Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 1.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numerologia
01-16-2018, 11:29 AM
Post: #131
RE: Numerologia
NUMEROLOGIE – DATA CEA MAI BUNA PENTRU CASATORIE

Numerologia ofera o cale minunata pentru determinarea compatibilitatii, de fapt orice relatie nascuta din dragoste si cu multa bunavointa are toate sansele sa mearga, insa, unele par sa mearga incredibil de bine cu putin efort iar altele par sa necesite un efort constant. Numerologia ne poate oferi cheia “ efortului “ in a intretine o relatie, in a alege un partener potrivit, in a alege o data benefica pentru cununie, nunta.

Casatoria este un eveniment sacru. Ceea ce are loc la biserica nu este un contract de casatorie intre doua persoane, ci un legamant sfant intre cei doi si Dumnezeu.

Este scris în Biblie:”Fiti smeriti si blanzi. Aveti rabdare unii cu altii, manifestand ingaduinta fata de greselile celuilalt, din pricina iubirii voastre. Straduiti-va totdeauna sa pastrati unitatea faurita de Duhul Sfant si astfel traiti in pace unii cu altii.”Efeseni 4:2-3.

Alegerea gresita a datei pentru casatorie poate destabiliza viata pe mai departe.Prin urmare, o planificare atenta trebuie sa fie facuta in alegerea datei casatoriei. In cazul in care un cuplu isi alege o data benefica pentru casatorie, viata acestuia va fi mai prospera pe zi ce trece. Numerologia are marele dar de a ajuta sa alegem o data ideala pentru casnicie plecand de la datele de nastere ale celor doi parteneri.

Astfel, ziua de nastere si vibratia nasterii-destinul numerologic( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt cele mai benefice date pentru a planifica o cununie si o nunta. O data de augur aduce prosperitate in cuplu. Numerologia ajuta in aceasta directie prin posibilitatea alegerii datei casatorie iar cea mai buna data a casatoriei pentru vibratiile de la 1 la 9:

Persoanele cu ziua de nastere 1 sau destinul 1 ( 1, 10, 19 , 28) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 2 sau destinul 2 ( 2,11, 20, 29) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 2 sau 7 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 3 sau destinul 3 ( 3, 12, 21, 30) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 3 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 4 sau destinul 4 ( 4, 13, 22, 31) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 7( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 5 sau destinul 5( 5, 14, 23) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 6 sau destinul 6( 6, 15, 24 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 6 sau 9 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 7 sau destinul 7( 7, 16, 25 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 sau 2 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 8 sau destinul 8 ( 8, 17, 26 ) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 1 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Persoanele cu ziua de nastere 9 sau destinul 9 ( 9, 18, 27) ar trebui sa se casatoreasca intr-o zi care are destinul 9, 3 sau 6 ( se aduna toate cifrele datei respective).

Trebuiesc evitate datele de 4 ( 4, 22), 8 (8, 17, 26) sau 5 ( 14, 23)deoarece pot provoca chiar un divort in cuplu. Aceste date ar trebui sa fie strict evitate! In numerologia relatiilor, 5 (14, 23) ca data pentru casnicie trebuie evitat. Numarul 5 este guvernat de Mercur care in astrologie este considerat neutru. Casatoria este o imbinare si o uniune dintre trup si suflet, prin urmare, atunci cand doua persoane se casatoresc la date cum ar fi 5, 14, 23, casatoria poate deveni nula si neavenita, apare divortul, separarea.

Persoanele nascute pe 7(16,25) sau cu destinul 7 trebuie sa evite data casatoriei pe 7 deoarece pot fi lipsite de urmasi, creste riscul de infertilitate.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

https://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2018, 07:36 PM
Post: #132
RE: Numerologia
1
VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 16 IANUARIE 2018-UN NOU INCEPUT, DOAMNE AJUTA!

Mergi, dorul lui Dumnezeu sa te lumineze in toate caile tale. Nu uita insa niciodata ca nimic nu se face fara Dumnezeu, si ca unde primejdia este mai mare, acolo e si Dumnezeu mai aproape”- Legenda Stefan cel Mare si Ingerii.

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
16 ianuarie 2018
=16+3=19=1+9=10=1+0=1

O zi de vibratie 1 aduce actiuni, idei si relatii noi. Este o zi luminoasa, deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice “ deschide orice usa. Numarul 1 este mereu pionier, gata sa lumineze intunericul. Aceasta este o zi plina de energie si incredere in fortele proprii. Negativitatea acestei zile vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic. Aceasta zi ne invata ca nevoile fiecaruia, dorintele si nivelurile de constiinta sunt diferite. Toata lumea evolueaza cu viteze diferite, in moduri diferite si in circumstante diferite. In consecinta, indrazniti sa fiti voi insiva, respectati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt si fac, asa atrageti beneficiile acestei zile 1. Amintiti-va ca talentele si abilitatile personale sunt un dar de la o sursa mai mare pentru care trebuie sa cultivam recunostinta si smerenia. Sa fii tu insuti inseamna sa fii tu insuti si nimic mai mult.

Deoarece numarul unu este indivizibil si nu este alcatuit din alte numere, demonstreaza cu siguranta autonomia si puterea sa. Unu este de asemenea, sursa tuturor celorlalte numere. Dumnezeu este autosuficient, independent si este sursa tuturor. Toti au nevoie de El si El nu are nevoie de nimeni.

