Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
11-30-2009, 07:33 PM
Post: #11
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
dar voi ati observat ca oamenii sunt din ce in ce mai inalti? copiii din ziua de azi depasesc frecvent 1.7m la 15-16 ani si vor creste in continuare.

Lipsa de toleranta naste monstri.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-30-2009, 08:05 PM
Post: #12
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Codul genetic uman lasa loc la complexitatea si variabilitatea extraordinara a indivizilor; nu exista nici macar 2 oameni care sa semene 03, nu e asa ? dar totul - in cadrul speciei cu acelasi genom. Alt ADN inseamna alta specie, ceea ce nu s-a dovedit inca.
Cu toata aceasta variabilitate, exista doar citeva rase umane, diferentiate prin particularitati morfologice, culturale, de temperament etc.
Aceste particularitati sunt date de mediul natural, educatie, cadru social/cultural, activitate etc.
Nu ma preocupa antropologia dar am audiat intimplator, o lucrare care urmarea modificari de fiziologie, morfometrie a copiilor corelat cu virsta (din clasa de virsta 10-18 ani), regiune geografica (munte, cimpie din tara noastra), mediu social (rural, urban) in ultimii 40 ani. Nu stiu cit de intemeiate erau acel studiu si premizele lui. Cert e ca autorul gasea deosebiri fata de rezultatele consemnate in urma cu 40 ani.
Probabil ca antropologii consemneaza o variabilitate fireasca in timp si spatiu, in conditii mai sus mentionate. La nivelul meu de cunoastere, eu consider ca variabilitatea se incadreaza intre limitele speciei, raselor si populatiilor, cu marja fireasca de evolutie. Lenta. Fara nicio interventie extraterestra speculata in 'folclorul urban' al secolului 21 :shy:.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-30-2009, 11:20 PM
Post: #13
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Poate dar cei ce aveti copii ati incercat sa ii analizati la rece din afara fara sa va ginditi ca sinteti parinti lor ? Ati observat sau nu aspecte ale comportamentului lor diferit de generatile anterioare ? V-asi da citeva exemple :tarie de caracter pe care noi o traducem ca incapatinare ,intuitie ,selectarea de catre ei a paletei coloristice si a alimentatiei de la virste foarte mici .Inteligenta net superioara noua .Nu sustin neaparat legatura genetica extra pamintene ,dar sunt foarte diferiti noua si poate asta e un lucru bun .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2009, 02:59 AM
Post: #14
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
E corect, nimeni nu contesta evolutia, in raport cu factorii pe care i-am mentionat si multi altii care, mie, nici prin cap nu-mi trec, probabil. Omul este totusi specia dominanta in lantul trofic, pe uscat cel putin 03. Toate organismele evolueaza - incepind cu virusurile gripale 03 (chiar si, daca astea sunt sau nu, organisme 04) - se adapteaza sau dispar.
Dar interventia entitatilor extraterestre este deja o teori hazardata; in momentul asta.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2010, 03:53 PM
Post: #15
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
este incontestabil faptul ca f multi copii nascuti dupa 90 sunt mult mai inteligenti decat generatiile anterioare,sunt spirite mault mai evoluate
ca sunt mult mai inalti decat cei din generatiile trecute,un rol imp. il are alimentatia -bogata in hormonii de crestere folositi atat la fructe,legume cat si la animalele sacrificate pt consum-ati obs.ca cei care au o alimentatie bazata pe prod.proprie(la tara sau cei care se aprovizioneaza cu alimente de acolo)au copiii cu inaltime medie,cu aprox.15-20 cm fata de cei crescuti cu prod de supermarket?

[Image: carpediemrucsabyserj.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2010, 12:40 PM
Post: #16
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Da, dar asta nu inseamna ca vreo influenta extraterestra a adus pe Pamant, o generatie noua de cristal si de vis. Cred ca tine de o variabilitate fireasca in spatiu si timp.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2010, 01:37 PM
Post: #17
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Pentru acesti copii, a trai dupa regulile societatii actuale este extrem de dificil. Ei percep privarea de libertate a individului la cote mult mai ridicate decat ceilalti. Vreau sa cred ca vor fi ei cei care vor schimba lumea, cei care vor dezvalui comorile din interiorul fiecaruia. Trebuie doar sa credem in ei. De provenienta extra-pamanteana sau nu, sunt cel mai bun lucru pentru planeta asta si pentru locuitorii ei. Dar vom sti oare sa-i apreciem si sa-i sustinem?

[Image: 4348004651_3631a1c1bd_o.jpg]

,,Traiti intr-o lume bolnava pentru ca omul este bolnav! Traiti intr-o lume tulbure pentru ca omul este tulbure! Mintea si sufletul vostru se afla in dezordine, nu exteriorul."
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2010, 12:57 AM
Post: #18
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
(01-09-2010 01:37 PM)ramanya Wrote:  Pentru acesti copii, a trai dupa regulile societatii actuale este extrem de dificil. Ei percep privarea de libertate a individului la cote mult mai ridicate decat ceilalti. Vreau sa cred ca vor fi ei cei care vor schimba lumea, cei care vor dezvalui comorile din interiorul fiecaruia. Trebuie doar sa credem in ei. De provenienta extra-pamanteana sau nu, sunt cel mai bun lucru pentru planeta asta si pentru locuitorii ei. Dar vom sti oare sa-i apreciem si sa-i sustinem?

Acesti copii se nasc pentru a ne "educa" pe noi, cei mai batrani...

AUM MANI PADME HUM
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-13-2010, 01:30 AM
Post: #19
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Copiii Indigo reprezintă generaţia de astăzi.Aceşti copii au caracterisitici unice ce îi separă de generaţiile anterioare. Numele în sine indică Culoarea Vieţii pe care o poartă în aurele lor şi indică de asemenea Chakra celui de-al Treilea Ochi care reprezintă intuiţia si abilităţile psihice. Aceştia sunt copiii adeseori rebeli, nonconformişiti, extrem de emotivi şi câteodată sensibili şi fragili din punct de vedere fizic, foarte talentaţi sau dotaţi din punct de vedere academic; deseori dotaţi din punct de vedere metafizic, de obicei intuitivi, ori extrem de empatici ori consideraţi reci şi detaşaţi, înţelepţi peste media vârstei lor.

În jur de 85% din copiii născuţi în ‘92 sau mai târziu sunt Copii Indigo. Însă există dovezi asupra venirii lor încă din anii ‘80, dar nu în număr atât de mare. Indigo sunt războinici spirituali cu scopuri importante în viaţă, scopul lor fiind desfiinţarea sistemelor vechi sau inovarea lor.

Chiar dacă aceşti copii au în general vieţi dificile, pline de abuzuri, moarte, dependenţe etc, aceştia îşi menţin lumina pe care o puteţi vedea doar în copii; ei rămân calzi şi milostivi dar dârzi şi încăpăţânaţi în acelaşi timp.

Indigo înţeleg uniunea şi dragostea mai bine decât generaţiile anterioare şi vor atrage deseori oameni ce au nevoie să înveţe de la ei şi să completeze lecţii de viaţă prin ei deoarece Indigo oferă suport fără prea mult efort datorită adâncimii lor emoţionale şi a înţelegerii lor spirituale, posedând cunoştiinţe despre viaţă care par să vină de nicăieri.

Termenul de “Copii Indigo” este folosit pentru a ne referi la copiii cu presupuse abilităţi paranormale cum ar fi abilitatea de a citi minţi. Conceptul a fost publicat pentru prima oară în 1999 în cartea “The Indigo Children: The New Kids Have Arrived” scrisă de soţii Lee Carroll si Jan Tober. Carol insistă asupra faptului că noţiunea a fost obţinută prin anumite conversaţii cu o entitate spirituală numită Kyron. (Pentru mai multe informaţii despre Kyron, folosiţi cu încredere google.ro)

Caracteristici:

- ei vin pe lume cu un sentiment de roialitate (şi de obicei se poartă ca atare)
- au un sentiment de “merit să fiu aici” şi sunt surprinşi atunci când alţii nu le împărtăşesc sentimentul
- stima de sine nu este o problemă; deseorii ei le spun parinţiilor “cine sunt”
- au mari dificultăţi cu autoritatea absolută (autoritatea fără explicaţie sau alegere)
- pur şi simplu nu vor face unele lucruri, spre exemplu, a sta la coadă undeva este foarte dificil pentru ei
- devin foarte frustraţi din cauza sistemelor care sunt orientate spre rutină şi nu necesită creativitate
- întotdeauna găsesc metode mai bune de a face lucrurile
- par a fi antisociali în cazul în care nu sunt în preajma celor ca ei. În cazul în care nu există alţi Indigo în preajma vor deveni introvertiţi, simţind că niciun alt om nu îi intelege; şcoala este foarte des extrem de dificilă pentru ei din punct de vedere social
- nu vor răspunde “disciplinei-vină” (“Aşteaptă până vine tatăl tău acasă şi vede ce ai făcut!”)
- nu sunt timizi în a spune ceea ce au nevoie
- refuză să ia ordine
- sunt creativi
- se plictisesc foarte repede
- au foarte multă empatie pentru alţii sau deloc
- îşi dezvoltă gândirea abstractă foarte devreme
- sunt talentaţi, foarte inteligenţi
- sunt “visători-cu-ochii-deschişi”
- au ochii foarte adânci şi par bătrâni şi înţelepţi

Abilităţi atribuite Copiilor Indigo:

- extrem de inteligenţi
- foarte creativi
- avansaţi în citire, scriere, vorbire etc
- abilităţi psihice/intuiţie foarte dezvoltată
- sunt conştienţi de multi-dimensionalitatea realităţii; percep o realitate mai mare
- abilităţi telepatice
- simt energiile oamenilor şi a altor vietăţi (citesc aurele)
- telekinezie
- sunt conştienţi de anumite informaţii ştiinţifice, istorice, antropologice şi spirituale care nu au fost învăţate în mod conştient
- sunt conştienţi de vieţile lor anterioare
- foarte empatici cu toate creaturile, nu doar oameni ci şi animale şi plante
- pot comunica cu lumea nevăzută: spirite, îngeri etc.
- abilităţi de vindecare multi-dimensională
- manifestă forme ale artei neobişnuite, limbi şi scrieri
- conştiinţă duală; se simt jumătate oameni, jumătate “altceva”
- au un sentiment al “misiunii”, al “scopului înalt”http://dakinim.wordpress.com/2007/12/05/copiii-indigo/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-16-2010, 01:46 PM
Post: #20
RE: Copiii noului vis - Copiii indigo, de cristal si de diamant
Intrebare:
nr. 1802

Ce inseamna copii indigo si copii ai curcubeului? Va rog sa-mi spuneti si mie caci sunt curioasa.Unde pot citi mai multe despre asta? DeliaSpecialistul 121 raspunde:

Draga Delia,

Despre copiii indigo poti citi direct din site-ul http://www.kryon.com.

Copiii curcubeu urmeaza sa vina pe pamant dupa copiii cristal. Exista deja pionieri dintre copiii curcubeu, care vin pe pamant sub forma copiilor pe care noi ii numim autisti. Fiinta umana traieste pe pamant intr-o dimensiune liniara. Copiii curcubeu sunt de la 200-300 de ani mai evoluati decat noi si traiesc intr-o realitate multidimensionala. Acesta este cheia rupturii de comunicare dintre noi si acesti copii. Noi folosim limbajul in mod liniar, copiii curcubeu folosesc telepatia in mod multidimensional. Este ca si cand ai incerca sa lucrezi pe un calculator ultraperformant, insa folosind un soft foarte vechi. Sunt incompatibile. Cu ocazia asta va salut, fratii si surorile mele din lumina, copiii indigo.

Iubire si Lumina,

In speranta ca ti-am putut fi de folos,

Intrebare:
nr. 1802

Ce inseamna copii indigo si copii ai curcubeului? Va rog sa-mi spuneti si mie caci sunt curioasa.Unde pot citi mai multe despre asta? DeliaSpecialistul 121 raspunde:

Draga Delia,

Despre copiii indigo poti citi direct din site-ul http://www.kryon.com.

Copiii curcubeu urmeaza sa vina pe pamant dupa copiii cristal. Exista deja pionieri dintre copiii curcubeu, care vin pe pamant sub forma copiilor pe care noi ii numim autisti. Fiinta umana traieste pe pamant intr-o dimensiune liniara. Copiii curcubeu sunt de la 200-300 de ani mai evoluati decat noi si traiesc intr-o realitate multidimensionala. Acesta este cheia rupturii de comunicare dintre noi si acesti copii. Noi folosim limbajul in mod liniar, copiii curcubeu folosesc telepatia in mod multidimensional. Este ca si cand ai incerca sa lucrezi pe un calculator ultraperformant, insa folosind un soft foarte vechi. Sunt incompatibile. Cu ocazia asta va salut, fratii si surorile mele din lumina, copiii indigo.

Iubire si Lumina,

In speranta ca ti-am putut fi de folos,

http://www.121.ro/intreaba_specialistul/...cat21.html
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | WWW.PREMONITII.RO | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication