Forum WWW.PREMONITII.RO
[split] Femei Vs Barbati - Printable Version

+- Forum WWW.PREMONITII.RO (http://www.premonitii.ro)
+-- Forum: Comunitate (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Forum: INTERZIS barbatilor (/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Thread: [split] Femei Vs Barbati (/showthread.php?tid=19883)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34


Femei Vs Barbati - bodo - 04-12-2010 10:04 AM

*Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.

*Pentru a putea citi hărţi, trebuie să ai ceea ce se numeşte „abilitate spaţială“, pe care majoritatea bărbaţilor o au dezvoltată şi care este localizată în emisfera dreaptă a creierului. Scopul său este de a ajuta la înţelegerea vitezei şi distanţelor, astfel încât să poată ochi o ţintă în mişcare. În consecinţă, majoritatea bărbaţilor, cam patru din cinci, au abilităţi spaţiale bine definite. La majoritatea femeilor, această abilitate nu este foarte dezvoltată.


*Femeile sunt foarte pricepute în a descoperi oameni care încearcă să le înşele. Bărbaţii nu ar trebui să încerce să-şi controleze gesturile în faţa femeilor, pentru că vor fi prinşi. Dar o femeie poate să-şi mascheze gesturile în faţa unui bărbat şi el nu va şti.

*Femeile rostesc 8.000 – 9.000 de cuvinte pe zi, iar un bărbat obişnuit între 2.000 şi 4.000 de cuvinte pe zi. Deci femeile vorbesc de două-trei ori mai mult decât bărbaţii. Diferenţa se vede la cupluri seara, când se aşează la masă, pentru că, în mod normal, el şi-a terminat cele 4.000 de cuvinte, nu mai are nimc de zis la sfârşitul zilei, dar s-ar putea ca ea să mai aibă de spus vreo 4.000-5.000 de cuvinte.

*In urma unui sondaj facut in SUA de compania Unilever, majoritatea femeilor ar accepta 15 luni de abstinenta pentru o noua garderoba, iar unii barbati ar renunta de tot la sex daca ar scapa de munca.

*Desi cercetatorii au sustinut intotdeauna ca este extrem de greu sa stabilesti cu precizie cand ovulul este eliberat de catre ovar, femeile au marcat instinctiv acest moment alegand o vestimentatie cat mai moderna si stralucitoare. In cel mai fertil moment al lunii, ele isi aleg subconstient fuste cat mai scurte si se fardeaza mult mai accentuat ca de obicei. Cu alte cuvinte, se imbraca ca sa atraga atentia potentialilor masculi asupra lor. Femeile participante la studiu au fost fotografiate in momentul ovulatiei si in afara lui. Fotografiile, in care fetele femeilor erau acoperite, au fost apoi aratate unui grup de barbati, care au fost pusi sa aleaga poza in care fiecare femeie era cea mai atractiva. In 80 la suta din cazuri, aceasta coincidea momentului ovulatiei.

*Inima unei femei bate mai repede decat cea a unui barbat. 03


RE: Femei Vs Barbati - anuk - 04-12-2010 11:28 AM

Femei vs BarbatiRelatii:
Cand o relatie se termina, o femeie va plange, se va destainui prietenelor ei si va scrie o poezie. Va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste idioti. Apoi isi va duce viata mai departe. Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe. La sase luni de la despartire, la ora 3, Duminica dimineata ii va da fostei prietene telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam. Acesta se numeste telefonul “Te iubesc / te urasc” pe care 99% dintre barbati l-au dat cel putin o data. Exista cursuri speciale pentru a-i ajuta pe barbati sa isi depaseasca aceasta nevoie; din nefericire foarte rar sunt eficiente.


Sex:
Femeile prefera 35-40 de minute de preludiu. Ele cred ca in timpul acesta barbatii le admira calitatile. Daca relatia este mai veche, ele nu mai au nevoie de preludiu, dar il considera o obligatie a barbatului, un fel de cadou impus de natura… si de aceea se prefac ca nu pot face nimic fara aceasta “introducere”. Mult mai egoiste ca barbatii, femeile considera ca pina si in pat au dreptul la la ceva… orice… in plus.

Barbatii prefera 35-40 de secunde. Ei cred ca drumul cu masina pina la casa ei face parte din preludiu.


Maturitate:
Femeile se maturizeaza mult mai repede decit barbatii. La 17 ani o femeie poate fi considerata un adult. La 19 ani deja stie ce vrea: - un barbat inteligent, (dar usor de prostit), foarte, foarte, foarte bogat (dar neaparat cu dorinte de a se imbogati si mai mult pentru ea); - egoist cu ceilalti (dar foarte darnic cu partenera lui); - foarte frumos (dar nu mai frumos ca ea); - ferm (dar blind); - experimentat (dar naiv); - preocupat de afacerile sale (dar aproape de sufletul ei); - dorit de alte femei (dar foarte fidel…) etc.

La 17 ani barbatii inca mai colectioneaza surprize si se uita la filme cu karate. De aceea prieteniile din liceu rezista rareori. Ei se maturizeaza in jurul virstei de 30 ani, dar din pacate deja o fiinta mult mai inteligenta ca el ii arata un certificat de casatorie de acum 7-8 ani si 2-3 copii care au nevoie parca de toate lucrurile din lume. Daca vrea sa se trezeasca din acest cosmar, trebuie sa plateasca cel putin jumatate din munca tineretii lui si cel putin o treime din ceea ce va cistiga pina la adinci batrineti sub forma de pensie alimentara.


Palarii:
Femeile arata bine cu palarii. Barbatii arata ca niste prosti cu aere de intelectuali rasati.


Scrisul de mana:
Femeile folosesc hartie fina de scris, de preferinta colorata si parfumata, si isi decoreaza “i”-urile cu cerculete sau inimioare; “g”-urile si “p” -urile au bucle ridicol de mari. Este un chin sa citesti biletul unei femei. Chiar daca te paraseste, ea tot va desena un cerculet zambitor la sfirsitul biletului. Nu acelasi lucru se intimpla cind scriu CEC-uri pentru plata unor facturi sau datorii.

Spre cinstea lui, barbatul nu isi decoreaza scrisul; el zgarie pur si simplu ca gheara unei gaini… sau a unui cocos ?!?!?!


Baile:
Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte.

Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.


Reviste:
Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate. Revistele pentru barbati aduleaza femeile. In paginile lor regasesti retete de a cuceri femeile. In revistele barbatilor femeile nu sint una si aceeasi cu nevestele. Redactorii revistelor pentru barbati sint in general barbati casatoriti.

Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata, in timp ce corpul barbatului este paros si denivelat si nu ar trebui vazut la lumina zilei. Revistele pentru femei aduleaza tot femeile, mai ales cele care nu accepta compromisuri si ii prostesc pe barbati. In paginile acestora gasesti retete de a cuceri barbatii, dar in nici un caz de a da curs victoriilor astfel obtinute. In revistele femeilor acestea se pling ca sint singure, dar sfatuiesc cititoarele sa nu cedeze nici unui pretendent. Redactorii revistelor pentru femei sunt in general femei divortate.


Iesitul in oras:
Cind un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este gata de iesit in oras.

Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia…


Pisici:
Femeile iubesc pisicile.

Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cite un sut.


Oglinzi:
Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda.

Femeile sunt ridicole. Ele se uita in orice suprafata stralucitoare: oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de piine, oglinzi si geamuri de la masini parcate, chelii…


Telefonul:
Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa.

O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.


Indicatii:
Daca o femeie se rataceste in timp ce conduce masina ea va cere indicatii.

Daca un barabat se va rataci, el nu va opri masina sa ceara indicatii despre drum - considerind acest lucru sub demnitatea lui.


Jucarii:
Fetitelor le place sa aiba jucarii. Apoi, pe la 11-12 ani le dispare interesul.

Barbatii nu isi depasesc niciodata obsesia pentru jucarii. Pe masura ce inainteaza in virsta, jucariile devin din ce in ce mai scumpe si mai nepractice. Exemple: televizoare miniaturale, telefoane de masina, storcatoare de fructe sofisticate, egalizatoare grafice, jocuri video, si orice clipeste, bipaie si are nevoie de cel putin sase baterii pentru a functiona.


http://www.resursadefun.ro/pov_ei-femei-vs-barbati.htm


RE: Femei Vs Barbati - Old DG - 04-13-2010 02:23 PM

Este tematic, dar este banc!

* Auzul selectiv este un sindrom auditiv foarte raspandit la barbati,de cele mai multe ori acest sindrom este necunoscut de femei.
*De exemplu cand o femeie spune:
Asculta ,nu se mai poate cu dezordinea asta.Tu si eu o sa facem curatenie impreuna.Uite ,toate hainele tale sunt aruncate pe jos daca nu le bagam la spalat imediat o sa trebuiasca sa umbli in pielea goala.O sa ma ajuti ACUM si cand zic ACUM,inseamna imediat....
Barbatul intelege:
* Asculta*.......Blablablablabla....*tu si eu* .....Blablablablabla.....*impreuna*.....Blablablablabla......*pe jos* .......Blablablablabla.....*.in pielea goala*.....Blablablablabla.......*ACUM*.......Blablablablabla....
* imediat.!
Pana in ziua de astazi nici o terapie nu a reusit sa vindece aceasta slabiciune auditiva.
Evident,barbati nu se concentreaza decat pe lucrurile esentiale!