Prima porunca este :“ Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.” Exodul 20:3

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2,3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.

Numarul unu reprezinta inceputul si trebuie sa invatam sa incepem cu Dumnezeu. Marea greseala facuta de oameni este aceea ca ei incep orice cu ei insisi uitand de Dumnezeu si mirandu-se de ce apar dizarmonii, conflicte.
A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta” ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

Ziua 15 ianuarie 2018 are o vibratie 9 ( 1+5+1+2+1+8=18=1+8=9), un sfarsit, ceva a ajuns la apogeu si trebuie sa se termine. Cuvintele pot musca in aceasta zi 9, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor. O zi de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 1 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 1, 10, 19, 28. Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2018, 10:55 AM
Post: #133
RE: Numerologia
11

VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 17 IANUARIE 2018- NOUTATI DIVINE

“Cetatea se inalta prin binecuvantarea oamenilor fara prihana, dar este surpata prin gura celor rai. “Proverbele 11:11

Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
17 ianuarie 2018=1+7+3=11

11 este primul Numar Maestru numit “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat. Cred ca de fiecare data cand numarul 11 este adus in atentia noastra, Universul are un mesaj pentru noi.

Un numar dublu aduce un potential mult mai mare si indica adesea o perioada extrem de incarcata, tensionata. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni (11) care formeaza o poarta, o usa prin care mesajele Cerului coboara aici pe pamant.

Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”. Isus vorbeste despre lucratorii din cea de a 11-a ora :

” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

11 mai este asociat si cu judecata, o perioada de tranzitie, pierdere dar si revelatie.

Aceasta zi de vibratie 11 se refera la iluminare spirituala si putem folosi aceasta energie pentru intelegerea si manifestarea scopului nostru superior, oricare ar fi acesta in acest moment. In acest sens, 11 este lumina cosmica care ne ajuta sa ne miscam in directia cea buna. In numerologie se spune ca Numerele Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere sunt usi cosmice catre o alta realitate.

Aceasta zi 11 ne aduce tuturor o opotunitate si este in acord deplin cu Luna Noua in Capricorn pe gradul 27 ce are simbolul sabian: “Oamenii urca pe un varf sacru : dedesubt lumea-deasupra pacea” Acest grad energizat de Luna Noua este despre ambitie, o crestere spectaculoasa in cariera, functii foarte inalte, lupta pentru putere, de a urca pe propriul varf de munte intr-un sens spiritual. Aceasta zi 11 care coincide cu Luna Noua in Capricorn se refera la oportunitati si “noutati divine” necesare pentru ascensiunea noastra. Imaginea zilei tine de un sentiment al unei calatorii sacre care necesita atentie, munca grea, angajament puternic, cunoastere care sa ne tina pe drumul catre obiectivele noastre. Pot fi si oportunitati pentru cei care au fost in pericol sa isi piarda calea. Acest simbol tine si de crestere spirituala, materiala, personala, corporativa sau politica.


11 ne da tuturor o sansa si este important sa fim foarte atenti la gandurile noastre, sa gandim numai de bine, sa cerem indrumare divina. Este o zi benefica plantarii semintelor pe care le dorim, sa le crestem cu grija, cu eforturi deosebite, cu gandul la Dumnezeu, asa, putem avea succes.

Aceasta zi 11 poate fi ca un paratrasnet ce aduce idei puternice, intuitie, informatii spirituale. Este un canal pentru vibratii mai mari, trebuie sa incercam sa controlam acest flux imens de energii, sa ne stapanim tensiunile nervoase, sensibilitatea, vulnerabilitatea la toate situatiile conflictuale si situatiile dureroase. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2, deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atunci omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti.

11 este un deschizator de drumuri, aduce acea scanteie de intelepciune dar si cuvintele potrivite la momentul potrivit.Dar 11 aduce si indoiala, experiente si situatii dificile, extreme spunandu-ne ca experienta este singurul profesor.

Numarul 11 dubleaza puterea numarului 1. Vibratiile 2/11 vorbesc despre echilibru, dezechilibru, yin si yang, iubire si tradare, femeie-barbat, soare-luna. Iar ziua 17 ianuarie 2018-11 ne cere sa observam si sa rezolvam domeniile din viata noastra in care lipseste echilibrul.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 11/2 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 11 /2 dar si pentru cei nascuti pe 2,11, 20, 29.

Negru si alb sunt culorile norocoase ale acestui numar iar violetul semnifica castigarea iluminarii.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-24-2018, 02:01 PM
Post: #134
RE: Numerologia
9

VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 24 IANUARIE 2018-O ZI DE BILANT, CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE


Luna: ianuarie este luna a 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
24 ianuarie 2018=2+4+3=9


O zi de vibratie 9 este o zi de bilant, o zi care reinvie zicala “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”. Din punct de vedere spiritual, aceasta zi testeaza generozitatea, atentia fata de problemele celorlalti si gasirea unor modalitati de a fi de ajutor dar pentru cauze care merita. Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale.

Este o zi de finalizare, problemele pot fi rezolvate, sursele de stres in munca, afaceri, pot fi mai bine intelese si tratate. Fiti sociabili, comunicati cu cei din jur, bucarati-va de muzica, de o carte, de o plimbare. Pot aparea si unele dificultati dar nu fortati lucrurile, nu este cea mai buna zi pentru a face acest lucru. Toleranta, acceptarea si dragostea universala sunt obiectivele acestei zile de vibratie 9. Exista un element de sacrificiu, dati drumul la atasarile negative, iertati nemultumirile din trecut. Fiti generosi si iertatori.

