Forum WWW.PREMONITII.RO

Full Version: Apocaliptic News >:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
- Romania imprumuta 600 de euro in fiecare secunda, adica 52 de milioane pe zi sau 7,88 miliarde de euro pana la inceputul lui iunie. Astfel, chiar daca pensiile si salariile vor fi taiate, Guvernul va trebui sa mai imprumute inca 5,2 miliarde de euro pentru a rezista pana in decembrie.
- Pe piaţa internă, băncile au ajuns la un prag de expunere de 18% pe titlurile de stat, iar maximul acceptat de băncile-mamă este de 20%.
- 8,4 miliarde de euro vor fi împrumutate doar pentru a acoperi deficitul bugetar, Factura cheltuielilor statului mai este încărcată însă şi cu 4,5 miliarde de euro, reprezentând creditele angajate de Ministerul Finanţelor prin emisiuni de titluri de stat în lei sau euro care, în acest an, ajung la scadenţă
- CE: Dacă actualele măsuri nu vor fi suficiente, am stabilit cu autorităţile române creşterea taxelor
- Israel, Turcia si Hamas sunt implicate intr-un razboi tacut pe mare.Cel putin patru scafandri au fost ucisi. Surse militare au dezvaluit ca Ankara a activat o serie de baterii antiracheta pentru a proteja Siria si Hezbollahul impotriva eventualelor tiruri israeliene.
- Grupului Bilderberg sprijina neconditionat Israelul.
- Oamenii de stiinta au descoperit dovezi ca pe cea mai mare luna a lui Saturn, Titan, este viata.

harta deficite bugetare UE
http://media.hotnews.ro/media_server1/im...getare.jpg
harta datorii publice UE
http://media.hotnews.ro/media_server1/im...tarile.jpg
O boala ciudata a inceput sa afecteze plantele in SUA.
http://www.wreg.com/news/wreg-mystery-cr...?track=rss
Din reportaj reiese ca sunt afectate toate plantele, indiferent ca sunt plante de cultura sau buruieni, boala nu raspunde la pesticide si apar foarte multe cazuri de pasari moarte in zonele afectate.
Parca ,postase Manu despre asta in una din viziunile ei,daca imi amintesc eu bine.
"Osama bin Laden and top aides are hiding in Sabzevar, Iran....
Osama bin Laden's hiding place was pinned down for the first time Monday, June 7, by the Kuwaiti Al-Siyassa Monday, June 7, as the mountainous town of Savzevar in the northeastern Iranian province of Khorasan, 220 km west of Mashhad. He is said to have lived there under Tehran's protection for the last five years, along with Ayman Al-Zawahiri and five other high-ranking al Qaeda leaders."

va aduceti aminte de afganistan 2001? 01)) 16

O cometă gigant, mai mare ca Jupiter, a pătruns în sistemul nostru solar.
McNaught (C/2009 R1):
http://spaceweather.com/swpod2010/07jun1...strip2.jpg
-poate fi văzută în partea de nord-est al cerului, înainte de apusul Soarelui, în constelaţia Perseus. Ea se va apropia de Pământ pe datele de 15 şi 16 iunie 2010, când se va afla la doar 1,13 U.A. În momentul de faţă, cometa se află la limita de vizibilitate cu ochiul liber, având magnitudinea cuprinsă între 5 şi 6, dar, la mijlocul lunii va avea o vizibilitatea de 2, ceea ce înseamnă că va putea fi observată excelent pe cerul liber.

tot mai des apar stirile referitoare la falimentu romaniei , ca bnr nu mai poate tine cursul valutar etc
ev. leu-euro 3.01.2000 -azi
http://www.cursbnr.ro/grafic.php?currenc...2010-06-08
ev. leu-euro in ultima luna
http://www.cursvalutar.com.ro/media/grafice/eur.png
nu cred ca pana la sf lunii in curs va trece pragul de 4.3(oficial), e posibil sa existe totusi unu doua vf peste(cursul interbancar) pentru a vedea reactiile bnr.
Saudis air corridor is open, US, Israel self-immobilized on Iran
The Saudi air corridor offered Israel for an attack on Iran reported in the London Times of Saturday, June 12, was an old story rehashed by Riyadh in the hope of egging the US and Israel on to break free of their self-imposed restraints and halt Iran's drive for a nuclear bomb before it is too late.
debkafile's Middle East sources report the explosive developments of the last two weeks, primarily the meteoric rise of a thrusting partnership between the two non-Arab powers, Turkey and Iran, have badly rattled Arab capitals, especially when they see the Obama administration and Netanyahu government immersed in tying themselves and each other in knots over the format of an inquiry into Turkish flotilla incident.
*The air corridor is now clearly open but still unused. There appears to be no one in Washington or Jerusalem willing or able to order the bombers to take off.
Coreea de Nord a anuntat ca va lansa un atac impotriva sistemelor de amplificare sonora si a altor metode de propaganda care se gasesc la granita cu Coreea de Sud. Phenianul a avertizat si ca va transforma capitala sud-coreeana intr-o mare de foc. ( dupa aprobarea rezolutiei onu impotriva lor)

Pana la 40.000 de barili de petrol (6,4 milioane de litri), adica de doua ori mai mult decat se credea pana in prezent, se scurg zilnic in Golful Mexic, au indicat autoritatile americane.
- se zice ca obama a aprobat trimiterea armatei in zona
- se mai zice ca vor incerca sa astupe"gaura" cu ajutorul unei explozii (probabil nucleara)
"The second angel poured out his bowl on the sea, and it turned into blood like that of a dead man, and every living thing in the sea died."
Revelation 16:3
http://www.youtube.com/v/a_uMg84BBzE
Sfârşitul lumii vine din cauza lui…British Petroleum!
Au trecut mai multe săptămâni de când o sondă aparţinând lui British Petroleum (BP – o corporaţie gigantică în domeniul petrolului) din Golful Mexic s-a defectat şi a cauzat cel mai mare dezastru ecologic din istoria Statelor Unite. Şi se pare că acest dezastru nu se mai opreşte. O fi începutul sfârşitului lumii? Să mă explic de ce, cu ajutorul articolului unui site prestigios din lume, InfoWars.com.

Puţul petrolier din care se extrage petrolul de pe adâncul oceanului nu mai poate fi izolat, astfel încât cantităţi imense de petrol continuă să se scurgă în fiecare zi din fundul Golfului Mexic. Tehnologia umană pe care o avem în prezent nu permite în prezent a repara această scurgere, sub presiunea imensă care există pe fundul oceanului. Nu există o asemenea tehnologie. În prezent se încearcă săparea altor puţuri petroliere în jurul puţului iniţial care a fost scăpat de sub control, dar e un lucru inutil, căci puţul original tot va arunca petrol. Singura modalitate eficientă ar fi aceea ca să umple vechea conductă de petrol spartă cu ciment şi să redirecţioneze petrolul într-un nou puţ săpat. Dar acest lucru nu e posibil din punct de vedere tehnologic. Ceea ce e mai grav îl reprezintă faptul că puţul de petrol original exercită o presiune imensă în împrejurimi şi va găsi noi rute pentru a ţâşni de pe fundul mării. Aşa că scurgerea de petrol nu va mai putea fi oprită.

Va fi rău, dar aceasta nu e vestea cea mai rea. Hidrogenul sulfurat, benzenul şi metilen cloridul (precum şi alte gaze toxice) se degajă împreună cu petrolul. În concentraţii de sute sau de mii de ori faţă de nivelul de siguranţă pentru om. Adică, vor fi niveluri mortale. Gândiţi-vă ce se va întâmpla atunci când uraganele vor veni şi vor absorbi aceşti vapori toxici, care vor fi lăsaţi să ajungă pe pământ sub forma ploilor. Vor fi ploi toxice. Iată ce spune şi un raport al Institutului pentru Studii Sudice: “Ultima evaluare a monitorizării aerului arată faptul că susbtanţele chimice emise în atmosferă vor constitui o ameninţare pentru viaţa omului”.

Aşadar, sfârşitul lumii va veni nu datorită vreunui cutremur, asteroid sau planetei Nibiru, ci ca urmare a incompetenţei unei companii petroliere?
http://www.lovendal.net/wp52/sfarsitul-l...petroleum/
O noua amenintare: Securitatea globala in fata insecuritatii alimentare

In timp ce majoritatea natiunilor isi pun probleme de termen lung precum schimbarile climatice sau micsorarea rezervelor de apa dulce, doua cuvinte provoaca fiori de gheata pe "sira spinarii" oricarui guvern din lume: securitatea alimentara.
Dezastrele naturale, "picatura chinezeasca" catre insecuritatea alimentara

"O serie de dezastre naturale care au provocat dublarea sau triplarea pretului alimentelor la nivel mondial i-a trezit la realitate pe reprezentantii guvernelor" , a declarat Abdolreza Abbassian, unul dintre economistii Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) ce fac parte din Grupul Interguvernamental pentru Grane, informeaza CNN.

Organizatia pentru Alimente si Agricultura a ONU va organiza o intrunire speciala la Roma pe 24 septembrie pentru a discuta aceasta problema, precum si volatilitatea recenta a preturilor alimentelor.

Intrunirea a fost stabilita dupa ce Rusia s-a hotarat sa interzica exporturile de faina dupa seceta cumplita din acest an care a distrus 25% din recoltele sale pe 2010. Decizia Moscovei a impins preturile in sus cu circa 5% in toata lumea. Pretul painii a atins cote inimaginabile in unele tari si a provocat revolte soldate cu morti in Mozambic. [Rusia scoate diamantele la vanzare pentru a scapa de foame]

Insa nu doar problemele din Rusia au afectat preturile alimentelor la nivel mondial, ci si inundatiile din Pakistan. Datorita acestor dezastre naturale cauzate in principal de incalzirea globala, aceasta tara si-a pierdut mare parte din recolta si a adaugat si mai multa incertitudine pe piata.

"Ritmul de crestere al preturilor s-a accentuat, desi nimeni nu se astepta ca pietele sa reactioneze asa de repede. (...) Au trecut doua luni si inca ne chinuim cu aceasta problema", a mai spus Abbassian.

9am.ro
Coreea de Nord a deschis focul asupra unei insule sud-coreene

UPDATE - Rusia si China si-au exprimat preocuparea in legatura cu ostilitatile din Peninsula Coreea, dupa ce obuze nord-coreene au fost trase spre o insula din Coreea de Sud, relateaza AFP.

Ministerul rus de externe a lansat un avertisment in legatura cu riscul "escaladarii" ostilitatilor in Peninsula Coreea, conform agentiei de presa Interfax.

La randul sau, China si exprimat "preocuparea" in legatura cu incidentele armate. "Speram ca partile vor lua masuri suplimentare pentru a contribui la pacea si stabilitatea in Peninsula", a declarat Hong Lei, un purtator de cuvant al Ministerului chinez de externe.

Coreea de Nord a tras cel puţin 200 de obuze de artilerie peste graniţa sa de vest, dintre care o parte au lovit o insulă sud-coreeană, Yeonpyeong, şi au incendiat mai multe case, relatează BBC. Armata sud-coreeană a ripostat, deschizând focul. O persoană şi-a pierdut viaţa, şi alte 20 au fost rănite.

[Image: coreea_43372400.jpg]

http://cnn.com/video/?/video/world/2010/...ns.lee.cnn

Cel puţin 200 de obuze de artilerie au lovit insula sud-coreeană locuită Yeonpyeong şi au incendiat zeci de case. Un martor a declarat pentru un post sud-coreean de televiziune că între 60 şi 70 de case sunt în flăcări.

Phenianul a deschis focul la ora locală 14.34 (7.34 ora României), iar armata sud-coreeană a replicat cu 80 de runde de artilerie şi a ordonat decolarea unor avioane de luptă.

Preşedintele sud-coreean Lee Myung-Bak, care a convocat de urgenţă o reuniune a guvernului după incidentul armat de marţi cu Phenianul, a dat asigurări că administraţia sa ia măsuri pentru a evita ca un schimb de focuri să escaladeze într-un război, relatează CNN.

Armata sud-coreeană se află în alertă şi este pregătită pentru posibile noi incidente armate.

Imagini cu coloane de fum au fost transmise de posturile de televiziune, iar insula a rămas fără curent electric, dar nu este clar deocamdată ce a fost lovit.

Insula vizată are circa 1.300 de locuitori, a declarat un pescar pentru Yonhap. Unii locuitori au început să fugă pe continent, care se află la o distanţă de 145 de kilometri. Alţii se adăpostesc în şcoli. Autorităţile le-au cerut civililor să se ascundă în buncăre.

Potrivit Euronews, armata sud-coreeană se află în alertă maximă, iar civilii de pe insula Yeonpyeong au fost evacuaţi în buncăre.

Incidentul intervine la câteva zile după ce un expert american a primit acces la un centru modern nord-coreean de îmbogăţire a uraniului. Recent, New York Times relata un episod petrecut în cursul acestei luni, în care autorităţile nord-coreene i-ar fi prezentat unui cercetător american, aflat în vizită în Coreea de Nord, o centrală nucleară construită în secret, destinată activităţilor de îmbogăţire a uraniului.

Mai mult, în luna august, Coreea de Nord a ameninţat că va riposta violent, drept urmare a exerciţiilor militare dintre Coreea de Sud şi Statelee Unite. "Reacţia militară a Republicii Democrate Populare Coreea va fi cea mai aspră pedeapsă văzută vreodată în lume", a declarat un purtător de cuvânt al armatei nord-coreene, într-un comunicat transmis de agenţia oficială de ştiri a ţării.

Legăturile dintre Corei s-au deteriorat semnificativ după scufundarea, la 26 martie a, unei nave sud-coreene, incident în care 46 de militari au murit. O anchetă internaţională a spus că nava a fost lovită de o torpilă nord-coreeană, însă Phenianul a negat orice implicare.
Sursa : Realitatea.net
"Incidentul intervine la câteva zile după ce un expert american a primit acces la un centru modern nord-coreean de îmbogăţire a uraniului."- foarte interesant !
Pages: 1 2
Reference URL's