RE: Femei Vs Barbati - anuk - 04-13-2010 04:50 PM

04: pai...da, ca esti barbat 09


Femeile vorbesc mult mai mult, mult mai repede si cunosc mai multe cuvinte. Creierul masculin este mai mare, dar testele de inteligenta au rezultate similare pentru ambele sexe. Suntem incredibil de diferiti.
Tipareste Trimite prin Y!M Trimite prin Yahoo Messenger
Femeile vorbesc mult mai mult, mult mai repede si cunosc mai multe cuvinte. Creierul masculin este mai mare, dar testele de inteligenta au rezultate similare pentru ambele sexe. Suntem incredibil de diferiti.

Femeile folosesc in medie 25 000 de cuvinte pe zi, vorbesc mult mai rapid, cauta aprobarea in timpul conversatiei (ab)uzeaza mai des partea dreapta a creierului si isi fac mai multe probleme.

Barbatii folosesc in mdie 12 000 de cuvinte zilnic, vorbesc mai rar, fac numeroase pauze in vrobire, fac uz de partea stanga a creierului, sunt mai certareti si sunt centrati pe rezolvarea problemelor si pe confruntarea directa

Suntem diferiti atat din punct de vedere anatomic cat si din punct de vedere psihologic. Reactionam diferit, percepem diferit, gandim oarecum diferit si cu toate acestea in final ajungem sa ne intelegem... de cele mai multe ori.

Femei vs BarbatiCel mai adesea, certurile intre sexe au drept numitor comun sensibilitatea acuta a partii feminine. Capacitatea extraordinara de empatie a femeilor este demna de admirat. Daca pasesc intr-o incapere plina de femei, ele iti pot spune imediat care dintre ele este suparata, care a fost parasita, care este plictisita. Se bazeaza foarte mult pe emotii si par a avea mai multa compasiune. Toate acestea se datoreaza, probabil, faptului ca ele sunt programate sa fie mame.

Aceasta capacitate intuitiva are, totusi, numeroase parti proaste. Fiind mult mai sensibile, ele vor diseca orice actiune, vor incerca sa afle ce e in spatele unui anumit comportament. Intr-o relatie sentimentala, femeia nu va judeca niciodata partenerul dupa vorbe, dupa fapte, ci va incerca sa afle ceea ce se afla in spatele lor, chiar daca nu este nimic ascuns. Poate orientarea spre telenovele si filme siropoase le face sa caute intotdeauna semnificatii ascunse.

Mie mi s-a parut intotdeauna ciudat de fascinant modul in care o femeie se poate razgandi. Eu personal, daca hotarasc ceva, imi voi duce la bun sfarsit promisiunea indiferent de circumstante. In cazul sexului frumos, schimbarile de plan sau de atitudine, sunt ceva normal. Aceasta nehotarare aparenta se datoreaza faptului ca femeile isi bazeaza actiunile pe sentimente. Daca ea simte ca un lucru este bun in clipa aceasta si in clipa urmatoare nu mai simte la fel, se va razgandi. Daca un gest inchipuit sau mai putin inchipuit o face sa se simta mai putin confortabil, isi va schimba optiunea.

Aceste diferente pot fi trecute usor, daca nu ne asteptam ca partenera sa gandeasca si sa se comporte la fel ca noi. Nu este vorba ca am fi locuitori a doua planete diferite, nu traim in doua universuri diferite, dar avem experiente diferite de viata, am fost tratati diferit de mici copii, am fost educati sa fim diferiti si trebuie sa respectam acest fapt.

Scris de un barbat,evident


55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - bodo - 04-19-2010 10:33 AM

55 de beneficii pentru sanatate aduse de sex


Nu este doar un mod extrem de placut de a petrece timpul cu partenerul de viata... sau (doar) un mod, si mai placut, de a arde caloriile. Sexul are, dupa cum o spun de ceva vreme multi medici si cercetatori, numeroase beneficii asupra sanatatii. Consumarea actului este mai mult decat simpla placere. O buna sanatate sexuala o poate imbunatati semnificativ pe cea fizica. Iar impreuna, acestea ofera un confort psihic de bun augur si o gandire pozitiva.

Elimina stresul si atenueaza depresia! Stresul este un inhibitor ucigator atat pentru femei, cat si pentru barbati. Beneficiile sexului in eliminarea stresului si pentru calmarea depresiei au fost atent demonstrate. In cazul barbatilor, ejacularea destinde sistemul nervos si stimuleaza eliberarea de endorfine, substante ale placerii secretate de creier. In cazul femeilor, absorbtia spermei functioneaza ca un antidepresiv natural si ajuta la eliminarea stresului. Indivizii deprimati si foarte stresati tind sa aiba mai putine contacte sexuale. Acest lucru, sunt de parere unii doctori, este tocmai opus la ceea ce ar trebui sa faca, o capcana in care cei nefericiti nu trebuie sa cada, tocmai pentru ca isi refuza, de buna voie, leacul.

Domoleste durerea! Tandreturile si sexul in afara dormitorului, adica in alte locuri decat cele conventionale pentru acest gen de activitate intima, reprezinta o buna strategie de mentinere a scanteii pasiunii unui cuplu. Cei mai multi nu isi pot duce jumatatea pe o insula pustie, pentru o evadare romantica, insa acest lucru nu este necesar pentru obtinerea unui alt beneficiu al sexului: indepartarea durerii. Cel mai eficient analgezic creat vreodata este orgasmul. Cantitatea uriasa de endorfine (substante cu o structura chimica similara cu cea a morfinei) eliberata de aceasta reactie fiziologica in corpul uman, are efectul de a atenua consistent orice durere trupeasca. De asemenea, o idee buna este sexul in apa, intrebuintat in multe terapii. Nu necesita o insula pustie si nici cheltuieli. Daca sexul este bun si orgasmul si mai bun, sexul orgasmic in apa va indeparta orice durere cu mana.

Ajuta la uitarea problemelor si sporeste bucuria! Datoriile la banci iti dau dureri de cap, iar facturile se aduna? Problemele financiare provoaca animozitati in majoritatea cuplurilor. Preferabil, inainte ca lucrurile sa degenereze spre replici nedorite si reactii necontrolate, partenerii ar trebui sa faca sex. Pentru ca sexul ne ajuta sa uitam de probleme. De asemenea, imbunatateste intimitatea, ofera un bun tonus dispozitiei si sporeste imaginatia. O partida obisnuita cu partenerul ar putea fi de ajuns pentru a calma spiritele si a stimula starea de multumire si bucurie. Poate ca nu va rezolva problema banilor, insa reglarea diferentelor intr-o placuta incolacire orizontala s-a dovedit a oferi acelasi nivel de satisfactie unui cuplu, echivalent cu obtinerea unui venit suplimentar de 100.000 de dolari pe an. Stiintific.

Modeleaza silueta si intretine sanatatea cardiovasculara! O alta strategie de mentinere a scanteii este... "sexul sportiv". Dragostea vulcanica, actul sexual in care se lasa cu rostogoliri, rasuciri si controrsionari, cu miscare multa adica, poate arde pana la 700 de calorii. In acelasi timp, sexul mai potolit si mai putin viguros poate produce arderi de cel putin 200 de calorii. Este, cu certitudine, cea mai buna metoda de mentinere a siluetei sau de pierdere in greutate; reprezinta arderea caloriilor in cel mai placut mod. In plus, reprezentantele sexului frumos ar trebui sa stie ca, fiind pasionale cu partenerii lor, le pot proteja si intari inimile. Sexul scade presiunea arteriala si sporeste sanatatea cardiaca, reducand riscul infarctului. Totodata, creste forta, flexibilitatea si tonusul muscular. Ar putea fi chiar un bun tratament de prevenire a atacurilor cerebrale.

Orgasmul = 10 leacuri medicale naturiste! Contrar obiceiului puternic vehiculat, migrenele nu reprezinta deloc un motiv pentru a evita sexul, ci, dimpotriva, o scuza foarte bune de a-l face cat mai repede, pentru a scapa de durerea de cap. Tot sexul este, practic, leacul pentru raceala comuna, "aspirina saracului", asa cum mai este impamantenit la romani. Activitatea sexuala nu stimuleaza doar endorfinele, generoase in a da senzatii placute, dar si anticorpii, care protejeaza organsimul impotriva gripei si a racelii. Sexul consumat o data pe saptamana produce niveluri cu pana la 30% mai ridicate de imunoglobulina A, intarind sistemul imunitar si combatand mai eficient bolile.

Potenteaza simturile! Sexul poate elibera un nas infundat, fiind un antihistaminic natural. Poate ajuta chiar la combaterea febrei si a astmului. Dupa zbaterea pe sub cearsafuri, hormonul denumit prolactina genereaza noi neuroni in lobul olfactiv al creierului. Aceasta inseamna ca, dupa "dansul la orizontala", simtul mirosului este mai ascutit. De fapt, dupa o partida de sex, toate simturile umane sunt potentate, inclusiv papilele gustative. In plus, ajuta la dantura, atat la culoarea alba cat si la consistenta sanatoasa. Ingrediente mai naturale decat mineralele din sperma, ca zincul si calciul, nu pot fi obtinute, iar acestea s-au dovedit a combate cariile. Seleniul, un alt ingredient spermatic, ar putea avea un oarecare rol in lupta impotriva cancerului.

De ce este sexul bun pentru ea? Oferirea unor partide satisfacatoare de sex partenerelor le poate intretine sanatatea reproductiva. Cu cat o femeie are parte de mai mult sex, cu atat va produce mai multi hormoni responsabili de libido. Altfel spus, un numar mai mare de contacte sexuale starneste o si mai mare dorinta pentru sex. A face dragoste poate creste nivelul de estrogen al organismului femeii, care protejeaza impotriva osteoporozei si a Alzheimerului. De asemenea, sexul poate preveni endometrioza la femei. Doamnele si domnisoarele care au parte de sex macar o data pe saptamana poseda cicluri menstruale mai regulate decat acelea care se bucura mai rar de acest gen de activitate. Sexul promoveaza fertilitatea femeilor, prin regularizarea tiparelor menstruale. Mai mult, endorfinele eliberate de organismul feminin in timpul actului coital ajuta la alinarea durerilor artritice si la usurarea crampelor musculare. In acelasi timp, daca in viata femeii urmeaza o nastere, se pare ca sperma din sistemul sau poate usura aducerea pe lume a fatului. Adica da, sexul poate ajuta o femeie sa suporte o nastere naturala, fara medicamente si calmante, si mai ales fara operatie cezariana.

Sexul reduce riscul de cancer la prostata! Tot sexul pare a fi raspunsul si pentru o prostata mai fericita si mai sanatoasa. La varste curpinse intre 20 si 30 de ani, barbatii pot reduce cu pana la 30% sansele de a face cancer la prostata daca ejaculeaza de peste cinci ori pe saptamana. Dar si cei mai varstinici pot beneficia de pe urma sexului cu frecventa ridicata, deoarece, peste 20 de orgasme / lunar sunt asociate cu un risc mult mai scazut de cancer prostatic. Cu cat climaxurile barbatului sunt mai dese, cu atat este acesta mai putin expus unei asemenea afectiuni.

Risc de cancer la san diminuat si un mai bun control al vezicii! Sexul sustine si reducerea riscului de cancer la san in cazul femeilor care nu au nascut niciodata. Un studiu a demonstrat ca, daca o femeie mareste frecventa contactelor sale sexuale, scade semnificativ posibilitatile dezvoltarii unui cancer mamar. In plus, sexul intareste muschii pelvianici, care controleaza fluxul de urina. Exercitiile Kegel se intampla in mod natural in timpul sexului, oferindu-i femeii un mai bun control al vezicii urinare.

Sexul cladeste increderea si imbunatateste intimitatea! Cand un barbat si o femeie fac dragoste, acest lucru, evident, contribuie la consolidarea si la imbunatatirea intimitatii celor doi. Sporeste si dorinta. Daca unul dintre parteneri nu are o dorinta sexuala foarte pronuntata, cu cat va face mai mult sex cu celalalt, cu atat si-o va dori mai mult. Potrivit unor studii, nivelul de oxitocina al barbatului se potriveste cu cel al femeii dupa finalizarea actului sexual. Atunci, ambii parteneri vor fi mai predispusi sa isi doreasca tandreturi. Unii oameni, cu cat se simt mai iubiti, cu atat le creste mai mult respectul de sine. Totusi, indiferent de aceasta tendinta, starea de spirit se imbunatateste oricum multumita sexului. Atunci cand lucrurile merg foarte bine in pat, increderea de sine creste si acest lucru devine vizibil in alte aspecte ale vietii. Este, practic, ceea ce ne face mai indrazneti si mai neinhibati in ce priveste dorintele noastre sexuale.

Vindeca rani si inimi! Vindecarea poate fi privita in multe feluri. Uneori, o relatie are nevoie sa se vindece. Alteori, o persoana trebuie sa fie vindecata. Poate fi vorba de o rana sau despre o afectiune de tipul diabetului. Au existat studii care au conchis ca "sexul vindeca". Activitatea sexuala poate contribui la refacere pana in punctul in care celulele se regenereaza, iar ranile se vindeca mai repede. Oxitocina face bine corpului in multe privinte.

Longevitate: trai lung si sex frecvent! Sexul mai este considerat si "Fantana Tineretii". Pentru a prelungi viata si a creste vitalitatea, sexul frecvent ar putea fi un raspuns, atat pentru barbati, dar mai ales pentru femei. Sexul este benefic pentru vitalitatea barbatilor atunci cand au parte si de odihna adecvata. Pentru femei, este pur si simplu benefic; acele doamne si domnisoare care au orgasm cel putin o data pe saptamana isi scad cu 50% sansele mortalitatii comparativ cu acelea care au unul mai putin de o data pe luna. Barbatii care fac sex regulat isi reduc, de asemenea, la jumatate sansele de a suferi de un atac cerebral. Toti hormonii nostri de dupa sex ne ajuta sa cream legaturi si sa cladim incredere, dar contribuie si la combaterea imbatranirii. Cu cat mai mult orgasme, cu atat mai bine. Traiesti mai mult si esti mai flexibil. Facand sex, creste starea de bine si dipozitia de a te distra, arzand de dorinta pentru urmatoarea partida. Nu este de mirare de ce sexul este un factor de ridicare a moralului si un leac natural impotriva lipsei de chef.

Jucarii erotice pentru imbunatatirea vietii sexuale... varianta eco! Si ecologistii au nevoie de jucarii sexuale. Achizitioneaza jucari eco-sexuale si imbunatateste-ti imaginatia in acelasi timp. Exista multe tipuri de lenjerie "verde". Exista chiar firme care produc mici vibratoare cu celule fotovoltaice, alimentate de Soare. Vopseaua de corp comestibila vine in opt arome diferite si este extrasa din fructe crescute organic. Sunt si lumanari care se topesc si se transforma in uleiuri de corp cu extract de vitamina E, avocado si migdale. Pentru cei mai perversi nu este de lepadat nici biciul fabricat manual din parti reciclate din anvelope de masina. Mai exista si inele reincarcabile pentru erectie. Aceste jucarii, asezonate cu sexul, vor ajuta la imbunatatirea imaginatiei, impiedicand rutinarea vietii sexuale.

Sexul energizeaza si stimuleaza un somn odihnitor! Aventurile pasionale pot fi atat nesabuite cat si... intelepte. Lumea este infometata de romantism. Curtoazia si cavaleria dau roade in dormitor, iar cei care le pun in aplicare nu vor regreta. Pentru femei, testosteronul pe care il absorb din sperma, este un bun energizant. Pentru barbati, cu cat fac mai mult sex, cu atat produc mai mult testosteron, factorul determinant pentru dorinta sexuala. Ambele parti obtin un imbold de energie facand sex. In acelasi timp, acesta intretine si un bun somn. Oxitocina eliberata in timpul orgasmului ajuta si ea la odihna.

Concluzia finala? Sexul este bun de la cap la coada, nu doar pentru satisfacerea fanteziilor si a dorintelor erotice, dar este chiar un panaceu, pentru trup si pentru suflet. Dragostea este limba universala pe care o vorbesc, nu doar toti oamenii, dar si toate celulele oamenilor. Nu este ca si cum cineva avea nevoie sa fie convins sa faca sex, pentru ca placerea este una acceptata de toata lumea, insa stiind si numeroasele beneficii concrete ale acestei activitati hedoniste, se pare ca nu trebuie stat pe ganduri atunci cand ocazia se iveste si "magia" se poate intampla in deplina siguranta

http://www.descopera.ro


RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - anuk - 04-19-2010 12:13 PM

Totul despre sex... extrem


Sado-masochism. Fetisism. Porno si gadget-uri erotice. In vreme ce neurologii le cauta explicatia in creier, psihiatrii si sexologii nu reusesc sa se hotarasca daca perversiunile sexuale sunt boala psihica sau doar o “nirvana” erotica?Asadar, exista oameni bolnavi de sex sau doar "posesori" de fantezie bogata? Linia de demarcatie este destul de neclara. Iar sexologii, psihiatrii si chiar neurologii nu sunt deloc siguri cum pot fi clasificate fetisurile, practicile sado-maso si alte asemenea bizarerii, osciland intre a ceda tentatiei de a le defini drept comportamente deviante (si mergand pana la a descrie variatiile cerebrale induse de acestea) sau, la polul opus, a minimaliza elementul patologic ca si cum tocmai acest tip de comportamente ar reusi sa faca un pic de lumina in "tenebrosul" domeniu al sexualitatii.
Realitatea este ca fetisurile si practicile sado-maso - cu exceptia lumii islamice - par a fi fost deja acceptate de societatea actuala, mai curand fascinata decat dezgustata de excesele de acest soi: pe cat se pare, zeci de milioane de oameni in intreaga lume practica o forma sau alta de sado-masochism "soft", cererea de pe aceasta piata fiind foarte elocvent ilustrata de oferta de pe net bogata in cursuri de "bondage" si tehnici "eficiente" de dominare, sau de magazinele de unde cei interesati isi pot achizitiona in deplin anonimat echipament din latex, biciuri si catusele aferente. Prin urmare, pe nimeni nu mai surprinde ca exista o sumedenie de adulti care de buna voie si nesiliti de nimeni se lasa biciuti sau se supun la tot soiul de alte practici bizare, aparent inofensive.Dar daca vestimentatia din latex si catusele starnesc mai curand rasul, intrebarea pe care inca si-o pun cercetatorii este "de ce?" O imagine completa asupra "parafiliilor", termen neutru cu care stiinta a inlocuit punitivul "perversiuni", este aproape imposibil de obtinut, avand in vedere ca la medici ajung doar cazurile cele mai grave, tot acestea fiind si cele testate in putinele studii de imagistica cerebrala, care par a identifica unele anomalii in ariile cerebrale ale asa-numitilor "sex offenders".Intre normalitate si perversiune

"A crede ca poate fi identificata o cauza unica a acestor dereglari este practic imposibil", sustine un sexolog de renume mondial, Paul Fedoroff de la Universitatea Ottawa: "Pentru a utiliza o analogie, credem ca fiecare dintre noi atunci cand se naste este in masura sa-si dezvolte o gama vasta de preferinte sexuale, dupa cum poate invata sa vorbeasca limbi straine. Dar odata ce a dobandit o « limba-materna a sexului », nascuta din influenta unor factori biologici si de mediu, ea devine parte din hardware-ul lui si ii influenteaza modul de a gandi si actiunile pe intreg parcursul vietii".

Fedoroff nu exclude totusi posibilitatea ca un individ sa-si modifice schema "din dotare", sa invete cum ar veni o "limba straina" care s-o inlocuiasca pe cea care-i creeaza probleme (lui sau societatii), dar adauga: "Nu este un lucru usor. Si oricum, faptul ca un individ are interese sexuale mai putin conventionale nu ajunge pentru a-i tranti un diagnostic de parafilie". Unii specialisti doresc chiar eliminarea acestui termen din noua editie a DSM-ului, manualul de capatai al psihiatrilor, tocmai pentru ca granita dintre normalitate si perversiune este mai intai culturala si apoi biologica."Pana in urma cu cateva decenii, homosexualitatea era enumerata printre perversiuni. Astazi consideram patologice atat frigiditatea feminina, care pe vremuri ar fi trecut drept un comportament virtuos, cat si libidoul in exces - asa-numita dependenta de sex -, care la un barbat era privit cu simpatie si uneori chiar un pic de invidie", considera Fabian M. Saleh de la Harvard Medical School, si el un expert in acest domeniu, in opinia caruia, inainte de a pune o eticheta (care poate rani persoana in cauza), trebuie studiata dereglarea in contextul in care apare. Oamenii de stiinta insa se cam dau in vant dupa definitii, fara de care probabil ca medicina s-ar simti pierduta. "In loc sa stergem parafiliile din DSM, ar fi mai important sa concepem definitii mai precise, care sa identifice adevaratele patologii", mai crede Saleh.La ora actuala, "DSM"-ul enumera 9 categorii de parafilie, chiar daca in literatura de specialitate au fost catalogate peste 50. Se impune asadar o definire foarte precisa. Dar cum? Este un lucru mai usor de zis decat de facut, iar acest obiectiv este complicat ulterior de faptul ca atunci cand vine vorba despre sex, hormonii dicteaza, nu mintea. O demonstreaza studiile conform carora multi oameni se excita in fata unor imagini pe care afirma ca le gasesc neutre sau de-a dreptul respingatoare. Pentru a pune mana pe acest gen de informatii, cercetatorii se folosesc de pletismograf, un instrument care inregistreaza afluxul de sange in organele genitale, incontestabila confirmare fiziologica a reactiei. Si, pe cat se pare, chiar si atunci cand nu vor s-o admita in ruptul capului, barbatii gasesc extrem de excitante imaginile violente sau fotografiile erotice cu "Lolite", in tinp ce din experimentele specialistei canadiene Meredith Chivers reiese ca femeile heterosexuale sunt si ele destul de "placut impresionate" de intalnirile amoroase intre lesbiene.Un joc impins prea departe

Exista insa si multe voci cu autoritate care contesta validitatea acestor cercetari stiintifice. "Nu se poate folosi un pletismograf pentru a intelege ce se afla in sufletul omenesc", protesteaza decanul sexologilor italieni Giorgio Abraham, convins ca medicina a pus stapanire pe sexualitate intr-o maniera stangace si este in cautare de definitii obiective cu orice pret. "Disfunctie erectila, dispareunie, ejaculare precoce, se uita ca sexualitatea este prin definitie subiectiva: nu este doar o functie fiziologica, este o parte a vietii noastre interioare. In mod inevitabil complexa, dar frumusetea tocmai de aici vine".

Pentru a intelege cat de complicata este chestiunea, ajunge sa asculti ce povesteste Abraham: "Cele mai multe cupluri care se adreseaza sexologului o fac pentru a denunta o scadere a dorintei. Se poate intampla ca aceste cupluri sa faca « ceva » pentru a-si revigora viata sexuala, insa practicile « light » nu mai satisfac pe termen lung, si de-aici apar problemele; si astfel ajung sa ceara ajutorul sexologului neveste care nu se mai simt in stare sa faca fata unui joc impins prea departe". Dupa cum precizeaza specialistul, multe astfel de paciente nici nu cer sa fie tratate, ci doar simt nevoia sa-si povesteasca cuiva experientele.Si mai surprinzator este insa faptul, adauga sexologul italian, ca tocmai cuplurile care se dedica unor practici sado-masochiste sunt printre cele mai stabile si mai fidele pe care le-a cunoscut in intreaga lui activitate. "Mai ca-ti vine sa le dai drept exemplu. Caracteristica sexualitatii perverse este tocmai aceea ca nu suporta scaderi ale dorintei, oferind posibilitati de control al placerii pe care sexualitatea normala nu le cunoaste".Abraham admite totusi ca exista riscuri reale ale acestei "abordari" a vietii conjugale: "Pericolul este ca aceste practici rup puntile cu sexualitatea normala, ducand la o « escaladare»", a observat el. Si asa ajungem sa citim in ziare despre oameni bogati si faimosi gasiti strangulati in camere luxuoase de hotel. Alteori, mai spune sexologul, atentia fata de un anume obiect, tipica unei practici in aparenta inofensive cum este fetisismul, deterioreaza raporturile persoanei respective cu cei din jur. "Noi avem o viziune banalizata asupra fetisismului, dar el este adevaratul creator al erotismului anormal", crede Abraham, care-i pastreaza o amintire "vie" unui pacient arestat pentru ca... fura pantofi.Unde incepe obsesia?

In opinia lui Saleh, daca un cuplu se raporteaza cu "seninatate" la relatia sado-maso, atunci nu ar trebui sa se vorbeasca de patologie. Important este totusi, pentru sanatatea adultilor mai "creativi" in dormitor, ca jocurile erotice sa nu excluda alte activitati, transformandu-se in obsesie.

"Chiar daca nu coincid in totalitate cu dereglarea obsesiv-compulsiva, parafiliile au cu siguranta unele trasaturi in comun cu aceasta. Intr-o asemenea masura incat comportamente normale precum masturbarea sau utilizarea de material pornografic sunt definite drept parafilii daca ii acapareaza viata unei persoane, nemailasand loc pentru altceva". Prin urmare, patologic nu este un comportament in sine, ci faptul ca se transforma in obsesie.La ora actuala, chiar si terapia urmeaza trasee mai putin rigide: daca pe vremuri erau utilizate mai ales medicamente in masura sa anihileze dorinta sexuala, acum terapiile cele mai drastice sunt rezervate doar cazurilor grave, pedofililor si criminalilor violenti. In general, obiectivul este acela de a "domoli" excesele, fara insa a elimina de tot dorinta.

Fedoroff explica: "A-i spune unui pacient ca obiectivul este acela de a-i imbunatati viata sexuala si nu acela de a o « amputa » garanteaza fara doar si poate un mai mare interes pentru tratament". Ba uneori, dupa spusele lui Abraham, se intampla chiar ca un cuplu caruia i se "ordona" se faca sex, sa constate ca problemele i-au disparut ca prin minune: "Este ca si cum a asculta un ordin ar fi tot un soi de perversiune. Si de ce nu, pe unii ii ajuta chiar si faptul ca se simt vinovati".

FACTS. Dictionarul placerii

TESTOSTERONUL
Este principalul hormon androgen, prezent atat la barbati, cat si la femei. Mai multe studii au evidentiat o legatuta intre nivelurile scazute de testosteron si diminuarea apetitului sexual.

ESTROGENUL
Un studiu de la Universitatea Texas din Austin arata ca niveluri crescute de estradiol sunt corelate unei tendinte catre promiscuitatea sexuala. La barbati, un exces de estrogen poate cauza o scadere a libidoului si fertilitatii.

DOPAMINA
Hormonul care genereaza senzatii de placere atunci cand sunt satisfacuti stimuli primari precum foamea, setea, dorinta sexuala. Exista o legatura intre nivelurile ridicate de dopamina si starea de excitatie. O scadere poate reduce libidoul, in timp ce un exces al acestui neurotransmitator genereaza o adevarata stare de obsesie sau dependenta.

NORADRENALINA
Neurotransmitator care provoaca stari de excitatie, euforie si entuziasm. La barbati, contribuie la mentinerea unei erectii indelungate.

OXITOCINA
Hormon produs in timpul orgasmului, stimularii genitale si alaptarii. La femeie intensifica componenta emotionala a indragostirii, acelasi rol fiind indeplinit la barbati de vasopresina. De asemenea, oxitocina are si efectul de a stimula productia de prolactina, care la femeie induce lactatia, iar la barbati influenteaza negativ libidoul.

SEROTONINA
Unele studii au aratat ca activitatea sexuala creste nivelul de serotonina din organism. Potrivit Michael Milburn de la Universitatea Massachusetts, niveluri ridicate de serotonina incurajeaza o mai mare selectivitate a in ceea ce priveste "imperecherea", in timp ce nivelurile scazute ar determina un comportament sexual agresiv. De asemenea, o alterarea a sistemului influenteaza capacitatea de excitatie.

ENDORFINELE
Sunt hormonii placerii, opiacee naturale secretate de glanda hipofiza si responsabili la femei atat cu dilatarea uterina din timpul orgasmului, cat si contractiile de dinaintea nasterii.RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - bodo - 04-19-2010 12:27 PM

040404


RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - anuk - 04-19-2010 03:30 PM

(04-19-2010 12:27 PM)bodo Wrote:  040404


? Rofl


RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - magda - 04-19-2010 03:44 PM

bodo a scris 040404 intrucat ,cred eu,practica??09 adescoperit aceste placeri!


RE: 55 de beneficii pentru sanatate, aduse de sex - anuk - 04-19-2010 03:55 PM

Posibil este doar recomandat, celor interesati09(ma simt cu musca pe caciula 04: )