Este o zi de completare, eliberare si transformare. Aceasta vibratie 9 slujeste lumea, multimea si vrea sa faca un loc mai bun pentru toti, reprezinta lectia pamanteasca a omului care este “iertarea”.

Noua, de asemenea, reprezinta si roadele spiritului omului:

“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia,
blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.” Galateni 5:22 – 23).

Numarul biblic 9 este numarul rabdarii, armoniei, meditatiei, rugaciunii, inspiratiei, perfectionarii ideilor. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denota perfectiunea, puterea divina, implinirea vointei divine.

“Corneliu a raspuns: “Acum patru zile, chiar in clipa aceasta, ma rugam in casa mea la ceasul al noualea; si iata ca a stat inaintea mea un om cu o haina stralucitoare.” Fapte 10:30

Vibratia noua va pune un accent deosebit si pe patriotism, trecutul poate fi reinviat aducandu-ne aminte de sacrificiile inaintasilor nostri. Motto-ul acestei vibratii este sacrificiul si lupta pentru tara, respect pentu batrani.

Iar 9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Discernamantul, studiul, invataturile secrete, chibzuinta, moderatia, practicarea auto-controlului ( sunt calm si perfect echilibrat, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt, le accept deciziile, ma las ghidat de forta subconstientului meu care stie cel mai bine sa ma ajute sa rezolv orice problema din viata mea cu calm si cu rabdare, etc) sunt ajutoarele noastre in aceasta zi. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevarului, afaceri dubioase, tradari, nerabdare, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..Si maine este o zi, pare a integi mesajul acestei zile universale 9.


Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 9 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o zi benefica si pentru un cei cu vibratia nasterii 4 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta zi universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-27-2018, 02:06 PM
Post: #135
RE: Numerologia
3


Bucurati-va de viata, de iubire si visari,
Si de orice dimineata, de odihna si-nserari!
Bucurati-va de pace, de prezent si de trecut,
De Acel ce poate face, totul nou ca la-nceput!” Imnul bucuriei-autor anonim


Luna: ianuarie este luna 1-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna ianuarie 2018 =1+11=12=1+2=3
Vibratia energetica universala pentru ziua
27 ianuarie 2018=2+7+3=30=3+0=3

O zi de vibratie 3 extinde comunicarea, fericirea, bucuria de a trai, calea spirituala. Numarul 3 reprezinta optimismul, energia, imaginatia si voia buna. Este numarul creatiei, exista o putere nedefinita in spatele lui 3 ce permite crearea unor lucruri, gasirea unor solutii necunoscute pana acuma.

Numarul trei este primul dintre cele patru numere perfecte(3, 7, 10, 12) si reprezinta perfectiunea divina. Semnifica tot ceea ce este real si solid. Dumnezeu are trei atribute, omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. Timpul are de asemenea trei mari diviziuni – trecutul, prezentul si viitorul.

Aceasta vibratie 3 va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului. Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o zi placuta favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este probabil sa apara si unele neintelegeri in viata de familie. De asemenea, aceata zi poate fi o sansa sa intaniti oameni noi care deschid o alta lume pentru voi. Este o sansa reala sa schimbati ceva pentru voi. Este timpul sa renuntati la rutina si sa faceti ceva diferit. Bucurati-va de lucrurile frumoase, de un film frumos, de o muzica frumoasa, de viata. Preponderent, vibratia 3 amplifica sectorul bancar si judiciar. Vibratia 3 crede in rabdare si crede cu tarie ca onestitatea este cea mai buna politica, ca demnitatea si integritatea sunt valori mari ale vietii.

Negativitatea lui 3 se manifesta prin barfe, cheltuieli extravagante, ambitii excesive.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala, ziua personala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Norocosii acestei zile
sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3( se aduna toate cifrele din data de nastere) dar si cei nascuti pe 9, 18, 27. Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2018, 11:02 AM
Post: #136
RE: Numerologia
4


VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII FEBRUARIE 2018 – PROMISIUNEA LUI DUMNEZEU ……


Dupa aceea am vazut patru ingeri, care stateau in picioare in cele patru colturi ale pamantului. Ei tineau cele patru vanturi ale pamantului, ca sa nu sufle vant pe pamant, nici pe mare, nici peste vreun copac.”Apocalipsa 7:1

Luna: februarie este luna a 2-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna februarie 2018 =2+11=13/4

Aceasta luna de vibratie universala 4 va pune un accent deosebit pe ordine si disciplina. Am pasit intr-o luna practica, caracterizata prin munca intensa, atentie la detalii, o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Trebuie sa cultivam rabdarea, pentru ca, rezultatele nu sunt imediate, chiar daca vom munci mai mult. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!! trebuie sa o caram in spate…) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii , planificarii lucrurilor pe termen lung. Trebuie sa invatam sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte deoarece viziunea poate fi una haotica. Avem nevoie de perseverenta si eforturi repetate. Efortul persistent este cheia pentru bogatia viitoare. Partea negativa a vibratiei 4 da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Numarul 4 simbolizeaza creatia,
inclusiv cele patru directii (nord, sud, est, vest), cele patru anotimpuri (iarna, primavara, vara, toamna), cele patru elemente (pamant, apa, foc, aer), Crucea, etc.

In Biblie, ziua a patra este ziua in care Dumnezeu a creat Soarele, Luna si stelele:

“Dumnezeu a zis: “Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; si sa fie niste semne care sa arate vremurile, zilele si anii; si sa slujeasca de luminatori in intinderea cerului, ca sa lumineze pamantul.” Si asa a fost.
Dumnezeu a facut cei doi mari luminatori, si anume: luminatorul cel mai mare ca sa stapaneasca ziua, si luminatorul cel mai mic ca sa stapaneasca noaptea; a facut si stelele.
Dumnezeu i-a asezat in intinderea cerului ca sa lumineze pamantul,
sa stapaneasca ziua si noaptea si sa desparta lumina de intuneric. Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta era bun.
Astfel, a fost o seara, si apoi a fost o dimineata: aceasta a fost ziua a patra.” Geneza 1:14-19

Iar Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime. Acuma, aceasta luna universala poate aduce plati pentru abuzurile din trecut, pentru critica excesva, pentru judecati false, pentru eforturile facute pentru a-i distruge pe ceilalti.

Dar 13 nu este “rau “ ci mai degraba o promisiune divina prezenta in toate circumstantele nefavorabile, in schimbarile de durata, in schimbarile aproape imposibile pe care omul nu le poate gestiona si are nevoie de Dumnezeu care intervine indiferent de ceea ce omul a incercat sa faca singur.

A 13-a litera M este singura litera care se pronunta cu gura inchisa, muteste iar cei din antichitate o numeau “ litera mortii”. Dar, pentru ei, moartea insemna schimbare, o transformare importanta, nu sfarsit. Adevarata semnificatie a lui 13 este moartea vechii personalitati materiale si acceptarea legilor spirituale, legilor lui Dumnezeu, pentru ca sufletul sa se dezvolte si nivelul de constiinta sa devina mai inalt.Este simbolul schimbarii, reinnoirii, renasterii, incheierea unei faze a vietii, un nou inceput, acceptarea faptului ca intoarcerea la vechiul stadiu este imposibila. Fara schimbare, nu poate exista progres iar numarul 13 este diferenta dintre ceea ce poate face omul si ceea ce face Dumnezeu.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui 4/22 dar si pentru cei nascuti pe 4, 13, 22, 31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 februarie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2
( 7, 16, 25 februarie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3
( 8, 17, 26 februarie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18,27 februarie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5 ( 1, 10, 19, 28 februarie 2018):schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6
( 2, 11, 20 februarie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.Mici castiguri financiare, daruri.

Vibratia 7 (3, 12, 21 februarie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13, 22 februarie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9
(5, 14, 23 februarie 2018): sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-01-2018, 10:39 PM (This post was last modified: 03-05-2018 11:15 AM by anuk.)
Post: #137
RE: Numerologia
5


VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII MARTIE 2018-ASTEPTATI-VA LA NEASTEPTAT…..


Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Luna: martie este luna a 3-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2018 =3+11=14=1+4=5

O luna universala de vibratie 5 este ca o secera ce taie atat buruienile cat si cerealele. Poate aduce schimbari dinamice, surprize, noi oportunitati. Acuma, egoul si mandria par a fi cauza tuturor problemelor noastre.

Aceasta luna de vibratie 5 poate aduce tentatii de toate felurile, primul impuls va fi de a ne lasa condusi de acestea fara a discerne ce este bun si ce este rau. Ar trebui sa fim atenti, sa nu cedam in fata dorintelor care ar putea sa ne complice viata. Este o luna agitata ce poate aduce probleme in familie, la locul de munca, cu sanatatea. Avem nevoie de prudenta maxima in toate domeniile pentru ca pot surveni accidente, pierderi, obstacole neprevazute, mare atentie in trafic. Evenimentele neasteptate pot rasturna anumite planuri. Atentie la sensibilitatea si starea irascibila, la reactiile bruste si agresive care pot sa apara. Este o luna in care Dumnezeu ne incearca prin fel de fel de tentatii, cei care rezista, sunt binecuvantati. Constientizarea realitatii este cea mai buna cale de urmat in aceasta luna universala impevizibila.

5 este la jumatatea drumului intre 1 si 9 iar martie 2018 poate fi in acelasi timp si o luna de bilant, o luna care ne ajuta sa facem diferenta dintre ceea ce este adunat in viata noastra si ceea ce vrem in continuare sau ceea ce vrea viata pentru noi. Multi oameni pot sa se confrunte cu schimbari importante in viata lor, poate fi o directie total diferita de cea prezenta. Intr-o luna de vibratie 5 trebuie sa alegem cu atentie intre diferitele optiuni, trebuie sa mergem doar pe acelea care sunt in acord cu dorintele noastre adevarate si nu sa ne luam dupa capriciile temporare. Excesele pot genera inversari neasteptate care pot sa impiedice progresul.

5 este o energie foarte sexuala si fizica, tentatiile sunt peste tot si si ne putem astepta la multe modificari in relatii dar cele care incep acuma nu prea sunt de durata. Nu trebuie sa cedam in fata tuturor dorintelor care starnesc simturile lumesti si care ar putea avea rezultate negative. Acuma, in aceasta luna 5 chiar nu trebuie sa incercam totul.

Din cauza nesigurantei acestei vibratii , este posibil sa apara o fluctuatie a veniturilor.

Numarul 5 este cel mai agitat numar din scara numerological asa ca fiecare zi a acestei luni poate aduce o noua provocare. Nehotararea si agitatia acestei vibratii se va vedea foarte bine cand va trebui sa alegem intre doua lucruri. Cu aceasta vibratie vom tinde mereu inainte dar agatati intr-un fel de trecut mai ales daca acolo exista ceva nu prea frumos. Aceasta vibratie favorizeaza multe medii profesionale printre care sectorul public, mass-media, publicitatea, toate tipurile de vanzari, divertismentul, stiinta.

Conform Bibliei, cinci este simbolul omului-Dumnezeu prin cele cinci rani ale lui Hristos pe cruce (din acest motiv este considerat si numarul harului). Numarul 5 se gaseste si pe corpul uman :omul are cinci degete la fiecare mana, cinci degete la fiecare picior, cinci simturi necesare traiului pe pamant( vedere, miros, gust, auz, pipait). Dar dupa caderea omului in pacat ( a mancat din pomul cunoasterii binelui si raului), numarul 5 vorbeste si despre slabiciunile omului care are nevoie de harul lui Dumnezeu pentru a se indrepta.

14/5 este cunoscut si ca un numar de proba, un numar karmic ce aduce plati pentru tot ceea ce a fost exagerat prin cele cinci simturi (vedere, miros, gust, auz, pipait). Daca 4 se refera la stabilitate, securitate, munca grea si asumarea responsabilitatilor, 1 se refera la lideri, egoism, mandrie, auto-suficienta. Iar 14/5 se refera la abuzurile legate de afectarea libertatii celorlalti, la iresponsabilitate si comportamente excesive.

Aceasta luna 5 poate indica o recompensa, o rasplata atat pentru lucrurile bune cat si pentru cele rele:

“Daca un om fura un bou sau o oaie, si-l taie sau il vinde, sa dea cinci boi pentru boul furat si patru oi pentru oaia furata. “ Exodul 22: 1

Trebuie sa recunoastem dreptatea divina in toate situatiile problematice din viata noastra. Este timpul reconcilierii, sa acceptam acele aspecte care ne-au adus probleme , sa cautam sa schimbam modelele si obiceiurile care ne blocheaza evolutia.

Este important sa ne folosim energia in activitati constructive care ajuta umanitatea, in disciplinarea gandurilor si controlul dependentelor, sa incercam sa fim calmi si echilibrati. “ Sunt calma si perfect echilibrata, intelepciunea infinita a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema” ar trebui practicata in aceasta luna martie. Modestiea este cruciala pentru depasirea unor datorii karmice.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 5 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 5, 10, 14, 23. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 9 sau care sunt nascuti pe 9, 18, 27.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 5 sunt:

Vibratia 1(5, 14, 23 martie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (6, 15, 24 martie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 7, 16, 25 martie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4
(8, 17, 26 martie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 9, 18, 27 martie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6
( 10, 19, 28 martie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7
(2,11, 29 martie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8
(3,12, 30 martie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (4,13, 22, 31 martie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-05-2018, 11:19 AM
Post: #138
RE: Numerologia
1

VIBRATIA UNIVERSALA A ZILEI DE 5 MARTIE 2018-“FERICIREA ARE CHIPUL MEU”

“ Eu si Tatal una suntem.” Ioan 10:30

Luna: martie este luna a 3-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna martie 2018 =3+11=14=1+4=5
Vibratia energetica universala pentru ziua 5 martie 2018=5 +3+2+1+8=19=1+9=10=1+0=1

O zi de vibratie 1 aduce noi experiente, idei noi, relatii noi. Este o zi luminoasa,d deschisa care amplifica ambitia, inspiratia, independenta, optimismul, “pot face orice “ deschide orice usa. Sa fim activi, asa vom fi protejati in urmatoarele 9 zile, eu zic sa incercam sa cultivam starea de bine, sa ne axam pe ceea ce putem face cel mai bine, este loc pentru fiecare in aceasta lume mare.

Din perspectiva spirituala, 1 detine un loc special, este numarul creatiei, este o forta primara din care izvorasc celelalte numere( din zero nu apare nimic, zero plus zero tot nimic da pe cand 1 plus 1 da nastere la doi…). Este bine sa stim ca 1 este o forta puternica care produce rezultate si nu permite nimanui sa-i limiteze potentialul. Deci, incepem saptamana cu o energie ce ne ajuta sa dam viata unei noi idei, unui scop important, putem da deoparte orice obstacol sau putem pur si simplu sa ne strecuram printre obstacole.

1 creste, transforma, imbunatateste prin perpetuare asa cum o face si mama natura. Forta primara a naturii este tot numarul 1, stim ca natura nu cunoaste mila iar cruzimea ei poate fi inimaginabila. Cu toate acestea, ea da viata fara discriminare, fara judecata si tinde spre echilibru. Orice fortare a legilor naturii produce reactii greu de imaginat. Vibratia acestei zile 1 nu judeca, nu discrimineaza iar folosirea ei abuziva prin fortarea unei schimbari are repercusiuni negative. Nu trebuie sa pierdem timpul cu fel de fel de idei abstracte sau cu orice altceva care nu urmareste un rezultat. 1 nu ezita cand apare o confruntare, este curajos si dispus sa incerce ceva nou chiar daca vede si pericole. Exista in aceasta zi un sentiment de onoare si responsabilitate, un simt al justitiei care nu poate fi negat. Nedreptatea supara cel mai tare in aceasta zi si multi se pot ridica in picioare pentru a face lucrurile drepte. Puritatea scopului este o alta calitate a acestei zile de vibratie 1 ce vede lucrurile asa cum sunt iar ipocrizia nu are nici o sansa. Fiti prietenii acestei zile de vibratie 1 si va va rasplati cum nici nu ganditi, nu exista o protectie mai dedicata si un aliat mai puternic decat un 1. Putem sa pierdem lupta dar putem castiga admiratia acestei energii care sprijina oamenii activi, luptatori, independenti. Daca suntem in slujba unui 1, vom fi impinsi la limita, asteptarile sunt foarte mari si ne forteaza sa devenim mai buni, si mai buni decat am fost. Daca vibratia 1 devine dusmanul nostru atunci putem fi loviti fara mila.

In aceasta zi, “fericirea are chipul meu“ si satisfactia vine prin ceea ce facem fiecare dintre noi. Este o zi care sustine oamenii activi, energici si care vor sa faca ceva prin ei insasi. Energia 1 apreciaza orice fel de relatii, de la afaceri la casatorie dar tot timpul, faptele sunt deasupra cuvintelor care predica despre iubire.

Vibratia numarului 1 ne spune ca singurul esec este incetarea incercarii.

Negativitatea acestei zile vine prin agresivitate, ingamfare, dominare, egou puternic.

Iar 19
(1+9=10=1+0=1) este adesea descris in numerologie ca un numar de proba, un numar karmic care poate amplifica pierderile, greutatile pentru toti cei care isi folosesc puterea in scopuri egoiste, in detrimentul celorlalti. Adesea, datoriile karmice ating un punct critic pentru cei care si-au folosit puterea personala in scopuri malefice, egoiste.

Unde apare 1 apare si ceva pentru prima data. Orice proces incepe cu prima data-1 si continua in conformitate cu cifrele 2, 3, 4, etc. Viata are un respect deosebit pentru ordine, pentru procesele care decurg de la 1 la 9 iar daca evitam aceasta ordine si dorim sa ajungem mai repede la rezultatul final-9, atunci, in mod obligatoriu, viata ne va intoarce la pasii sariti pentru a trece prin procesele evitate.

Numarul unu reprezinta inceputul si trebuie sa invatam sa incepem cu Dumnezeu. Marea greseala facuta de oameni este aceea ca ei incep orice cu ei insusi uitand de Dumnezeu si mirandu-se de ce apar dizarmonii, conflicte. A venit timpul sa invatam ca salutul simplu “ Doamne ajuta” ne poate usura viata, realizam ca totul depinde de Dumnezeu.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o zi universala benefica celor cu vibratia nasterii 1( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 1, 10,19, 28. Sunt favorizati si cei ale caror nume incep cu A, J, S ( vibratia 1), cei nascuti in ianuarie (luna 1), cei nascuti in octombrie( luna a 10-a) dar si cei care locuiesc intr-o casa de vibratie 1 ( 1, 10, 19, 28).

Galbenul, auriul, portocaliul, violetul, albastru deschis, sunt culori norocoase pentru o vibratie 1.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2018, 10:10 AM
Post: #139
RE: Numerologia
6-VIBRATIA UNIVERSALA A LUNII APRILIE 2018-“ …Caci despartiti de Mine nu puteti face nimic “


“ Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:4

Luna: aprilie este luna a 4-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna aprilie 2018 =4+11=15=1+5=6

O luna de vibratie 6 se refera de obicei la faptele omului, la dreptate, onestitate si integritate. Daca doriti sa va fie bine, nu mintiti, deoarece lucrurile se pot termina prost. Energia lui 6 cere corectitudine si adevar in toate aspectele vietii. In plus, aceasta luna nu ne ajuta prea mult in tratarea situatiilor haotice. Ar trebuie sa fim mai atenti, sa observam ce obiecte, circumstante, relatii, amintiri, aglomereaza viata noastra si ne impiedica sa fim linistiti. Este cea mai buna perioada sa punem capat acestora si sa incepem sa traim dupa cerintele sufletului nostru. 6 este considerata o energie foarte “magnetica” si este numarul vindecarii, ingrijirii, familiei, iubirii.

Este o luna excelenta pentru a rezolva problemele in familie, in relatiile apropiate. Este luna curateniei in relatiile noastre. Daca exista vreo disputa, aceasta luna este cea mai buna pentru a aduce pacea si armonia in familie. 6 este favorabila iubirii si vindecarii la toate nivelurile.

Aceasta luna 6 este “ iepurasul de Pasti” care vine cu daruri doar de dragul de a bucura inima celorlalti. Iar darul nu se limiteaza doar la chestiuni materiale sau financiare ci si la dragoste, acceptare, recunostinta, incurajare, voie buna, care devin daruri mari pentru cei din jurul nostru.

O luna de vibratie 6 aduce in lumina relatiile, unele pot trece prin fel de fel de obstacole care le verifica de fapt soliditatea. Cele care nu reusesc sa treaca de aceste incercari, se pot rupe. Nu pierdeti timpl cu cineva care nu va pretuieste cu adevarat.

Daca lucrurile merg bine, nu cautati o problema acuma. Vibratia 6 are prostul obicei de a crede ca daca ceva merge prea bine, ceva este gresit si atunci chiar putem strica lucrurile. Este cea mai buna luna pentru a gasi modalitati de a crea mai mult confort si frumusete in mediul de acasa.

Poate fi o luna cand trebuie sa facem unele ajustari in viata noastra sau sacrificii pentru cei din familie. Pot aparea cheltuieli suplimentare pentru casa. Este o luna favorabila si pentru iubire, pace, liniste dar gelozia, infidelitatea pot aduce tensiuni intr-o relatie in care deja exista probleme. Unele relatii pot deveni impovaratoare. Poate aparea partenerul, partenera mult visata sau o relatie subreda se poate rupe.

Nu trebuie uitat ca partea intunecata a lui sase simbolizeaza slabiciunile omului, pacatul, ispita, coruptia. Conform bibliei, sase este numarul omului pentru ca a fost creat in a sasea zi. Sase ne aduce aminte in permanenta ca fara Dumnezeu suntem incompleti, indiferent de ce facem. In orice mod il reprezentam pe sase, acesta inseamna doar imperfectiune daca omul fuge de Dumnezeu. Iar cand fugim de Dumnezeu, vom suferi.

Sase iubeste ca lumea sa fie calma, linistita, armonioasa, echilibrata. Are nevoie de confort in toate aspectele vietii-haine confortabile, mobilier, mediu si relatii care aduc liniste in suflet.

Negativ, aceasta luna 6 poate sa ne faca sa credem ca avem dreptate tot timpul, ca opiniile noastre sunt cele mai bune, sa nu tinem seama de sentimentele celorlalti. Dar lozinca acestei luni trebuie sa fie “ traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca “. A venit timpul sa ne reamintim ca toti gresim, nu exista perfectiune aici pe pamant.

Verdele si toate nuantele de verde sunt culorile norocoase pentru o luna de vibratie 6. Smaraldul este bijuteria norocoasa a acestei luni.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 6, 33 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an) dar si pentru cei nascuti pe 6, 15, 24. Cei cu vibratia numelui si prenumelui 6 sunt si ei in centru atentiei in aceasta luna 6.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 6 sunt:

Vibratia 1(4, 13, 22 aprilie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2
(5, 14, 23 aprilie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3
( 6, 15, 24 aprilie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(7, 16, 25 aprilie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5
( 8, 17, 26 aprilie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6
( 9, 18, 27 aprilie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(1,10, 28 aprilie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8
(2,11, 20 aprilie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (3,12, 21 aprilie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!

Sa fiti binecuvantati!

Si asa cum ne spune si Aivanhov, “Iubirea de Dumnezeu rezolva toate problemele”.

Adriana Tudosa

https://adriana-astro.com

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-02-2018, 10:59 AM
Post: #140
RE: Numerologia
16/ 7- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2018-JUDECATI DIVINE…………
“In dragoste nu este frica; ci dragostea desavarsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavarsit in dragoste.” 1 Ioan 4-18

Luna: mai este luna a 5-a
Anul : 2018 ( numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna mai 2018 =5+11=16=1+6=7

Intr-o luna de vibratie 7, cautam adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala. Sapte indica perfectiunea spirituala. Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine. Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice in viata noastra.

Este o luna sensibila, de introspectie, propice studiului, petrecerii timpului in liniste si pace. Este timpul sa cautam echilibrul in noi si poate de aceeea, putem simti aceasta luna ca o luna de asteptare. Este bine sa incercam sa fim receptivi la indrumari mai inalte, sa dam deoparte dorintele nestavilite ale personalitatii noastre si sa rugam sinele nostru divin sa ne ghideze. Intr-o luna, an de vibrate sapte este mai usor sa ne controlam simturile, placerile, de fapt devenim nemultumiti de placerile pamantesti, avem nevoie de altceva, de intelegeri divine. Iar acest lucru il putem realiza cand ne oprim si suntem atenti la dorintele noastre, cand schimbam prioritatile noastre, cand dam voie spiritului nostru sa ne ghideze. Asa cum planta se opreste din crestere si isi trimite rezerva de energie la floare, la ceea ce o face atat de frumoasa, asa si omul intr-o luna sapte trebuie sa invete sa se opreasca si sa isi foloseasca energia in echilibrarea personalitatii cu sinele lui divin, sa isi puna in lumina divinitatea din el.
Intr-un fel, ni se preda despre suflet ci ceea ce putem face pentru cunoasterea si vindecarea unor rani mai vechi, avem acces la o intelepciune autentica ce permite ca lumina noastra sa straluceasca mai puternic decat niciodata.
O luna universala 7 ofera o mare intuitie care ne ajuta sa luam decizii sau sa lamurim lucrurile necunoscute. Timiditatea pare a fi instrumentul acestei vibratii iar din acest motiv, aceasta luna poate amplifica aceste emotii in preajma oamenilor necunoscuti. Din punct de vedere relational, aceasta luna universala poate aduce un sentiment de raceala, distanta, indiferenta.

Vibratia 7 a lunii mai este radacina lui 16 (5+2+1+8= 16), un numar karmic ( plati datorate abuzurilor in relatii, dualitatea dragostei, relatii triunghiulare, comunicare defectuoasa) ce ne avertizeaza sa acordam o mare atentie vorbelor pe care le rostim, alimentelor pe care le consumam, cuvintelor pe care le auzim si actiunilor pe care le intreprindem. In tarot dar si in numerologia chaldeana(veche), 16(1+6=7) este ilustrat ca un “ turn lovit de un fulger de unde cade un om cu o coroana pe cap”. Asta arata ca puterea acestei vibratii compuse avertizeaza asupra unei fatalitati ciudate, pericol de accidentare, dejucarea unui plan josnic, distrugeri, plati pentru raul facut in trecut. Intr-o luna 7( 16, 25), se pot schimba vieti, ambitia trufasa conduce la prabusiri generate de un joc al vietii greu de inteles iar tendinta fatalista a acestor vibratii poate fi infranta prin atentie marita la orice detaliu, prin credinta, sa ascultam de vocea interioara care ne avertizeaza intotdeauna prin fel de fel de semne ce trebuie sa evitam.

Numarul 16 este un simbol al iubirii, al desavarsirii prin intelegerea iubirii lui Dumnezeu si aplicarea iubirii neconditionate in relatiile noastre, in viata de zi cu zi:

Isus i-a raspuns: “Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau.”
Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca.
Iar a doua, asemenea ei, este: “Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.”
In aceste doua porunci se cuprinde toata Legea si Prorocii.”Matei 22:37-40.

Putem deveni sclavii slabiciunilor si viciilor noastre sau putem sa preluam controlul asupra gandurilor si deprinderilor noastre, devenind stapanii propriilor destine.

Poate fi o luna ciudata si neobisnuita cu evenimente extraordinare chiar socante. Datoriile vechi se cer a fi platite in momentele cele mai neadecvate. Din punct de vedere emotional, relational, poate fi un timp dificil.
De asemenea, aceasta luna ne poate ajuta sa evaluam corect tot ceea am primit, ce negljam, talentele pe care le avem, momentele bune din viata noastra, momentele care au adus pierderi si confuzie. Indiferent de momentele bune sau rele, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem deja, sa multumim lui Dumnezeu pentru darurile primite.
Tot ceea ce se intampla in viata noastra are drept scop sa ne faca mai buni si sa actionam in acord cu legile divine si nu cu legile pamantesti. Asa ca, trebuie sa acceptam ca punctele noastre de vedere nu sunt intotdeauna corecte iar legile destinului sunt prea complicate daca nu ne lasam calauziti de divinitate, de spiritul nostru divin. Trebuie sa acceptam aceasta calauzire, sa facem acest lucru cu multa iubire si nu cu ura. Credinta este puntea de legatura cu divinitatea, ne ajuta sa trecem cu bine prin experientele grele inscrise in destinul nostru. O luna 16/7 exploreaza cauzele tuturor problemelor iar adevarul poate deveni dureros. Provocarea este sa rezistam acestor adevaruri, sa le acceptam, sa le iubim, asa ne putem schimba. Este o sansa pentru un nou inceput, sa fim flexibili, curiosi, sa cultivam vointa proprie, initiativa si increderea in noi. Rasplata va fi calmul interior si succesul general in viata.

Caderea adusa de vibratia 7 apare pentru oamenii secretosi, angajati in fel de fel de conspiratii pentru a-si imbunatati pozitia sociala indiferent de prejudiciile aduse celorlalti. Mandria exagerata, vanitatea, razbunarea pot crea dificultati majore acuma. De multe ori, vibratia 7 poate aduce o mare suferinta morala cauzata de pierderea unei fiinte dragi.

Chiar daca sapte nu este prea interesat de ambitii, de preocupari materiale, de bani, uneori o luna sapte poate aduce castiguri neasteptate pe care destinul le aseaza in calea noastra. Ascultati de vocea interioara, este cea mai sigura voce acuma. Este cea mai buna luna in care trebuie sa ne aducem aminte de noi, de sufletul nostru, de originea noastra divina, “ incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa fiu bun cu mine, sa ma accept asa cum sunt” .

Partea umbrita a lui 7 tine de critica, judecata, manipulare, frici, inselaciuni. Asa ca, fiti mai atenti cu aceasta tendinta de a judeca pe cei din jur, de a va judeca prea aspru pe voi, facandu-va mult rau. Fiti blanzi si iertatori.

Aceasta luna de vibratie universala 7 ii poate aduce pe scena pe cei nascuti pe 7, 16, 25, cei care au vibratia numerologicala 7 la destin( se aduna toate cifrele din data de nastere), care au 7 la expresia numelui, vibratia sufletului-vocalele din nume, vibratia personalitatii-consoanele din nume.

Galbenul pal, verdele pal si culoare albastra sunt norocoase pentru o vibratie 7 iar albul poate fi o culoare utila. Lazuli Lapis(piatra raiului, piatra faraonilor) si piatra ochi de pisica sunt cele mai potrivite pentru un 7.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 7 sunt:

Vibratia 1(3, 12,21, 30 mai 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie .

Vibratia 2 ( 4, 13, 22,31 mai 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 5, 14, 23 mai 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4
(6,15, 24 mai 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 7,16,25 mai 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un avertisment. Fiti atenti in trafic, la masini.

Vibratia 6( 8, 17, 26 mai 2018): activitati casnice, casa, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 9,18,27 mai 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (1,10, 28 mai 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere. O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(2, 11, 29 mai 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati si Pacea lui Dumnezeu sa umple sufletele voastre.

Adriana Tudosa


https://adriana-astro.com/

"Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești."

Ana Aslan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication