Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profetii 2011
12-21-2010, 04:51 PM
Post: #1
Profetii 2011
Profetiile oamenilor de stiinta pentru 2011.

Un colectiv de 41 de specialisti din mai multe domenii ale stiintei si sociologiei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale dezvoltate au elaborat un set de predictii stiintifice pentru anul 2011. Acestia au dorit ca specifice ca nu este vorba despre predictii de tip Nostradamus, ori Vanga, ci pe calcule probabilistice complexe, dar si bazate pe experienta acestora, acumulata in ani de cercetare, dar si cunoastere si studiu temeinic. O mare parte dintre acestia sunt profesori universitari la institute cu renume in domeniul cercetarii, dupa cum anunta revista online The Globe, care citeaza un articol publicat de USA Today. Iata aceste predictii:

- Se va pastra un trend crescator al cutremurelor de pamant, o stare inceputa in 2010. Seismele vor fi mai dese si de magnitudini din ce in ce mai mari, cu un maxim in 2012. Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Luna - Soare.

- Eruptiile vulcanice vor fi de o intensitate crescuta, cu o probabilitate destul de mare a unor mega-eruptii in Islanda si in Thailanda. Este foarte posibil ca sa explodeze, la prorpiu, "Centura de Foc" a Pacificului... Acelasi motiv precum cel enuntat anterior.

- Calota glaciara Artica si Antartica se va topi intr-un ritm accelerat, ceea ce va conduce la cresterea cu aproape un metru a oceanului planetar, cu probabilitatea ca in 2012 aceasta cota sa depaseasca 3-4 metri. Ceea ce va face ca multe din plajele lumii sa fie inundate.

- Se va inregistra o scadere, in continuare, a vitezei de rotatie a masei centrale terestre, in tendinta de egalizare a vitezelor de rotatie de la suprafata scoartei cu cea de la exteriorul miezului magnetic terestru.

- Din motivul amintit anterior vor aparea numeroase disfunctionalitati ale campului electromagnetic si o tentinta accentuata de inversare a polilor magnetici terestri. De asemenea, vor exista numeroase zone in emisfera sudica in care se va inregistra o polaritate pozitiva in loc de negativa, asemanatoare emisferei boreale.

- Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, iar in 2011 spre finele anului se va inregistra o accelerare cu inca 10-15 %, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (cum este acum), in loc de 24 de ore - fapt care s-a modificat incepand cu 1986, iar din 1998 din ce in ce mai accelerat. Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca in intervalul 1990-1998 anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci - ca perceptie - va fi egal cu doi ani in 2011, la 25 de ani de la inregistrarea fenomenului.

- Activitatea solara va creste foarte mult, fiind ultimul an de maximum, ceea ce va inteti furtunile solare, exploziile, dar si activitatea celebrelor "pete". Campul electromagnetic terestru fa fi agresat in continuare, iar prin "fisurile" ce se inregistreaza mai ales in emisfera sudica vor exista scurgeri catre suprafata planetei. Pe langa penele de curent frecvente, omenirea va inregistra o "dezorientare" manifestata accentuat prin dureri de cap, dezechilibre gravitationale marcate prin ameteli acute, greturi. Animalele vor inregistra anomalii in traseele de migratie etc.

- In emisfera sudica se va constata ca s-a marit "gaura" din Centura Van Alen, cea care protejeaza pamantul de radiatiile cosmice. Va fi ingrijorator faptul ca se va constata ca pe o suprafata din ce in ce mai mare, radiatiile cosmice patrund catre oceanul planetar, ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, dar si depopularea larga a acestor zone (pesti morti, decese inregistrate subit la bordul navelor etc.)

- O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice sa evolueze pe plan "paranormal" Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihocinetice, puternic magnetice etc. Aceste cazuri vor fi foarte des prezentate de mass-media, incat vor ajunge "la ordinea zilei". Va creste procentul de vindecatori pe baza de bioenergii, iar la finele lui 2011 se va lua in considerare de catre comunitatea internationala aceasta forma de medicina alternativa (neconventionala) si se va propune un plan pentru cercetarea temeinica a acestor fenomene, in asa fel incat spitalele sa aiba pe landa medicii traditionali si personal calificat in energii bio, in medicina naturista etc. In 2012 se va propune ca la facultatile de medicina sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice. Cei care nu vor avea aceste capacitati se vor ocupa mai departe de "mecanica" medicinei traditionale (chirurgii, ortopedii inlocuiri de vase de sange, transplanturi, celule susa, stem etc.).

- Pe plan medical se vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer va face ca aceasta maladie sa nu mai fie privita ca una mortala decat intr-o mai mica proportie, chiar si-n fazele terminale. Vor fi descoperite diverse medicamente, in special pe baza de plante care vor face vindecari miraculoase. De asemenea vor fi evolutii substantiale in domeniul diagnosticului. Vor exista scanere mobile si aparate de analiza individuale, cu minielectrozi, in asa fel incat sa se poata afla instantaneu despre boala unui pacient, dar si despre evolutia in timp, putandu-se face predictii.

- Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din asa zise "micro-celule" (de mii de ori mai fine decat celulele obisnuite, invizibile cu aparate de masura conventionale gen microscop, dar vizibile in spectre de frecvente) care "leaga" celulele obisnuite intre ele, tot ceea ce este viu. Se va descoperi ca este "legata" in organisme si "libera" in ceea ce inconjoara organismele, inclusiv in aer. Aceste microcelule energetice vor fi ceea ce hindusii numeau phrana, iar energia "legata" in organism va fi asemanatoare "corpului eteric". De aici, o intrega revolutie in medicina.

- In cercetare se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar si peste.

- Din puct de vedere al particulelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 11 dimensiuni (10 + timpul), dintre care 3 + T sunt cele terestre, ale universului pe care ne face sa credem ca-l cunoastem. Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta va creste rata sinuciderilor, in schimb, va opri declansarea unor conflicte armate majore.

- Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator.

- Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cate una, ceea ce va atrage si pe plan mondial o adancire a crizei. Numarul somerilor va creste ingrijorator, catre 36% din forta de munca cu posibilitatea de a fi ocupata.

- Se vor dezvolta domenii de activitate in care persoanele vor munci de acasa. Mediul online va fi unul din ele, cel mai dezvoltat. Spre sfarsitul lui 2011 se va constata ca nu este suficient ca Internetul sa fie asa cum il stim, ci va fi doar o parte dintr-un alt sistem, alt ansamblu. Faptul va duce la dezvoltarea tehnologiei care va fi integral implementata online. Google va continua sa fie colosul mondial in domeniu, adeptii teoriei conspiratiei vor dezvalui ca acest gigant a fost dezvoltat de forte oculte pentru a stapani Internetul, pentru a supraveghea omenirea atat la computer, cat si pe strada (StreetView), ca se va ocupa de sanatatea populatiei prin programul supradezvoltat Google Body, Google TV va domina piata de informatie media etc. Practic Google isi va dezvolta cate un sector din care va coordona viata "celulara" a fiecarui individ in parte.

- In 2011 se va propune primul plan de salvare a omenirii si se va ajunge la concluzia ca banii "fizici" nu mai pot face fata. Ei vor fi inlocuiti, incepand cu 2012, cu B.U. (Bank Unit), care va fi o moneda unica electronica universala. Omenirea va fi din ce in ce mai mult o massa amorfa. Va incepe sa nu mai existe personalitate, individ, toti vor face ce li se va impune, fara sa protesteze, convinsi ca urmeaza un plan global de salvare.

- Noua generatie va fi ca hipnotizata, vor apara noi droguri, noi modalitati de inrobire pe baza de sex si muzica, entertainment in general, iar din 2011 vom constata atat o "indobitocire" a noii generatii, cat si o lipsa de reactie. "Creierele" noii generatii vor incepe sa fie inregimentate de marile concerne, vor lucra la asa zisul plan de salvare mondiala, ce va fi impus de SUA si Marea Britanie, cu sprijinul ONU a Bancii Mondiale si a FMI.

- Nu va incepe niciun razboi mondial in 2011, ci se vor concentra energiile statelor puternice pentru impartirea zonelor de influenta ale planetei, existand numeroase amenintari, dar neconcretizate. Obama isi va pierde din popularitate, multi americani isi vor da seama ca el este doar p "papusa" pusa acolo de bancherii care conduce lumea. Africa va fi tinta reglarilor de forte intre China si SUA, mai mult decat zona araba, decat Coreea, sau asa numitul conflict Israel - Iran. Daca va incepe un razboi de forta acesta va fi mult mai probabil in 2012, in urma esecului de a reimparti lumea si de a atenua criza globala.

- Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ, sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce anu au mai fost folosite pana acum in acest scop.

- Populatia va ajunge la 7 miliarde de indivizi si pentru prima data se va spune public despre necesitatea opririi acestei rate de inmultire si de existenta a unui program de scadere treptata a populatiei.

- Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va fi in continuare in dificultate, prin discreditarea ei continua de cei ce doresc o singura religie New Age. Vor aparea scandaluri legate de preoti corupti, de legaturi cu grupari mafiote, de homosexualitate, de pedofilie. Fortele implicate vor conduce in asa fel ostilitatile anti-religioase incat sa para ca se va implini profetia lui Malachia si ca Benedict este ultimul Papa inainte de "marea unificare" religioasa. Vor aparea numeroase zvonuri ce-l vor plasa ba pe Obama, ba pe Putin ca fiind Anticristul, dar nu pe Ahmadinejad, sau pe Mubarak. Omenirea va fi condusa de catre forte oculte sa creada ca se indreapta spre un inevitabil Armaghedon, dar fara Mesia, pentru ca sa poata sa apara un "salvator universal", cel care va pune in aplicare planul unic de salvare planetara, dar la care se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.

- Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili altii decat cei fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel vor cunoaste un puternic avant.

- Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste "trepte de viteza" ce pot multiplica energii foarte puternice. Acestea insa se vor dezvolta dupa 2012.
http://www.agentia.org/teoria-conspirati...-7755.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-21-2010, 06:51 PM
Post: #2
RE: Profetii 2011
"Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator." - previziuenea asta m-a luat cu transpiratii 19

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-22-2010, 12:13 AM
Post: #3
RE: Profetii 2011
Nu se poate vorbi, nici pe departe, de un trend crescator al cutremurelor in lume. Nu creste nici magnitudinea, nici frecventa de aparitie. Acestea sunt speculatii si rastalmaciri. Acum 30 de ani zonele acoperite de seismografe erau mai putine, si deci si capacitatea de detectie a evenimentelor seismice produse in arii slab populate era semnificativ mai scazuta. In ceea ce priveste seismele foarte mari, sau mega-seismele, asemenea evenimente au mai avut loc in 1960 Chile si 1964 Alaska, de exemplu; sau in Indonezia-zona Sumatrei intre 1797 si 1833.
Eu nu sunt deloc ingrijorat pentru pretinsa intensificare a activitatii seismice a Pamantului. Anual se produc, in medie, cam 130-150 de seisme cu magnitudini de 6,0-6,9 grade, 16-20 de cutremure de 7,0-7,9 si 1-2 cutremure de magnitudini 8-8 si ceva.

Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători nu este victimă, ci complice.

George Orwell

P.S.: Un popor de prosti care voteaza hoti si talhari e un popor de mancurti care nu merita decat dispret, un popor vrednic de sila.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-22-2010, 01:56 PM (This post was last modified: 12-23-2010 11:14 AM by anuk.)
Post: #4
RE: Profetii 2011
Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii .

Mircea BatranuAnul 2011 va fi un an care va zdruncina rău de tot România. Suntem într-o criză triplă (morală, economică şi socială) determinată de lichelismul politic şi de ridicarea minciunii la rang de politică de stat. Această criză românească se suprapune crizei mondiale! Prostiile declarate de preşedinte şi primul ministru privind iesirea din criză nu mai sunt crezute de nimeni.Radicalizarea societăţii româneşti va duce la revolte şi apariţia unor acţiuni politice şi individuale extrem de grave dar unele pot duce la schimbarea situaţiei.

România lui 2011 înseamnă aducerea ţării în prag de război civil, identificarea minciunii drept cauză a tuturor relelor, sărăcie, buget fals, hrană proteică, prăbuşirea pieţei imobiliare, revolte, dreptate personală, incendieri, declararea primului oraş liber după 1989, asasinat politic şi introducerea monitorizării UE.

Război civil – Segmentarea vizibilă a societăţii româneşti între grupul celor ce deţin puterea (centrală şi locală) şi restul populaţiei determină formarea a două tabere aflate în prag de război civil.

Un sondaj de opinie va demonstra ca peste 90% din populaţie consideră că numai introducerea pedepsei capitale (sau maxime) pentru minciuna politică, mai poate salva ţara!

Sărăcia – se va extinde şi asupra unor categorii ale populaţie neafectate încă, provenite din rândul bugetarilor dar şi al proprietarilor de mici afaceri (tonete, meseriaşi, agricultori, transportatori) iar grija zilei de mâine şi protecţia familiei vor deveni principala preocupare a oamenilor.

Bugetul de stat se va realiza în clasa de venituri în proporţie de 60-70% şi asta va determina acutizarea sărăciei, salarii şi pensii plătite cu întârziere.

Hrana proteică – denumire sub care se vor produce şi comercializa produse realizate din făinuri vegetale şi animale, va deveni din ce în ce mai uzitată şi va înlocui termenul de alimente. Prezintă avantajul că evită utilizarea denumirii de „furajare umană”!

Prăbuşirea pieţei imobiliare cu peste 30% va duce la falimentul investitorilor şi la situaţii foarte grave în relaţiile dintre bănci şi clienţi pe tema garanţiilor imobiliare. Băncile vor solicita clienţilor aducerea unor garanţii suplimentare pentru creditele acordate.


Revoltele sindicale dar şi cele declanşate instantaneu vor fi din ce în ce mai multe şi mai radicale iar unele dintre ele vor duce la agresiunea unor reprezentanţi ai puterii.

Dreptate personală – în relaţia cu autorităţile şi cu diverse alte instituţii, ajunşi la capătul răbdării, unii îşi vor face dreptate singuri. Sunt peste 3000 poliţişti cu credite restante, venituri tăiate şi tracasaţi de către firmele de recuperare. Probabilitatea ca unul dintre ei să-şi facă dreptate intrând cu forţa şi făcând prăpăd, e foarte mare. După eveniment se va limita activitatea acestor firme.

Incendieri – Tot ca un efect al răzbunării, vom asista la incendierea unor magazine de vise (numite impropriu etnobotanice) şi chiar a altor instituţii, posibil financiar bancare, administraţii locale, sedii de firme care se ocupă cu ridicarea maşinilor de pe stradă.

Oraş liber – Ca urmare a politicii catastrofale duse împotriva propriului popor, prin dezbinare, minciună şi presiune, o mare comunitate locală din România îşi va declara statutul de oraş liber, refuzând plăţile la bugetul de stat şi comanda politică a Bucureştiului! Tensiunea se va propaga în ţară şi în Europa iar în Grecia se vor proclama alte oraşe libere! Posibil pentru România să fie Timişoara (din nou), Iaşi, Constanţa sau Braşov.

Asasinat politic – Insecuritatea personală şi traiul de zi cu zi, extrem de greu, identificate cu politica catastrofală dusă de actualul regim va determina primul asasinat politic după 1989!

Monitorizarea UE – Anomia statului român, creşterea sărăciei şi a dezordinii, vor determina UE să instituie monitorizarea României şi chiar introducerea unui sistem de decizie politică.

Prognoza mea se bazează pe evenimentele ultimilor ani şi tendinţa acutizării conflictelor din societatea românească. Totodată iau în calcul tendinţele mondiale. Nu sunt ghicitor, nu pot spune că va fi cutremur în 12 mai, că în 14 iunie vom scăpa de Traian Băsescu, că s-au arătat „patru rigi pe cruce”, că în Bărăgan va apare o gaură de 40m diametru şi 30 m adâncime sau că renaşterea României se va produce din 2012 pentru că suntem buricul pământului! Dar există o posibilitate ca toate acestea să se producă!

Gânduri bune şi curaj tuturor! Împreună vom reuşi!http://viitorul.wordpress.comCine-i Batranul ?

"Sunt român, nascut în Transilvania. Absolvent al Universităţii Bucureşti în 1981, am fost cercetător şi profesor, analist, coordonator de lucrări, consultant şi manager. Acum sunt freelancer. Sunt pasionat de spectacolul lumii, de ştiinţă, tehnologie, societate, umanism, cultură, educaţie. Mă ocup de prognoză, futurologie, scriu scenarii ale lumii de mâine (comunionismul) şi ale celei de poimâine. Am mai multe proiecte (unele în lucru) în beletristică, publicistică, ştiinţă, politică, futurologie, comunionism, video, tehnologii. Sunt prezentate în pagina Activitate-Home şi în Proiecte

Analiza neconventională
Îmi place şi-mi permit să abordez neconvenţional multe probleme. Neconvenţionalul (unconventional) -în afara canoanelor- permite găsirea unor porţi noi de acces în diverse domenii. Multe din abordările mele sunt neconvenţionale.
Ştiinţele fundamentale impun abordarea convenţională a problematicii existenţiale dar nu exclud abordarea neconvenţională şi nici jocul minţii pe diverse scenarii. “Funcţia logică numită Implicaţie => ne arată că o ipoteză greşită poate implica un rezultat adevărat. Aproape tot din ceea ce s-a descoperit în lume este datorat acestei logici.” Kazuki Yamada, freelancer, în cartea mea Nea Vasile şi japonezul, ed.2009. Neconvenţionalul este cel ce pune lucrurile în mişcare în timp ce convenţionalul stabilizează situaţiile. Neconvenţionalul susţine îndoiala!

Atitudine
Sunt analist independent, freelancer, nu aparţin niciunui grup de interese şi nu sunt angajat în nici o formă sau forţă politică. Nu am fost membru al Partidului comunist înainte de 89 şi nici al altui partid sau mişcare politică după anii 90 şi nici n-am semnat vreun compromis cu structurile politice sau informative. Mi-am păstrat mereu atitudinea independentă. Atitudinea mea este deschisă şi directă! Îi preţuiesc şi apreciez pe cei recunoscuţi de societate pentru valoarea lor şi pe cei ce aduc noul benefic. În egală măsură îi dispreţuiesc pe oportunişti, pupincurişti şi carierişti, în special pe cei din sfera politicului.
Sunt iniţiatorul Neofuturismului ca atitudine civică şi culturală, promovând schimbarea radicală a relaţiilor sociale şi stabilirea drepturilor naturii şi ale viitorului, fondator al principiilor societăţii de mâine, comunionismul, şi promotor al comunionismului umanist pe baza legilor armoniei şi ale principiilor umanismului."


http://mirceabatranu.wordpress.com/despre/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2010, 11:18 AM
Post: #5
RE: Profetii 2011

PROFEŢIA LUI MELCHISEDEC.


Melchisedec, un nume înconjurat de mistere şi legende magice. Este venerat şi cunoscut în diverse culturi. În Biblie, apare citat de multe ori ca Regele Salemului, iar în tradiţia evreiască este menţionat în diverse cărţi cum ar fi Zohar şi Midrash Rabba. Este cunoscut de popoarele orientale, temut de mongoli şi venerat de lamaşii budişti ai acelor pământuri.
Prof. Dr. Ferdinand Ossendowski, un ilustru călător, om de ştiinţă şi scriitor, povesteşte următoarele în deja clasica sa operă de călătorii “Bestii, Oameni şi Zei” (1924):

În timp ce traversam într-o caravană stepele Asiei Centrale, aproape de Tzagan-Luk, ghidul mongol a strigat dintr-o dată: ” Stop, opriţi-vă!”, şi de îndată s-a aruncat de pe cămilă la pământ, murmurând clasica mantră budistă “OM MANI PADME HUM”. Ceva incredibil se petrecu în acel moment. Aerul vibra suav şi aducea cu sine un cîntec de dragoste şi pace, care ajungea direct la inimă. Pămîntul şi cerul păreau să îşi ţină respiraţia. Dr. Ferdinand Ossendowski - autorul cartii "Bestii, Oameni si Zei" Până şi animalele o percepeau: păsările coborau din zborul lor şi se odihneau, cămilele îşi ciuliseră urechile, caii rămăseseră nemişcaţi şi atenţi, câinii se opriră din lătratul lor şi yakii se întinseseră pe sol. Hamalii mongoli îngenuncheaseră şi se rugau cu ardoare în timp ce se simţea acea pace absolută: până şi vântul nelipsit din acele părţi, încetă să mai bată. Era o atmosferă extraordinară, o linişte şi o pace neobişnuite, mai ales pentru occidentali.

Când extazul colectiv se termină, mongolii îi explicară lui Ossendowski ce s-a întâmplat. Se apropiaseră de Misterul Misterelor, de regatul subteran al Regelui Lumii, chiar în momentul în care acesta era în meditaţie.

După cum probabil vă puteţi da seama, Ossendowski nu a putut obţine prea multe informaţii de la acei oameni. Acei mongoli ştiau că lamaşii pǎstrau cu aviditate secretul Regelui Lumii, şi îi pedepseau cu severitate pe aceia care divulgau aceste lucruri.

Dar, şi aici apare încă un mister, mărturisirea făcută de Ossendowski cu acea ocazie coincide foarte mult cu expunerea din cartea “Mission de l’Inde” a lui Marqués Saint-Yves d’Alveydre (1910) şi de asemenea cu povestirea altui autor mai puţin celebru, Louis Jacolliot, în “Les Fils de Dieu” şi “Le Spiritisme dans le Monde”.
Profeţia lui Melchisedec - Mongolia

Cei trei scriitori meţionaţi vorbesc despre Agharti sau Agharta, nume cu care, în limba tibetană, este denumit misteriosul regat subteran în care îşi are reşedinţa Regele Lumii.

Ossendowski povesteşte că, fiind în vizită la mănăstirea din Narabanchi, în Mongolia, a găsit o surprinzătoare profeţie lăsată de Melchisedec în acel loc pe care Geniul Pământului l-a vizitat în anul 1890. Iat-o aici:

Cu fiecare zi care trece, oamenii vor uita de sufletele lor şi se vor ocupa mai mult de corpurile lor. Corupţia cea mai mare va domni pe pământ. Oamenii se vor asemăna mai degrabă cu animalele sălbatice, însetaţi de sângele fraţilor lor. Semiluna va fi ştearsă şi adepţii săi se vor îngloda în cerşetorie şi într-un război continuu. Cuceritorii lor vor fi răniţi de soare, dar nu se vor ridica de douǎ ori; va cădea peste ei cea mai mare dintre nenorociri şi vor ajunge să fie insultaţi de celelalte popoareMelchisedec - Profetia din Tibet. Coroanele regilor, mari şi mici, vor cădea. Unu, doi, trei, patru, cinci, şase, şapte, opt... Va fi un război teribil între toate popoarele. Oceanele se vor înroşi…Pământul şi fundul mărilor se vor acoperi de schelete, se vor diviza regatele, vor muri naţiuni întregi...Foamea, bolile, crimele necunoscute de lege, ce lumea nu va fi contemplat încă. Atunci vor veni inamicii lui Dumnezeu şi ai Spiritului Sfânt ce se aflǎ în interiorul omului. Cei care iau şi partea celuilalt, vor pieri de asemenea. Cei uitaţi, cei persecutaţi se vor răscula şi vor atrage atenţia lumii întregi. Vor fi ceaţă şi furtuni, munţii dezgoliţi se vor umple de păduri. Se va cutremura pământul...Milioane de oameni vor schimba lanţurile sclaviei şi umilinţelor cu foame, boli şi moarte. Vechile drumuri se vor umple de mulţimi care vor merge dintr-un loc în altul. Cele mai bune şi mai frumoase oraşe vor pieri în foc...una, două, trei...Tatăl se va lupta cu fiul, fratele cu fratele, mama cu fiica. Viciul, crima, distrugerea corpurilor şi a sufletelor, vor domni fără limite...Familiile se vor împrǎştia...Fidelitatea şi dragostea vor pieri...Din zece mii de oameni, doar unul va supravieţui...unul nebun, dezbrăcat, înfometat şi fără forţe, care nu va şti să-şi construiască o casă, nici să-şi procure alimente… Va urla ca un lup turbat, va devora cadavre, va muşca din propria sa carne şi îl va sfida înfuriat pe Dumnezeu. Se va depo39 pământul. Dumnezeu îl va lăsa din mâna sa. Deasupra lui vor fi împrăştiate doar fructele nopţii şi ale morţii. Atunci va apărea un popor necunoscut până acum care, cu mână puternică, va smulge buruienile nebuniei şi viciului şi îi vor conduce pe cei care au rămas fideli spiritului oamenilor în bătălia împotriva răului. Vor fonda o nouă viaţă pe pământul purificat de moartea naţiunilor. De-a lungul a cincizeci de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate care vor trăi fericite pentru şaptezeci şi unu de ani. În continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme...Apoi popoarele din Agharti vor ieşi din cavernele lor subterane şi vor apărea pe suprafaţa pământului.

