Unde ati fost in vacanta si v-a placut foarte mult?
Eu spun cu mana pe inima ca mi-a placut la nebunie Insula Thassos.
Insula cocheta, cu munte, plaje frumoase, o apa superba, plina cu fel de fel de pesti, nici mare rau dar nici mica sa te plictisesti.
fiecare loc are farmecul lui
dar,eu din '92,fara exceptie imi petrec 2 saptamani pe litoralul turcesc
pentru mine turcia este un loc de visunde,indiferent de locatie nu ai cum sa nu te simti bine,nu ai motive sa te enervezi ,te simti turist respectat si onorat,iar pentru vacanta ta de vis lucreaza toti cei de acolo...
in rest,mi-a placut egiptul,grecia mai putin-exceptand meteora,plaka si pireul-thailanda este interesanta,belgia cu minunatul bruge,in special,lyon
mai putin interesanta europa,decat orientul sau extremul orient
mi-au placut*
(initial mi-am dorit sa scriu cateva cuvinte numai despre egipt,pt ca nu-l poti cu nimic amesteca ,dar...)
Orice poate fi vizitat in Grecia,foarte mult mi-a placut in Acropole...
Haideti sa mai dezvoltam putin. Mie Thasos-ul mi-a placut pentru ca este o insula mai intima, cu oameni mai putini. Prefer in concediu sa stau in zone cu putini oameni.
O alta zona frumoasa, la noi in tara, este zona Obarsia Lotrului. Munte, rauri de munte, padure, putini oameni, cateva masini. Poti petrece cateva zile fara sa-ti dai seama ca au trecut

la noi Botiza-maramures si Poienile de sub munte-langa
o gura de rai
Pe-un picior de plai........................

(01-12-2010 12:36 AM)rucsa Wrote: [ -> ]dar,eu din '92,fara exceptie imi petrec 2 saptamani pe litoralul turcesc
pentru mine turcia este un loc de visunde,indiferent de locatie nu ai cum sa nu te simti bine,nu ai motive sa te enervezi ,te simti turist respectat si onorat,iar pentru vacanta ta de vis lucreaza toti cei de acolo...
Eu nu ma oamor dupa Grecia, desi am fost de cateva ori. As vrea sa merg in Turcia. Ce-mi recomanzi?
Mod 1,depinde ce iti doresti tu de la vacanta din turcia:poate fi un club de vacanta din care sa nu iti doresti sa iesi pe toata perioada sejurului deoarece ai tot:restaurante,piscine,plaja,baie turceasca,masaj,programe de animatie,seri cu specific turcesc,etc,de fiecare data altceva
un hotel in centrul unei statiuni in care in fiecare seara sa iesi si sa colinzi bazarurille,magazinele,...
un hotel cu demipensiune din care sa pleci dupa micul dejun si sa vizitezi cat mai mult
un loc intim de cazare si plimcari cu iahtul,safari
daca pleci cu masina sau avionul
daca vrei cu aquapark inclus
sunt f multe variante,depinde ce iti doresti si in ce formula pleci:familie,grup de prieteni,copii
te astept cu detalii