asteptam pareri de la cei care ne viziteaza, precum si sugestii pt imbunatatirea forumului.
bun pina aici.
sunt respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat. curiosi dar nu peste masura. nu credem in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.
ce sectiune recomandati sau invitati, in afara de cea in care ne aflam acum, desigur

.
sau altfel spus. scuze:
cum sunteti pregatiti (ma adresez adminului desigur) pt cei respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat, curiosi dar nu peste masura, care nu cred in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.
Forumul acesta este un forum deschis oricarui tip de utilizator, care cred sau nu in premonitii, dar care este capabil sa poarte un dialog si este capabil sa se limiteze strict la combaterea de idei.
Referitor la sectiuni, sunt convins ca fiecare poate sa-si gaseasca "locul". Daca nu, intotdeauna este disponibila sectiunea de sugestii
http://www.premonitii.ro/forumdisplay.php?fid=22
dragut raspuns si multumesc. chiar te si cred dar merita probat.
ma indoiesc sa poftesc vreodata, nu e jindul asa mare.
dar exista o probabilitate

de a avea un impuls suficient pt a intra in dialog, pe o arie comuna de compatibilitate

. Asta era ideea, cred...
te asteptam oricand, cu siguranta exista un domeniu de compatibilitati. poate florile , poate bucatareala, poate calatoriile (as vrea sa inot cu testoasele, as vrea sa ajung la pol sa vad pinguini imperiali) poate muzica...
iti dedic o melodie
wow

. persuasiv!...
doi astfel de moderatori pe acelasi forum nu poate insemna decit ca veti face lucruri bune ceea ce va si doresc, sincer!
bineinteles simt provocarea

si voi raspunde cit de curind

.
.
erata - super moderatori.
multumesc frumos, eu ador formatia!
am expediat o alta dedicatie, pt tine.