Forum WWW.PREMONITII.RO

Full Version: INTREBARI SI RASPUNSURI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
intrebati despre orice nu are legatura cu problemele tehnice ale forumului
Daca nu au aparut intrebari pana acum,inseamna ca totul e in regula.
Ceea ce este extrem de ciudat 01
(01-12-2010 03:15 AM)Gogu Wrote: [ -> ]Ceea ce este extrem de ciudat 01

As spune mai degraba,interesant.
(01-13-2010 10:05 PM)mariusvalentin Wrote: [ -> ]
(01-12-2010 03:15 AM)Gogu Wrote: [ -> ]Ceea ce este extrem de ciudat 01

As spune mai degraba,interesant.

Sau normal, pt o faza de auditie, tatonare, investigare - normala in ... 'cresterea' unui forum? 09
Il apreciez mult pe "Ruby copistul" pentru faptul ca ne tine la curent in timp util, cu ceea ce se mai petrece in tara si in lume!
Nu s-ar putea ca stirile lui sa fie puse separat de replicile noastre, pierd o gramada de timp cautand postarile mele, sa vad daca mi s-a raspuns!
Nu este o critica, este o simpla propunere!
Momentan, Roby este dezactivat.
Din pacate, nu se pot pune separat topicurile create de el. Are acelasi rang ca orice user.
Dar, daca il pui in "ignore list" nu vei mai vedea nici o postare de-a lui.
Nu s-ar putea ca stirile lui sa fie puse separat de replicile noastre, pierd o gramada de timp cautand postarile mele, sa vad daca mi s-a raspins!
Nu este o critica, este o simpla propunere!
[/quote]

Aceasi doleanta aveam si eu . Am inteles ca nu este posibil deci..............nu ne ramane decat sa cautam postarile noi ca si pana acum.
(01-15-2010 02:49 PM)Gogu Wrote: [ -> ]Momentan, Roby este dezactivat.
Din pacate, nu se pot pune separat topicurile create de el. Are acelasi rang ca orice user.
Dar, daca il pui in "ignore list" nu vei mai vedea nici o postare de-a lui.

Aceasi doleanta aveam si eu. Am inteles ca nu se poate . Ramane sa "triem " in continuare noile postari.
(01-15-2010 02:49 PM)Gogu Wrote: [ -> ]Dar, daca il pui in "ignore list" nu vei mai vedea nici o postare de-a lui.
L-am pus si tot degeaba, ii vad postarile!
De ce cand vrei sa postezi cuvantul "boss"[ in limba romana ] (sef) , apare altceva?
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's