pe autosugestie, la melo sau sarcoterapie; unii nu se vor “uita” la banii cheltuiţi pentru acest bine sperat. Posibilă ameliorare discretă a veniturilor ori doar speranţa că actuala situaţie şubredă se va încheia: puţine şanse de a întreprinde ei personal, ceva concret în această direcţie. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, puternice ostilităţi: cele vechi se acutizează, altele noi se ivesc nu chiar din senin, ci pe fondul unor conflicte de interese şi ambiţii care au putut fi până acum ţinute sub control. Atenţie la atitudinea afişată de aceşti nativi, pentru că, de multe ori, ea singură poate fi cauza acestor derapaje; să nu se mire, de aceea, de măsurile demonstrative de forţă la care vor recurge soţii/soţiile lor, partenerii de afaceri, colegii de proiect etc. Evoluţie marcată de riscuri în cazul unor litigii în care hotărârile pot să fie în contradicţie cu evoluţia de până acum a etapelor procesuale: soluţiile completelor de judecată li se vor părea nativilor nedrepte, disproporţionate şi poate că, uneori, chiar aşa va fi. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, preocupări legate de obţinerea sau consolidarea unui avantaj material. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi îi va avantaja pe nativi în tot ceea ce ţine de dialog, schimb de idei şi informaţii, libera deplasare în ţară şi/sau străinătate, relaţiile cu instituţiile statului, examene, obţinerea de diplome, certificate, atestate, adeverinţe.


SCORPION
Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, disconfort interior cauzat de evenimentele care îl iau prin surprindere pe un nativ care nu le poate identifica nici sursă şi nici cauza. Una dintre direcţii ar putea fi relaţia abruptă cu unele rude care nutresc interese divergente sau care; pur şi simplu, “nu ţin” cu nativul. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiaza, casa creativităţii şi a valorificării însuşirilor artistice este susţinută de tranzitul Lunii, care le poate oferi Scorpionilor multă sensibilitate, capacitatea de a aprofunda un proiect artistic şi de a susţine performanţe valoroase, demne de toată admiraţia. Asta nu înseamnă că, în sufletul lor, nu se vor da lupte specifice actului de creaţie, cu momente de avânt şi inspiraţie, urmate de evaluare şi şlefuire ori de nemulţumirea născută din spiritul exigent, autocritic, veşnic nemulţumit. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, stare de spirit răscolită de tribulaţiile de la locul de muncă care prevestesc schimbări, reformulări de statut sau de încadrare salarială. Contextul juridic va fi cel determinat, şi nu factorul subiectiv sau voinţa/dorinţa personală. Starea de sănătate va cunoaşte oscilaţii bazate pe tulburările sistemului neuro-vegetativ, ale sistemului nervos, cu efect major asupra unor organe sensibile, în cazul lor creierul şi organele de simţ, localizate la nivelul capului, şi aparatul renal. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, dorinţa lor de a construi planuri (în mare secret) se vor lovi de neputinţa de a atrage de partea lor nişte parteneri puternici; aceştia stau în expectativă fie că nu au încredere în proiect (mai ales dacă el nu este clar promovat) sau sunt prudenţi dacă sesizează manevre cu care nu sunt de acord. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va aduce o binefăcătoare relaxare financiară, fiscală, speculativă ori doar salarială.


SAGETATOR

Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, ştiri care miră, situaţii care nedumeresc, situaţii stranii; moment al interogaţiilor responsabile. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiază, dorinţa de a da locuinţei un aer curat, festiv, mai frumos, mai elegant, mai modern, mai confortabil. Săgetătorii vor nutri dorinţa de a “face pace” cu toate rudele şi de a nu se mai sâcâi reciproc, ceea ce, cu toată grija lor, nu se va realiza aşa de uşor. Pe de altă parte, dinspre unele rude ie parvin mesaje incerte, despre a căror onestitate sau bună intenţie nu sunt siguri, aşa încât preferă, pentru a nu se lăsa păcăliţi, să le ignore. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, zile de năduf şi preaplin sufletesc care, în plan sportiv, poate funcţiona ca un motor menit să le ofere energie şi combativitate. Săgetătorii se vor mobiliza pentru a obţine performanţe sau pentru a avea succes, dar va exista riscul să greşească “doza” şi să exagereze. Relaţiile afective vor fi fierbinţi, dar dublate de un spirit de competiţie, nefericit, în care fiecare va încerca să-l domine pe celălalt. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, spaima de schimbări îi poate determina să-şi facă o serie de calcule cu privire la viitorul lor salarial şi să ia decizii în consecinţă. Posibile trecătoare disfuncţii (hipofuncţii) endocrine, traduse prin epuizare fizică şi vulnerabilitate la factorii de stres. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi le va da un impuls astral pozitiv esenţial. Acest tranzit prin casa I va atrage norocul de partea lor, le va da mai multă forţă fizică şi psihică, mai mult entuziasm şi mai mult spor în micile şi marile lor iniţiative. Conjuncţia Saturn/ Mercur activă întreaga săptămână le va da multă mobilitate mentală, dar şi multă logică, maturitate şi ordine în gânduri, alcătuind, alături de Soare, o triadă favorabilă acţiunilor şi deciziilor cu importantă miză personală.


CAPRICORN
Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, nesiguranţa în luarea unor decizii, teama de a nu greşi, luându-se după zvonuri şi informaţii ciudate, au şi o latură bună, pentru că îi feresc de deciziile hazardate sau riscante. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiaza, sfaturi de taină cu un prieten din dorinţa de a se stabiliza într-o strategie clară şi eficientă. Ca discuţie de principiu nu e nimic rău în asta, dar poate că nu ideile sau soluţiile care se conturează în acest moment vor fi şi cele necesare sau singura lor şansă: mai e de meditat şi de analizat. Între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, se ascut săbiile în jurul unor chestiuni de familie: discuţii, interese, atitudini, care vor destabiliza bruma de relaţii menţinute cu greutate. Bunurile patrimoniale, ca şi statutul personal, pot fi ameninţate sau vulnerabilitate din cauza conflictelor publice, a comentariilor critice şi a atacurilor referitoare ia funcţie şi/ sau răspundere. între 30 noiembrie, după ora 22:39’, şi 1 decembrie, sentimente contradictorii faţă de cei dragi, în care dorinţa de a-i ajuta este contracarată de nemulţumirile personale faţă de starea relaţiei înseşi. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului, ceea ce le va permite o abordare mai inspirată a subiectelor delicate şi le va spori capacitatea de a analiza cu obiectivitate şi detaşare de mânia şi supărarea care, uneori, pune stăpânire pe ei. Ţinând cont de forţa tulburătoare sau chiar răvăşitoare a opoziţiei Uranus/Marte, care, pe 1 decembrie, se va afla la grad perfect, marcând o etapă astrală ce se va repeta abia peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va tranzita din nou Berbecul, este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală, care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045.


VARSATOR
Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, Luna va străbate sectorul zodiacal natal al Vărsătorilor, transformându-i în nişte persoane vesele, în stare să se detaşeze de stres. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiază, planul astral induce derută în privinţa banilor. Proiectele, chiar şi cele modeste, nu se pot realiza în prezent, iar cele mari nu se conturează cu claritate, pentru viitor. între 28 noiembrie, după ora 18:31, şi seara zilei de 30 noiembrie, Uranus, Guvernatorul Vărsătorilor, plasat în tranzit prin casa a lll-a, va continua să facă o opoziţie vehementă planetei Marte, aflată în Balanţă. Pe 1 decembrie, cei doi aştri se vor afla în opoziţie la grad perfect, conducând spre apogeu această conjunctură astrală, care nu se va repeta decât peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va fi din nou în Berbec. De aceea, este de luat în calcul, în modul cel mai lucid şi responsabil, riscul unor accidente care se pot petrece într-un context special, cu consecinţe neobişnuite, greu de estimat. Fireşte, nu sunt indicate deplasările, nici cele lungi, nici cele scurte, nici în ţară, nici în străinătate, nici pe jos, nici pe apă, nici pe pământ, nici în aer şi nici activităţile riscante sau sporturile periculoase unde trebuie să manipuleze sau să se controleze aparate. Dotată cu un uriaş potenţial de conflict uman, această combinaţie astrală poate destabiliza activităţile colective, întrunirile, colocviile sau poate destabiliza, în plan individual, prin boicot şi acţiuni ostile, luările de cuvânt ale nativilor în cadrul unei conferinţe sau prestaţia acestora într-un examen. A nu se face afirmaţii şi declaraţii publice riscante care pot stârni un val de antipatie şi revoltă publică. Între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie, mecanism blocat între casă, familie, societate, meserie şi intenţii personale. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va începe să atragă şansa de a fi ajutaţi de prieteni.


PESTI
Între 25 şi 26 noiembrie dimineaţa, frecvente schimbări ale stării de spirit, instabilitate mentală, incapacitatea de a se fixa pe un subiect în observaţiile şi analizele pe care nativii le vor face. între 26 noiembrie, după ora 10:04 şi 28 noiembrie după-amiaza, Luna va traversa zodia Peştilor şi va spori vocaţiile, dar şi vulnerabilităţile acestor nativi, care vor fi mai visători, mai detaşaţi de contingent, vădind mai puţin spirit practic, obosind mai mult şi mai des, lăsându-se pradă somnului şi viselor ori hoinărelii mentale, ca o compensare pentru hărţuiala şi osteneala cotidiană. Totuşi, contextul astral le va spori imaginaţia, sensibilitatea şi fantezia. Latura emoţională şi sentimentală va sta la baza multor decizii de moment. Context bun pentru toţi cei care desfăşoară activităţi pentru care e nevoie de har, de talent, de o sensibilitate anume, exercitată într-un domeniu de viaţă artistică, spirituală sau intelectuală. Între 28 noiembrie, după ora 18:31 şi seara zilei de 30 noiembrie, posibile surprize de ordin financiar, care nu ţin de regimul salarizării, ci de regimul veniturilor şi obligaţiilor financiare: evenimente care complică, brusc, cadenţa plăţilor şi încasărilor. între 30 noiembrie, după ora 22:39, şi 1 decembrie dorinţa de a alunga ideile nefolositoare, de a nu-şi mai face “sânge rău” din orice fleac, de a-şi păstra echilibrul, calmul său cumpătul în faţa provocărilor care vin mai ales de la metalul lor complicat de dorinţe, planuri, schimbări şi de la nevoia de a se adapta la vibraţia solicitantă şi răscolitoare a planetei Jupiter în Scorpion. Pe 1 decembrie, Venus va intra în zodia Săgetătorului şi le va da multor nativi posibilitatea de a face un pas important în carieră, de a avea succes, de a câştiga simpatia, notorietatea ori respectul colegilor, al şefilor şi al publicului. Deciziile privitoare la o funcţie, la o responsabilitate publică, la o eventuală avansare sau desemnare trebuie luate până cel târziu pe 3/5 decembrie.http://www.horoscop-urania.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Thread Closed 
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication