Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
04-01-2010, 02:56 AM (This post was last modified: 04-01-2010 02:58 AM by rucsa.)
Post: #1
Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Compatibilitatea, cat de importanta este?

Fiecare om este compatibil cu o alta persoana intr-o masura suficienta incat sa poate colabora pe termen scurt. Puneti la intamplare doua persoane intr-o echipa si veti vedea, ca chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, vor gasi modalitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit sarcina care le-a fost intrebuintata. Dupa ani multi de studiu si practica astrologica, se poate afirma ca nu exista incompatibilitate totala. Un minimum de compatibilitate de aproximativ 35%-40% se gaseste intre oricare doua persoane luate la intamplare.

Ceea ce un astrolog va poate spune, este cum veti relationa mai bine, care sunt acele parti unde sunteti compatibili: comunicare, sexualitate, ajutor reciproc, etc. In harta astrala a fiecarui om exista Soarele, Ascendentul, Luna, Mercur, Venus etc. si acestea pot forma diverse aspecte cu planetele din harta astrala a celeilalte persoane. Cu o interpretare corecta, astrologul va poate ajuta sa va imbunatati compatibilitate pe sectoarele mai putin bine aspectate. Deci, ceea ce trebuie sa retineti de aici, este faptul ca daca cititi in horoscoape ca zodia X cu zodia Y nu este deloc compatibila, nu inseamna ca nu aveti nici o sansa sa aveti o relatie buna. Prin comunicare si interes acordat dezvoltarii relatiei de catre ambii parteneri, va puteti imbunatati relatia, chiar daca la inceput sunt multe diferente intre voi.
Totusi, tot experienta astrologica spune ca foarte rar ajung intr-o relatie de iubire persoane cu o compatibilitate de 40%. Acestia in general se mentin la nivel de amici, colegi, cunostinte. Majoritatea persoanelor care ajung sa formeze un cuplu, au o medie de compatibilitate de 60-70%.

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?De la acest nivel (65%), este logic, ca daca persoanele isi dau interesul pentru relatia lor, atunci ajung sa isi imbunatateasca suficient compatibilitatea spre foarte buna 80%, dar atunci cand unul din partenerii de cuplu nu mai este interesat de relatie atunci compatibilitatea intre ei poate scade sub 50%.

Foarte rar sunt cazuri in care partenerii de cuplu au o compatibilitate astrologica de 80%-90% din start in harta lor relationala, pentru ei chiar este foarte usor sa traiasca fericiti impreuna, fara multe eforturi.

Ce este intalnirea karmica?

Intalnirea karmica este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie sa va spunem ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.

Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.

Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.

Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intansa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva.

Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilitatilor parapsihice).

De ce nu ne referim numai la iubire si atractie, ci spunem ca puteti simti si o stare de tensiune ciudata Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?neplacuta? Deoarece intalnirile karmice nu sunt intotdeuna doar de natura pozitiva ci pot fi si negative, precum si mixte.

Negative: Exista posibilitatea ca violatorul sa se reintalneasca cu victima sa, criminalul cu cel pe care l-a ucis, ori hotul cu cel pe care l-a furat, pentru a-si plati datoriile karmice.

Mixta: Aceasta intalnirea karmica vine cu emotii pozitive si o tensiune stranie negativa. De exemplu, daca se reintalneste mama cu copilul care i-a decedat in brate si fata de care a simtit si iubire si o durere sfasietoare; de asemenea daca se reintalneste iubita cu barbatul care a parasit-o in viata anterioara si fata de care simte atat dragoste cat si resentimente pentru ceea ce i-a facut. Aceste suflete vor fi nevoiti sa isi rezolve relatia ramasa in suspans.

Pozitive: Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.

O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1-2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata in viata anterioara, de exemplu au fost calugari. Ei nu vor avea multe intalniri karmice.


Majoritatea persoanelor au 3-4 intalniri karmice de-a lungul vietii, aceste regasiri pot fi in familie, prieteni sau in dragoste.

Unele persoane ajung chiar la 7-8 intalniri karmice intr-o singura viata, deoarece ei vin cu multe atasamente si relatii ramase in suspans din vietile anterioare. Ei au o karma relationala puternica si multe lectii karmice in acest sector.

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?Ca sa se complice lucrurile si mai mult, compatibilitatea dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica. Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.

In general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.

Rolul unei intalniri karmice este sa va ravaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica si intr-o anumita perioada. Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sa va spuneti Buna ziua. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi doi ii va schimba viata celuilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.

Cealalata persoana va poate ajuta o perioada sau va poate produce suferinta, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC. Dar sa va lamurim care este diferenta intre intalnire karmica si sufletul pereche:

Cum identificam sufletul pereche?

Intalnirea cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva ”amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.

Cand va intalniti sufletul pereche, vet observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.

Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibiliate buna.

Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.

Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relatie intensa, coincindentele incep din nou sa apara, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relatie sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desparti.

Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care a fost MOTIVUL intalnirii karmice (sau aflati din harta relationala karmica): ati avut parte de un ajutor, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit cu un copil minunat, ati invatat ce este iubirea etc. O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat ,dar mai greu de realizat de cei implicati).

Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei de cuplu: pentru ca sufletele pereche sunt impreuna ca sa se ajute sa evolueze.

Cand va intalniti sufletul pereche, vet observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.

Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibiliate buna.

Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.

Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relatie intensa, coincindentele incep din nou sa apara, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relatie sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desparti.

Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care a fost MOTIVUL intalnirii karmice (sau aflati din harta relationala karmica): ati avut parte de un ajutor, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit cu un copil minunat, ati invatat ce este iubirea etc. O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat ,dar mai greu de realizat de cei implicati).

Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei de cuplu: pentru ca sufletele pereche sunt impreuna ca sa se ajute sa evolueze.

Daca barbatul cu care esti te descurajeaza ca sa faci un curs de calificare pe care ti-l doresti din tot sufletul, atunci nu este sufletul tau pereche. Daca insa chiar el va veni acasa cu o oferta extraordinara care sa te ajute sa iti implinesti visul mai repede decat te-ai gandit, atunci el este sufletul tau pereche.

Cand esti cu sufletul tau pereche te simti libera, frumoasa, puternica, tu insati, stralucesti si toate planurile si visele tale se implinesc mai repede decat le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se intampla si dupa 10 si dupa 20 de ani de relatie. La fel si el, alaturi de tine, isi poate realiza foarte usor visele si ambitiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celalalt, ci evoluati impreuna.

Sugestie: Incercati sa indentificati care sunt posibilele intalniri karmice din viata voastra. Totodata puneti-va intrebarea daca relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilitatii bune, este o intalnire karmica sau v-ati intalnit deja sufletul pereche.

http://www.kudika.ro/articol/horoscop-ar...ina-6.html

[Image: carpediemrucsabyserj.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2010, 10:11 AM
Post: #2
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Rucsa, iti multumesc pentru acest post, m-a ajutat sa imi explic multe intamplari din viata.
Dar, ducand rationamentul mai departe, invariabil imi pun intrebarea daca in existenta actuala putem intalni doar un singur suflet pereche? Sau putem avea intalniri cu 2-3 suflete pereche? Si oare e musai sa intalnim sufletul pereche in aceasta existenta?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2010, 11:05 AM (This post was last modified: 06-16-2010 11:20 AM by elena28.)
Post: #3
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
sunt atat de ''pasionata'' de acest subiect incat l-am citit si tot recitit de ''n ''ori la rand...
eu cred ca am avut parte de o reintalnire/regasire karmica...

as dori sa discut cu cineva care stie mai multe despre acest lucru si care ar fi dispus sa faca o harta natala a mea si a celor doua persoane pe care eu le consider a fi karmice.As vrea sa scriu aici mai multe detalii dar -mai citeste si cineva apropiat mie- acest forum...ce ma sfatuiti?
I-am scris si d-nei Vesta si mi-a spus ca cele doua persoane sunt din karma mea in mod special ''una ''.acum nu stiu ce sa cred?!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-16-2010, 11:45 AM
Post: #4
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Pacat ca nu poti detalia ,m-ar fi interesat (nu-s in domeniu ,dar invatam unii de la altii).
Daca esti pasionata ,vino tu cu mai multe date,te rog.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-23-2010, 01:06 AM
Post: #5
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
buna seara


Buna e cineva dispus sa isi sacrifice putin timp pt a ma ajuta sa aflu niste detalii referitor la cineva pe care eu il consider de natura karmica? De ce spun asta? Pt. Ca a aparut brusc in viata mea si m.a tulburat sentimental mi-a ravasit sufletul...el este in zodia taur ,iar eu am chiron in taur ....si avem amandoi luna in varsator....daca are cineva timp si doreste sa imi sara in ajutor si cu alte informatii.....
Datele lui sunt: 23/04/1976/timisoara.
Datele mele sunt:
2/12/1981/bacau/02:35 Va multumesc.
Ce as dori eu sa aflu e daca are intentii serioase sau imi v- a schimba destinul in sens rau? Se prevede vreo calatorie?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2010, 04:16 PM (This post was last modified: 12-27-2010 04:27 PM by lolymary88'.)
Post: #6
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Sa nu uitam de axa dragonilor, nodurile lunare in regasirile karmice, orice planeta care aspecteaza aceste elemente indica ce fel de regasire karmica avem...multe simboluri si semnificatii ascund semnele dintr-o harta...
Chiron indica tipul legaturii karmice iar pluton si saturn ca regenti karmici ai nodurilor lunare sunt indicii foarte puternice pentru legaturile karmice.
Ceea ce simtim cateodata a fi o legatura karmica poate fi doar o atractie puternica conferita de interactiunea energetica a lui Pluton cu Soarele. Cel cu Pluton va simtii o atractie foarte puternica pentru Soare. E ceea ce numim sentiment special pentru cineva. Deseori atractia lui Pluton slabeste in timp in relatie transformand raporturile in tendinte de dominare a relatiei sau a partenerului, depinzand de cazuri.
De asemenea daca avem chiron in aspectarea soarelui intr-o sinastrie putem vorbi de un atasament special, oarecum kamic dar care, pentru nativii in cauza poate fi doar o simpla simpatie.
(12-23-2010 01:06 AM)elena28 Wrote:  buna seara


Buna e cineva dispus sa isi sacrifice putin timp pt a ma ajuta sa aflu niste detalii referitor la cineva pe care eu il consider de natura karmica? De ce spun asta? Pt. Ca a aparut brusc in viata mea si m.a tulburat sentimental mi-a ravasit sufletul...el este in zodia taur ,iar eu am chiron in taur ....si avem amandoi luna in varsator....daca are cineva timp si doreste sa imi sara in ajutor si cu alte informatii.....
Datele lui sunt: 23/04/1976/timisoara.
Datele mele sunt:
2/12/1981/bacau/02:35 Va multumesc.
Ce as dori eu sa aflu e daca are intentii serioase sau imi v- a schimba destinul in sens rau? Se prevede vreo calatorie?
Sincera sa fiu nu cred ca astfel de legaturi kiron conjunctie soarele sunt bune intotdeauna. Eu am avut pana la ora actuala cel putin 3 astfel de relatii, legaturi, sau reintalniri. Personal nu m-au ajutat prea mult dar au venit in viata mea cand ma rugam pentru un sprijin ce tine de domeniul kironului meu, la tine fiind in taur banuiesc ca e de natura oarecum materiala, afectiv- romantica, gresesc?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-27-2010, 10:50 PM
Post: #7
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Ar trebuit sa stii si ora la care s-a nascut el 01

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2010, 08:44 AM
Post: #8
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
mi se pare ok completarea facuta de adrian

Purtarea cu adevarat omeneasca este bunavointa fata de semeni. (Marc Aureliu, Catre sine insusi)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-28-2010, 07:35 PM (This post was last modified: 12-28-2010 07:46 PM by adrian_nicolae.)
Post: #9
RE: Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
Pai inca ceva 01

"Ce as dori eu sa aflu e daca are intentii serioase sau imi v-a schimba destinul in sens rau?

Sunt o gramada de posibilitati 03 Din ce ai zis tu esti persoana care e indragostita lulea de el (el posibil sa te considere o aventura sau poate sa te IUBEASCA SI EL). Eu iti pot spune ca doar TU iti poti oferi raspunsul la intrebarile tale, nu astrologia ....
Sunt lucruri la care nu iti poate raspunde astrologia....

"Umorul adevărat este haz cu studii universitare. A nu se confunda cu mitocănia veselă."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication