Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La taifas cu Manuela
07-09-2010, 09:17 PM (This post was last modified: 07-09-2010 09:18 PM by manuela.)
Post: #331
RE: La taifas cu Manuela
vad foc acum ceva de proportii poate fi vulcan
mai simt ceva ca o apasare ca si cum ar veni ceva rau

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator...
Find all posts by this user
07-10-2010, 05:22 AM
Post: #332
RE: La taifas cu Manuela
(07-09-2010 09:17 PM)manuela Wrote:  vad foc acum ceva de proportii poate fi vulcan
mai simt ceva ca o apasare ca si cum ar veni ceva rau

Dar de vulcanul acela din islanda mai stiti ceva?
Find all posts by this user
07-17-2010, 05:20 PM
Post: #333
RE: La taifas cu Manuela
http://vimeo.com/3201791
Find all posts by this user
07-21-2010, 10:56 AM
Post: #334
RE: La taifas cu Manuela
Maaaanu, ce ma bucur ca ai revenit. Stiam io ca nu ne poti parasi asa, fara nicio vorba. 60

Un articol , special pentru tine, despre cipuri 09


Senzorii biometrici ai viitorului

Viitorii senzori biometrici scanează vocea, undele cerebrale şi electrocardiograma

Uniunea Europeană finanţează cercetarea ştiinţifică pentru introducerea de noi tipuri de senzori biometrici. Dacă până acum se vorbea de amprenta digitală, scanarea retinei sau chiar ADN, următoarea generaţie de scannere biometrice vor recunoaşte fiinţele umane pe baza vocii, a undelor cerebrale şi a electrocardiogramei. Proiectul Humabio (de la Human Monitoring and Authentication using Biometric Indicators and Behavioural Analysis, Monitorizarea şi identificarea fiinţelor umane cu ajutorul indicatorilor biometrici şi analizei comportamentale) a ajuns deja în faza experimentală.

14 voluntari au acceptat să li se implanteze cipuri RFID, pentru a participa la testarea noilor metode de identificare personală. O aplicaţie declarată a acestor metode este verificarea accesului în zonele de maximă securitate, dar au fost testate şi alte aplicaţii de natură mult mai personală, care ne dovedesc că aceste tehnici nu se vor limita la asigurarea protecţiei în ariile securizate. Unul dintre sistemele testate, de exemplu, identifică pe baza datelor biometrice conducătorul unui automobil. Computerul de bord verifică atât chipul şoferului şi amprenta sa vocală, cât şi datele specifice activităţii cardiace şi cerebrale. Automobilul nu va porni în caz că şoferul nu este autentificat.

Deşi promotorii proiectului afirmă că cercetarea este orientată spre metode de identificare non-invazive, în realitate această tehnică este cea mai intruzivă dintre toate cele care au fost dezvoltate până în prezent. Printre altele, ea presupune ca implicită implantarea cipului de identificare personală cu tehnologie RFID, precum şi stocarea unui număr impresionant de informaţii de natură personală despre toţi cetăţenii. Nu ne-am mira ca, în viitor, sistemele electronice să ne limiteze accesul la anumite aparate sau vehicule, motivând că nu ne aflăm în starea adecvată.

George Preda

Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a po39ţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Rockefeller a făcut aceste afirmaţii în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo,
pe care a încercat să-l recruteze în această elită
Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe şi planul ultim al elitei mondiale de reducere a po39ţiei şi de implanturi cu microcipuri.

Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o po39ţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului po39ţiei este un scop fundamental al elitei mondiale.

Rockefeller a încercat să-l recruteze pe Russo în elită

Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America – From Freedom to Fascism” – “America – de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul de rezervă federală.

Deşi bolnav de cancer, Russo şi-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansând astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.

Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo a s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.

Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special

În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”.
Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi.
Russo susţine că Rockefeller i-ar fi spus cu 11 luni înainte de 11 septembrie: „trebuie să se producă un eveniment în urma căruia să invadăm Afganistanul, să construim conducte de petrol prin marea Caspică, să invadăm Irakul, să ocupăm Orientul Mijlociu şi să mergem după Chavez în Venezuela”.

Rockefeller i-ar mai fi vorbit lui Russo despre faptul că în curând soldaţii îl vor căuta prin peşteri pe Osama bin Laden şi că va fi un „un război nesfârşit al terorii, în care nu va exista niciun duşman şi totul va fi o imensă cacealma, astfel încât guvernul să domine poporul american”, susţine Russo, care a mai precizat că Rockefeller râdea într-un mod cinic în timp ce îi făcea această predicţie uluitoare.

Mişcarea feministă sprijinită pentru distrugerea familiei tradiţionale

Într-o discuţie ulterioară Rockefeller l-a întrebat pe Russo ce crede despre mişcările de emancipare feministe. Russo a răspuns că el consideră că aceste mişcări luptă să obţină pentru femei drepturi egale cu cele ale bărbaţilor, de a munci şi de a fi plătite în mod egal, aşa cum s-a obţinut şi dreptul la vot. Acest răspuns i-a stârnit râsul lui Rockefeller: „Eşti fraier! Să-ţi spun despre ce este vorba, de fapt: noi, clanul Rockefeller am fondat mişcările feministe: noi! Noi deţinem toate ziarele şi toate televiziunile – Fundaţia Rockefeller”.

Rockefeller i-a explicat lui Russo care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanţat mişcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate de po39ţie; în al doilea rând, aceasta mişcare determină ca şcolarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai uşor îndoctrinarea copiilor care sunt învăţaţi să privească statul drept prima familie, desfiinţând astfel modelul familiei tradiţionale.

Această revelaţie completează afirmaţiile anterioare ale pionierei feministe Gloria Steinem, conform cărora CIA a finanţat revista Ms. Magazine, în cadrul aceleiaşi strategii de distrugere a modelelor tradiţionale de familie.

Reducerea po39ţiei la jumătate

Rockefeller a subliniat în repetate rânduri că „oamenii trebuie să fie conduşi” de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea po39ţiei. „Sunt prea mulţi oameni în lume” zicea el şi numărul oamenilor trebuie redus la cel puţin jumătate.

O problemă care a scăpat de sub controlul elitei, după cum reiese din conversaţiile lui Rockefeller cu Russo, este conflictul dintre Israel si Palestina. La un moment dat soluţia gravita în jurul ideii de a da fiecărui cetăţean israelian câte un milion de dolari şi de a-i muta în statul Arizona.

http://viculio.ecosapiens.ro

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
07-21-2010, 12:53 PM
Post: #335
RE: La taifas cu Manuela
bine v-am regasit bodo, deci am avut dreptate cu cipurile o a fim toti microcipati .....inca o dovada ca biblia nu minte as zice ...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator...
Find all posts by this user
09-01-2010, 01:00 AM
Post: #336
RE: La taifas cu Manuela
Contul Manuelei a fost banat deoarece o alta persoana a intrat folosind userul si parola ei.
Pana la clarificarea acestei situatii, contul ramane banat.

Gogu

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
09-02-2010, 02:05 AM (This post was last modified: 09-02-2010 02:08 AM by Gogu.)
Post: #337
RE: La taifas cu Manuela
Au trecut 25 de ore, am incercat sa vorbesc cu Manuela pe YM despre aceasta situatie, dar m-a ignorat cu desavarsire. In schimb vorbeste cu diverse persoane care incearca sa puna presiune pe mine ca sa-i deblochez contul. Si asta fara ca ea sa se conformeze unor reguli de bun simt, reguli ce pot asigura o oarecare siguranta in ceea ce priveste persoana care posteaza in spatele nick-ului ei.
Lasand la o parte accesul pe care ea l-a avut la anumite facilitati specifice moderatorilor din acest forum, o alta problema mi-a fost ridicata de un membru al site-ului care mi-a pus intr-un mesaj privat o intrebare de bun simt si care suna cam asa "Gogu, de unde stiu eu ca mesajele postate de Manuela au fost postate chiar de ea, si nu de altcineva?".
De aceea, pana cand Manuela nu clarifica aceasta situatie, contul ei ramane blocat in continuare.
O alta situatie pentru care imi cer eu scuze in fata utilizatorilor care doresc sa-i citeasca mesajele este aceea ca, desi mie/noua/voua va pasa de mesajele ei, se pare ca ei nu-i pasa nici cat degru sub unghie de mine/noi/voi. Poate suna a aberatie, dar daca nu ar fi asa, Manuela ar fi facut ceva pentru a reglementa aceasta situatie, pentru a-si debloca contul si pentru a va punea tine in continuare la curent cu mesajele ei.
Imi pare rau de situatia creata, dar asta este viata, si mergem mai departe.
Si inca o chestiune care mie mi-a lasat un gust amar. Manuela sustine, atunci cand vorbeste cu alte persoane, ca nu mai are deloc acces la site, nici macar ca si guest. Doresc sa va spun ca aceasta este o MINCIUNA, doar contul ei fiind blocat, nu si IP-ul. Mai multe nu mai are sens sa spun, deoarece acum sunt dezamagit profund.

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
09-22-2010, 02:08 AM
Post: #338
RE: La taifas cu Manuela
Am stat mult sa ma gandesc daca scriu sau nu aceasta postare.
Dupa cum vedeti, am lasat sa treaca ceva vreme, tocmai pentru a nu fi influentat de emotiile momentului.

Acum as vrea sa fac un mic istoric al forumului acesta. In urma cu vreun an,
am incercat sa fac o camera de chat independenta de forumul ce poarta numele lui istrate. Toate bune si frumoase, numai ca catalin (sic!), adminul de acolo, a dezavuat ideea. In sfarsit, asta este un amanunt. Unul din membrii prezenti in acea camera de chat era Manuela. Toate bune si frumoase, deoarece ea dorea un loc unde sa se manifeste si sa-si expuna premonitiile ei libera, fara a fi cenzurata sau blamata de cei ce moderau acel forum. Problema cea mare era ca pe acel chat nu se pastrau informatiile, premonitiile, nimic. Am stat de vorba cu Manuela si, in acest timp, mi-a venit ideea de a face un forum. Initial ma gandeam la un forum free, dar am asistat neputincios la o faza in care, la presiunea unei anumite moderatoare de la istrate, a fost inchis temporar un blog gratuit (este vorba de http://teoctist.wordpress.com/ ) pe motiv de incalcarea drepturilor de autor, deoarece acesta prelua unele postari. Asa ca am decis pentru un domeniu platit si un host platit, tocmai pentru a evita astfel de neplaceri.
Toate bune si frumoase, am cumparat forumul, am rezolvat cu hostul, l-am instalat si i-am dat drumul. Printre primii membrii de pe forum a fost Manuela. Deoarece acest forum a fost facut pentru Manuela, ea a devenit supermoderator in forum, cu putere de a taia si spanzura.
In timp, acest forum a crescut, au venit oameni noi, au fost alesi moderatori noi, etc. Manuela era prezenta, avea un loc unde isi publica premonitiile si unde statea de vorba cu oamenii.
A urmat apoi un sir de evenimente care in acel moment nu mi-au dat nimic de banuit.
Primul eveniment a fost intr-o seara cand am avut la discutii pe ioana aka. jana aka. blue aka. robot forum, marea supermega moderatoare si administrareasa de pe forumul lui istrate. In acea seara Manuela a intrat pe chat in totiul discutiei si a cerut ca ioana sa fie banata. Deoarece si ioana o banase pe Manuela pe forumul acela. Nu am facut asta deoarece ioana nu incalcase regulamentul forumului, si sunt de parere ca regulamentul este sfant. Atunci Manuela a declarat ca ea nu mai intra aici. In sfarsit, dupa o discutie pe messenger si dupa o perioada de gandire, a renuntat la idee si s-a reintors.
Al doilea eveniment s-a intamplat la cateva zile dupa aceasta. A fost programata o intalnire a forumistilor, intalnire care a fost contramandata de majoritatea persoanelor in ultimul moment. Eu eram pe drum catre acea intalnire cand am avut un accident urat de masina in care am fost la un pas de moarte. Dar la intalnire a ajuns Manuela si inca cateva persoane. Ulterior, Manuela a avut impresia ca cineva si-a batut joc de ea, declarand iar ca nu mai intra pe forum sau nu isi mai publica premonitiile decat pe chat.
Al treilea eveniment a avut loc iar la cateva zile, cand intr-o seara, eram activ pe chat cand intra o terta persoana pe contul Manuelei in forum. Ea recunoscand aceasta, i-am blocat contul Manuelei, pana cand urma sa am o discutie cu ea, privind partea de securitate a forumului. Sa nu uit ca acea terta persoana avea si ea cont aici, neavand nici un motiv sa intre de pe contul Manuelei.
Aici incepe dansul. Manuela se supara pe mine, din cauza unei prostii facute de ea. Am incercat eu sa iau legatura cu ea pe messenger, dar ea a refuzat categoric aceasta. Desi ea gresise, tot ea se dadea lovita.
Totusi, la cateva zile, Manuela intra pe forum de pe contul Petronelei, de parca nimic nu se intamplase.
Am stat mult si m-am gandit care sa fie motivul. Si se pare ca motivul real al faptului ca Manuela s-a bosumflat pe mine (si pe forum) a fost acela ca dorea sa-si faca ea singura un forum unde sa fie centrul atentiei si unde sa dispuna ea absolut orice. Pana acum nu cred ca a reusit, dar, ma rog.

Dupa toata aceasta poveste, am inceput sa caut in datele statistice ale forumului si am descoperit, cu stupoare, ca la contul Manuelei (cont de supermoderator) au avut acces minim 4 persoane care nu aveau acest drept.
Aceste 4 persoane sunt:
- Ogarul, care a recunoscut el in forum aceasta;
- cristinateodora, o "prietena" a Manuelei, "prietena" cu care nu cu mult timp in urma se porcaiau ca la usa cortului, dar se pare ca s-au impacat. A, sa nu uit, cristinateodora a fost banata de 2 ori (a doua oara definitiv) pe acest forum din motive obiective;
- Hawaii, o alta prietena a Manuelei, care avea si ea cont pe acest forum dar care a ales sa nu mai posteze;
- Petronela, o alta prietena a Manuelei, dar care avea si ea cont pe forum.
Deci, eu ii ofer toata increderea mea, si ea isi bate joc in ultimul hal de ea, permitandu-le altora sa aiba acces la parti esentiale ale forumului.
Nu numai de increderea mea si-a batut joc, ci si de increderea celor ce credeau in ea. Am suspiciuni intemeiate ca unele din previziunile postate de catre Manuela in forum si pe chat au fost facute, de fapt, de unele din aceste persoane enumerate mai sus, in spatele nick-ului de Manuela.
In acest moment, Manuela organizeaza conferinte pe messenger cu cateva persoane carora le-a dat ID-ul de messenger, neinteresand-o ca poate sunt multe alte persoane interesate de previziunile ei, neinteresand-o deloc de oamenii care au ajutat-o sa fie atat de cunoscuta cat este acum, neinteresand-o de fapt decat de propria persoana si de egocentrismul cu care m-a surprins. A, Manuela, stiu ca nu te poti abtine sa citesti aici, asa ca daca vrei sa stii, EGOCENTRÍSM s.n. (Livr.) Atitudine a celui care priveşte totul prin prisma intereselor și a sentimentelor personale, tendință de a face din sine "centrul universului".
Am pus special aceasta definitie pentru a mai sublinia si altceva. La un moment dat, Manuela a cerut bani (si nu putini) de la unii membrii ai forumului pentru a le face previziuni personale. Nu m-a interesat acest aspect, dar se pare ca ea a "uitat" si acum pozeaza in fecioara neprihanita.
Nu m-ar surprinde nici daca unora din cei cu care se intretine in conferinte pe messenger le va cere bani pentru aceasta.
Si ar trebui ca la povestea cu banii sa ma opresc aici, deoarece mai sunt multe de spus, dar nu as fi un gentleman daca as face-o.

Ca sa sintetizez cele de mai sus, Manuela a profitat la maxim de acest forum, iar cand acesta nu i-a mai satisfacut egocentrismul, a gasit niste motive ca sa plece.
Manuela, iti urez succes in viata!

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
09-22-2010, 09:18 AM
Post: #339
RE: La taifas cu Manuela
Desi contravine principiilor mele, ii las si Manuelei dreptul la replica.

(09-22-2010 08:30 AM)Guest Wrote:  Buna dimineata la toti sunt Manuela am intrat fiindca am citit aberatiile lui ,,Gogu cel voinic" care e cel mai mincinos si ciudos,latura pe care o banuiam ,dar nu credeam ca voi ajunge ziua sa o constat pe pielea mea.Gogule aduci acuze grave la adresa mea si nu te vad bine .....si te vei convinge de asta cel mai curand.Daca ai ceva cu mine atunci da,sunt de acord vorbeste adevaraul dar nu improsca cu noroi numele meu .De la inceputul discutiei minti cu nerusinarea caracteristica doar tie.Nu am cerut sa fie banata ,,cotofana ta" ci doar am intrebat de ce nu ai banat-o dupa modul cum a atacat pe bodo ,pe mine ,etc
Al doilea esti un mare dar un mare MINCINOS afiramand ca eu iau bani de la useri ,(cand afirmi un lucru ca asta te rog sa vii cu dovezi )dar nu incerca sa faci un dialog aiurea cum stii doar tu cu smecherii ca si cum as vb si as cere eu bani de la vre-o unul ,ca jur ca te dau in judecata,iar pct trei ar fi daca nu ma interesa de useri,nu luam adresa lor si nu faceam conferinte pt ai tine la curent cu ceea ce simt sau vad,dar ma rog ....(tu nu vei fi capabil sa stii niciodata ce inseamna omenia ).Cam atat nu meriti nici atentia mea, si nici explicatii,eu sunt Manuela ,si voi ramane Manuela cea corecta ,oricat te vei stradui tu si ,,mandrele "tale care m-ar manca,si care ti-au intunecat creerul de nu mai judeci lucid,(sau poate nu ai facut-o niciodata)Daca stergi si mesajul asta inseamana ca esti las cu L. O zi buna iti doresc dragule .
apropos multumeste-mi ca ti-am raspuns ceea ce nu meritai ,dar ti-am facut rating ....ca de eu unt fata buna ,te ajut fara bani ca vorba aia ....tu esti seful .....

Cand armele sunt ilegale, numai delincventii au arme.
Find all posts by this user
09-22-2010, 10:19 AM (This post was last modified: 09-22-2010 10:20 AM by bodo.)
Post: #340
RE: La taifas cu Manuela
Uite cine vorbea de adevar, chiar stimabilul Ogar... Daca venea de la un om corect, mai intelegeam. In privinta evolutiei forumului, nu a fost in niciun caz meritul tau, ci al lui Gogu , care a vrut ceva liber, care sa emane veselie . Asta face acest forum special (am repetat-o de zeci de ori, da vad ca matale te aprinzi repede si pricepi greu). Daca in viziunea ta " luminata" , Ogare, vrei un forum serios, vezi ca ala de la vecini se muleaza la fix pe a ta personalitate "complexa". Si-asa iti place sa-i lauzi pe cei de dincolo. Si apropo de Jana, ti-as da eu o mostra de comportament demn, in niste mesaje private, dar nu-mi sta in caracter sa adun date si sa le folosesc ulterior in astfel de scopuri, cum fac oamenii care pretind ca au coloana vertebrala ( si aici stii foarte bine ce vreau sa zic). Si ia citeste matale mai bine, eu nu am fost in niciun caz pentru un ban dat Janei, doar Manu, asa ca, te-as ruga sa nu te referi la fete, ci doar la Manu. (a, si la Victor, care a zis sa-si dea ban singura Jana). Asa ca nu mai judeca cu jumatati de masura, mai ales ca nu prea stii despre ce e vorba. Nu ai inventat tu mersul pe jos, sa vii acum sa ne tii lectii de morala. Am impresia ca ori iti sopteste cineva ceva la ureche, ori visezi noaptea urat si te trezesti dimineata sa-ti versi frustrarile pe-aici. Ai cam multa energie.... Si trebuie sa te decarci si tu intr-un fel. Dar, daca tot ai surplusul asta de energie, iti sugerez sa faci ceva mai util, sa faci mai mult sport, sa-ti renovezi casa sau curtea (chiar n-ar fi rau), sa aduci fatuca inapoi si sa nu ne mai tii lectii de moala, ca nu e cazul . Si pentru a nu mai plictisi audienta cu chestiuni minore, inchei aici. Si-asa am dat problemei prea multa importanta, la fel si tie. Ca o concluzie, tine-ti ideile cu iz de " intelepciune" pentru tine. Chiar nu ai altceva mai bun de facut?

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. "Gabriel José García Márquez
Find all posts by this user
Thread Closed 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication