Forum WWW.PREMONITII.RO

Full Version: Atentie! Conv de pe telef. cu Android pot fi intregistrate printr-un virus!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Un virus poate inregistra convorbirile de pe telefoanele cu Android . Avetzi grija ce descarcatzi! Sau ce vorbitzi 09.

Cercetatorii de la compania CA Security au anuntat identificarea unui nou virus, care poate inregistra convorbirile realizate cu telefoanele ce au instalat sistemul de operare Android.

Potrivit PC News, virusul salveaza toate conversatiile purtate pe telefonul mobil, in format .amr si, la fel de bine, inregistreaza log-urile apelurilor recente si durata lor, intr-un fisier separat.

Noul virus este de tip troian si vine "la pachet" cu diferite aplicatii descacate de pe Internet.

In principiu, atunci cand aplicatia este descarcata, in partea de jos a ecranului telefonului mobil apar permisiunile pentru instalare. In cazul in care utilizatorul nu este atent si permite descarcarea aplicatiei, virusul se instaleaza automat, iar convorbirile sunt compromise.

In cazul in care suspectati ca ati fi luat acest virus, CA Security va sfatuieste sa cautati in memoria telefonului foldere cere se numesc "callrecord" sau "shangzhou".

http://www.ziare.com/internet-si-tehnolo...id-1111859
Nai nou, se poate trece extrem de usor de codul PIN printr-o simpla aplicatie, aplicatie care mai e folosita si la extragerea datelor din telefon, decriptarea lor şi afisarea unor informatii precum sumarul locatiilor unde a fost activat GPS-ul, lista apelurile efectuate sau primite, lista contactelor, mesajele şi chiar tastele apasate. http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/app...n-9452335/
Reference URL's