În ultimul paragraf, în urma unei atente lecturi, Óscar Uzcategui a descoperit că Melquisedec dădea nişte date foarte exacte pentru profeţia sa. Să vedem:
Luptători

Profeţia a fost scrisă de Domnul Lumii în anul 1890. Astfel că, atunci când Melchisedec spune ““pe parcursul a 50 de ani nu vor mai fi decât trei mari noi regate”, ne vorbeşte despre anul 1940, adică, de al doilea război mondial.

Au apărut atunci trei mari noi regate: Europa, Rusia şi Statele Unite ale Americii. Apoi spune că “vor trăi fericiţi pentru şaptezeci şi unu de ani”. Adică: 1940 plus 71, ne dă 2011. Şi în acest an fatidic “în continuare vor veni zece şi opt ani de războaie şi cataclisme”.

Ne spune astfel că suntem la porţile unui conflict mondial care va avea consecinţe oribile, nemaivăzute, şi care va dura 18 ani: din 2011 până în 2029.

Mai apoi va fi o regenerare şi va începe un nou ciclu, dar nu înainte de a a avea loc o involuţie şi distrugere, cum o spun atâtea profeţii şi religii din lume.

http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism...sedec.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2010, 04:30 PM
Post: #6
RE: Profetii 2011
foarte interesant ce ai scris cu rosu , Anuk 19

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-24-2010, 04:15 PM
Post: #7
RE: Profetii 2011
“vor trăi fericiţi pentru şaptezeci şi unu de ani”. Adică: 1940 plus 71, ne dă 2011.

al 2-lea razb mondial: 1 septembrie 1939 - 2 septembrie 1945 http://ro.wikipedia.org/wiki/Al_Doilea_Război_Mondial

1945 +71 -->2016 mai avem 6 ani de pace , numa bine in 2016 scapam si de moshu01)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2011, 10:25 AM
Post: #8
RE: Profetii 2011
Profeţiile lui Nostradamus din Orientul Mijlociu, pentru 2011


Un asasinat va zgudui lumea, Wikileaks va dezvălui scandaluri financiare, iar preşedintele american Barack Obama se va confrunta cu "situaţii nemaiîntâlnite". Acestea sunt profeţiile pentru anul 2011 ale unui precizător cunoscut sub numele de "Nostradamus din Orientul Mijlociu".

Michel Hayek a prezentat la un post de televiunie din Liban prezicerile sale pentru lumea arabă şi cele mai importante state de pe glob.

Supranumit "Nostradamus din Orientul Mijlociu", acesta a spus că, în 2011, lumea va fi zguduită de un asasinat care va fi considerat "crima secolului". Site-ul Wikileaks va rămâne în continuare în atenţia lumii întregi şi va dezvălui mai multe "scandaluri financiare".

Michel Hayek a mai spus că anul 2011 va fi unul greu pentru preşedintele Barack Obama care se va confrunta cu situaţii nemaiîntâlnite de predecesorii săi. De asemenea, aeroporturile americane vor fi ţinta unor noi tentative de atentate. Prezicătorul a mai anunţat că situaţia din Iran va fi în continuare tensionată, unde vor avea loc proteste de stradă, iar opoziţia va pierde unul dintre liderii de marcă.

Anul trecut, Hayek a prezis asasinarea unui important lider al Hamas, în Dubai, iar cea mai importantă profeţie a sa a fost despre Qatar, despre care a spus că "va excela în sporturi care atrag atenţia la scara mare". Luna trecută, Comitetul Executiv al FIFA a hotărât ca emiratul arab să fie gazda turneului final de fotbal din 2022.

http://www.cotidianul.ro/133757-Profetii...entru-2011


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Purtarea cu adevarat omeneasca este bunavointa fata de semeni. (Marc Aureliu, Catre sine insusi)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2011, 01:47 PM
Post: #9
RE: Profetii 2011
Completare la postul anterior 09

Cine va fi liderul asasinat in 2011?


Michael Hayek a uimit lumea araba cu predictiile sale pentru anul 2011. La miezul noptii, acesta a aparut pe posturile de televiziune din Orientul Mijlociu, unde publicul il astepta cu sufletul la gura. Supranumit "Nostradamus contemporan", sau "Nostradamus din orientul Mijlociu", ori "Noul Nostradamus", Hayek face previziuni pentru arabi de 26 de ani, si de fiecare Revelion apare la televiziune sa anunte predictiile.

Foarte multe, daca nu cele mai multe dintre acestea s-au adevarit in decursul anilor, tocmai de aceea Hayek are asa o mare cautare. Se poate spune, dupa cum titreaza presa din zona, ca in peste 90% din cazuri, cele spuse de Noul nostradamus s-au adeverit. De altfel Hayek nici nu are pretentia ca tot ce spune sa se intample 100%. El declara ca in mare parte, predictiile sunt izvorate in urma unor analize ale sale, dar si au unor simtiri interioare pe care nu si le poate explica.

Pana in acest an, nu prea se auzise de Hayek in lumea europeana, sau peste Ocean. Numai ca de data aceasta el a facut cateva predictii care au atras atentia lumii asupra sa. Cea mai importanta este ca un lider mondial, un personaj foarte cunoscut va fi asasinat in 2011, ceea ce va atrage atentia intregii planete, iar lumea va fi foarte uimita.

"Intreaga lume va fi zguduita din temelii de un asasinat care va fi supranumit crima secolului, fiind vorba despre un lider important, despre un personaj foarte cunoscut, insa lumea isi va reveni din acest soc si va fi martora unui razboi, dar care va fi unul diferit pentru ca va fi un razboi pentru pace. ", a profetit Hayek la miezul noptii, in pragul anului 2011.

Apoi si-a intarit profetia care sa arate ca 2011 va fi un an teribil, care a inceput cu o eclipsa de soare, considerata a fi, in lumea araba, un "semn rau". Hayek adauga: "Presedintele american Barack Obama se va afla in situatii fara precedent, si nemaiintalnite de presedintii americani de dinaintea sa. Opozitia din Iran va pierde unul dintre liderii sai de marca."

Prin acest final de profetie pare ca ar fi vorba despre asasinarea lui Mahmoud Ahmadinejad . Oricum, nu pare vorba despre lichidarea lui Barack Obama, care, dupa cate se pare, va conduce asa numitul "razboi pentru pace". Intrebat de presa despre cine ar putea fi liderul care va fi victima unui teribil asasinat, Hayek a raspuns ca nici el nu stie: "Daca as fi stiut, as fi spus!" Hayek insa a vorbit si despre un "lant de cutremure", ca si despre "o serie de eruptii vulcanice" care vor fi in 2011.

La o asa zisa cota a pariurilor din lumea araba, care s-a instituit aproape imediat,pe primul loc s-ar situa liderul iranian, apoi presedintele ONU, comisarul sef al Uniunii Europene, presedintele nord-coreean, premierul, sau chiar presedintele Rusiei, presedintele SUA, iar mai apoi, alte personalitati. Nici Bill Gates n-a fost exclusdin aceste calcule. Pe unul din ultimile locuri se situeaza si Julian Assange.

Despre Michael Hayek, insa, multi comentatori occidentali cred ca acesta ar avea mai multe legaturi cu serviciile secrete americane si israeliene decat cu entitati paranormale, care sa-i insufle viziuni. Acestia cred ca imaginea lui Hayek in lumea araba a fost construita chiar de americani, iar acesta facea predictii usor de aflat "de la sursa" ca sa-i poata mani39 pe arabi. Acum i "s-a comandat" sa anunte un mare asasinat care sa puna pe jar comunitatea, cred analistii din presa britanica. (M.F.)http://www.agentia.org/anchete/cine-va-f...-7870.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2011, 11:56 PM
Post: #10
RE: Profetii 2011
ZODIACUL POLITIC 2011


Pe data de 3 februarie, omenirea va ieşi din anul chinezesc al Tigrului de metal şi va intra în anul Iepurelui de metal. Dacă anul care se va termina în curând ar putea fi caracterizat prin cuvintele "egoism", "competiţie" şi prin dorinţa de a câştiga cu orice preţ, anul care vine va sta mai degrabă sub semnul lui "trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască", dar şi "să fie pace, iar pacea să înceapă cu mine".

În anul care se încheie, România a fost una din ţările dominate de caracterul Tigrului de metal, alături de Rusia, Spania, Turcia şi Coreea de nord, lucru care s-a şi putut simţi în starea de conflict şi tensiune pe care poate ai perceput-o şi tu în 2010. În 2011 Iepurele de metal îşi va avea „sediul” în Irak, Oman, Siria, Malaezia, Chile şi Croaţia. Puţin probabil că vom vedea tensiuni sociale sau escaladări ale conflictelor în aceste ţări.

În ce priveşte România, vom vedea o disponibilitate de negociere şi rezolvare a subiectelor critice care ne-au agitat în 2010. De exemplu, o alianţă PSD-PNL, ar putea deveni posibilă cu uşurinţă dacă este iniţiată după 3 februarie, ba chiar şi un nou partid. Dar această alianţă va fi pusă la încercare în 2012, anul Dragonului de apă, când spiritul de competiţie va reveni în viaţa publică şi cei care simt că există un lider ascuns în natura lor vor încerca să şi-l manifeste.

Anul 2010 a fost anul lui Dinu Patriciu. Născut sub semnul Tigrului de metal, Patriciu a câştigat în acest an toate „meciurile” pe care a vrut să le câştige. Anul 2011, anul Iepurelui de metal, îl va favoriza pe Traian Băsescu, născut sub acest semn. Dar vom vedea un Traian Băsescu mai maleabil şi mai deschis la negociere (deşi soluţiile negociate nu vor dura în 2012).

Anul 2011 va fi un an în care toată lumea va alege orice soluţie care aduce puţină linişte, păstrându-şi energiile pentru 2012. Pe acest fond, este posibil să vedem o înclinaţie a lui Băsescu către un compromis cu alte partide, în defavoarea PDL. Partidele care vor fi favorizate în 2011 vor fi cele ale căror culori sunt apropiate sau derivă din verde, care, la noi, sunt doar PNL, PC şi UDMR. Sub acest aspect, PDL, PSD şi UNPR vor fi în contradicţie cu tendinţele anului 2011. Probabil că vor pierde pe orice „carte” care va face apel la conflict, sau, în cel mai bun caz, vor intra în soluţii de compromis mai puţin confortabile.

Semnul de metal al anului care vine va favoriza personajele publice care au acest semn în anul de naştere, care la noi sunt Ponta (şobolan de metal, ca şi Elena Udrea), Ion Iliescu (cal de metal), Patriciu (tigru de metal).

E foarte posibil să vedem un alt Emil Boc (cal de foc), mai vocal şi mai independent de Băsescu, posibil un lider al PDL mai hotărât, dar tot ce va construi în 2011 nu va fi de durată, mai degrabă un foc de paie, care va avea un apogeu în vară şi se va stinge treptat spre finalul lui 2011.

Crin Antonescu, un Câine de pâmânt, ar putea fi centrul tuturor negocierilor care se vor face în 2011, find singurul politician de prim-plan cu o „bază” stabilă, cum s-ar zice, „cu picioarele pe pământ”. Dar, în mod ciudat, acţiunile sale vor contribui în final la „întărirea” liderilor care au elementul metal în anul de naştere: Băsescu, Udrea, Ponta, Patriciu, Iliescu. Crin Antonescu are nevoie de strângerea legăturilor cu Voiculescu (câine de foc) şi de consilierea lui Patriciu (tigru de metal) pentru ca acţiunile sale contra Băsescu şi PDL să aibă efect.

În ceea ce priveşte predispoziţiile României în 2011, lucrurile sunt puţin mai complicate. Ca stat, România are o dublă „identitate”. A fost fondată ca stat monarhist la 1 decembrie 1918, ceea ce o aşează sub semnul Mistreţului de pământ, cu un caracter înclinat către plăcerile vieţii, iertător, dar pragmatic şi, într-un fel, auto-distructiv. Dar această identitate a fost substituită de cea „republicană”, de la 30 decembrie 1947, ceea ce face ca România să fie acum tot Mistreţ, dar de foc. Practic, avem două Românii, una mai placidă şi mai dedată la plăcerile lumeşti, obţinute cu minim de efort, şi alta mai pro-activă, mai cutezătoare, deşi, tot înclinată către exces şi auto-distrugere.

Aceste două Românii vor avea un comportament similar în 2011, oferind toleranţă şi fundament pentru compromisurile care urmează. Dar ele se vor separa în 2012, atunci când România „republicană” va avea un cuvînt mai greu de spus în noile configuraţii politice care vor rezulta din alegeri, în timp ce România „monarhistă”, va fi mai pasivă.

Steve Cheung, Răzvan Ziţă


http://www.critix.ro/prima-reactie/socie...a-furtunii
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication