|
O posibila decodificare a ultimului mesaj
|
|
07-29-2010, 09:15 AM
|
|||
|
|||
|
O posibila decodificare a ultimului mesaj
24.07.10 Vad 2 telefoane mobile de culoare neagra. Romania si Israel. Culoare neaga=moarte La distanta sunt multi copii. 08:00 Elicopterul israelian s-a prabusit, luni, in Bucegi, in apropierea unei tabere de vara, in care se aflau 65 de copii, in cadrul American Jewish Joint Distribution Comittee (JDC), relatează Jerusalem Post in editia electronica de miercuri. [...]
Posted at Pentru a vedea link-urile de pe acest forum, va rugam sa va inregistrati. Va multumim. If you want to see links who appear on this board, please register. Thank you. |
|||
|
07-29-2010, 09:43 AM
|
|||
|
|||
|
RE: O posibila decodificare a ultimului mesaj
Masajul complet.
Quote:24.07.10 Vad 2 telefoane mobile de culoare neagra.Poi si aia 250 ce sunt? Dar femeia? Eu cred ca le tragi de par cacataline, sa se potriveasca una cu alta. Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
|
07-29-2010, 09:46 AM
|
|||
|
|||
stupid !!!!
"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez |
|||
|
07-29-2010, 09:52 AM
|
|||
|
|||
|
Tipic.
Increde-te in Dumnezeu si tine-ti praful de pusca la adapost de umezeala! (Oliver Cromwell) |
|||
|
07-29-2010, 11:00 AM
|
|||
|
|||
|
Aia 250 urmeaza ,ce-i asa greu de inteles
: iar femeia este Hara care intareste spuselel lui .
|
|||
|
07-29-2010, 11:57 AM
|
|||
|
|||
pffff, ce abstract e tampitelu
"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez |
|||
|
07-29-2010, 12:12 PM
|
|||
|
|||
|
Hopa...stai asa...cred ca de fapt am decodificat EU
corect mesajul 23.07.10 Urc intr-un vagon imens. Dupa mine urca 2 femei ce se opresc in coltul din dreapta – spate a vagonului. Eu ma duc in fata, in stanga, unde se afla vreo 5 taburete de lemn. Deodata, vine langa mine, tatal meu cu 3 oameni care se aseaza pe scaune langa mine. Unul din fata mea (stanga) desface o harta capitalei – Bucuresti. Ma uit la harta. Se vad blocurile si se disting cu greu strazile. Toata harta este colorata in abastru-cenusiu. Femeile vor sa coboare in piata Rahova. Deci eu cred ca vagonul e elicopterul. 2 femei adica cele doua tari Romania si Istrael coltul spate al vagonului adica coada elicopterului ( se pare ca martorii oculari au vazut un elicopter cu fum in coada..) 5 taburete de lemn adica cei 6 oameni care erau in elicopter cei 3 oameni care vin si se aseaza = ora la care s-a pierdut legatura radio cu elicopterul (ora 15.20) harta in culoare albastru cenusiu = e clar, e cerul din care s-a prabusit elicopterul.... femeile reprezinta vaduvele ramase in urma soldatilor israelieni Deci eu zic ca toate mesajele arata clar ca urma sa se produca o tragedie....daca tot e sa o tragem de par.... |
|||
The following 2 users say Thank You to oanai for this post:Gogu, magda |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

Dar femeia?
stupid !!!!
pffff, ce abstract e tampitelu