|
Intrebari pentru Nickion (Blue de la istrate)
|
|
07-31-2010, 08:36 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Intrebari pentru Nickion (Blue de la istrate)
ei, jana e mare si tare doar in curtea ei, stie ca nu e placuta de cei de aici si nu ar fi avut spor daca venea cu gura mare.si na, trebuia sa para o doamna.
|
|||
|
07-31-2010, 09:08 AM
|
|||
|
|||
|
Ce penibil. sa te ascunzi in spatele robotului. Mai este si lasa, ca parca nu-i erau suficiente "calitatile"... si Magda, ai punctat foarte bine, mai ales ca teoria ei incerca sa fie dezvoltata si de cinva de aici....care, la randul lui, incerca sa-si gaseasca adepti. Cum se leaga unele chestii, mai, mai.
"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez |
|||
|
08-05-2010, 09:14 AM
(This post was last modified: 08-05-2010 09:15 AM by manuela.)
|
|||
|
|||
|
ei, jana e mare si tare doar in curtea ei, stie ca nu e placuta de cei de aici si nu ar fi avut spor daca venea cu gura mare.si na, trebuia sa para o doamna. HAHHAHAHAH ai zis bine mod1 vrea a para doamna dar nu reuseste, habar nu are cu ce se mananaca asta.E mai needucata decat imi imaginam si e taranca rau ,doamnele nu critica si stiu ca obligatia unuia este sa rapunzi atunci cand esti salutat,da ea......joiana ce mai....,,hai la fan"
Uneori ma intreb oare cine sunt?si ce caut ?de unde vin ? |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help