Forum WWW.PREMONITII.RO

Full Version: Cumpar padure sau teren langa padure langa Bucuresti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cumpar o bucatica de teren impadurit sau langa padure pe langa Bucuresti.
Nu vreau utilitati sau plan de urbanism sau nici o facilitate.
Pur si simplu vreau sa am bucata mea de pamant unde sa ies la un gratar.
Daca stiti ceva, spuneti-mi.

PS Este inutil sa spun ca nu-mi permit un pret mare? 01
(01-11-2010 02:44 PM)Gogu Wrote: [ -> ]Cumpar o bucatica de teren impadurit sau langa padure pe langa Bucuresti.
Nu vreau utilitati sau plan de urbanism sau nici o facilitate.
Pur si simplu vreau sa am bucata mea de pamant unde sa ies la un gratar.
Daca stiti ceva, spuneti-mi.

PS Este inutil sa spun ca nu-mi permit un pret mare? 01

Cine ar vrea un pret mare pe praful asta...04
Gogule, am eu o verisoara la tara, linga Bucuresti, care are 2.200 mp de pamint linga padure. Cica n-are ce face cu el si eu o cred, ca mai tot timpul zice: "sa-l ia dr..u de pamint, ca mi-a mincat zilele". Ti-l da moca (da nu chiar de tot), da are totusi o pretentie: cica sa pui porumb pe el si sa-i dai si ei 1/2 din productie. Daca te intereseaza, spune-mi. Daca nu, poate gasesc alti amatori.
Deci sa ne intelegem: femeia ti-l da cu imprumut, da sa-l muncesti.
Pina acuma n-am gasit pe nimeni care sa vrea sa dea ... asa.... o bucatica de pamint linga padure ...ieftin. Mai caut.
Nita,
Ma intereseaza, pe bune. Numai ca eu vreau sa-mi pun si o camera acolo, sa am unde fugi la banguri (sic!).
Unde e situat? In ce comuna?
(03-03-2010 04:33 PM)Gogu Wrote: [ -> ]Nita,
Ma intereseaza, pe bune. Numai ca eu vreau sa-mi pun si o camera acolo, sa am unde fugi la banguri (sic!).
Unde e situat? In ce comuna?

O camera de filmat? N-are curent Gogule! E aproape, pe Autostrada, da nu la km. 34 ci la km. 31. Da acuma cica ultima fita e sa ai teren la Brasov. Si pensiune, musai. Chestia cu camaruta, baraca, a picat, a fost pusa la misto.
Nu camera de filmat. O camera sau o cabana de lemn, ceva simplu.
Reference URL's